Zdrada po alkoholu - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 12:08   #61
tofaniutka
Zadomowienie

Dot.: Zdrada po alkoholu

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość

Jak ktoś nie umie pić niech NIE PIJE.

Mam kolegę, który po pijaku jest potwornie agresywny, bije przypadkowych ludzi, raz złamał sobie rękę na cudzej głowie, ale bił dalej.
Oczywiście Ja się z tym zgadzam. Ale jakby ludzie byli tak silni i świadomi tego co robia świat byłby o 50% lepszy Bo nie byłoby tych wszystkich nieszczęśliwych rodzin które muszą żyć z alkoholikami i agresorami rodziny. Ty znasz dobry przykład że chłopak się opamiętał ja też znam kilka ale w większości ludzie nie trzymają się tego : NIE UMIEM PIĆ TO NIE PIJE"
Obracając się w środowisku młodych ludzi, czy będąc w barze czy klubie młodzi piją na umór, ledwo chodzą a chlają i szukają zaczepki, są bezczelni, sypią głupimi komentarzami wręcz obleśnymi... a po trzeźwemu, co? głowa w dół i juz nie cwaniakuje
trochę odbiegłam od tematu ale po prostu ludzie różnie reagują na alko. Mój chłopak jak po imprezie jest "pyknięty"to idzie spać inni łapią agresora...
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 12:16   #62
Hanaka
Raczkowanie

Zdrada to zdrada nie ważne czy po alkoholu czy też nie... dla mnie to bez różnicy.
Alkohol nie powinien być usprawiedliwieniem...
Hanaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 13:51   #63
roxyroxy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frambi Pokaż wiadomość
Alkohol budzi pożądanie gasi wykonanie - jak to mówią
Więc piany koleś nie jest w stanie stanąć na wysokości zadania i mu po prostu nie stanie. Z czego wynika że jeśli zdradził to nie był tak piany jak się tłumaczy .... a jeśli mówimy o kobiecie to tym bardziej jej już nic nie usprawiedliwia bo "jak suka nie da pies nie ruszy"
Jak ja nienawidze tego powiedzenia!! Co to w ogole ma znaczyc? Facet tak na prawde kobiety nie chce ruszyc, ale jak juz mu daje to sie z nia przespi? Biedak zmuszony i wykorzystany! To jest glupie przyslowie ktore probuje zrzucic wine na kobiete.

i rowniez w swiecie zwierzat, to psy lataja za sukami i je atakuja!

Owszem, inicjatywa moze wyjsc z kazdej strony ale blagam mi , nie mow,ze facet ktory ma ochote na seks nie probuje do tego przekonac wybranki.
tak faceci tlumacza zdrade:jakby mi ta laska na imprezie nie dala to bym cie nie zdradzil kochanie. Wina glupiej laski!!

i tez uwazam, ze alkohol nie usprawiedliwia zdrady ale fakt faktem niektorym po alkoholu zupelnie odbija. Ale jesli ktos ma zakodowane ze zdradzic nie chce, to nie zdradzi.
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 14:36   #64
tofaniutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość
Jak ja nienawidze tego powiedzenia!! Co to w ogole ma znaczyc? Facet tak na prawde kobiety nie chce ruszyc, ale jak juz mu daje to sie z nia przespi? Biedak zmuszony i wykorzystany! To jest glupie przyslowie ktore probuje zrzucic wine na kobiete.

i rowniez w swiecie zwierzat, to psy lataja za sukami i je atakuja!

Owszem, inicjatywa moze wyjsc z kazdej strony ale blagam mi , nie mow,ze facet ktory ma ochote na seks nie probuje do tego przekonac wybranki.
tak faceci tlumacza zdrade:jakby mi ta laska na imprezie nie dala to bym cie nie zdradzil kochanie. Wina glupiej laski!!

i tez uwazam, ze alkohol nie usprawiedliwia zdrady ale fakt faktem niektorym po alkoholu zupelnie odbija. Ale jesli ktos ma zakodowane ze zdradzic nie chce, to nie zdradzi.
wreszcie ktoś myśi tak jak ja
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 15:22   #65
lala2506
Zakorzenienie

Absolutnie nie
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 15:26   #66
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tofaniutka Pokaż wiadomość
wreszcie ktoś myśi tak jak ja
Ja również już od dawna tępię to wyjątkowo idiotyczne hasło .
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 15:45   #67
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość
Czy fakt bycia pod wpływem alkoholu, w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwia zdradę?
Nie, nie usprawiedliwia.

