![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymiana kosmetyków - posiadam szminki chanel LIPIEC
W 9 wierszu dokładka !!!!
Cześć dziewczyny: Rzadko tu bywam, pierwszy raz ogłaszam się na wymiance, więc jakby coś było nie tak, piszcie: Posiadam nowiutkie testery szminek chanel: Aqualumiere stressa nr 73 rouge hydrabase gipsy scarlet nr 170 infrarouge rouge lumiere nr 54 - brak, wymianka z AgnesAnn. rouge hydrabase splendeur nr 98 rouge hydrabase new york red nr 60 - brak, wymianka z AgnesAnn. i błyszczyk Aqualumiere Tangerine Dream nr 77 (trzykrotnie użyty) Testery szminek są nowe, nieużywane, oczywiście oryginalne. Błyszczyk Loreal glam shine nr 05 Mercury Crystal, zużycie góra 30 % 2 próbki perfum chanel 5 edp, 1 próbka chanel 5 edt, nowe każda 2 ml. próbka anew body clinical laser shape Loreal Studio Remix strukturyzująca pasta do włosów, zostało 1/3, ważna do 09. 11 5 próbek żelu do mycia rąk Amukina PONIŻEJ DOKŁADKA !!!! Edytowane przez Ewelines Czas edycji: 2011-08-30 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyków - posiadam szminki chanel
może coś u mnie?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dodałam fotki wyżej. Ułożyłam rzeczy na zdjęciach w takiej samej kolejności, jak opisałam poniżej:
1: błyszczyk Tangerine dream nr 77 2: infrarouge Rouge Lumiere nr 54 (złota, maluje na czerwono) 3: rouge hydrabase: New York Red nr 60 4: Rouge Hydrabase: Splendeur nr 98 5: Aqualumiere: Stressa nr 73 (jest leciutko ułamana przy czubku, zaledwie kilka milimetrów - mały wypadek podczas robienia fotki ![]() 6: Rouge Hydrabase: Gipsy Scarlet nr 170 Edytowane przez Ewelines Czas edycji: 2011-07-03 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Może coś u mnie za błyszczyk Aqualumiere? : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dokładka:
lakier chanel (tester) red dream lakier Avon deluxe chocolate czarny lakier do paznokci Poza tym dodaję biżu: fotka 1: LAkiery, fotka 2: kolczyki Monnari i czarne mieniące się kolczyki fotka 3: Czerwone kolczyki i zielono złote kolczyki bez niklu fotka 4: Bransoleta z delfinem, srebrny pierściń z bursztynem, czerwony naszyjnik fotka 5: srebrny komplet biżuterii - kolczyki wkręty i przywieszka: fotka 6: lakier do paznokci Romance z Avonu, raz użyty Poszukuję dla siebie: tunik i sukienek ciążowych, najlepiej z dzianiny, kosmetyków do pielęgnacji dla kobiet w ciąży, zapachów, próbek zapachów i coś co mi wpadnie w oko ![]() Edytowane przez Ewelines Czas edycji: 2011-07-12 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
niestety to nie moje kolorki. Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiana kosmetyków - posiadam szminki chanel LIPIEC
Interesuje mnie błyszczyk Aqualumiere.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526918
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Zapytuję jeszcze raz o błyszczyk Aqualumiere, ponieważ nie otrzymałam odpowiedzi : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Tassarinian dziękuję, ale nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej podoba mi sie błyszczyk Aqualumiere Tangerine Dream nr 77 (trzykrotnie użyty)
i rozowa pomadka chanel ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-06 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
błyszczyk kupiłam w douglasie w manufakturze w łodzi, zaręczam, że jest oryginalny. A przedostatnią szminkę (jasny róż) mam gdzieś od kwietnia, resztę kolorów pomadek od jakichś 2 tygodni. Nie śmierdzą, więc chyba są dobre. Sama zachowałam obie 2 odcienie i nie widzę nic niepokojącego.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
W takim razie interesuje mnie blyszczyk i pomadka jasny roz. A od dawna masz te pomadki z chanel ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No napisałam wcześniej, że tę jasną różową mam gdzieś od kwietnia a pozostałe odcienie pomadek gdzieś od 2 tygodni. Zaręczam co do ich oryginalności. Jeśli się znasz, pewnie się zorientujesz.
Nie wiem natomiast jak się sprawdza datę ważności na tych testerach, ale jak Ci napisałam wcześniej, wzięłam sobie 2 odcienie i nic złego się nie dzieje, a jestem alergiczką. To jak wymiana błyszczyk i szminka za chance eau fraiche? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
To moze znajdziesz cos innego za sam blyszczyk ? Albo wybierzesz cos innego za oba kosmetyki
![]() Proponuje odlewke Classique X albo Britney Spears Believe Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-07 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ewelines, dziekuje za zainteresowanie, ale szukam jedynie zapachow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Czy podpasowal Ci ktorys z zapachow ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za
rouge hydrabase splendeur nr 98 Aqualumiere stressa nr 73 rouge hydrabase gipsy scarlet nr 170 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A co z zapachem JPG Classique X ? Moge zrobic odlewke
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Spodziewasz sie chlopca czy dziewczynki? Mam naprawede sporo ciuszkow dla dziewczynki wszystkie w idealnym stanie ![]() ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-09 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
To moze CK One ? Nic z watku nie znajdziesz ? Pomadka 4: Rouge Hydrabase: Splendeur nr 98 jest mocno czerwona ?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-09 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się pomadka różowa i czerwona i błyszczyki. panterka jest uniwersalna i rozciągliwa, chętnie podam wymiary
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A moze skusila bys sie na Lancome Hypnose jest jakies 13-15 /30ml ?
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2011-07-10 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.