|
|
#2761 |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Fuksjo kochana, Pink Sugar jest tu
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11349 To podstawowy ekwipunek każdej miłośniczki zabójczej perfumeryjnej słodyczy Ładunkiem słodkości dorównuje mu tylko Loukhoum. Nie ma już słodszych perfum w całej galaktyce ... ![]() Wiesz, co - możliwość testowania OI na blotterze w perfumerii chyba odpada. Wycofali je około 6-7 lat temu Mam dzisiaj na sobie ten zapach (do zwiewnej, króciutkiej, wydekoltowanej czarnej sukienki ) i czuję się cholernie sexy Brownie na mnie również działa bardzo kojąco Ja mam teraz ochotę na masło orzechowe od Demeter I zapas Cinnamon Bun ![]() Loukhoum to już droższa impreza. Kupić je można na www.luckyscent.com . A te komentarze to mailowo były. Na blogu się nie odważyli
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Polecam Nie jest to czysta wanilia tylko właśnie takie ciasteczko, ale bardzo smakowite.PS. Fajna bransoletka, też lubię takie grube z krzyształków. Mam jedną z C&A w kolorze jasnoniebieskim. Chyba sobie jutro ją ubiorę, bo niedziela to można się trochę wystroić W ogóle to bardzo chciałabym nosić bransoletki, ale niestety często są na mnie za duże(np. te takie jakby zrobione z drewna albo z metalu, bez łączeń typu gumka czy regulowanego zapięcia). Mam wąską rękę i prawie wszystkie mi spadają
|
#2763 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Angel meteoryty na pewno zrecenzuję, ale najpierw muszę się umówić na odbiór osobisty ze Sprzedającym, a chyba będzie ciężko, bo marny z nim kontakt. Póki co na pewno mogę Ci polecić te klasyczne w odcieniu Beige Chic
![]() Minimalizacji moich zbiorów ciąg dalszy - wymieniam, sprzedaję i sama się do siebie cieszę, bo jakoś mi tak lżej i lepiej teraz
|
|
#2764 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ale faktycznie, po flakonach to na pewno nie było to. Jestem zakochana w Demeterkach, właśnie przeglądam sobie ich stronę i robię się coraz bardziej głodna. Wąchałaś może ich karmel? Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-08-08 o 16:30 |
|
|
|
|
#2765 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Angel pytałaś o maskę John Frieda - jestem po pierwszym użyciu - jest fajna, dość treściwa, ładnie pachnie. Włosy mam po niej fajne - gładkie, miękkie i takie lekkie. Trzymałam 15 minut (zalecają 15 min dla głębszej regeneracji albo 4/5 min do codziennej), ciekawa jestem długofalowych efektów.
![]() Pachnę cała brzoskwiniami i zastanawiam się, czy zmieniać kolor na paznokciach u stóp, czy pozostać przy Eveline Mellow, ale chyba mi się nie chce już zmywać i malować. Nic mi się chwilowo nie chce.
|
|
#2766 |
|
|
|
|
|
|
#2767 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Może powinnam sobie w ogóle odpuścić te oględziny Meteorytowe Dążę przecież do minimalizmu ![]() Cytat:
Ta jest w sklepach i ma się dobrze. To jasminowy killerek. Mam odrobinkę w próbeczce ![]() Cytat:
Ja mam suche i bardzo gęste włosy - czy na takich też powinna się sprawdzić? Jeśli chodzi o maski to ja preferuję te najbardziej treściwe i silnie regenerujące
|
|
#2768 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście dzisiaj gotowałam, sprzątałam, zrobiłam zakupy... a praca sobie leży W dodatku w tym momencie się nudzę a nadal nie mam siły się do tego zabrać![]() A wsi Ci zazdroszczę, też bym chciała gdzieś wyjechać. TŻ na wsi, znajomi na Mazurach, nawet rodziców w domu nie ma, siedzę sama (miałam pisac pracę ) i się nuuudzę![]() Cytat:
Za to żółta była jeszcze dzisiaj (ręcznik mam po jednym użyciu do prania, taki żółty się zrobił )Masło testowałam tylko w sklepie na ręce, na pewno nie będzie zbyt treściwe na jesień. Mam balsam orzechowy i uwielbiam ten zapach ![]() A ja dzisiaj się tak spłakałam nad cebulą, myślałam, że nie wytrzymam, kroiłam ją pod koniec z zamkniętymi oczami a i tak łzawiły. No i potem patrzę w lustro, a tam podbite oko ![]() Jeszcze Wam coś pokażę i znikam: Whose line is it anyway? Wciągnęło mnie to okropnie, oglądam wieczorami zamiast dobranocki
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie słucham teraz bardzo energetyzującej muzyki i aż chciało by się do niej poskakać, ale lepiej nie będę, bo jeszcze rodzice pomyślą, że jestem jakaś nienormalna
Czeka mnie jeszcze małe wieczorne rolniczenie(muszę nogi ogolić) a potem obejrzę Sopot Hit Festival na TVP 2. Wczoraj oglądałam i połowy piosenek się słuchać nie dało(bo to hity z Eski, czyli w większości jakieś badziewia), ale dziś mają być wykonawcy zagraniczni, więc może będzie ciekawiej
|
#2770 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ja na razie nie oceniam jeszcze efektów stosowania, bo po jednym razie to nie możliwe, ale przyjemna jest niewątpliwie.![]() Nie mam pomysłu, jak się pomalować na wieczór. Pasowałoby mi lekkie smoky, albo coś podobnego, ale nie wiem, czy jeszcze pamiętam, jak się używa pędzelków i czarnej kredki, tak rzadko ostatnio po te rzeczy sięgam.
