Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 16:03   #2761
your Angel
czyli Endżi

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Fuksjo kochana, Pink Sugar jest tu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11349
To podstawowy ekwipunek każdej miłośniczki zabójczej perfumeryjnej słodyczy Ładunkiem słodkości dorównuje mu tylko Loukhoum. Nie ma już słodszych perfum w całej galaktyce ... Kocham je

Wiesz, co - możliwość testowania OI na blotterze w perfumerii chyba odpada. Wycofali je około 6-7 lat temu Przedtem flakon wyglądał tak - http://www.fragrantica.com/perfume/G...cence-560.html . A teraz tak - http://www.fragrantica.com/perfume/G...ence-1979.html .
Mam dzisiaj na sobie ten zapach (do zwiewnej, króciutkiej, wydekoltowanej czarnej sukienki ) i czuję się cholernie sexy

Brownie na mnie również działa bardzo kojąco Cudownie nosi się wieczorkami i do snu. Następne demeterkowe zakupy we wrześniu. Tutaj jest klub - http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=387 . Klik opcję zapisania się do klubu
Ja mam teraz ochotę na masło orzechowe od Demeter I zapas Cinnamon Bun

Loukhoum to już droższa impreza. Kupić je można na www.luckyscent.com .

A te komentarze to mailowo były. Na blogu się nie odważyli
Stary 2009-08-08, 16:07   #2762
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
żniwiarskie pozdrowienia z małopolskiej wsi

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Jak wykończę część moich mazideł to obowiązkowo kupuję!
Polecam Nie jest to czysta wanilia tylko właśnie takie ciasteczko, ale bardzo smakowite.
PS. Fajna bransoletka, też lubię takie grube z krzyształków. Mam jedną z C&A w kolorze jasnoniebieskim. Chyba sobie jutro ją ubiorę, bo niedziela to można się trochę wystroić
W ogóle to bardzo chciałabym nosić bransoletki, ale niestety często są na mnie za duże(np. te takie jakby zrobione z drewna albo z metalu, bez łączeń typu gumka czy regulowanego zapięcia). Mam wąską rękę i prawie wszystkie mi spadają
Stary 2009-08-08, 16:15   #2763
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Angel meteoryty na pewno zrecenzuję, ale najpierw muszę się umówić na odbiór osobisty ze Sprzedającym, a chyba będzie ciężko, bo marny z nim kontakt. Póki co na pewno mogę Ci polecić te klasyczne w odcieniu Beige Chic Jestem pewna, że będą Ci pasowały, bo to taki uniwersalny odcień dla ciepłych karnacji

Minimalizacji moich zbiorów ciąg dalszy - wymieniam, sprzedaję i sama się do siebie cieszę, bo jakoś mi tak lżej i lepiej teraz

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 16:21   #2764
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Fuksjo kochana, Pink Sugar jest tu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11349
To podstawowy ekwipunek każdej miłośniczki zabójczej perfumeryjnej słodyczy Ładunkiem słodkości dorównuje mu tylko Loukhoum. Nie ma już słodszych perfum w całej galaktyce ... Kocham je

Wiesz, co - możliwość testowania OI na blotterze w perfumerii chyba odpada. Wycofali je około 6-7 lat temu Przedtem flakon wyglądał tak - http://www.fragrantica.com/perfume/G...cence-560.html . A teraz tak - http://www.fragrantica.com/perfume/G...ence-1979.html .
Mam dzisiaj na sobie ten zapach (do zwiewnej, króciutkiej, wydekoltowanej czarnej sukienki ) i czuję się cholernie sexy

Brownie na mnie również działa bardzo kojąco Cudownie nosi się wieczorkami i do snu. Następne demeterkowe zakupy we wrześniu. Tutaj jest klub - http://www.wizaz.pl/forum/group.php?groupid=387 . Klik opcję zapisania się do klubu
Ja mam teraz ochotę na masło orzechowe od Demeter I zapas Cinnamon Bun

Loukhoum to już droższa impreza. Kupić je można na www.luckyscent.com .

