TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 23:34   #3541
Donka94
BAN stały

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

cześć Dziewczyny czy któraś ma materiały do turbo fire i może mi wyslac? Bo nie chca mi sie pobrac te filmiki ani nic.
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:29   #3542
sagitarius
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kokieta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który z tych programów polecicie? Insanity, Turbo Fire, 30 Days shred, czy cos innego? Za miesiąc ide na wesele, a sukienka zrobila sie sie przyciasna w talii... :/
Tak na szybko to moze 30days shred bo jednak pozostale programy dluzej trwaja
sagitarius jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 08:36   #3543
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi533 Pokaż wiadomość
cholerka te dwa tygodnie z piwkiem oscypkami i plackami po zbójnicku jednak mi zaszkodziły no ale cóż walka trwa dalej i jutro ... musi być lepiej
kurcze może się gdzieś mijałyśmy na Krupówkach i nawet nie wiedziałyśmy W sumie to troche szkoda ale może w przyszłym roku bo ja o ile finanse mi pozwolą (chcemy kupić mieszkanie) to tez pojadę

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kokieta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, który z tych programów polecicie? Insanity, Turbo Fire, 30 Days shred, czy cos innego? Za miesiąc ide na wesele, a sukienka zrobila sie sie przyciasna w talii... :/
Moja koleżanka na sukienkę zrobiła inny sposób.. Mianowicie jadła rano jakies płatki z mlekiem, potem w ciągu dnia owoce lub jogurty albo to i to, potem jakis lekki obiadek.. i codziennie bieganie około 40 minut.. Po tygodniu zmieściła się w sukienkę ale jej zawsze tak szybko idzie może Tobie też pomoże a potem oczywiście zapraszamy na TURBO FIRE
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:30   #3544
megi533
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
kurcze może się gdzieś mijałyśmy na Krupówkach i nawet nie wiedziałyśmy W sumie to troche szkoda ale może w przyszłym roku bo ja o ile finanse mi pozwolą (chcemy kupić mieszkanie) to tez pojadę

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Nio właśnie choć tam jak zawsze tłumy tłumy tłumy
byłam dwa razy na Krupówkach, na szlakach tez tłumy byliśmy na pieciu stawach to masakrycznie duzo ludzi z nami szło może też tam gdzies byłas? często też jezdzilismy na Słowację - Łomnica coś pięknego generalnie wyjazd swietny ,.... może za rok się spotkamy hihi choc my tez planujemy dalszy wyjazd za rok - Turcja wiec nie wiem czy na góry znaja sie fundusze

Dzisiaj lekko czuje wczorajsze zmagania z TF, więc lekko sie "zastałam" ale juz powrociłą motywacja i dzisiaj walcze dalej najwazniejsze to powrocic znów do rytmu ćwiczeń pozniej już leci
megi533 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:44   #3545
Sanea
Raczkowanie

GG do Sanea

Cytat:
A co chciałabyś robić?
Dobrenko, i tu jest pies czy inne stworzenie pogrzebane, że do końca nie wiem co bym chciała. Powoli mi się wizja kształtuje, a na tą chwilę po prostu patrzę co jest dostępnego i czy spełniam chociaż część wymagań

Dzisiaj zamiast TF miałam wielokilometrowy spacer po mieście, uroki składania podań na jego drugim końcu i nieznajomość rozkładu jazdy autobusów
Stary 2011-08-23, 17:38   #3546
megi533
Rozeznanie

I dzisiaj już wróciłam na stare tory
Fire45ez domęczony do końca dzisiaj juz też inaczej jadłam tzn tak jak sprzed wakacji w miare zdrowo i generalnie mam zapał do wszystkiego wakacje sie przydały do nowej motywacji
Stary 2011-08-24, 08:33   #3547
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
byłam dwa razy na Krupówkach
Ja może z 2 razy nie byłam.. po górach chodziliśmy codziennie cos tam zjeść
Cytat:
byliśmy na pieciu stawach to masakrycznie duzo ludzi z nami szło może też tam gdzies byłas?
tak, szliśmy od strony Zawrata
Cytat:
planujemy dalszy wyjazd za rok - Turcja wiec nie wiem czy na góry znaja sie fundusze
Ja jednak jeszcze góry.. Może jak zaliczymy szczyty w naszych górach to wybierzemy sie na zagraniczne
itd itd