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Nie usprawiedliwia.

A w wypadku faceta gdyby był naprawdę tak pijany jak się tłumaczą co niektórzy: że ona go wykorzystała, on prawie nie kontaktował itd. to wierutne łgarstwo. Bo w 99% wypadków tak pijanym gościom po prostu nie staje. Więc musiał być na tyle trzeźwy by wiedzieć doskonale co robi.
Nie zapedzaj sie tak z tymi procentami Tym bardziej, ze pijany to dosyc wzgledne pojecie.

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Moim zdaniem alkohol zdrady nie USPRAWIEDLIWIA, natomiast ją tłumaczy. Jest to jakaś przyczyna. W zaden sposób to nie umniejsza wagi zdrady, to tak samo podła i ohydna rzecz, tylko że no... ktoś może powiedzieć, że zdradził z wściekłosci (bo np chciał sie zemścić) a ktoś może powiedizec, że zdradził przez alkohol. W obydwu przypadkach jest to przyczyna zdrady, ale w żaden sposób nie umniejsza winy.

Jak ktos nie panuje nad soba po pijaku, to niech nie pije.
Zaraz - jak to "nie usprawiedliwia, ale tlumaczy" - dla mnie to jakas mowa trawa.
Przyczyna? Nie sadze, zeby alko bylo przyczyna...

Cytat:
ale my jesteśmy ludźmi I uwierz mi... facet ruszy pijaną kobietę...
To o czym piszesz, to gwalt, nie zdrada

Cytat:
a gdzie ja tu pisze o gwałcie? Kobiety po alkoholu różnie reagują są bardziej rozpalone i odważniejsze na nowe doznania wiem bo dużo imprezuję... w różnym towarzystwie, poznaje nowe osoby itd ale najbardziej zaskakują mnie te osoby które znam np dziewczyna ma chłopaka od roku, pokłóciła się z nim to jeszcze bardziej na nią wpłynęło wypiła i nie była aż tak naje*** żeby nie wiedzieć co robi i co??? zrobiła to z kolegom swojego faceta... Kolega , trzeźwy wg mnie świnia bo nie dość że sobie pieprznął laseczke na imprezie to jeszcze dziewczynę kolegi...
Srutu tutu majty z drutu. Jak jej nie ciagnie, to nie jest bardziej rozpalona nagle Klasyczne usprawiedliwianie zdrady alko

Co do sytuacji ktora opisujesz - alko nie jest zadnym usprawiedliwieniem, ona jest tak samo winna jak on.

Cytat:
może tak.... Kobiete pod wpływem alko łatwiej namówić... jak facet wie jak zgadać i jak podejść jest w stanie osiagnąć "sukces" . Gdyby tak nie było to nie było by tyle nieszczęśliwych , "przeleconych" panienek...
Bla bla bla - tak samo sie tlumaczy mezczyzn, ze ich latwiej namowic

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 17:45   #68
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Nie, nie usprawiedliwia.

Nie zapedzaj sie tak z tymi procentami Tym bardziej, ze pijany to dosyc wzgledne pojecie.

Zaraz - jak to "nie usprawiedliwia, ale tlumaczy" - dla mnie to jakas mowa trawa.
Przyczyna? Nie sadze, zeby alko bylo przyczyna...

To o czym piszesz, to gwalt, nie zdrada

Srutu tutu majty z drutu. Jak jej nie ciagnie, to nie jest bardziej rozpalona nagle Klasyczne usprawiedliwianie zdrady alko

Co do sytuacji ktora opisujesz - alko nie jest zadnym usprawiedliwieniem, ona jest tak samo winna jak on.