A te komentarze to mailowo były. Na blogu się nie odważyli
To ja nie wiem co ja wąchałam jak to nie było OI. No ale pewnie się pomyliłam. Ale faktycznie, po flakonach to na pewno nie było to.
Jestem zakochana w Demeterkach, właśnie przeglądam sobie ich stronę i robię się coraz bardziej głodna.

Wąchałaś może ich karmel?

Edytowane przez fuksjaa
Czas edycji: 2009-08-08 o 16:30
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 17:13   #2765
iceflower
Przyjaciółka KWC

Angel pytałaś o maskę John Frieda - jestem po pierwszym użyciu - jest fajna, dość treściwa, ładnie pachnie. Włosy mam po niej fajne - gładkie, miękkie i takie lekkie. Trzymałam 15 minut (zalecają 15 min dla głębszej regeneracji albo 4/5 min do codziennej), ciekawa jestem długofalowych efektów.

Pachnę cała brzoskwiniami i zastanawiam się, czy zmieniać kolor na paznokciach u stóp, czy pozostać przy Eveline Mellow, ale chyba mi się nie chce już zmywać i malować. Nic mi się chwilowo nie chce.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 17:40   #2766
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Minimalizacji moich zbiorów ciąg dalszy - wymieniam, sprzedaję i sama się do siebie cieszę, bo jakoś mi tak lżej i lepiej teraz
Ja bym właśnie chciała z kolorówki mieć malutko kosmetyków, ale dobrej jakości i takich, z których będę w 100% zadowolona.
Stary 2009-08-08, 18:25   #2767
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Angel meteoryty na pewno zrecenzuję, ale najpierw muszę się umówić na odbiór osobisty ze Sprzedającym, a chyba będzie ciężko, bo marny z nim kontakt. Póki co na pewno mogę Ci polecić te klasyczne w odcieniu Beige Chic Jestem pewna, że będą Ci pasowały, bo to taki uniwersalny odcień dla ciepłych karnacji

Kurczę, no nie wiem. W sumie jeśli chodzi o sypańce to mam Lucidity. Meteorytki Pucci dałam mamie, bo się w nich zakochała a mnie jakoś nie przekonywały
Może powinnam sobie w ogóle odpuścić te oględziny Meteorytowe Dążę przecież do minimalizmu

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
To ja nie wiem co ja wąchałam jak to nie było OI. No ale pewnie się pomyliłam. Ale faktycznie, po flakonach to na pewno nie było to.
Jestem zakochana w Demeterkach, właśnie przeglądam sobie ich stronę i robię się coraz bardziej głodna.

Wąchałaś może ich karmel?
Może wąchałaś klasyczną Organzę Ta jest w sklepach i ma się dobrze. To jasminowy killerek.

Mam odrobinkę w próbeczce Wieczorem poszukam i dam znać

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Angel pytałaś o maskę John Frieda - jestem po pierwszym użyciu - jest fajna, dość treściwa, ładnie pachnie. Włosy mam po niej fajne - gładkie, miękkie i takie lekkie. Trzymałam 15 minut (zalecają 15 min dla głębszej regeneracji albo 4/5 min do codziennej), ciekawa jestem długofalowych efektów.
Wielkie dzięki za relację
Ja mam suche i bardzo gęste włosy - czy na takich też powinna się sprawdzić? Jeśli chodzi o maski to ja preferuję te najbardziej treściwe i silnie regenerujące
Stary 2009-08-08, 18:45   #2768
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlatego ja już nie układam planów, jakjuż mi się uda przysiąść do nauki to jest dobrze, a jak tylkopoczyuję nad sobą jakiś narzucany schemat czy coś to od razu jestem gdzieś indziej i nauka idzie w kąt
Za karę będziesz osobiście robić zakupy i wysyłać dziewczynom

