|
|
#2101 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
poprawiłam w podpisie
z NewRockiem czekam jak się rozwinie sytuacja ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2102 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Mikrejsza
Dziekuje bardzo za odp. nawalilam bylow w poprzednich mailach, mialo byc.. mialo byc. hee. Ja konkretnie napislam do fundacji Misja w Zambii..
|
|
|
|
#2103 |
|
Raczkowanie
|
Mikrejsza, nie będę nocować w Choszczówce - możesz zaktualizować podpis
![]() jutro po południu wylatuję do Rzymu
|
#2104 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich serdecznie!!!
Gosia - fryzurka super,wyglądasz pięknie, ![]() ![]() opisy fantastyczne ![]() ![]() ![]() Witam nowych rodziców; nicola 2002 i justynaz1983
ceny listów i paczek Edytowane przez mamapity Czas edycji: 2008-09-19 o 15:44 Powód: dopisek |
|
|
|
#2105 |
|
Przyczajenie
|
Witam maapity
mam nadzieje,ze niebawem bede miala wspolne tematy z wszystkimi mamuskami.. Noo i tatuskami ale, boje sie,ze nie bedzie to tak szybko ;( dopiero wczoraj napisalam maila z prosba o adopcje. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2106 |
|
Przyczajenie
|
![]() a czy jest cos wiadomo, kiedy zostanie wznowiona adopcja imienna???
|
|
|
|
#2107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiadomo kiedy zostaną wznowione. Zapraszam na gg, szukam rodzica do współopieki mojego Chrisa
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nicola2002 i justynaz1983 - witajcie Misja w Zambii.... to chyba do nas...choć fundacją jeszcze nie jesteśmy. justyna - możesz ewentualnie poszukać organizacji, gdzie adopcje są nadal aktualne. Trochę adresów internetowych masz w moim poście na pierwszej stronie tego wątku. I niezależnie od tego skąd jest dziecko, na tym forum są mile widziani wszyscy, którym los drugiego człowieka nie jest obojętny |
|
|
|
|
#2109 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miłego wypoczynku ![]() Cytat:
ps. czyli rozumiem że Ciebie Markos i NewRocka mogę przerzucić do nie-nocujących
|
||
|
|
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
CHRIS MA DWIE MAMY!! !! !!
Jest nią justynaz1983 Ustaliłyśmy, że wpłacamy po połowie na małego, druga połowa idzie na dożywianie, albo inne potrzeby
|
|
|
|
#2111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to super bonusa dostałaś mamy tez adopcje 2 x trojaczki, szkoda ze ich rodzice się nie udzielaja na forum ![]() witaj ![]() wiele osób w ten sposób pisze, moze to prorocze słowa ... ![]() jak na razie to my chociaż jesteśmy doskonale zorganizowani to nie jesteśmy żadna organizacją ![]() Cytat:
to dla mnie bardzo ważne - prosze odpowiedz ! no i gratuluję ![]() Gosia zdejmij chust4czkę i poproszę o zdjęcie z profilu, z tyłu przodu i od góry ja też sobie kiedys tqak zrobie, juz zapuszczam włosy a powiedziałaś tym dziewczynom że bardzo je podziwiam za te umiejętności fryzjerskie?aha - chciałam zapytać " o naleśniki" ![]() bo chyba miałyśmy jakaś umowę - ja nie zapomniałam
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłałem SMS-y odnośnie spotkania do agusiek, Bertranda, jaroszani i Joli (choć Ona pewnie już o terminie spotkania wie ). agusiek odpisała że "stanie na głowie żeby być", ale nocować też raczej nie będzie. Pewnie się tu pojawi i sama to sprecyzuje. |
|
|
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
Tak, my będziemy nocować, potwierdzam
![]() Ps. W tym miesiącu z aukcji wpłynęło do tej pory na konto Sióstr 320zł. A to jeszcze nie koniec... ![]() Baaardzo się cieszę i zapraszam na allegro!
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
|
#2116 | |
|
Przyczajenie
|
Gosia super relacja i wlosy !!! Wstaw fote bliżej
Cytat:
wynajęcie busa do 20 osób to koszt 450 zł. Mamy 4h i 150 km w limicie. Oczywiscie możemy przejechac 10km czy 15km ale to jest minimalna stawka. Nie ma problemu z wózkiem inwalidzkim. Zadzwoniłam tez na korporacje Podstawiają wieksze samochody 6 osobowe. Koszt: 20 zł - podstawienie samochodu + to co wybije na liczniku. Koszt km to 2.20zł. wiec taki samochód kosztował by nas ok 50 zł na 6 osób. moim zdaniem I opcja jest koszmarnie droga
Edytowane przez AniaSar Czas edycji: 2008-09-19 o 19:37 Powód: błąd |
|
|
|
|
#2117 |
|
Raczkowanie
|
Gosieńko zdjęcia rewelacja, fryzurka niepowtarzalna. U Was też taka koszmarna pogoda? Pozdrowionka!!
|
#2118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to objazd naukowy mojego seminarium magisterskiego - plan mamy wypełniony po brzegi i wątpię, żeby udało mi się tam urwać. i też jestem za tym, żeby Gosia zdjęła chustkę
|
|
#2119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OK, to bierzemy taksówkę. Proponuję turę około godziny 13 i 15. Kto na te godziny już dotrze i pisze się na taksówkę? Proszę się liczyć z kosztem ok. 10 zł (w zależności, ile osób się zgłosi, na tyle się rozłoży koszt przejazdu).
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
pozdrawiam wszystkich,strasznie kicham ale na szczęście was nie zarażę katarem
![]() Gosia-jesteś super ,przeszłaś prawdziwy chrzest afrykański ,łącznie z fryzurą Gratulacje dla Elinki czyli mój siostrzeniec ma kolegą z tego samego dnia |
|
|
|
#2121 |
|
Przyczajenie
|
Kochani ja troszke w innym temacie. Gdyby ktos byl z okolic Katowic i w najblizszym czasie chcialby zmontowac paczke to ja chetnie sie doloze.... CZy ktos jest chetny do paczki?????
|
|
|
|
#2122 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2123 |
|
Rozeznanie
|
AniaSar nocujesz w Choszczówce?
bo chcę podpis uaktualnić ![]() NewRock kiedy będziecie rozsyłać newsletter? Myślę że wtedy dojdzie trochę chętnych to się ustali godzinę spotkania i wyłoni chętnych na taksówki. A taksówka to zamiast autobusu?? bo w razie jazdy autobusem do przejścia zostają 2-3 km?? jaka tam jest droga (asfalt, kamienie itp)?? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2124 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#2125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale Wam zazdroszcze spotkania w Choszczowce, tych opowiesci Gosi i poczucia wspolnoty. Wspomnijcie tam o tych ktorzy nie moga byc razem z Wami |
|
|
|
|
#2126 |
|
Przyczajenie
|
Fajnie Tesik. Poczekam jak tylko dostaniesz formularz to daj znac. Pozdrawiam
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
![]() ![]() nie gniewajcie się tylko na mnie za tą inwigilację, staram się na bieżąco mieć aktualną liczbę żeby na ostatnią chwilę się nie pogubić, a tak myślę na jakieś 5 dni przed naszym przyjazdem chcę zadzwonić powiedzieć, ile nas ostatecznie będzie bo od tego zależy miejsce które dostaniemy. Jakbym była zbyt gorliwa to wystarczy na mnie nakrzyczeć ![]() ![]() ![]() Tesik, ja myślę że szybko będzie gdzieś następne spotkanie bo już 2 wyjazdy do Zambii w bliskim czasie się szykują |
|
|
|
#2128 |
|
Przyczajenie
|
pozdrawiam wszytskich rodzicow, ktorzy mnie tu milo przyjeli. dziekuje. |
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
No my byśmy się pisali na to taxi o 13 po 10zł...
Ale NAPRAWDĘ nie mogę uwierzyć, że nie ma tańszych busów... Szok. Ale może w Warszawie są inne ceny niż u nas... ![]() ![]() ![]() Buziaki wieczorne
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, taksówka zamiast autobusu. Pierwsza taksówka będzie o 13:30, ze względu na pociąg Kaji, który wg rozkładu przyjedzie o 12:45, ale może się spóźnić. Dojechać z Dworca Wschodniego można autobusem 144 do centrum handlowego Selgros ("twierdza"), potem 2-3 przystanki 723/731/801. Potem idzie się chodnikiem (kostka brukowa), a ostatnie 200 metrów przejezdną drogą leśną z wertepami. Rozkład jazdy autobusów: http://ztm.waw.pl/rozklady.php
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.

z NewRockiem czekam jak się rozwinie sytuacja 
, mam śliczne blizniaki Alice i Peter, urodzone w 2007 roku. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i biorę się za rozgyzanie techniki czyli np wklejanie zdjęć, jestem tu zupełnie nowa
Wczoraj wyslalam maila o adopcje dzieciaczka. Jak dugo czeka sie na odpowiedz w tej sprawie?? juz sie niecierpliwie, chcialabym spakowac juz paczke, napisac list.. 
Dziekuje bardzo za odp. nawalilam bylow w poprzednich mailach, mialo byc.. mialo byc. hee. Ja konkretnie napislam do fundacji Misja w Zambii..

wiem że się powtarzam, ale piękny pomysł

bo chcę podpis uaktualnić
pozdrawiam wszytskich rodzicow, ktorzy mnie tu milo przyjeli. dziekuje.
Szok. Ale może w Warszawie są inne ceny niż u nas...