|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
a czy chlopiec, czy dziewczynka nie ma żadnego znaczenia no to czekam dalej ![]() dobrej nocy wszystkim
|
|
#2552 | |
|
Rozeznanie
|
Warszawa, przypominam o:
Cytat:
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
1$= ok. 3870 K
Edytowane przez mukashana Czas edycji: 2007-12-16 o 00:12 Powód: nie umiem usuwać wiadomości. sorry |
|
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
1$= ok. 3870 K
nie moge sobie nawet wyobrazić jak wygląda to 5miesięczne dzieciątko. Przecież przy urodzeniu potrafią ważyć więcej... koszmar...
|
#2555 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2556 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Frekwencja na forum slabiutka To znaczy ze "ZLOT GWIAZDZISTY"do s.Franciszki rozpoczety. Tez tam bede i przywioze pyszne drozdzowe ciasto produkcji mojej zony Anastazja,mozesz przywiezc wylicytowane przeze mnie przedmioty na Allegro to sfinalizujemy transakcje DOZOBACZYSKA w Chorzowie!!!
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
czekamy na zdjecia i streszczenie
|
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
Hmm...cóż...chciałoby się tam być...ale co z tego, jak na 20 do pracy idę
![]() Następnym razem nie odpuszczę!!! Sprawozdanie poprosimy!!!
|
|
|
|
#2559 |
|
Raczkowanie
|
Życzę wszystkim udanego spotkania.
Pita nie może być bo jest w szkole a chętnie by pojechał Prosimy o zdjęcia. |
|
|
|
#2560 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
strasznie przepraszam,ale mam duzo kłopotów w pracy i nie jestem w stanie zaglądać do Was zbyt często. teraz jeszcze przygotowania do spotkania wigilijnego, zostało mi tylko 5 dni węc bedzie to ciężki tydzień. niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisaliście, więc nie będę na bierząco. wyłowiłam tylko meile od Siostry. witam nowych rodziców i gratuluje podjecia tej wspaniałej decyzji ponieważ nie uda mi sie nadgonic wszystkiego mam pytanie do DlaCiebieJa czy paczka już poszła?? jesli nie to kiedy? ![]() ja juz składam kolejna, mam sporo próbek kremów i emulsji do pielęgnacji ciała, a teraz na świeta dużo bonusów dają wiec sporo tego będzie ![]() p.s. jak myślicie czy Siostrom przydałyby sie takie pocięte na kawałki ściereczki? takie które nadają sie do obmywania ciała, albo wytarcia rąk? pozdrawiam cieplutko
|
|
#2561 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bo ja troszkę nie rozumna jestem
|
|
|
#2562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że na pewno się takie ściereczki przydadzą. Z resztą co się tam nie przyda... Siostra na pewno będzie wiedziała jak je wykorzystać edit: Akanese - pewnie MAMA napisała do Ciebie prywatną wiadomość - na górze strony pod Twoim nickiem jest właśnie link do Prywatnych Wiadomości - może tam zajrzyj
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie! Drugie spotkanie adopcyjnych rodziców dobiegło do końca około 17-tej. Mam nadzieję,że wszyscy dotarli szczęśliwie do domu. Dla Ciebie J. trzymamy za Ciebie kierownicę
, abyś bezpiecznie wróciła. A oto kilka zdjęć ze spotkania-narazie są bez podpisów, ale to kwestia czasu.http://mariam.fotosik.pl/albumy/332180.html Był jeszcze filmik, ala to dzieło ahamara. Kolejne spotkanie ogólnopolskie chyba w górach, tak ahamar? |
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
ale kto jest kim? bo nie wszystkich poznaje
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
to nie ty pisałaś do mnie e-mail ???
napisz na aga@adopcjaserca.pl a tak chciałam byc pierwsza było fajnie, super miło jak w rodzinie i wszyscy sie znali, gwarno jak w ulu ![]() osoby z poza forum czuły sie chyba wyobcowane ![]() sama nie wiem kiedy te 3 godzinki nam umknęły tyle rzeczy było do omówienia ....s.Franciszka dwoiła się i troiła aby z każdym porozmawiać ![]() jeszcze raz dziękuję dziejusowi i Joli za nieoczekiwane prezenty ![]() teresko bombki przekazane s.Franciszce i Basi zdeecydowanie jestem za tym żeby spotkania trwały conajmniej 2,3 dni
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Na zdjęciach są MAMA, Dla Ciebie J., Anastazja, Animator, ahamar, dziejus, S. Franciszka, Państwo ?, i 3 panie: Agnieszka, ?,?, Norton, była też Basia i kierowca.