żniwiarskie pozdrowienia z małopolskiej wsi
Nooo ale bez planów ja lenię się jeszcze gorzej Oczywiście dzisiaj gotowałam, sprzątałam, zrobiłam zakupy... a praca sobie leży W dodatku w tym momencie się nudzę a nadal nie mam siły się do tego zabrać
A wsi Ci zazdroszczę, też bym chciała gdzieś wyjechać. TŻ na wsi, znajomi na Mazurach, nawet rodziców w domu nie ma, siedzę sama (miałam pisac pracę) i się nuuudzę Chyba pójdę na rower

Cytat:
O Boże! Koszmar po prostu! Po jakim czasie woda wróciła?
U mnie na osiedlu też się to czasem zdarza, ale nigdy nie uwięzili mnie z maseczką ściągającą na buzi
[...]
Gratulacje! Testowałaś je wcześniej?
Woda wróciła dosyć szybko, to dzięki skardze na wizażu Za to żółta była jeszcze dzisiaj (ręcznik mam po jednym użyciu do prania, taki żółty się zrobił)
Masło testowałam tylko w sklepie na ręce, na pewno nie będzie zbyt treściwe na jesień. Mam balsam orzechowy i uwielbiam ten zapach

A ja dzisiaj się tak spłakałam nad cebulą, myślałam, że nie wytrzymam, kroiłam ją pod koniec z zamkniętymi oczami a i tak łzawiły. No i potem patrzę w lustro, a tam podbite oko

Jeszcze Wam coś pokażę i znikam: Whose line is it anyway?
Wciągnęło mnie to okropnie, oglądam wieczorami zamiast dobranocki
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 18:57   #2769
isa666
Zakorzenienie

A ja sobie słucham teraz bardzo energetyzującej muzyki i aż chciało by się do niej poskakać, ale lepiej nie będę, bo jeszcze rodzice pomyślą, że jestem jakaś nienormalna

Czeka mnie jeszcze małe wieczorne rolniczenie(muszę nogi ogolić) a potem obejrzę Sopot Hit Festival na TVP 2. Wczoraj oglądałam i połowy piosenek się słuchać nie dało(bo to hity z Eski, czyli w większości jakieś badziewia), ale dziś mają być wykonawcy zagraniczni, więc może będzie ciekawiej
Stary 2009-08-08, 19:03   #2770
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wielkie dzięki za relację
Ja mam suche i bardzo gęste włosy - czy na takich też powinna się sprawdzić? Jeśli chodzi o maski to ja preferuję te najbardziej treściwe i silnie regenerujące
Jest przeznaczona do suchych i zniszczonych blond włosów, więc może Ci się spodobać. Ja na razie nie oceniam jeszcze efektów stosowania, bo po jednym razie to nie możliwe, ale przyjemna jest niewątpliwie.

Nie mam pomysłu, jak się pomalować na wieczór. Pasowałoby mi lekkie smoky, albo coś podobnego, ale nie wiem, czy jeszcze pamiętam, jak się używa pędzelków i czarnej kredki, tak rzadko ostatnio po te rzeczy sięgam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-08, 19:16   #2771
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam kilka fotek moich lakierów do wątku lakierowego tak mnie jakoś naszło, bo sama w domu jestem i paznokcie mi trochę za długie urosły, w sam raz do pokazywania kolorów. Zaraz ścinam je w ramach rolniczenia.
Moje już mają ponad 2 cm, w ramach żniw zrobiłam sobie mani i pedicure- na stópki ciemnobrązowy bezdrobinkowy manhattan a na łapki bell FC amarantowy (307 bodajże) i jest fajnie zetnę za jakieś 2 tyg, niech sobie jeszcze rosną "zwierzaczki"
Cytat:
Jeśli chodzi o kosmetyczne zakupy to kliknęłam na A. pół flakonu Mitsouko Guerlaina dla mamy (nie mam pojęcia dlaczego ona kocha tego śmierdziela ) i Chocolate Whip Stick Balm Lusha (czekam na przesyłkę i nie mogę się doczekać ). A niekosmetycznie tą bransoletkę z załącznika - nie mogę się oprzeć totalnym błyskotkom Mam cztery bardzo podobne bransoletki, ale w tej zakochałam się z miejsca
Mnie na szczęście bransoletki nie kuszą. chociaż rok temu chyba dostałam od MagJi takie kilka cienkich ozdobionych brokatem i bardzo je polubiłam, po czym za kilka dni zostawiłam w przymierzalni na wieszaku i już nie odzyskałam
Cytat:
Tak sobie myślałam i chyba niczego nie potrzebuję, więc podrzucę Em ten lakier i nie chcę niczego w zamian. To i tak nie jest pełna buteleczka, więc nie ma problemu.

