|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Czy mialaś spermę w ustach ??? | |||
Często |
![]() ![]() ![]() ![]() |
917 | 35,11% |
Powyżej 10 |
236 | 9,04% |
5-10 razy |
132 | 5,05% |
2-4 razy |
237 | 9,07% |
1 raz |
211 | 8,08% |
Nigdy |
879 | 33,65% |
Głosujący: 2612. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Rozeznanie
|
Dot.: smak spermy
Cytat:
mi sie wydaje ze po coli raczej nie bedzie dobrego smaku...
![]() |
![]() |
#812 |
Konto usunięte
|
jestescie w restauracji???
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- po ananasie pewnie i co innego wasz facet mialby slodkie i tez byscie zjadly bo przeciez lubicie robic rzeczy ktore mu sprawia przyjemnosc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Po coli na pewno nie. Toż to sama chemia i słodziki sztuczne
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1361619 2]jestescie w restauracji??? ![]() po ananasie pewnie i co innego wasz facet mialby slodkie i tez byscie zjadly bo przeciez lubicie robic rzeczy ktore mu sprawia przyjemnosc ![]() ![]() ![]() Ktoś tu nie dorósł do tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Rozeznanie
|
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;1361619 2]jestescie w restauracji???
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- po ananasie pewnie i co innego wasz facet mialby slodkie i tez byscie zjadly bo przeciez lubicie robic rzeczy ktore mu sprawia przyjemnosc ![]() ![]() ![]() nie jestesmy w restauracji lecz chcemy sie dowiedziec co dobrze a co zle wpywa na smak spermy
![]() |
#815 |
Rozeznanie
|
Moje drogie - MELON!
W poniedziałek poczestowałam TZta melonem (koszt 2-3 złote z promocji w Biedronce), pokrojonym w plastry - zjadł poł owego melona. Wczoraj? Wczoraj miałam niebo!!! w gębie. Naprawdę była bardzo, bardzo słodka!
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
Może i chemia ale słodko później niebywale.. testowane kilka miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
Mówicie o smakach, a ja nie mogę się wypowiedzieć, bo to właśnie mój TŻ nie pozwala mi na połykanie... Bardzo lubi, gdy go pieszczę ustami, zawsze potem jest mi niezmiernie wdzięczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Raczkowanie
|
hehe.. poprostu żadna mu tego nigdy nie zrobiła i sam nie wie jak to jest dochodzić w ustach kobiety. Powiedz mu jak bardzo byś chciała i żeby raz spełnił Twoją małą prośbę, że obiecujesz iż jak wam się nie spodoba to wiecej tego nie zrobisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Rozeznanie
|
wiekszosc chlopakow wlasnie chce zeby polknoac.. nawet moj a ja tego nie potrafie
![]()
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn jak??? posmarowac sprzet mojego TŻ i tak go piescic z tym smakowym zelem??? ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze te zele maja jakas taka konkretna nazwe?????
![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje BAAAARDZOOO ![]()
![]() |
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
U mojego Tz ten smak jest dosc slonawy, ale kompletnie mi to nie przeszkadza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
weszłam tu z ciekawości, ale już żałuję , bo się nieźle zbrzydziłam. sorry, ale dla mnie połykanie spermy to to samo co połknięcie moczu, czy kału- to też są wydzieliny ludzkiego organizmu. fuuuuu......
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno bardziej absurdalnego i bezsensownego przykladu nie slyszalem ![]() Tak w ogole, to podciagnij sie z biologii najpierw, bo mocz i kal w przeciwienstwie do sliny, potu, spermy, sluzu z pochwy nie sa wydzielinami, co jeszcze bardziej czyni to porownanie bezsensownym.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2009-08-12 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
napisane przez Wyrak:
Slina to wydzielina ogranizmu, dla Ciebie polkniecie sliny przy calowaniu, to tak jak polkniecie kalu? Narazasz swojego partnera na takie wrazenia jak polykanie kalu w czasie cunilingusa? Bo w koncu sluz z pochwy to dla Ciebie jak kal. Dawno bardziej absurdalnego i bezsensownego przykladu nie slyszalem Tak w ogole, to podciagnij sie z biologii najpierw, bo mocz i kal w przeciwienstwie do sliny, potu, spermy, sluzu z pochwy nie sa wydzielinami, co jeszcze bardziej czyni to porownanie bezsensownym. Przepraszam, nie studiowałam biologii, ani też nie o nazwenictwo tu chodzi (czepia się słówek tylko ten, kto nie ma innych argumentów ![]() Ale biorąc pod uwagę, ze oczy uciskają Ci mózg, nie będę się przejmować Twoim pseudo-biologiczno-profesjonalnym zadzieraniem nosa ![]() __________________
![]() |
#831 |
Rozeznanie
|
kazdy ma swoje zdanie na ten temat i kazdego nalezy za to szanowac..