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Na zdjęciach są: MAMA, Dla Ciebie J., Anastazja, Animator, ahamar, dziejus, S. Franciszka, Państwo ?, i 3 panie: Agnieszka, ?,?, Norton, była też Basia i kierowca.
Sorry coś podwójnie wyszło. Edytowane przez Norton Czas edycji: 2007-12-16 o 20:33 Powód: coś mi się podwójnie zapisało |
|
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
My z mężem też bylibyśmy zainteresowani taką adopcją. Tylko to forum jest tak rozległe, że nic nie mogę konkretnego znaleźć...
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przede wszystkim to witajcie ![]() ja wpadłam tylko pwoiedzieć że Anastazja z dzidziusiem są w domku, jeszcze Jola pewnie w drodze - dzielna dziewczyna jaką ona ma piękną kartotekę z większościa dzieci ja też mam w planach cos takiego sobie zrobić tylko ta doba ma 24 h i ani jednaj dłuzej
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
Ten ktorego nie poznajesz to wlasnie jestem ja
Pisze dopiero teraz bo nie chcialem wychodzic przed orkiestre[wiek moze podeszly ale staz na forum krotki] ![]() Bylo "klawo jak cholera" jak mawial klasyk tego gatunku.Ale tak jak pisze MAMA- trzy dni by sie zdalo. S.Franciszka okazala sie wspaniala gospodynia spotkania no i Jej cudowne opowiesci wspomnieniowe i proby tlumaczenia imon naszych dzieci na jezyk polski.Spotkanie malzenstwa ktore bylo pionierami naszej akcji i trzech mlodych dziewczyn ktore chca dopiero adoptowac.No to sie troche rozpisalem a caly czas mysle jak tam Jola dojechala do Łodzi. CDN....
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Spotkanie było super. Mnie to wszyscy poznacie na fotkach- taki mały "kaszalocik" z brzuszkiem
|
|
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
dziejus ja nie wiem który to Ty. mam 2opcje wiec jak mozesz to napisz gdzie stoisz na ostatnim zdjeciu.
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
Hop Hop to ja dojechałam cała i zdrowa.
Dzieki za przemiłe spotkanie,ale następny raz poproszę dwa dni,no ostatecznie półtora,bo dzisiejsze to trochę za krótkie i coś mi się wydaje że trochę się przekrzykiwaliśmy,żeby każdy zdążył coś powiedzieć )Dostałam paczki os magdaleny i czarownicygosi piękne i całe. Chcę wysłać w tym tygodniu,mam nadzieję,że mi się uda choć jedną,bo tyle tego jest ![]() Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żartowalem Stoje za Anastazja i MAMA pod tablica.Tak,tak ten przystojniaczek z wasami to jaDalej czekamy na sygnal od Joli.Dzielna dziewczyna- do Łodzi kawal drogi a na drogach "szklanka"
|
|
#2575 |
|
Raczkowanie
|
Jola- kamien,co ja mowie-ogromny glaz spadl mi z serca
Ciesze sie ze juz jestes w domu i dzieki ze bylas Jaroszania-czy ja bylem w tych dwoch Twoich opcjach czy intuicja Cie zmylila
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, obstawialam, ze ten Pan to Ty
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie czatujecie, nawet nie ide bo do rane nie wyjde
![]() chciałąm tylko powiedzieć tym co nie byli że fajnie się gada na ekranie ale w rzeczywistości jesteście dużo, duzo fajniejsi ![]() to zabrzmiało źle jeszcze fajniejsi
|
#2578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ty jeszcze nie śpisz? O i gadać z nami nie chcesz ?....a fe.... |
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
Chyba Jola przegralismy zaklad
Ciekawosc przegrala? Dziwne
|
#2580 |
|
Rozeznanie
|
Naprawde dziwne.
Hm szkoda a mogło byc tak pięknie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

z Toba czeka tez Szklaneczka, facet34 i Paolitta

Siostra na pewno będzie wiedziała jak je wykorzystać
tyle rzeczy było do omówienia ....