![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie
bez względu na OKOLICZNOŚCI ... przyczyna jest jedna
NAŁÓG ![]() a reszta to tylko wymówki ![]() mi sie chce palic dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Raczkowanie
|
halo dziewczyny!!! Ja muszę się pochwalić swoimi osiągnięciami!!! mam 23 lata, paliłam od 15 roku, przerwę miałam w ciąży i podczas karmienia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Szczenięta rasowe. Tanio. Promocja trwa do wyczerpania suki." Nim kupisz szczeniaka, sprawdź, w jakich warunkach żyje suka, która go urodziła. Kampania edukacyjna, mająca na celu zmniejszenie ilości bezdomnych zwierząt http://psia-mac.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny! Pragnę do Was dołączyći powiększyć grono rzucaczek. Miejmy nadziję, że wszystkim nam się uda!! Powodzenia dziewczyny!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zakorzenienie
|
Martusia2606 - gratuluję i zapraszam do udzielania się na wątku
![]() Kyra - witaj! ![]()
#4385 |
Zadomowienie
|
A mi jakoś idzie bez dymka
![]() ![]() Postanowiłam, ze jeszcze raz przeczytam książkę Allana, poszukam jeszcze raz tam motywacji bo wcześniej dała mi kopa ale chyba do końca jej nie zrozumiałam więc siadam do lektury po raz 2 ![]()
![]() |
#4386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam, u góry przywołalam cytat z mojego pierwszego pobytu na wątku oraz hymn rzucaczek. Niestety , po poltorarocznym niepaleniu wóciłam do nałogu. Od dwóch lat znowu palę, aktualnie prawie paczkę dziennie. ![]() Długo zwlekałam z powrotem na ten wątek, publiczne oświadczenie jest dla mnie w jakis sposób zobowiązujące. Dzień 2 wrzesnią wyznaczam sobie na ostatniego papierosa, tego dnia wieczorem zaczynam urlop w Sarbinowie. Sierpień, spożytkuję na przygotowanie mojego mózgu do przyjęcia faktu , iz jestem osobą niepalącą ![]() Bedę rzucać , tak jak poprzednio, z dnia na dzień . Zmniejszanie ilości wypalanych fajek nijak mi nie wychodzi ![]() W nagrodę za przyjęcie powyższego postanowienia o rzuceniu , kupię sobie dzisiaj flaszeczkę perfum i bilet na koncer Nazareth. A potem , to płacz i zgrzytanie zębami. ![]() W celach edukacyjnych oraz celem wsparcia (się) psychicznego, wrócę wstecz i poczytam wątek, szczególnie wypowiedzi niejakiej Rozterki Niech mi będzie przewodnikiem na tej trudnej drodze. ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-08-10 o 11:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Rozterko
![]() ![]() Hymn jest w deche ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A jaką flaszkę sobie kupisz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napiszę jak kupię ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Och tak, kup czarną Coco
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
dziękuję za gratulację
![]() a Tobie Rozterko również życzę powodzenia i innym także ![]() ![]() To jest naprawdę niesamowite uczucie mieć świadomość, że nie jest się już "w szponach nałogu" ![]() ![]() Kurcze ale ja to jednak jestem niedobra dla siebie ![]() ![]() ![]() Zawsze coś ![]() ![]()
"Szczenięta rasowe. Tanio. Promocja trwa do wyczerpania suki." Nim kupisz szczeniaka, sprawdź, w jakich warunkach żyje suka, która go urodziła. Kampania edukacyjna, mająca na celu zmniejszenie ilości bezdomnych zwierząt http://psia-mac.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
|
Rozterko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4392 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
Ja wprawdzie jeszcze pale, ale za pare dni to sie zmieni Któraś z was wspomniała Allana Carr "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Naprawde warto przeczytać, bo książka daje dużo do myślenia i jest mega motywacją do rzucenia fajek. Tak na marginesie to jak rzuciłam w styczniu palenie (no szkoda ze nie wytrwałam, ale nie poddam sie teraz i wierze że mi sie uda ![]() Od jutra biore sie za czytanie ksiazki, i ostatni papieros zostanie zapalony w polecanym przez autora momencie czyli po skończeniu palenia A wam dziewczynki uda sie tylko prosze postarajcie sie o to zeby nie myslec o tym ze chce wam sie palić, nawet jezeli to nieprawda to wmawiajcie sobie na siłe ze właśnie was nie ciągnie i zrobicie na "złość" papierosom i ich nie zapalicie
#4393 |
Wtajemniczenie
|
tylko ze ja tej ksiazki nigdzie nie moge dorwac ................
