![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Damskie zapachy uwielbiane przez mężczyzn...
Na facetach w moim otoczeniu największe wrażenie robi o dziwo Amor Amor - ja się przyznam bez bicia, że polubiłam go chyba głównie dlatego, że jest komplementogenny jak żaden inny
![]() No i TŻ go uwielbia - chociaż jest na etapie że uwielbia wszystko czym pachnę, więc to raczej nie jest obiektywna opinia - zresztą mam zamiar wytoczyć cięższe działa i sprawdzić czy oprócz słodkości,kwiatków i owocków spodobają mu się kadzidła, szypry i oudy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do oudów, to polecam na testy Opus V, kompozycja jest wprost niesamowita i przypuszczam, że na kobiecie kwiaty (irys i róża) w połączeniu z dość delikatnym drzewem agarowym może działać jak afrodyzjak. Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2012-04-10 o 06:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Ostatnio wypachniłam się Lolitą Lempicką EDP nabytą na wspólnych zakupach i mój TŻ dosłownie oszalał na punkcie tego zapachu. Przez cały wieczór nie mógł oderwać ode mnie... nosa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Od lat:
Kenzo D'ete stara wersja Cacharel Amor, Amor Givenchy Hot Couture EDP, EDT Pisalam juz w innych watkach na temat "uwodzenia" mezczyzn tymi zapachami ![]() Naprawde nie wiem co powoduja te pachnidla w mozgach mezczyzn (szczegolnie obcych), ze zaciagaja nosem kiedy obok nich przechodze ![]() Moja temperatura ciala wieje chlodem, wiecznie mi zimno, niby cieplo oddaje cala subtelnosc zapachu u mnie jest na odwrot i z doswiadczenia wiem, ze kiedy kostnieje z zimna wody perfumowane czy toaletowe w/w tworza wokol mnie bardzo przyjemna won ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Amor Amor święta racja- dla mnie słodki zwyklaczek, ale mężczyźni za nim szaleją.
Versace crystal noir- wieczorowiec uwielbiany przez facetów euphoria- bardzo komplementowana, ale nie przez wszystkich (jako seksowna ,zmysłowa) No i co mnie bardzo dziwi mocno komplementogenny jest versace bright crystal (psikam się nim właśnie ze względu na komplementy, bo ja w nim czuje tylko kwiatki jak w antyperspirancie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Znajomy szalał na punkcie Mademoiselle. Uwielbiał ten zapach i z łatwością rozpoznawał go na ulicy.
Sporo komplementów od facetów zebrałam za pralinki Sephory, Un Bois Vanille Lutensa, a prym zdecydowanie wiedzie Mugler z Alienem na czele ![]() Mimo to, jestem zdania, że co facet to inny nos ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Mój męzczyzna jak nigdy wczesniej tego nie robił domaga się abym dla niego używała(ubierała się) w Angel Innocent
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Mój najbardziej lubi Feerie,Black XS. Zresztą. Lubi wszystkie z wyjątkiem Euforii (prycha)
![]() |
#69 |
BAN stały
|
Rzeczywiście Innocent ma w sobie coś takiego, że działa jak afrodyzjak
![]() Ja co prawda nigdy nie słyszę bardziej wyszukanego komplementu, niż "pięknie pachniesz", ale jak pachnę Innocentem, to słyszę: "dziś wyjątkowo pięknie pachniesz" ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2012-04-22 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Alien robi dosłownie furrore zwlaszcza wieczorami
![]() Lady Million wieeele razy komplementowany na mnie. Bright Crystal też się podoba ![]() no i chyba jeszcze Ephoria choć już nie zawsze.
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Trzy grosze od mężczyzny:
Must de Cartier Joop! Le Bain klasyczna EDT Fendi Salvador Dali: Femme [vintage] Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-06-26 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
na mojego męża najsilniej działa angel edp...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mój Piękny uwielbia na mnie:Hypnotic Poison,Sensuous edp. i Royal Muska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
mysle , ze facetom podobaja sie kwiatowe/owocowe zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Na urodziny kupiłam siostrze Calypso Piguet'a. Wielu mężczyzn w jej firmie chwaliło zapach
![]() Moje najcześciej chwalone zapachy, to Sauvignonne (niedawno zebrałam kilka komplementów od Panów ![]() ![]()
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;34939939]A mnie się wydaje, że zwyczajnie spamujesz
![]() Za Lucho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Mój facet lubi bardzo Daisy M. Jacobsa i Chloe edp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;33439615]Koleżanka ma i używa namiętnie Amour Amour, nie powiem fajny (choć przesadza często z aplikacją
![]() A co do oudów, to polecam na testy Opus V, kompozycja jest wprost niesamowita i przypuszczam, że na kobiecie kwiaty (irys i róża) w połączeniu z dość delikatnym drzewem agarowym może działać jak afrodyzjak.[/QUOTE] Hm... Opus V powiadasz... muszę wypróbować ponownie, stoi w odlewce nieczęsto używany ze względu na charakter i siłę rażenia.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Już na zawsze takim zapachem będzie dla mnie Lacoste Pour Femme. Idealnie pasuje do brunetki.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Podpinam się pod opiniami o Hot Couture edt w starszej wersji - męski trup ściele się gęsto, oczywiście padają z zachwytu, a tak na serie serio to komplementów zebralam mnóstwo właśnie za ten zapach, żaden inny nie robił takiego wrażenia na mężczyznach.
Także kobiety często pytały czym tak pięknie pachnę ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a ze swiezaków co panom sie podoba?
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36756812]Pany wolą jednak killery
![]() ![]() ja również myślal że faceci wolą killery ale trafiłam na dziwny okaz ![]() ![]() wiem ze nie lubi słodkich nie lubi czekolady nie lubi róży w perfumach nie lubi pudrowych większosc śmierdzi mu babcinymi zapachami ok zapachem dla niego jest PENHALIGON'S Amaranthine ale tylko ok ![]() Sam używa Zanzibaru albo Aqua di gioi. Co ja mam z nim zrobić :P mam wielką kolekcję konkretnych niszowców i stopniowo się jej pozbywam bo dla niego to wszystko smierdzi jak bazarkowe perfumy za 50 zl. Więc drodzy Panowie proszę o podpowiedź jakie świeżaki by mu mogły sposobać się ![]()
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2012-09-26 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Ja swojemu od dobrych kilku lat podsuwam pod nos różne zapachy i zawsze jest odp typu "może być" lub "e tam". i na serio tylko dwa mu sie serio podobają number one Pret a porter i Midnight Poison. To skrajny przypadek znieczulicy zapachowej bo ciężko go sprowokować zapachem a te dwa działają zawsze i przynajmniej przytulanie mam kiedy zechcę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
mój, który na wszystkie zapachy prycha i kręci nosem powiedział, że ładne na: DKNY Women (wieża), toleruje tez AA Herba Fresca.
Ostatnio mnie zadziwił, psiknęłam nadgarstek Womanity ToF i juz byłam przygotowana na wielkie gromy, (bo to słodziak koszmarny przez pierwsze 3-4 godz, zanim nie staje się jak klasyk), a on wchodząc do domu, co tu tak ładnie pachnie ![]()
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Mój uwielbiał J'ose - Eisenberga, a że jest to unisex, używał sam (wersja męska pachnie identycznie).
Poza tym zapachem, nie toleruje żadnych słodkich (a ja uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mnie najistotniejsze jest to żeby zapach którego używam odpowiadał mi a nie innym i uważam, że samym zapachem nie złowimy sobie ciacha ![]() Jeśli jest to Twój mężczyzna i tak fuja na Twe zapachy, to niech Cię zabierze do perfumerii, potestujcie razem i jak znajdziecie coś co Wam obojgu się bardzo spodoba, niech Ci sprezentuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.