|
|
|
#2771 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zetnę za jakieś 2 tyg, niech sobie jeszcze rosną "zwierzaczki" ![]() Cytat:
Cytat:
Ej nie zaczynajcie perfumomanii, tylko nie to Nie mogę się doczekać wejśćia Hypnose Senses http://www.cosmoty.de/news/3094/, Jil Sander JIL http://www.cosmoty.de/news/3180/ no i cały czas gram w totka żeby kupić 3 JS: Style, Stylessence i Style Soft i jeszcze kilka innych pięknych marzeń Ostatnio testowałam Armani Code, bo mnie kusiła rossmannowa promocja ale o ile z pozątku bardzo mi się podobał bo czułam identyczne nuty jak w Hypnose to potem wzięły górę nuty pieprzno-kwiatowe i zapach dosłownie tęchł w oczach a właściwie w nosie i zrobił się taki zduszony kundelek z kwaśno-metalicznymi łatkami Już straciła mwiarę, ze kiedykolwiek znajdę na siebie coś kwiatowego, tylko ten jaśmin się umie dogadać z moją skórą a reszta to kwaski i metalki po dłuższe jchwili ![]() Cytat:
z ciekawości tylko pytam ![]() Cytat:
![]() No ale przynajmniej już na nie nie choruję ![]() Ja też co chwilę przeglądam kolorówkę w poszukiwaniu kandydatów do wylotki ale jednak na tę chwilę wszystkiego używam w miarę regularnie. Może z cieniami jeszcze da się zrobic porządniejszy porządek przed jesienią. ale to musiałabym porobić nowe fotki na zbiory bo jak mam to poukładane w szufladzie to nie widzę żadnych zbędnych sztuk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż od paru lat sobie planuję przeskok na odrobinę wyższą półkę ale póki co dobrze mi z tym co mam Może od jesieni jak jakąś pracę dorwę to się to wreszcie uda wprowadzić powoli
|
|
#2772 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Wcięło mi gdzieś moją druga połowę.
|
|
|
#2773 |
|
czyli Endżi
|
Ice, no to jak zużyję Waxa to kupię tą maskę
Czuję się zachęcona ![]() Rzyrafko, Hypnose Senses już jest w Sephorach! Nijakie do obrzydzenia moim zdaniem ![]() Widziałyście klip do Shewolf Shakiry? To najseksowniejszy teledysk jaki od dawna widziałam
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nosku, ja też zgrzeszyłam białymi meteorytami nie mogę się ich doczekać, u babci starałam się nie łapać za dużo słońca żeby do mnie pasowały ![]() lecę oglądać gazetkę SP i Was nadrabiać, na razie przejrzałam po łebkach
|
#2775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
witaj
|
|
#2776 |
|
|
Byłam dziś na ogródku, zrobiłam porządek w moich ziołach, wyczesałam psa. Na moje nieszczęście, rodzice zrobili dziś grilla, więc zjadłam trochę. Może nie utyję od takiej ilości. Zrobiłam sobie dziś trening na pupę i brzuch + trening z obciążeniem. Wymasowałam się oliwką antycellulitową Rebuild i powizażuję trochę.
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2778 | |
|
|
Cytat:
Ale lipa teraz jak go nie ma, bo nie mogę na maszynach poćwiczyć [on ma w domu sporo sprzętu to korzystam]. No ale mam sztangę, ciężarki i inne takie. Skakanka fajna sprawa, zwłaszcza jak robisz interwały to szybko widać efekty. Zmotywowałam się dziś, bo zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze, jakieś efekty widać, ale jeszcze sporo pracy muszę w to włożyć.