#4394 |
Zadomowienie
|
Tyle zajęć mam ostatnio, że nie mam czasu pisać
![]() ![]()
#4395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Wtajemniczenie
|
znalazlam juz......
![]() Jestem na 5 str. edit: przerazilo mnie zdanie na temat potworka w brzuchu ktorego trzeba karmic /ble/
http://www.youtube.com/watch?v=v7WON...eature=related ![]() ![]() 22.08.2012 Seoul, Kr (one way ticket) ![]() Edytowane przez enii Czas edycji: 2009-08-11 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
To ja może zapobiegawczo przeczytam ją jeszcze raz. No i czas w pracy szybciej zleci. Miłego dzionka
![]()
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.dobreksiazki.pl/b11892-pr...dla-kobiet.htm taki link znalazłam , co nie znaczy , że promuję ta stronkę kupuję w empiku, bo tak mi wygodniej ![]() Edytowane przez Malinka_5 Czas edycji: 2009-08-11 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() Ksiazke Allena Carra "Prosta metoda jak skutecznie rzucic palenie" spokojnie mozna kupic w empiku, wiem bo kilka dni temu kupowalam jego poradnik o pozbyciu sie zbędnych kilogramów i Pan wskazał mi też 2 poradniki o paleniu. Na marginesie ten poradnik o odchudzaniu tez jest fajny, jestem dopiero w trakcie czytania, ale juz pod wrazeniem. Rzucilam palenie ta metoda to moze zrzuce tez troszke zbednych kilogramow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
Mogę Wam przesłać e-booka
![]() ![]() I u mnie jak było tak jest ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4401 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, wraca do Was palaczka recydywistka
![]() ![]() Fajki pewnie tego nie spowodowały, ale te trucizny na pewno mi nie pomogły ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Cześć Syla
![]()
#4403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Skrobnij mi coś w wolnej chwili ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję Ci stażu niepalnia, tak trzymaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2009-08-12 o 14:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny melduję 1 dzień niepalenia. Było baaardzo spokojnie
![]() ![]() ![]() Dla nerwusów polecam te ziołowe tabletki http://www.lekolandia.pl/relamax-b6-30-tabl-p-4507.html w podobnej cenie kupiłam w aptece, mnie pomaga, mąż jest zachwycony i mój tata, nerwus nie z tej ziemi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj wypaliłam 3 papierosy , dzisiaj jeden, może uda się przestać jeszcze przed urlopem ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-08-12 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no to gratulacje!!!!! Oby tak dalej!!!! Z każdego dnia niepalenie trzeba się cieszyć jak z największego tryumfu!!!! Trzymam kciuki za kolejne szczęśliwe dni "bez" ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziwne to, lekarz mówił, że chyba pierwszy raz spotyka się z takim przypadkiem ![]() Rozterko, rzuć przed urlopem, będziesz spokojniejsza i zrelaksowana na urlopie ze świeższą cerą ![]() Cytat:
![]() Wiecie co dziewczyny, ja mialam jakąś obsesję związaną z wypaleniem ostatniego papierosa, stalo mi się tak po przeczytaniu Carra. Książka duzo mi pomogla, rozjaśniła pewne sprawy, ale ta ostatnia fajka zawsze była nie dość uważnie wypalona "zastanowiona" itd. za każdym razem jak ją wypaliłam to wydawało mi sie, że zrobiłam to nie tak jak chciałam, za mało przy tym dumałam itd. Poświęcałam papierosowi taką uwage, jakby były czymś dla mnie dobrym i wyjątkowych. We wtorek przed północą wypaliłam ostatniego papierosa normalnie, bo nie będę dumać nad czymś co niszczy mi zdrowie, nie jest tego wart, wypaiłam i zgasiłam. KONIEC! Musiałam to napisać, wiem, że brzmi to jakbym była szurnięta, ale to przez te cholerne fajki ![]() Pozdrawiam, miłego dnia bez śmierdzieli. Dziewczyny, macie tak, ze Wam się BŁYSKAWICZNIE węch poprawia? Ja po 1, 2 dniach bez faj mam węch jak moja psina kochana ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2009-08-13 o 11:40 Powód: pomyłka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaję że mi się poprawił. Zwłaszcza właśnie jeśli chodzi o fajki. Z daleka czuję że ktoś jara
![]()
#4410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj chciało mi się palić wieczorem i miałam gorszy nastrój ale spoko jest ![]() Odezwę się za parę dni, bo mnie nie będzie, pa, pozdrowienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.