Bla bla bla - tak samo sie tlumaczy mezczyzn, ze ich latwiej namowic
Zgadzam się z Wyrakiem.
Stary 2010-05-20, 19:59   #69
kardamon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxyroxy Pokaż wiadomość

Jeśli komuś po alkoholu odbija, to po prostu niech nie pije. Zdrada jest zawsze jakimś tam aktem woli. Ten, kto nie chce, nie zdradzi.
kardamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 20:11   #70
Ytha
Raczkowanie

fakt jest taki, że zdrada pozostaje zdradą bez względu czy popełnia się ją po alkoholu, czy na trzeźwo.
Ytha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 13:12   #71
Hanaka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ytha Pokaż wiadomość
fakt jest taki, że zdrada pozostaje zdradą bez względu czy popełnia się ją po alkoholu, czy na trzeźwo.
Dokładnie. Nie ma usprawiedliwienia i tyle.
Hanaka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 13:20   #72
kreizi_baska
Raczkowanie

1.Skoro facet, czy kobieta nie panuje nad sobą i swoimi emocjami po alkoholu to po prostu nie powinny pić...
2. NIC nie usprawiedliwia zdrady
3. Jak już powiedziały moje przedmówczynie- alkohol jest TYLKO I WYŁĄCZNIE formą wyjaśnienia, tłumaczenia, usprawiedliwiania się w oczach swoich i osoby zdradzonej.
kreizi_baska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 13:26   #73
madmuazelle
BAN stały

Zdrada po alkohlu,nie jest dla mnie żadnym usprawiedliwieniem.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-01, 13:45   #74
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Czy fakt bycia pod wpływem alkoholu, w jakimkolwiek stopniu usprawiedliwia zdradę?
a niby z jakiej racji?? to tylko taka dobra wymówka, na którą wiele osób się łapie. człowiek po alkoholu wie co robi. powinien myśleć. a co do facetów to jeśli jest pod tak duży wpływem alkoholu, że nad soba nie panuje to ma spore problemy z odbyciem stosunku. czyli żadne wytłumaczenie.
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 16:32   #75
aimal
Raczkowanie

Nie usprawiedliwia w żadnym wypadku!
Jeśli się kogoś kocha, to nawet po pijaku ma się w świadomości, że zdrada to coś niedopuszczalnego.
aimal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-03, 16:49   #76
Ona_87
Raczkowanie

Gdyby mój facet zaczął się tłumaczyć, że zdradził mnie po alkoholu i to miałoby go usprawiedliwiać to jestem pewna, że bym z nim zerwała. Właśnie za takie głupie gadanie i tchórzostwo
Ona_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-07, 13:01   #77
linaya
astro-loszka

Przypomniało mi się jeszcze, że moi koledzy z poprzedniej pracy głosili tezę, że zdrada po pijaku i na wyjeździe się nie liczy
Stary 2010-06-07, 15:43   #78
Panna S
Zakorzenienie

Nie nie nie nie! Nic nie usprawiedliwia zdrady.
Panna S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-08, 07:38   #79
Michiru
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jeszcze, że moi koledzy z poprzedniej pracy głosili tezę, że zdrada po pijaku i na wyjeździe się nie liczy
tak, a znajomy stwierdził, że nie tylko zdrada po pijaku to nie zdrada tylko wypadek, ale jak w gumce to już w ogóle się nie liczy
Michiru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 19:17   #80
szatanica1989
Zakorzenienie

Czyż to nie jest bajeczne wytłumaczenie? - Kochanie byłem/byłam pijany/pijana, nic z tego nie pamiętam!

Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy alkohol niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu związkowi i prowadzi do zdrady

Zdrada to zdrada.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 19:28   #81
vespertine_
Zadomowienie

Zdrada to zdrada, owszem.
Ale jednak alkohol to dla mnie jakieś tam okoliczności łagodzące[nie myśli się racjonalnie etc.] więc myślę, że bylambym w stanie taką zdradę wybaczyć

będzie sam koń
vespertine_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 19:37   #82
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vespertine_ Pokaż wiadomość
Zdrada to zdrada, owszem.
Ale jednak alkohol to dla mnie jakieś tam okoliczności łagodzące[nie myśli się racjonalnie etc.] więc myślę, że bylambym w stanie taką zdradę wybaczyć
Przeczysz sobie - skoro zdrada to zdrada, to po co drugie zdanie? Już zawczasu przygotowujesz się do wybaczania, czy jak? I właśnie wobec takich kobiet to żałosne tłumaczenie będzie żyło i miało się dobrze. Okoliczności łagodzące? Acha. Więc jak się będąc pod wpływem alkoholu kogoś zgwałci, czy zabije, to również są okoliczności łagodzące? Po alkoholu albo nie staje, albo robi się to, na co się i tak miało ochotę. Widziałam to dziesiątki razy - znam facetów, którzy potrafili chętną, ale nie ich dziewczynę zepchnąć z kanapy, chociaż byli mega pijani, a znam i takich, którzy już na lekkim rauszu mówili "e tam, czego oczy nie widzą...". Osoby, którym się urwał film robią to, co robili by będąc na rauszu - jedyna różnica, że są bardziej szczerzy, spontaniczni, mają nieskoordynowane ruchy.... a potem niewiele pamiętają. Ale nie zdradziliby, gdyby nie mieli tego we krwi / w myślach.
Stary 2010-06-24, 19:48   #83
vespertine_
Zadomowienie