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 09:19   #3548
Agusiek89
Wtajemniczenie

Tygrys czekam na zdjęcia po Insanity
Stary 2011-08-24, 09:22   #3549
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:

Ja jednak jeszcze góry.. Może jak zaliczymy szczyty w naszych górach to wybierzemy sie na zagraniczne
tez kocham gory bylam na poczatku sierpnia na szpiglasowym, od strony morskiego oka a pozniej szarlotka w pieciu stawach i zejscie na dol przez wodospad.... jak tylko bede we wrzesniu w polsce i podoga dopisze to jedziemy ale tym razem chyba wybierzemy tatry zachodnie.

Za 2 tyg zaczynam turbo fire, juz sie nie moge doczekac, chociaz z drugiej strony taki mi sie fajny wiekszy i okraglejszy biust zrobil przez te 2 mies nic nie robienia....chociaz w udach sie zmierzylam i brzybylo mi 1,5cm nie wiem czy to mozliwe, w ciuchach ogolnie nie widze roznicy...
duzo wam ubylo w biuscie podczas turbo fire?

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:40   #3550
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Agusiek: Tygrys czekam na zdjęcia po Insanity
Nie mam czasu, miejsca i dobrego aparatu, żeby się obfotografowywać

Cytat:
Perswazja: Dziewczyny, potrzebuję pomocy. Zamierzam nabyć gumę, której używają np. w Core 20 Class (ta z uchwytami). Problem polega na tym, że nie wiem jaką długość zamówić.
One mają standardową długość, możesz co najwyżej wybrać konkretny naciąg (czyli inaczej obciążenie z jakim będziesz ćwiczyć).

Cytat:
Kokieta: Dziewczyny, który z tych programów polecicie? Insanity, Turbo Fire, 30 Days shred, czy cos innego? Za miesiąc ide na wesele, a sukienka zrobila sie sie przyciasna w talii... :/
Z tych wymienionych 30 Days Shred.

Cytat:
Dobrenka: Mianowicie jadła rano jakies płatki z mlekiem, potem w ciągu dnia owoce lub jogurty albo to i to, potem jakis lekki obiadek.. i codziennie bieganie około 40 minut.. Po tygodniu zmieściła się w sukienkę
To jest forum fitness i propagujemy zdrowy styl życia, a nie niezdrowe odżywianie tylko po to żeby zmieścić się w sukienkę Miesiąc czasu to nie jest aż tak mało, jak sukienka jest lekko przyciasna to przy zmianie nawyków żywieniowych i włączeniu ćwiczeń, po miesiącu powinna w nią wejść (przy założeniu, że ktoś nie obudził się w ostatniej chwili i nie ma do pozbycia się kilku cm, tylko faktycznie po prostu ciut ciasno się zrobiło)

A ja lubię i góry i morze i żałuję, że tak rzadko mam czas żeby gdzieś wyskoczyć

Poza tym zaczęłam mój plan treningowy bo kurde u mnie jest tak gorąco i duszno, że nie da rady biegać ani jeździć na rowerku, a jak już się chłodniej i ciemniej robi, to hordy komarów się pojawiają

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:58   #3551
19beatka93
Przyczajenie

GG do 19beatka93

Ja właśnie sobie ściągam i jak zdąze to zaczne od jutra musze podołac gotowa jestem na wysiłek trzeba spalić tłuszczyk by dobrze sie czuć w swoim ciele.!
19beatka93 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 11:05   #3552
perswazja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
One mają standardową długość, możesz co najwyżej wybrać konkretny naciąg (czyli inaczej obciążenie z jakim będziesz ćwiczyć).
Znalazłam taką na 140 cm i na 220 dlatego pytałam, ale zamówiłam już 140. Dzięki za odpowiedz