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę się też wziąć za siebie. Kiedyś używałam żelu antycellulitowego garniera, ale miałam po nim fatalną skórę. Może coś bardziej naturalnego muszę spróbować.
|
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w którejś Sephorze sa jeszcze te limitowanki waniliowe???
|
|
|
|
#2781 |
|
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny ja też się muszę wziąć za siebie i zacząć ćwiczyć. Ciekawa jestem czy do wesela koleżanki 12 września wcisnęłabym się w moją czerwoną kieckę z Orsaya, której nie miałam na sobie ze 2 lata, bo się nie dopinam pod biustem Nie musiałabym wtedy kupować nowej.Wysmarowalam się wczoraj masełkiem waniliowym Joanny, jest świetne
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i interwałowo czyli jak? ![]() Cytat:
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko staram się
Na szczęście jak zaczęłam znów pić pu-erh(3 tygodnie temu jak zaczęłam urlop) tak smak na słodycze i śmieci mi trochę przeszedł. Wczoraj np. zrobiłam 1 łyk Pepsi po kilku dniach, gdy go nie piłam i mnie zdziwiło jakie ono strasznie słodkie. Pu-erh chyba trochę zmienia posmak i część rzeczy po prostu przestaje mi smakować. No i nie czuję tak często ochoty na podjadanie jak wcześniej. Mam nadzieję, że rezultaty będą.Może od jutra dołożę jeszcze jakieś ćwiczenia.
|
#2785 |
|
czyli Endżi
|
Iso, bardzo możliwe że po prostu po pewnej przerwie od spożywania bardzo słodkich rzeczy Twoja percepcja się zmieniła
A właściwie wróciła na właściwe tory Pu-erh samo z siebie nie da efektu znienawidzenia Coli ![]() Skończyłam Turbo Slim Drink i ciężko mi ocenić jak tam z redukcją, bo nie stosowałam ścisłej diety a po kontuzji i z ćwiczeniami dałam sobie spokój Opuchnięcia ciała co ciekawe i tak się zdarzały (w trakcie upału czy po wcinaniu dużej ilości warzyw) W dodatku paskudne w smaku, że hej. Dawało mi tylko taki komfort, że robię coś dobrego na rzecz sylwetki i coś na poczet detoksykacji 70 czy 80zł ile za to zapłaciłam zdecydowanie raz jeszcze bym nie dała. Jest teraz w S-P w promocji za 40zł, ale ja jakoś gorąco bym nie polecała. Jeśli ktoś ma ochotę wspomóc redukcję wagi to ThermLine to najlepsze wyjście ![]() Słodzone napoje rzuciłam definitywnie dobrych parę lat temu Tylko wodę i zieloną herbatę przyjmuję (no i oczywiście jak jest okazja to alkohol ![]() Pofarbowałam sobie łepek - zrobiłam odrosty i machnęłam lekko po wierzchu resztę włosów i bardzo się sobie podobam. Normalnie jak jakiś Narcyz co chwilę zerkam w lusterko... ![]() Rzyrafko, "redukcja" czyli utrata wagi
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-08-09 o 11:20 |
|
|
|
#2786 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
odbierasz może osobiście? ![]() Cytat:
![]() Miałam dzisiaj robić zdjęcia pielęgnacji, ale nie zdążyła dolecieć do mnie jedna paczuszka z wymiany i chyba wrzucę dopiero za 2 tygodnie
|
|
|
#2787 | |
|
|
Cytat:
W skrócie, Twój organizm spala więcej kcal niż mu dostarczasz z jedzenia. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561 A interwały to przeplatanie ćwiczeń o różnej intensywności. Na skakance u mnie wygląda to mniej więcej tak: - ok. 5min rozgrzewka - 30sekund skakania na maksymalnej szybkości - 30sekund średnią szybkością I tak na zmianę. TŻ przyjechał w nocy i jadę dziś do jego rodziców na grilla. Więc nie będzie tak źle z moim jedzeniem.
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje już są odebrane zamawiałam przez kolegę i on odebrał już następnego dnia po kliknięciu nie mogę się ich doczekać na żywo
|
|
#2789 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Ursynów
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Ładunkiem słodkości dorównuje mu tylko Loukhoum. Nie ma już słodszych perfum w całej galaktyce ...
) i czuję się cholernie sexy
I zapas Cinnamon Bun 

a nadal nie mam siły się do tego zabrać

z ciekawości tylko pytam