Czuję, że wpadłam w perfumy po uszy.
Ok. moze kiedyś nadaży się okazja do rewanżu

Ej nie zaczynajcie perfumomanii, tylko nie to Nie mogę się doczekać wejśćia Hypnose Senses http://www.cosmoty.de/news/3094/, Jil Sander JIL http://www.cosmoty.de/news/3180/ no i cały czas gram w totka żeby kupić 3 JS: Style, Stylessence i Style Soft i jeszcze kilka innych pięknych marzeń
Ostatnio testowałam Armani Code, bo mnie kusiła rossmannowa promocja ale o ile z pozątku bardzo mi się podobał bo czułam identyczne nuty jak w Hypnose to potem wzięły górę nuty pieprzno-kwiatowe i zapach dosłownie tęchł w oczach a właściwie w nosie i zrobił się taki zduszony kundelek z kwaśno-metalicznymi łatkami Już straciła mwiarę, ze kiedykolwiek znajdę na siebie coś kwiatowego, tylko ten jaśmin się umie dogadać z moją skórą a reszta to kwaski i metalki po dłuższe jchwili
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
w sumie żaden problem o ile to wyjdzie taniej dla dziewczyn niż np zakupy w eskulapie
a filterek biodermowy 40 akn po ile wyjdzie z ciekawości tylko pytam
Cytat:

Testowałam u MagJi BC i powiem szczerze, ze spodziewała msię po nich dużo więcej- na mnie widać było jedynie srebrne drobinki- to wyglądało jak brokat w porównaniu do ulubionego rozświetlacza Manhattanu
No ale przynajmniej już na nie nie choruję

Ja też co chwilę przeglądam kolorówkę w poszukiwaniu kandydatów do wylotki ale jednak na tę chwilę wszystkiego używam w miarę regularnie. Może z cieniami jeszcze da się zrobic porządniejszy porządek przed jesienią. ale to musiałabym porobić nowe fotki na zbiory bo jak mam to poukładane w szufladzie to nie widzę żadnych zbędnych sztuk
Cytat:
Pachnę cała brzoskwiniami i zastanawiam się, czy zmieniać kolor na paznokciach u stóp, czy pozostać przy Eveline Mellow, ale chyba mi się nie chce już zmywać i malować. Nic mi się chwilowo nie chce.
Po tej masce tak pachniesz? fajnie, ja ostatnio wcinam dzem brzoskwiniowy
Cytat:
Ja bym właśnie chciała z kolorówki mieć malutko kosmetyków, ale dobrej jakości i takich, z których będę w 100% zadowolona.
Moje już są dobrej jakości chociaż cenowo najwyżej średniopółkowe Chociaż od paru lat sobie planuję przeskok na odrobinę wyższą półkę ale póki co dobrze mi z tym co mam Może od jesieni jak jakąś pracę dorwę to się to wreszcie uda wprowadzić powoli
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 19:19   #2772
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Po tej masce tak pachniesz? fajnie, ja ostatnio wcinam dzem brzoskwiniowy
Nie, po masełku brzoskwiniowym TBS

Wcięło mi gdzieś moją druga połowę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-08, 19:34   #2773
your Angel
czyli Endżi

Ice, no to jak zużyję Waxa to kupię tą maskę Czuję się zachęcona

Rzyrafko, Hypnose Senses już jest w Sephorach! Nijakie do obrzydzenia moim zdaniem

Widziałyście klip do Shewolf Shakiry? To najseksowniejszy teledysk jaki od dawna widziałam JA-CHEEEE-TAKIE-CIAŁO
Stary 2009-08-08, 19:35   #2774
Organzza
Zakorzenienie

Hej właśnie wróciłam

Nosku, ja też zgrzeszyłam białymi meteorytami we wtorek przed wyjazdem nie mogę się ich doczekać, u babci starałam się nie łapać za dużo słońca żeby do mnie pasowały

lecę oglądać gazetkę SP i Was nadrabiać, na razie przejrzałam po łebkach
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 19:39   #2775
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, po masełku brzoskwiniowym TBS

Wcięło mi gdzieś moją druga połowę.
a ja chyba mam chwilowy przesyt pachnieniem pielęgnacją-jestem w połowie serii jagodowo-lawendowej Oriflame i zaczyna mnie przytłaczać ten zapach chociaż z działania jestem zadowolona

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Rzyrafko, Hypnose Senses już jest w Sephorach! Nijakie do obrzydzenia moim zdaniem
A ja jak kołek od miesiąca męczę babki w Douglasach, a najśmieszniejsze, ze one nie mają pojęcia o istnieniu tej wersji bo zawsze gałami przewracają jak się pytam
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Hej właśnie wróciłam
witaj
Stary 2009-08-08, 20:12   #2776
fuksjaa

Organzzo.

Byłam dziś na ogródku, zrobiłam porządek w moich ziołach, wyczesałam psa. Na moje nieszczęście, rodzice zrobili dziś grilla, więc zjadłam trochę.
Może nie utyję od takiej ilości. Zrobiłam sobie dziś trening na pupę i brzuch + trening z obciążeniem. Wymasowałam się oliwką antycellulitową Rebuild i powizażuję trochę.
Stary 2009-08-08, 21:18   #2777
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo.

Byłam dziś na ogródku, zrobiłam porządek w moich ziołach, wyczesałam psa. Na moje nieszczęście, rodzice zrobili dziś grilla, więc zjadłam trochę.
Może nie utyję od takiej ilości. Zrobiłam sobie dziś trening na pupę i brzuch + trening z obciążeniem. Wymasowałam się oliwką antycellulitową Rebuild i powizażuję trochę.
masz jakiąś ściągę z ćwiczeniami? Mnie zniechęca samo układanie programu dlatego jak mi tylko teraz wpadnie nadmiarowa kaska to odżałuję na tę skakankę
Stary 2009-08-08, 21:24   #2778
fuksjaa

Cytat:
masz jakiąś ściągę z ćwiczeniami? Mnie zniechęca samo układanie programu dlatego jak mi tylko teraz wpadnie nadmiarowa kaska to odżałuję na tę skakankę
Dziś pupa i brzuch były z Shape'a jakiegoś, a trening z obciążeniem kiedyś ułożył mi TŻ. Ale lipa teraz jak go nie ma, bo nie mogę na maszynach poćwiczyć [on ma w domu sporo sprzętu to korzystam]. No ale mam sztangę, ciężarki i inne takie.

Skakanka fajna sprawa, zwłaszcza jak robisz interwały to szybko widać efekty. Polecam jeszcze bieganie, orbitreka i basen.

Zmotywowałam się dziś, bo zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze, jakieś efekty widać, ale jeszcze sporo pracy muszę w to włożyć. Zwłaszcza, że po redukcji zamierzam rzeźbić.
Stary 2009-08-08, 21:47   #2779
loverynka
Zakorzenienie

Ja muszę się też wziąć za siebie. Kiedyś używałam żelu antycellulitowego garniera, ale miałam po nim fatalną skórę. Może coś bardziej naturalnego muszę spróbować.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 22:31   #2780
smyk03
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy w którejś Sephorze sa jeszcze te limitowanki waniliowe???
smyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 22:34   #2781
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w którejś Sephorze sa jeszcze te limitowanki waniliowe???
Wątpię.
Stary 2009-08-09, 08:51   #2782
isa666
Zakorzenienie

Hej

Dziewczyny ja też się muszę wziąć za siebie i zacząć ćwiczyć. Ciekawa jestem czy do wesela koleżanki 12 września wcisnęłabym się w moją czerwoną kieckę z Orsaya, której nie miałam na sobie ze 2 lata, bo się nie dopinam pod biustem Nie musiałabym wtedy kupować nowej.