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12.. .13...14...15...16...17.. .18...19...20 tydzień
perswazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:28   #3553
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Perswazja: Znalazłam taką na 140 cm i na 220 dlatego pytałam, ale zamówiłam już 140. Dzięki za odpowiedz
Mam obawy, że 140 może być za krótka. Zasada jest taka, że lepiej dłuższą bo zawsze możesz sobie zaplątać tak jak na filmikach pokazują. A krótka ma swoje granice rozciągliwości i te gumy lubią "strzelać". Ale jak już zamówiłaś to i tak po sprawie.

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-08-24, 13:49   #3554
anka1892
Zadomowienie

A ja ostatnio mam problemy ze zdrowiem w poniedziałek kostka...źle stąpnęłam bolała, ale już jest lepiej chyba nawet nie była spuchnięta.
Ale dochodzą jeszcze jelita;/ i to jest bardzo nieprzyjemny problem także ćwiczenia na razie odpadły
anka1892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 15:47   #3555
megi533
Rozeznanie

Cytat:

My znaleźliśmy super bar w Nowym Targu i często tam jeździliśmy na jedzonko - super jakosc cena i wielkosc na Krupówkach jedliśmy w Pstrągu, a tak to gdzies po drodze albo an Słowacji albo gdzies na trasie Białka - Bukowina i dodatkowo domowy grill

My na stawy szliśmy od wodogrzmotów mickiewicza zbaczaliśmy z asfaltu na oko i tam dalej dolina roztoki do siklawy i do schroniska na FENOMENALNA szarlotkę a zejscie czarnym szlakiem bo powrot kolo wodospadu byłby ciezki ze wzgledu na tłumy tłumy tłumy i jeszcze raz tłumy
Mnie korci w przyszłym roku Giewont i Rysy coś juz bardziej konkretnego ale nie wiem czy bym podołała dopiero zaczynam przygode z wędrówkami po górach ale czy fundusze pozwola to sie okaze....

A dzisiaj mam Core20 + stretch 40 wiec na spokojnie bo na nogach jestem od 6 i dopiero co usiadłam... a w dodatku burze szaleja u mnie i dyszać niećiem
Stary 2011-08-24, 16:11   #3556
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
My znaleźliśmy super bar w Nowym Targu i często tam jeździliśmy na jedzonko - super jakosc cena i wielkosc na Krupówkach jedliśmy w Pstrągu, a tak to gdzies po drodze albo an Słowacji albo gdzies na trasie Białka - Bukowina i dodatkowo domowy grill

My na stawy szliśmy od wodogrzmotów mickiewicza zbaczaliśmy z asfaltu na oko i tam dalej dolina roztoki do siklawy i do schroniska na FENOMENALNA szarlotkę a zejscie czarnym szlakiem bo powrot kolo wodospadu byłby ciezki ze wzgledu na tłumy tłumy tłumy i jeszcze raz tłumy
Mnie korci w przyszłym roku Giewont i Rysy coś juz bardziej konkretnego ale nie wiem czy bym podołała dopiero zaczynam przygode z wędrówkami po górach ale czy fundusze pozwola to sie okaze....

A dzisiaj mam Core20 + stretch 40 wiec na spokojnie bo na nogach jestem od 6 i dopiero co usiadłam... a w dodatku burze szaleja u mnie i dyszać niećiem
megi Giewont jak najbardziej polecam, ale najlepiej jest isc tam rano, bo pozniej sa straszne tlumy. My bylismy na szczycie cos przed 9 i bylo tylko pare osob. Podejscie nie takie ciezkie, wiec jak zaczynasz moze byc. Pozniej mozna isc przez kope kondracka i do kasprowego. Ja rowniez polecam trase ciemniak-krzesanica-malolaczniak

A zeby nie odbiegac od tematu to powtorze pytanie, czy duzo wam zlecialo w biuscie podczas turbo fire? Ja chce cwiczyc

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:03   #3557
megi533
Rozeznanie

kasia_no dziekuję za poradę mam nadzieję ze zrealizuje swoje postanowienie bo zakochałam sie na nowo w górach Jesli wybierasz sie w góry we wrzesniu i bedziesz miała ochote to polecam Słowację i dojście z tatranskiej lomnicy do skalnate pleso a tam wjazd kolejka (bilety kupuje sie na okreslona godzine bo kolejka ma przepustowosc ok 50 osob na h )na Lomnicky stit - super sprawa osobiscie nie bylam nigdy wyzej niz tam i uczucie jak "zanurzasz sie " w chmurze bezcenne

Co do piersi to zawsze cos tam zleci bo leci zewszad to i tam ubedzie, zalezy ile tam "masz" do zaoferowania ja na poczatku miałam rozmiar takie srednie C obecnie (choc po urlopie) duz B /małe C ale jakos specjalnie tragedii nie było za to biust stał sie bardziej jędrny i "sterczacy" pomimo straty w objetosci tej własnie straty za bardzo nie było widac wiec raczej nie jest zle ale to moj przypadek a to niestety jest sprawa indywidualna choc mi zawsze leciało sporo z biustu tym razem jest oki i niech tak bedzie
Stary 2011-08-24, 18:53   #3558
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia: zeby nie odbiegac od tematu to powtorze pytanie, czy duzo wam zlecialo w biuscie podczas turbo fire? Ja chce cwiczyc
Niestety poleciało, ale nie jakoś drastycznie. Ja nigdy nie miałam big cyca, tylko zawsze taki akuratni. Były pomarańcze, są teraz mniejsze pomarańcze i też jest git, bo są jędrne i moje i w ogóle są okej

Stwierdziłam, że wmawianie sobie, że piersi są do bani jest gupie i powoduje doła, a dół powoduje zwiększoną chęć na słodkości, a słodkości powodują tycie, a tycie jest fe, więc nie chcąc doprowadzić do tycia, stwierdzam, że moje cycuszki są ekstraśne

Myślę, że to spadanie to też kwestia predyspozycji, jednym spada naprawdę sporo, a drugim minimalnie.
Ale prawda jest taka, że ryzyko spadku biustu zawsze trzeba brać pod uwagę ... niestety

Stary 2011-08-25, 08:35   #3559
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
tez kocham gory bylam na poczatku sierpnia na szpiglasowym, od strony morskiego oka a pozniej szarlotka w pieciu stawach i zejscie na dol przez wodospad.... jak tylko bede we wrzesniu w polsce i podoga dopisze to jedziemy ale tym razem chyba wybierzemy tatry zachodnie.
noi tak się mijałyśmy
Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
duzo wam ubylo w biuscie podczas turbo fire?
Nie wiem ile mi ubyło bo nie nie mierzyłam ale wizulanie tak jakby wyszło z niego powietrze.. ale nie jakos bardzo.. nie chce Cię wystraszyć
Cytat:
To jest forum fitness i propagujemy zdrowy styl życia, a nie niezdrowe odżywianie tylko po to żeby zmieścić się w sukienkę
Sorry chciałam pomóc..
anka Współczuję.. i dużo zdrówka życze
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-25 o 09:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 09:13   #3560
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Sorry chciałam pomóc..