Ale ja nie uważam tego za tlumaczenie
Zdrada pod wplywem alkoholu poprostu nie jest aż tak świadoma jak na trzeźwo, nie myślimy wtedy racjonalnie. Dla mnie to są okoliczności łagodzące

No i jeśli byłby to taki jednorazowy 'numerek' czy to po pijenemu czy na trzeźwo wybaczyłabym.

będzie sam koń
Stary 2010-06-24, 20:04   #84
201803290936
Konto usunięte

Przeczysz sobie i tyle. Piszesz, że zdrada to zdrada, a zaraz nazywasz to "jednorazowym numerkiem" jakby to było wypicie kawy, czy podrapanie się w plecy. Więcej szacunku do siebie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-06-24 o 20:05
Stary 2010-06-24, 20:15   #85
bluebluesky
Zakorzenienie

Moim zdaniem zdradę alkoholem tłumaczą głównie ludzie, którzy i tak nie potarafią być wierni w związku.
bluebluesky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 20:40   #86
vespertine_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Przeczysz sobie i tyle. Piszesz, że zdrada to zdrada, a zaraz nazywasz to "jednorazowym numerkiem" jakby to było wypicie kawy, czy podrapanie się w plecy. Więcej szacunku do siebie.
Mam dość szcunku do siebie, spokojnie.

Nie uważam poprostu, że 'jednorazowy numerek' od razu powinien przekreślać mój związek. Co innego gdyby był to długi romans w który wchodzą uczucia i tak dalej

Takie mam zdanie

będzie sam koń
Stary 2010-06-24, 21:25   #87
niewyspana91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona89r Pokaż wiadomość
Alkohol nie jest powodem zdrady. Jest tylko czymś co dodaje odwagi do jej popełnienia i rozmywa granicę. Jednak osobiście twierdzę, że jak ktoś nie ma predyspozycji do zdrady, brzydzi się tym "na trzeźwo" kocha drugą połówkę itd, to po pijaku nie zdradzi (po trzeźwemu rzecz jasna też nie). Bo on nie chce zdradzić, nie pociąga go to. Więc odwaga i luz wywołane przez % nie sprawią, że znajdzie chętną na numerek.
Zgadzam się w 100%. Jak ktoś naprawdę kocha, jest szczery i WIERNY-to nawet po alkoholu nie zdradzi. Tym bardziej, jeśli wie, że np. po wypiciu nie umie się kontrolować, ma głupie pomysły itp-to po prostu nie pije dużo. W ogóle nie rozumiem zdrady, nawet gdy w związku są problemy. Że niby komuś ulży, będzie lepiej, a problemy się rozwiążą jak prześpisz się z kimś innym?? Dla mnie to niewyobrażalne.

I w przeciwieństwie do której osoby powyżej- alkohol nie jest żadnym wytłumaczeniem dla mnie. Strasznie to głupie... Jak ktoś nie umie się kontrolować po pijanemu, to niech nie pije ;/ Taki to problem jak kogoś się kocha i nie chce go zranić??
*szukam motywacji coby popracować nad ciałem