![]() |
#832 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie trzeba studiować biologii, żeby nie wiedzieć, że kał i mocz nie są wydzielinami:P wystarczy, że bywało się na biologii w szkole (albo trochę samemu się pomyśli:P) - o ile wiem, to już w gimnazjum jest o tym mowa:P
Zaiste powiadam Wam, że sperma to Życiodajny Nektar (i zawiera Wapń! ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie, które KOCHAJĄ smak, zapach, kolor, konsystencję tegoż Nektaru ![]() ![]() Wiesz co pinky82? - SPERMA I CAŁA MĘSKOŚĆ FACETA JEST PYCHAAAA ![]() ![]()
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
widze, że niezła dyskusja tu rozgorzała
![]() a co do tych, które tak zażarcie twierdzą, że wszytskie "wydzieliny" faceta są fuujjj to podejrzewam, że większośc nie próbowała i niewie co traci ![]() a ileż ja znam dziewczyn, ktore ciągle powtarzały że nigdy w życiu, że to obrzydliwe, poniżające itd. itp. a tu chwila moment chęć sprawiania przyjemności swojemu Tż, może troszkę alkoholu i teraz robią to wręcz nałogowo dlatego uważam, że nigdy nie mów nigdy, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a co do smaku to dla mnie niema może jedynie troszkę słonawy ![]()
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogole nie wyobrazam sobie seksu bez seksu oralnego... wtedy czegos brakuje.... nie wiesz co tracisz i jak bardzo jest to przyjemnie.... a pozatym... wyobraz ,ze twoj mezczyzna piesci Cie oralnie,a Ty nic... wedlug mnie to "niesprawiedliwe" ![]() ![]() nie widze w tym nic obrzydliwego,a wrecz przeciwnie ... warto sprobowac,ja tez kiedys tak myslalam.... pozatym jak widzsz swojego mezczyzne,jaka mu to sprawia przyjemnosc,jak jest podniecony ... jego reakcje.... to jak napisala happy.madziacmok ... sama masz mokro ![]()
![]() |
![]() |
#835 | |||
Zakorzenienie
|
A kto studiowal
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() -------------- Dla mnie brak akceptacji dla jakiejs czesci ciala czy obrzydzenie wydzielinami partera(rki) zdrowe nie jest. Nie moj problem ![]() ![]() happy.madziacmok Twoje nastawienie mi zdecydowanie bardziej odpowiada.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Rozeznanie
|
spokój juz dziewczyny
![]()
![]() |
#837 |
Rozeznanie
|
kurcze a ja sie odwazylam!!
![]() ![]() ![]() normalnie duzo o tym myslalam i zdobylam sie na odwage i to zrobilam ![]() najpierw wspólna dluuugaaa kąpiel a pozniej delikatne pieszczoty w łóżeczku no i połknęłam z jednej strony szybko zeby nie poczuc smaku ![]() no ale ze zrobilismy sobie "zdrowy" dzien i jedliśmy jakies tam warzywka i owoce ale tez TŻ wypil piwo b i powiem wam ze TŻ najpierw nie wiedzial czy bezalkoholowe karmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() opisalam to jakby to byl muj pierwszy raz z sexem no i byl ale oralnym ![]() ![]() ![]() __________________
![]() |
#838 |
Rozeznanie
|
Hehe, u mnie też się udało. Pisałam jakiś czas temu, że mój TŻ nie chce, żebym połykała. Poradziłyście mi rozmowę i podziałało! Powiedziałam TŻtowi, żebyśmy spróbowali. Na początku był sceptyczny, ale widząc moją chęć zgodził się i zrobiłam to. Nie połknęłam wszystkiego, ale i tak był wniebowzięty, kiedy już doszedł w moich ustach. Teraz sam przytrzymuje moją głowę, żebym jej nie cofnęła. Tak mu się spodobało, że nie chce słyszeć o innym zakończeniu podczas seksu oralnego
![]() ![]() Sperma mojego TŻta ma dziwny, trochę gorzki smak, ale mnie to nie przeszkadza. Uważam, że z miłości można się na to zdobyć, a przecież ja tak bardzo go kocham... ![]()
![]() Edytowane przez intense2103 Czas edycji: 2009-08-19 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak samo uwazam ![]()
![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
do Wyrak(a)
wątek nosi tytuł "smak spermy", więc założyłam, że każdy może wyrazić tu swoją opinię na ten temat. może powinniście zmienić tytuł na "wszyscy uwielbiamy spremę" wtedy na pewno bym tu nie weszła i nie pisała, co o tym myślę. aaa, i jeszcze jedno, Panie Wszystkowiedzący: wybacz, że nie jestem pewna co do odmiany twojego nicka...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.