Ja to wiem ale bierz pod uwagę, że tu różne oszołomy, małolaty i inne nie znające się w temacie osoby zaglądają, w związku z czym trzeba uważać co i komu się radzi, bo ktoś jeszcze uzna, że to zdrowe jest

A u mnie dzisiaj taka burza była, że myślałam że do szafy się schowam tak waliło

Stary 2011-08-25, 09:35   #3561
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ooo mielismy iść do pstrąga.. nie wystarczyło czasu

Cytat:
a zejscie czarnym szlakiem bo powrot kolo wodospadu byłby ciezki ze wzgledu na tłumy tłumy tłumy i jeszcze raz tłumy
nie było źle.. jedyny problem mieliśmy jak się okazało że jakaś zakonnica wyciągła na górę starszą babcię i babcia przy korkowała trochę.. ale jak odpoczywała to można było ją mijać..
Cytat:
My zrobiliśmy sobie w tamtym roku traskę.. Giewont a potem górą na Kasprowy.. fajowa trasa.. mocno polecam.. chyba w przyszłym roku zrobię ja drugi raz.. A Rysy tez dopiero planujemy

Cytat:
ja w burzę jestem nie do ćwiczeń.. Śpie

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Ja to wiem ale bierz pod uwagę, że tu różne oszołomy, małolaty i inne nie znające się w temacie osoby zaglądają, w związku z czym trzeba uważać co i komu się radzi, bo ktoś jeszcze uzna, że to zdrowe jest
no faktycznie mógł mnie ktoś źle zrozumieć.. ale jak widzę jak się teraz małolaty odżywiają.. (jesli już to robią) to i tak to co ja napisałam jest obżarstwem.. Nie wiem co się porobiło z tymi ludźmi teraz.. Raz wydaję mi się że dbają i siebie bardziej.. uprawiają sporty jedzą zdrowo itp. a potem widze "takie" po ulicach ehh

Cytat:
A u mnie dzisiaj taka burza była, że myślałam że do szafy się schowam tak waliło :drzwi-strach
u mnie przedwczoraj taka była.. nawet mi internet wywaliło
itd itd
Stary 2011-08-25, 10:19   #3562
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19beatka93 Pokaż wiadomość
Ja właśnie sobie ściągam i jak zdąze to zaczne od jutra musze podołac gotowa jestem na wysiłek trzeba spalić tłuszczyk by dobrze sie czuć w swoim ciele.!
Hej! ja szukam i szukam i nie mogę znaleźć Skąd ściągnęłas...?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 10:21   #3563
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: no faktycznie mógł mnie ktoś źle zrozumieć.. ale jak widzę jak się teraz małolaty odżywiają.. (jesli już to robią) to i tak to co ja napisałam jest obżarstwem.. Nie wiem co się porobiło z tymi ludźmi teraz.. Raz wydaję mi się że dbają i siebie bardziej.. uprawiają sporty jedzą zdrowo itp. a potem widze "takie" po ulicach ehh
Ja po prostu już zauważyłam, że niektórzy chcą szybko, łatwo i bez wysiłku i takie rady trafiają na podatny grunt, a potem w galeriach oglądam takie wysuszone kobietki Mnie przeraża plaga wysuszonych kobiet, żeby jeszcze były szczupłe, ale wysportowane, umięśnione ... a one są wysuszone, błeeee

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-25, 16:07   #3564
darisabelly
Przyczajenie

Hej!
Przeczytałam Wasze wpisy i jestem bardzo ciekawa tych ćwiczeń. Efekty są naprawdę rewelacyjne! Aż pozazdrościć Wam dziewczyny ; )
Gdzie mogłabym pobrać te filmiki ? Mogłabym prosić o odpowiedź na priv? Bardzo mi na tym zależy a nie potrafię nic znaleźć w internecie. Z góry dziękuję. ; )
darisabelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:27   #3565
zooska
Zakorzenienie

Dołączam się do prośby darisabelly

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:31   #3566
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez darisabelly Pokaż wiadomość
Hej!
Przeczytałam Wasze wpisy i jestem bardzo ciekawa tych ćwiczeń. Efekty są naprawdę rewelacyjne! Aż pozazdrościć Wam dziewczyny ; )
Gdzie mogłabym pobrać te filmiki ? Mogłabym prosić o odpowiedź na priv? Bardzo mi na tym zależy a nie potrafię nic znaleźć w internecie. Z góry dziękuję. ; )
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dołączam się do prośby darisabelly
Pisałyśmy o tym wiele razy, nieznajomość regulaminu grozi punktami karnymi i upomnieniem.
Google nie gryzie