Edytowane przez niewyspana91
Czas edycji: 2010-06-24 o 21:26
niewyspana91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-24, 21:38   #88
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vespertine_ Pokaż wiadomość
Nie uważam poprostu, że 'jednorazowy numerek' od razu powinien przekreślać mój związek. Co innego gdyby był to długi romans w który wchodzą uczucia i tak dalej
to po co w takim razie jest ten jednorazowy numerek skoro chce się utrzymać związek? i co to za różnica czy był to jeden raz czy tysiąc stosunków? to jest jedno i to samo czyli zdrada i tak też to powinno być traktowane przecież czy jest różnica że ktoś prowadził raz po pijaku a prowadził po pijaku sto razy robi z niego lepszego człowieka bo tylko raz to zrobił? gadanie że ktoś zdradził bo to alkohol do tego doprowadził to brednie mające na celu jak najłatwiejsze usprawiedliwienie tego czynu, bo przecież jak ktoś idzie na imprezę i pije mimo że wie o tym że alkohol na niego źle działa to sam się przyczynia do zdrady, nie alkohol a ta osoba bo wiedziała co robi pijąc.
tak samo gadki z chwilą zapomnienia, ja jako chwilę zapomnienia rozumiem spotkanie w parku i nagły seks na ławce w tym samym miejscu, ale poznanie się na imprezie a następnie pójście do czyjegoś mieszkania już jest działaniem z premedytacją a nie chwilą zapomnienia. no ale osoba zdradzająca zawsze znajdzie usprawiedliwienie...
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-24, 22:01   #89
Amira_
Wtajemniczenie

Cytat:
Według mnie absolutnie nie.

Ale ja bym chyba wybaczyła jednorazowy skok w bok. Nie powiem że by mnie to nie zabolało, nie mniej jednak nie skreślałabym od razu naszego związku.
Stary 2010-06-25, 06:38   #90
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
to po co w takim razie jest ten jednorazowy numerek skoro chce się utrzymać związek? i co to za różnica czy był to jeden raz czy tysiąc stosunków? to jest jedno i to samo czyli zdrada i tak też to powinno być traktowane przecież czy jest różnica że ktoś prowadził raz po pijaku a prowadził po pijaku sto razy robi z niego lepszego człowieka bo tylko raz to zrobił? gadanie że ktoś zdradził bo to alkohol do tego doprowadził to brednie mające na celu jak najłatwiejsze usprawiedliwienie tego czynu, bo przecież jak ktoś idzie na imprezę i pije mimo że wie o tym że alkohol na niego źle działa to sam się przyczynia do zdrady, nie alkohol a ta osoba bo wiedziała co robi pijąc.
tak samo gadki z chwilą zapomnienia, ja jako chwilę zapomnienia rozumiem spotkanie w parku i nagły seks na ławce w tym samym miejscu, ale poznanie się na imprezie a następnie pójście do czyjegoś mieszkania już jest działaniem z premedytacją a nie chwilą zapomnienia. no ale osoba zdradzająca zawsze znajdzie usprawiedliwienie...
Dokładnie (chociaż z nagłym seksem na ławce w parku nie do końca się zgadzam - wcale nie jest tak łatwo zdjąć gatek i trafić w cel - można się jeszcze po drodze 5 razy opamiętać ). Również zauważam bezsens takiego rozróżniania, że "jednorazowy numerek" to wybaczam, wielorazowy to nie (akurat, jak ktoś się już psychicznie nastawia na wybaczanie "jednorazowych", to i krótki romans wybaczy, bo "przecież czysty seks nie może przekreślić naszego z misiaczkiem cudownego związku").

A kiedy to jest "numerek" - jak trwa 5 minut, czy godzinę? A gdyby się partner kochał z inną / innym przez 8 godzin - przez całą noc - nadal jest to jednorazowa zdrada? Czemu niektórzy tak chętnie wierzą, że z "jednorazowym" to się nie łączą silne uczucia? Podejrzewam, że często silniejsze, niż związane z nieudanym lub "takim sobie" seksem w związku. Taki "jednorazowy numerek" to można potem latami wspominać, rozpamiętywać, chociaż się zostało z partnerką. A jak facet by zdradził z innym facetem, to wtedy również "jednorazowy numerek" jest wybaczalny? A jak z naszą matką, czy siostrą? Etc.

Mówienie z góry, że by się taki wybaczyło, bo to "jednorazowe" było, to dla mnie brak szacunku do siebie, jakieś dziwne przekonanie, że jak jest związek to pewnie będzie i z jedna zdrada, duża niepewność związku i zostawianie facetowi furteczki (a może bardziej sobie furteczki na tego typu "błędy"). Mój TŻ wie, że byłby kop w dupę - nie dlatego jest mi wierny (jest wierny, bo chce, a nie jak niektórzy ze strachu), ale jednak ma tą świadomość.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości