|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Okropieństwa w wyglądzie i stroju
Są gusta i guściki. Niektórym może się podobać oczowalny makijaż a'la panda...Mnie osobiście odrzuca.
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
... w biodrówkach wygląda tylko 1/10 kobiet. Brzydko wyglądają okrągłe kobiety z wypadającymi boczkami brzuchem i tyłkiem... Bardzo. Generalnie to źle że w sklepach są głównie spodnie z niskim stanem :/
|
|
|
#153 |
|
Przyczajenie
|
mnie osobiscie nie podoba sie gdy dziewczyny ubieraja sie jak te z pod latarni...często się takie widzi..majtki na wierzchu,krótkie bluzki.
a co do bialych kozakow nie rozumiem co w nich takiego?jak ktos ma biala kurtke to biale kozaki sa fajne do tego. przeraza tez to co bylo wspomniane wczesniej ta grzywka u facetów i ten old school nie podoba mi sie to.jeden chlopak u nas w szkole nosil dresik adidaski plecak krótkie wlosy czasem żel wszystko fajie wygladalo bo mial gust ale po wakacjach zapuscil grzywe nosi trampki jeansy sweterki takie wiecie bez rękawa i koszula pod tym totalna metamorfoza...jak dla mnie na niekorzysc kiedys slyszalam jak mowil ze prostuje włosy...zonk
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
De gustibus... jak widac.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madzia opatentuj pomysł :0 az mam ochoę zszokować znajomych kolczykami- kiełbaską na spinaczach
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#157 |
|
Raczkowanie
|
ja odwracam glowe smiejac sie pod nosem gdy widze panne w bialych kozakach
wiem, ze moge urazic niektore wizazanki, ale dla mnie to chodzaca tragedia i koszmar... po prostu nie cierpie, nienawidze, obrzydza mnie widok bialych kozaczkow!! to dla mnie dwie glowne zbrodnie na samym sobie![]() co jeszcze..? wlosy na skunksa ![]()
|
|
|
|
|
#158 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakie to? Może mam takie i nic o tym nie wiem...
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
takie bialo-czarne
tlenione na bialo, a od spodu sytajace takie czarne klaki
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na to się mówi 'włosy na borsuka"
![]() czyli od spodu czarne, na wierzchu blond. bardzo mi się to nie podoba
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nic nie radzi oprócz wylewającego się brzucha w zbyt małych spodniach i wystajacych stringów przy schylaniu (mój tż robi wtedy wielkie oczy i mnie wtedy stuka w ramię żebym zobaczyła
)Reszta? A niech se mają dziewoje co chcą, w ogóle się tym nie ekscytuję.
|
|
|
#162 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Uffff, to nie moje.
Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2010-03-19 o 18:37 |
||
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodnie w wyższyms tanem lepiej wygląda na osobach otylych.za płytkie spodnie odcinają fałdki i robi się szyneczka. nie cierpię wypłukanej farby z włosów dużych odrostów,a w szczególności trzykolorowych.ostanio namówiłam klientkę na zmianę koloru włosów z dziwacznego żółto-jasnego blądu na czarny. zupełnie inna osoba. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-03-19 o 18:43 |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
-odrosty
- biodrówki, które kończą się [zaczynają? - solara, że aż razi -tragicznie nałożony puder, gdzie widać z daleka, że kończy się równiutko wzdłuż żuchwy ![]() -Laski w cienkich szpileckach, które mają pozdzierane fleki, że szorują po betonie (niestety, zdarza się często -różowa odzież u mężczyzn - stanowcze - gołe brzuchy wysmykujące się spod kurtek Jak mi się coś przypomni, to napiszę ![]() Aaaa, kiedyś widziałam dziewczynę, która mniej więcej tak wyglądała :O |
|
|
|
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
mam w klasie taką
) + balerinek/czółenek czy jakichkolwiek eleganckich bucików. Niestety w mojej szkole to jakaś plaga
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Pol biedy, jak to wpada w lososia, ale moj byly szef mial cos takiego mniej wiecej:
http://www.ralphlauren.com/product/i...ctedColor=Pink No co, zle wyglada ? Odrobina tolerancji
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#168 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A mi się zawsze podobało takie cóś ale na króciótkich wlosach i to tylko nie duzy odrost a nie 5 cm ![]() A ja wywalam gały - ślepo podążające za modą laseczki typu styl Avanti tzn. co pokaża w Avanti to muszę mieć ! ![]() - wywlone dekolty bo już sloneczko świeci no i modna bluzkę trzeba spod zimowej kurtki pokazać
|
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorosłe kobiety, które zaplatają włosy w dwa warkoczyki. Jeden jeszcze zniosę, ale dwa to już przykre
W ogóle drażnią mnie wszelkie przejawy infantylności - jakieś nadmierne ilości kokardek, różowych puszków, te wszystkie 'heloł kiti'...A poza tym, to: 1. rajstopkowe podkolanówy do spódnicy (a nóż, nie będzie wszystawać... ZAWSZE wystaje )2. grube w paski (poziome) Żeby nie było: sama jestem gruba i wolno mi mówić 'grube' a nie 'puszyste' 3. tipsy Coś mi się jeszcze na pewno przypomni Ja złośliwa jestem
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wygląda jak z wybiegu ![]() http://www.iwoman.pl/trendy/galerie/...a,1607,14.html http://www.iwoman.pl/trendy/galerie/...a,1607,10.html - Jak mogłam zapomnieć. Miałam przyjemność poznać kiedyś osobnika płci męskiej, który miał ... gumki na aparacie w kolorze burdelróżu, ta koszula by się idealnie komponowała Zniewieściali jacyś Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2010-03-19 o 23:01 |
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podoba mi się traktowanie szkoły jako wybiegu mody. Kiedy byłam w liceum widziałam, że dziewczyny przychodziły do szkoły umalowane, uczesane i ubrane jak na dyskotekę: mnóstwo biżuterii, buty na obcasie, krótkie spódniczki, bluzki odkrywające plecy czy brzuch... teraz rozprzestrzenia się to na gimnazja i podstawówki
Szkoła to szkoła, moim zdaniem należy ubierać się tam skromnie i wygodnie, jak UCZEŃ.
|
|
#173 |
|
Raczkowanie
|
Mnie osobiście śmieszą powyginane obcasy. Jakoś ostatnio natrafiam na takie okazy. Idzie dziewczyna i wykręca nogi do wewnątrz, człapie koślawo i do tego szura butami.
![]() Oczywiście wszelkie borsuki, landryny, wylewające się ciałka, solaro-skwarki i rowy mariańskie też są ekstra!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Więc sama jestem w klasie maturalnej, jednak widuję w szkole dziewczynę z młodszych roczników, która na przykład wczoraj (pierwszy, trochę cieplejszy dzień) wyglądała tak:
Takie buty (fot1), do tego różowa minióweczka (fot2), taki sweterek (fot3), oczywiście bez niczego pod spodem i dokładnie taką fryzurkę (fot4)
|
|
#175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No bo co złego jest w białych kozakach? Kiedyś usłyszałam, że ich widoku uświadczysz jedynie w Polsce. Bzdura kompletna , bo za granicą widziałam nieraz ; tak samo bardzo często w teledyskach chociażby u Jennifer Lopez, która raczej jest kojarzona z dobrym gustem i w wielu innych. Ludzie dali się zmanipulować i robią aferę z niczego. |
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
media nie mają wg mnie tu nic do tego. chodzi o to, że u nas najczęściej białe kozaczki można zobaczyć w najbrzydszej wersji z wielkim czubem, na spalonej w solarium dziewczynie z borsukiem, ubranej na biało-złoto-różowo. i białe kozaki się stały ich znakiem firmowym ;p |
|
|
|
|
|
#177 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak wiem, o gustach się nie dyskutuje. ale nie ma to nic wspólnego ze zmanipulowaniem... przeraża mnie trochę brak samokrytyki. wałeczki wystające spod obcisłej i zbyt krótkiej bluzki, nóżki a'la "X" w rurkach, itp... no kurczę... ja rozumiem pewność siebie i zadowolenie z własnego wyglądu, ale żeby lustra nie mieć? |
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdzie poza Polska rzeczonych nie widzialem. A J Lo machajaca tylkiem na teledyskach, to faktycznie, powinien byc wyznacznik ubioru dla mlodych i starszych dziewczat
|
|
|
|
|
#179 |
|
Raczkowanie
|
- wysolariowana, wytapetowana twarz koloru marchwi
- za cienko wyskubane brwi - zniszczone, sianowate, wystrzępione włosy, z grzywką na bok, pofarbowane na platynowy blond albo kruczoczarny kolor jakoś źle mi się kojarzą, a już prawdziwa tragedia połączenie tych dwóch kolorów - zbyt wielkie tunele w uszach, kolczyki w brodawkach i innych dziwnych miejscach - ani to ładne, ani to zdrowe - jakoś glany mnie zawsze odrzucały, o białych kozakach już nie mówiąc - pępki na wierzchu - jak komuś rowa widać - emo grzywki u facetów albo zaschnięte kolce z żelu - wszystkie ubrania i fryzury Dody
|
|
|
#180 |
|
Zadomowienie
|
przesadne solarium a' la Murzynka
namalowane brwi torby obklejone plastikowymi świecidełkami białe, różowe, fioletowe włosy otyłość skarpetki+sandały u facetów koszulka w spodniach j.w. tłuste włosy... <rzygi> włochy pod pachami, na nogach u kobiet, też na rękach jak ktoś ma jak małpka (sama mam ciemniejsze włoski, więc gole, ręce wyglądają estetyczniej )skamieniałe pięty z kraterami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

kiedys slyszalam jak mowil ze prostuje włosy...zonk

De gustibus... jak widac.
Jaka szkoda
Chociaż możnaby ponosić tą kiełbasę 1 dzień, zanim zaczęłaby śmierdzieć, następnego dnia zaczepić na spinacze np. pierogi ruskie, albo rzodkiewki
Też będzie oryginalnie i jak apetycznie 

po prostu nie cierpie, nienawidze, obrzydza mnie widok bialych kozaczkow!!

W ogóle drażnią mnie wszelkie przejawy infantylności - jakieś nadmierne ilości kokardek, różowych puszków, te wszystkie 'heloł kiti'...
. Wygląda jak z wybiegu