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 22:03   #3567
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Zrobiłam dzisiaj fire 30 i Recharge z CE. I mogę ten filmik zdecydowanie polecić. Stretch 10 i stretch 40 z TF mi się nie podobały. Ale ten recharge z CE jest naprawdę fajny, można się rozciągnąć i zrelaksować

I chce mi się już spać

Stary 2011-08-26, 10:46   #3568
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Ja po prostu już zauważyłam, że niektórzy chcą szybko, łatwo i bez wysiłku i takie rady trafiają na podatny grunt, a potem w galeriach oglądam takie wysuszone kobietki Mnie przeraża plaga wysuszonych kobiet, żeby jeszcze były szczupłe, ale wysportowane, umięśnione ... a one są wysuszone, błeeee :mur:
Dokłanie.. fajnie by było pstryknąc palcem i fryty z posypką które zjadłyśmy poprostu znikły.. (chętnie zaprstrykałabym się na śmierć nad moimi rozstępoami ) no ale nie ma tak łatwo.. trzeba pracować.. i wiesz co ja lubie pracować.. lubie patrzec jak ciało się zmienia, lubie czuć napuchnięte mięśnie.. złapałam ogromnego pakcyla Wczoraj poćwiczyłam i aż czuję że żyję.. Kiedyś w życiu bym nie pomyślałam że tak będzie.
Pracuję w miejscu gdzie przewija się wiele młodych ludzi.. często widzę dziewczyny młode czasami spalone przez solarium na pomarańcz i z taką dziwną włąsnie zasuszoną skórą.. często zastanawiam się czy to geny? choroba? czy głupota?

Ostatnio zauważyłam że mimo jeszcze moich sporych ud moje szorty wchodzą na mnie gładko i luźno i na prawde dobrze się w nich czuję, jednak z tyłu jak się przyglądnąć wychodzą mi rozstępy buuuuuuuuu

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Dziewczyny nie wiem co to jest Lower i Normal.. Które ćwiczyłyście? To są jakieś stopnie? Niższy i normalny?
5 miesięcyP90X classic 3 miesiące Zuzka + TF + siłowe ogólnie co mogłam FOCUS T25 (tylko 5 tygodni..
itd itd
Stary 2011-08-26, 11:08   #3569
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: często zastanawiam się czy to geny? choroba? czy głupota?
Podejrzewam, że większość to głupota ... ale to nie moja sprawa, jak ktoś nie dba o swoje zdrowie to jego sprawa.

Cytat:
Dziewczyny nie wiem co to jest Lower i Normal.. Które ćwiczyłyście? To są jakieś stopnie? Niższy i normalny?
A co to jest i skąd Ty to wzięłaś

Stary 2011-08-26, 11:33   #3570
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Podejrzewam, że większość to głupota ... ale to nie moja sprawa, jak ktoś nie dba o swoje zdrowie to jego sprawa.
a ja nic nie poradzę że mi niektórych żal .. wziełabym ich czasem na stronę i wytłumaczyła pare rzeczy.. ale we mnie siedzi pracownik socjalny i taka moja natura

Cytat:
A co to jest i skąd Ty to wzięłaś
to sa te oryginalne filmiki z BBL.. skąd wzięłam skąd wzięłam.. stąd co wszyscy kupiłam oczywiście no mniejsza z tym.. i tam własnie jest jak już wejdę w ćwiczenie to wyświetla mi się tak jak na DVD 2 opcję NORMAL i LOWER ale nie na wszystkich tylko na niektórych.. Na Bum bum nie widziałam i na Cadric Axe też.. ale jak tak przelatywałam po wszystkich tych płytkach żeby zobaczyć co jest to mi to wyskoczyło..
Na High & Tight to mam i tam mm kilka znowu opcji ćwiczeń.. dałam na wszystkie.. Bo jest kilka..
itd itd

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-08-26 o 11:38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości