|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: smak spermy
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
kingulena, LadyLilka zgadzam się w 100%
![]() Teraz jestem sama ( ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie chciałabym być z kimś, kto mnie obrzydza.. poza tym - tak jak Ty - czulam przyjemnosc ze sprawiania przyjemnosci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Rozeznanie
|
yyy.... ja nigdy tego nie próbowałam i jakoś nie mam zamiaru..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
MNIAMMM nie ma nic lepszego jeśli lubisz dobry sex
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy sie odwaze, a to pewnie jest bardzo podniecające dla partnera????????????????? ??????????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
No pewnie tak
![]() Mój TŻ jest zawsze słodki ale pewnie dlatego, że lubi słodycze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
astro-loszka
|
Mnie tam smak spermy kojarzy się z...rozgryzionym, niedojrzałym ziarnem zboża
![]() A z tymi ananasami (słodki smak) i papierosami, alkoholem oraz kawą (gorzki smak) to prawda. Ale mnie to nie przeszkadza. Myślę, że dylemat: połykać/nie połykać spermy to raczej kwestia bariery psychicznej niż smaku
![]() |
#760 |
Przyczajenie
|
niektórym to pasuje i smakuje i lubia;dd to na zdrowie girls
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 |
Raczkowanie
|
Ja tam moze nie przepadam specjslnie za tym smakiem ale robie to dla niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Rozeznanie
|
Teraz ja.
Połykam - zawsze. Smakuje - smakuje - zwykle jak już któras wspominała orzechami, lekko słonawa lub w wersji na słodko. Dieta wpływa na smak - to juz wiadomo - ale wpływ jest wpełni widoczny po 3 miesiach - tyle czasu tworzą sie nowe plemniki (choc to nie one tworzą głowną nutę smakowa a płyn w którym się znajdują). Konsystencja - po dłuzszej abstynencji, bardzo gęsta, przy krótkiej - rzadka. Taka mniej skondesowana ma wg. mnie lepszy smak. Polecam lekturę strony - połykaj.pl I ciekawostka "Byczą spermę w zakładach kosmetycznych Wielkiej Brytanii stosuje się jako odżywkę, dającą połysk włosom. Porcja kosztuje 55 funtów"
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
ja wlasnie slyszalam ze sperma ma smak slonawy, moze przyjdzie taki czas ze sie odwaze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
BAN stały
|
Nie sprawdzałem, ale z relacji w zasadzie się zgadza:
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. "Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej słono-zwarzono-gorzki smak paraliżuje jego przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za Loda''. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
OoooOoooOoo dobre ![]() i to rzeczywiscie ma taki smak ... pierwsze wrazenie jakie czytalam to wlansie mi sie TO wyobrazilo ![]()
![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam sie ,ma wlasnie taki smak ![]()
![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
wlasnie dlatego nie mam odwagi tego sprobowac
![]()
![]() |
#769 |
Przyczajenie
|
ja tam nic gorzkiego nigdy nie poczułam, jedynie słone, ale z czasem tak sie przyzwyczaiłam że nie czuje już praktycznie smaku nasienia mojego TŻta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi sie że raczej jest taka słona a w smaku blee ochyda..
Najlepiej wypluć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
a mi nie przeszkadza... nie to żebym się jakoś zajadała tym przysmakiem, ale nie widzę żadnego problemu w połykaniu
![]() jadłam dużo gorszych rzeczy, lol ![]() połknęłam to co uzbierałam w ustach, a potem pocałowałam mężczyznę, z którym uprawiałam seks... byl zadowolony ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XZBgmb0Yapo Edytowane przez telka146 Czas edycji: 2009-07-30 o 00:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
szczerze to z pierwszym facetem nie robilam takich rzeczy a z nowym jakos opory minely
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Rozeznanie
|
hymm.. ja jakos nie potrafie ;/
![]() |
#774 |
Zadomowienie
|
hehe
![]() ja lubie smak spermy jesli akurat moj TZ ma okres zdrowego odżywiania, i nie pali nie cierpie smaku i zapachu kiedy zje rybę... a polykam zawsze - on to uwielbia, a mi nie robi roznicy
![]() |
#775 |
BAN stały
|
Mój TŻ jest wegetarianinem i jego sperma nie ma wcale ani smaku ani zapachu-taka ot,gęsta,biała woda
![]() Tylko raz mi się zdażyło nie połknąć,jak akurat skończył na moich piersiach,bo chcieliśmy urozmaicić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to sperma ma smak zalezny od tego co sie je??
![]() |
![]() |
#777 |
Rozeznanie
|
A nie wiedziałaś tego? Im wiecej wody, soków i owoców tym jest lepsza sperma w smaku.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Zadomowienie
|
oczywiscie
![]() ja lubie jak moj misiu pije soki owocowe, je ananasy, truskawki, melony, bo wtedy ma slodką spermę bez zapachu wlasciwie... no i jak je zdrowo, tzn kurczaczek, warzywka, ryz itp, to wlasciwie sperma ani smaku ani zapachu nie ma jak je duzo miesa, albo ostre przyprawy, np meksykanskie jedzenie, to wtedy sperma jest jakby 'ostra' i gorzkawa a najgorzej jest jak pali, pije alkohol i je fast foody, oraz rybe - wtedy raczej nie polykam.... no i generalnie ja tez za konsystencja spermy nie przepadam, ale przeciez zwykle jest tak, ze jak robie mu loda, to on konczy mi w gardle, a nie na jezyku, wiec od razu wtedy polykam i nawet nie czuje co mam w ustach...
![]() |
#779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cos tam slyszalam a wiec od dzisiaj bede swojego TŻcika poila takimi napojami ![]()
![]() |
![]() |
#780 |
Przyczajenie
|
Jak tak to czytam to mi się przypomniał pierwszy raz jak połknęłam...
I co dobre? pyta TŻ, "yhmmmm" i od razu kubek do przepicia, myślałam że nie wytrzymam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.