Wysmarowalam się wczoraj masełkiem waniliowym Joanny, jest świetne Nogi po goleniu są nawilżone jeszcze dziś rano.
Stary 2009-08-09, 10:53   #2783
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś pupa i brzuch były z Shape'a jakiegoś, a trening z obciążeniem kiedyś ułożył mi TŻ. Ale lipa teraz jak go nie ma, bo nie mogę na maszynach poćwiczyć [on ma w domu sporo sprzętu to korzystam]. No ale mam sztangę, ciężarki i inne takie.

Skakanka fajna sprawa, zwłaszcza jak robisz interwały to szybko widać efekty. Polecam jeszcze bieganie, orbitreka i basen.

Zmotywowałam się dziś, bo zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze, jakieś efekty widać, ale jeszcze sporo pracy muszę w to włożyć. Zwłaszcza, że po redukcji zamierzam rzeźbić.
redukcja czyli co? Bo ja ciemna w te jmaterii i interwałowo czyli jak?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Hej

Dziewczyny ja też się muszę wziąć za siebie i zacząć ćwiczyć. Ciekawa jestem czy do wesela koleżanki 12 września wcisnęłabym się w moją czerwoną kieckę z Orsaya, której nie miałam na sobie ze 2 lata, bo się nie dopinam pod biustem Nie musiałabym wtedy kupować nowej.
Ty to się zabierz za wyrzucenie śmieci z diety na początek najpierw
Stary 2009-08-09, 10:58   #2784
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko staram się Na szczęście jak zaczęłam znów pić pu-erh(3 tygodnie temu jak zaczęłam urlop) tak smak na słodycze i śmieci mi trochę przeszedł. Wczoraj np. zrobiłam 1 łyk Pepsi po kilku dniach, gdy go nie piłam i mnie zdziwiło jakie ono strasznie słodkie. Pu-erh chyba trochę zmienia posmak i część rzeczy po prostu przestaje mi smakować. No i nie czuję tak często ochoty na podjadanie jak wcześniej. Mam nadzieję, że rezultaty będą.
Może od jutra dołożę jeszcze jakieś ćwiczenia.
Stary 2009-08-09, 11:15   #2785
your Angel
czyli Endżi

Iso, bardzo możliwe że po prostu po pewnej przerwie od spożywania bardzo słodkich rzeczy Twoja percepcja się zmieniła A właściwie wróciła na właściwe tory Pu-erh samo z siebie nie da efektu znienawidzenia Coli

Skończyłam Turbo Slim Drink i ciężko mi ocenić jak tam z redukcją, bo nie stosowałam ścisłej diety a po kontuzji i z ćwiczeniami dałam sobie spokój Opuchnięcia ciała co ciekawe i tak się zdarzały (w trakcie upału czy po wcinaniu dużej ilości warzyw) W dodatku paskudne w smaku, że hej. Dawało mi tylko taki komfort, że robię coś dobrego na rzecz sylwetki i coś na poczet detoksykacji 70 czy 80zł ile za to zapłaciłam zdecydowanie raz jeszcze bym nie dała. Jest teraz w S-P w promocji za 40zł, ale ja jakoś gorąco bym nie polecała. Jeśli ktoś ma ochotę wspomóc redukcję wagi to ThermLine to najlepsze wyjście

Słodzone napoje rzuciłam definitywnie dobrych parę lat temu Tylko wodę i zieloną herbatę przyjmuję (no i oczywiście jak jest okazja to alkohol ale to naprawdę rzadko) i zdecydowanie z perspektywy czasu oceniam, że to rewelacyjna decyzja

Pofarbowałam sobie łepek - zrobiłam odrosty i machnęłam lekko po wierzchu resztę włosów i bardzo się sobie podobam. Normalnie jak jakiś Narcyz co chwilę zerkam w lusterko... Gdybym jeszcze nie była taka głupia i nie pokusiło mnie żeby samej zabierać się za odświeżenie cieniowania przy buzi z jednej strony to już w ogóle genialnie by było... Liczę, że nikt poza mną nie zauważy, że mam coś dziwnie wyciachanego po lewej stronie

Rzyrafko, "redukcja" czyli utrata wagi

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2009-08-09 o 11:20
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-09, 11:16   #2786
noseknosek

Cytat:
też właśnie do czegoś takiego dążę

Cytat:
Kurczę, no nie wiem. W sumie jeśli chodzi o sypańce to mam Lucidity. Meteorytki Pucci dałam mamie, bo się w nich zakochała a mnie jakoś nie przekonywały
Może powinnam sobie w ogóle odpuścić te oględziny Meteorytowe Dążę przecież do minimalizmu
potestuj je to nie jest typowy rozświetlacz ani puder sypki, raczej taki upiększacz ja je kocham.
Cytat:
Nosku, ja też zgrzeszyłam białymi meteorytami we wtorek przed wyjazdem nie mogę się ich doczekać, u babci starałam się nie łapać za dużo słońca żeby do mnie pasowały
jeeee a masz je już? odbierasz może osobiście?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Wysmarowalam się wczoraj masełkiem waniliowym Joanny, jest świetne Nogi po goleniu są nawilżone jeszcze dziś rano.
a nie mówiłam, że jest boskie

Miałam dzisiaj robić zdjęcia pielęgnacji, ale nie zdążyła dolecieć do mnie jedna paczuszka z wymiany i chyba wrzucę dopiero za 2 tygodnie

biegam
Stary 2009-08-09, 11:29   #2787
fuksjaa

Cytat:
redukcja czyli co? Bo ja ciemna w te jmaterii i interwałowo czyli jak?
Redukcja=dieta redukcyjna, czyli taka która ma ujemny bilans kaloryczny. W skrócie, Twój organizm spala więcej kcal niż mu dostarczasz z jedzenia. Tu masz przykładowe jadłospisy:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561

A interwały to przeplatanie ćwiczeń o różnej intensywności. Na skakance u mnie wygląda to mniej więcej tak:
- ok. 5min rozgrzewka
- 30sekund skakania na maksymalnej szybkości
- 30sekund średnią szybkością
I tak na zmianę.

TŻ przyjechał w nocy i jadę dziś do jego rodziców na grilla. Tata zawsze świetne rzeczy robi, jakieś rybki w warzywach, do tego sałatki itd. Więc nie będzie tak źle z moim jedzeniem.
Stary 2009-08-09, 11:35   #2788
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
a ja chyba mam chwilowy przesyt pachnieniem pielęgnacją-jestem w połowie serii jagodowo-lawendowej Oriflame i zaczyna mnie przytłaczać ten zapach chociaż z działania jestem zadowolona
ja ciągle nie mam dość
Cytat:
jeeee a masz je już? odbierasz może osobiście?
moje już są odebrane zamawiałam przez kolegę i on odebrał już następnego dnia po kliknięciu teraz tylko muszę odebrać od niego, ale to na dniach nie mogę się ich doczekać na żywo
Double with me?
Stary 2009-08-09, 11:40   #2789
noseknosek

Cytat:
ja ciągle nie mam dość

moje już są odebrane zamawiałam przez kolegę i on odebrał już następnego dnia po kliknięciu teraz tylko muszę odebrać od niego, ale to na dniach nie mogę się ich doczekać na żywo
a nie wiesz gdzie odbierał tzn. jaka dzielnica W-wy?

biegam
Stary 2009-08-09, 11:43   #2790
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
a nie wiesz gdzie odbierał tzn. jaka dzielnica W-wy?
Ursynów podobno możliwe jeszcze było Centrum
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości