|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna 6 Weidera skuteczny?
wg mnie właśnie chodzi o to, żeby wszystko robić naraz i pracować nad siłą mięśni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1892 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 4
Witam dziewczyny, ja zakończyłam A6W choć nie wierzyłam, że mi się uda przetrwać te 24 powt. ale jakoś dałam radę najwidoczniej.
![]() Stopniowo idzie się przyzwyczaić do bólu "brzuszka" podczas ćw. życzę Wam wszystkim powodzenia i WESOŁYŚ ŚWIĄT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!! ![]() ![]() _________________________ ____________________ ` Chyba zawsze już tak będziemy pogmatwani.. ' ![]() MATURA 2012 !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dziś za sobą 9 dzień ale efektów jeszcze nie zauważyłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Raczkowanie
|
a ja 3 za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Przyczajenie
|
2/42 lekki ból mięśni, ale jak na razie ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
Przyczajenie
|
ja po wczoraj mam delikatne zakwasy
![]() ![]() 2/42 ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- ja już jestem po... powiem wam że te ćwiczenia wydają się wogole nie przydatne i nudne, ale na wieczór/noc wychodzi to co się robiło i booolii.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
Raczkowanie
|
Co dalej po a6w ??
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam!! ![]() ![]() _________________________ ` Chyba zawsze już tak będziemy pogmatwani.. ' ![]() MATURA 2012 !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1899 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, abstrahując od tego że po raz pierwszy udzielam się na forum zaczęłam też ostatnio 6 weidera - za mną dopiero pierwszy tydzień, ale już czuję efekty. Zastanawiam się tylko czy te ćwiczenia pomogą w pozbyciu się oponki z dolnej części brzucha? Bo mięśnie odczuwam głównie w górnej części, a niestety mam skłonność do tej fałdki u dołu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
Raczkowanie
|
Hej invincible_MJ
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1901 |
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedź, ja też nie stosuję żadnej diety (szczególnie po świętach ^^) ale mam nadzieję, że efekty i tak będą widoczne (właściwie co nieco już zauważam). W każdym razie mam jeszcze tylko wątpliwości co do swojej silnej woli ale cóż, to już wyjdzie w praniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1902 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co dalej po a6w ??
Ja kończę 15 kwietnia i też się zastanawiam. Choć podobno warto rozpocząć ABS II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Raczkowanie
|
wracam po dłuższym czasie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Raczkowanie
|
Do invincible_MJ
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkich, którzy zaczynają! ![]() Początki sa najgorsze, wiem to po sobie, ale teraz cwiczenia tak mi weszły w nawyk, ze jest dla mnie normalką ćwiczyć ![]() 32 dzień zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mógłby cos doradzić? Albo poradzić czy po a6w mozna rozpoczać ABS II, tak jak radzi na1chwileczke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1906 |
Konto usunięte
|
Aerobiczna szóstka Weidera
Kochane od niedawna (3 dni) zaczęłam ćwiczyć Aerobiczną szóstkę Weider. http://www.poradnikzdrowie.pl/filmy/...idera_1%2C604/
Tutaj pozwolę sobie umieszczycić zestaw ćwiczeń (ze strony https://polki.pl/fitness_plaskibrzuc...,10028270.html) Ćwiczenie 1. Układamy ręce wzdłuż tułowia. Unosimy klatkę piersiową, tak, aby część lędźwiowa pleców została na podłożu. Równocześnie unosimy jedną nogę zgiętą pod kątem prostym w kolanie. Podnosimy tułów i nogę, aż do momentu osiągnięcia kąta prostego. W tym momencie łapiemy rękami za kolano i przytrzymujemy takie ułożenie przez 3 sekundy. Wracamy do ułożenia początkowego i powtarzamy ćwiczenie na drugą nogę. Ćwiczenie 2. Podobne do pierwszego pierwsze, z tym, że obie nogi podnosimy równocześnie. Ćwiczenie 3. Podobne do pierwszego, z tym, że podnosimy się i opuszczamy nogi mając cały czas ręce splecione na karku. Ćwiczenie 4. Ćwiczenie to jest połączeniem ćwiczeń drugiego i trzeciego. Podnosimy obie nogi równocześnie mając ręce splecione na karku. Ćwiczenie 5. Unosimy klatkę piersiową (ręce są splecione na karku). Następnie podnosimy i opuszczamy nogi podobnie jak w ćwiczeniu trzecim, z tym że robimy to bardzo szybko, nie odkładając nóg na ziemię. Ćwiczenie jest podobne do rowerka, ale podczas ruchu nogi zbliżające się do klatki piersiowej powinny być zgięte w kolanie pod kątem prostym. Ćwiczenie 6. Unosimy równocześnie obie wyprostowane nogi i klatkę piersiową - przytrzymujemy 3 sekundy. Ćwiczyła któraś z was to ? Jak myślicie to pomaga? Czytałam, ale to na onecie dla facetów nie wiem jak to z kobietami jest, ale tam przeczytałam, że jak brzuszki to waga się zwiększa, że może pokazywać,że trochę przytyliśmy, że to jest złudne. Ja nie chce przytyć. Chcę schudnąć i mieć płaski brzuch ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera
ja swojego czasu robilam, ale mi sie znudzilo po jakis dwoch tygodniach... zbyt monotonne i bolal mnie kark... efekty byly, brzuch byl wyraznie mocniejszy i widac bylo lepiej miesnie... ale jak przestalam to po jakims czasie tak jakby... wydęło te miesnie ... poki cwiczylam bylo ok... nie wiem dlaczego... dodam ze waga byla taka sama... ja osobiscie nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1908 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam całą A6W. Nie podobało mi się, kark bolał, na brzuchu większych zmian nie dostrzegłam. A poza tym jet już o tym obszerny wątek, na którym dziewczyny razem to ćwiczą i wymieniają się wrażeniami, może tam poszukaj?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
Przyczajenie
|
Witam, nie piszecie juz tu widze
![]() ja jestem przy 3 dniu, ale zrobilam dzisiaj tylko jedna serie 6 cwiczen nie dalam rady wiecej bo dopiero wrocilam do domu.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1910 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1911 |
Przyczajenie
|
Zrobiłem do końca i efekty widać, więc polecam. Niedługo zacznę jeszcze raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1912 |
Raczkowanie
|
zrobiłam 2 razy w swojej karierze, skończyłam w niedzielę. Powalających efektów nie ma, aczkolwiek różnicę widać. Mięsnie brzucha i kark zaczęly mnie boleć koloło 20 dnia, ale generalnie szło mi calkiem sprawnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
Lepiej zostawic te A6W i zaczac normalnie trenowac silowo, aeroby, uprawiac jakis sport.
Miejscowo tluszczu nie spalisz, a juz na pewno nie takim cwiczeniem. Tak wymeczone miesnie beda 'spiete' przez chwile, ale szybciutko brzuch wroci do normalnego wygladu.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma to, jak zalozyc pierdyliardowy watek o tym bezsensownym programie, choc juz kilka innych na 1szej stronie straszy
![]() Pewnych podstaw ludziom nie przetlumaczysz jednak, dalej beda machac te brzuszki bez sensu. Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Przyczajenie
|
No i tu znowu ja
![]() 4/42 już za mną, dzisiaj powinno być 5/42 ale tak straaasznie mi się nie chce. Może jeszcze przybędzie mi motywacji w ten wieczór ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam sobie wątek i aż mnie głowa boli z nadmiaru głupoty jaką tu wyczytałam. Diety i treningi zaczyna się OD GŁOWY. Jeżeli ktoś jest totalnie bezmyślny i nie zna podstawowych praw jakimi rządzi się organizm to do książek! Jak można myśleć, że intensywny trening konkretnej grupy mięśni spali tłuszcz, w tym przypadku "oponkę". Ręce opadają! Zwały tłuszczu zrobiły wam się od niezdrowego odżywiania, złych nawyków i braku ruchu i żaden miesięczny program ćwiczeń tego nie zmieni. Mięśnie ważą swoje, jak się je trenuje to kolokwialnie mówiąc rosną. Rosną pod tkanką tłuszczową i zwiększa się masa ciała, to chyba proste!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1920 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.