![]() |
#3781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
witam
![]() własnie wrócilam z pracy i standardowo postanowiłam zobaczyc co tam u was?? widze, ze piszecie o sylwku. powiem wam szczerze, ze chce zostac w domku. nie mam ochoty w tym roku nigdzie jechac ani isc (chodze w kazde sylwka gdzies) tym bardziej, ze codziennie wstaje przed 5 do pracy (jutro tez) i jedyne o czym potem marze to tylko sen ![]() za to TZ chce isc polatac po miescie (u nas jest zimnica a ja oczywiscie przeziebiona i on tez) ech.. juz sama nie wiem za to dzis mamy nasza pierwsza rocznice zareczyn. kurcze to juz minął rok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mam jakiegoś focha na sylwestra i idę w spodniach ![]() Cytat:
![]() Uciekam już.Prosto z pracy na zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() wykapalam sie, umylam wloski i czekam na mamę na skypie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje rocznicy,też niedawno mieliśmy dokładnie 27 grudnia,ale nie zaręczyn tylko wspólnego bytu. ![]() Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-30 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
Zakorzenienie
|
oo to tez gratulacje
![]() ja tez czekam na tego mojego TZ. ma byc o 18. kurcze a mojej mamy dalej nie ma skypie (jest u fryzjera i miala byc o 17) ![]() a ja jestem troche wkurzona. jutro do tego palanta z którym mieszkam ma przyjechac jakis 2 kolegów ( z warszawy) nie znam ich i jego dziewczyna (jakas nowa chyba bo ostatnio nie miał żadnej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też się nie mogę połapać nigdy jakim jestem typem ![]() Butter: dobrze że psinka ma taką kochającą troskliwą panią ![]() Twin: kasu faktycznie sporo... ale sukienka jest tego warta. Za ile można ją później sprzedać? 50% ceny? Dzięki za piękne życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Madzialenko, Madmuazelle, gratuluję rocznicy!! ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ A ja sobie poszłam na masaż na 12, plus peeling kawitacyjny i jakaś maska. Było cudnie i zrelaksowałam sie niesamowicie. Tyle że potem uczucie odprężenia gdzieś się zapodziało jak szukałam tej cholernej kiecki na jutro ![]() ![]() Tym sposobem jutro będę mogła się zabrać za przygotowania przedimprezowe. Super ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Zakorzenienie
|
A ja własnie siedze i czekam na serwisanta od pralki. Miał być 1h temu. Mam nadzieje ze w ogóle przyjdzie, nei wyobrażam sobie zostać bez pralki do 5 czy 6 stycznia.
![]() Mm już dosyć końcówki tego roku, od 3 dni ciągle się coś psuje, sypie, nawala. Oboje z TZtem jesteśmy już drażliwi i wszystko nam działa na nerwy. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam sobie cienie do powiek w kolorze sukienki i zaczynam się powoli szykować na jutro... TŻ przepadł bez wieści, nie odbiera, wszyscy koledzy siedzą w domach... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3789 |
BAN stały
|
madziu,zaro bardzo dziekuje za gratulacje.
![]() ![]() Tż przyjechał z pracy i oznajmił że ma złą wiadomość,odrazu zgadłam że jutro jednak do pracy jedzie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() Uf. kamień z serca! |
![]() ![]() |
![]() |
#3791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3792 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Uff. Dobrze ze się udało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też lubię czarny kolor na moim facecie. Taki męski że mrrrrrrrr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wróciłam z zakupów i.... kupiłam sukienkę. I to jak przecenioną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 |
Zakorzenienie
|
Jestem chora
![]() a jutro na 6.00 do pracy ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zadomowienie
|
Dzis juz z Wami nie popisze, bo cos fatalnie sie czuje:boli mnie glowa/tabletka nic nie daje/ i mi niedobrze, wiec ide sie polozyc
![]() Jutro do pracy Zaro dzieki za przepis ![]() Madziu duuzo zdrowka Gosia oto ,moj przepis: Przepis na salatke Składniki: Słoiczek selera konserwowego / to jest taki pociety w paski/ Kilka plasterków szynki kawałek wedzonego kurczaka/ nie cała ćwiartka/ puszka kukurydzy konserwowej puszka ananasów w kawałkach kilka jajek ugotowanych kilka ogórków konserwowych kilka oliwek Przygotowanie: Jajka , szynke i kawałki kurczaka oraz ananasa pokroic w kostke wedlug uznania. Dodać seler,po odsaczeniu na sitku można też go przeciąć jesli sa dlugie paski. Odsaczonego ananasa pokroić w kawałki, a oliwki w plasterki. Do salaterki wsypac: jajka, szynke, kurczaka, ananasy, kukurydze/odsaczona/ i pokrojone oliwki z ogorkami. Posolic i popieprzyc do smaku. Dodac dwie łyzki majonezu i wszystko wymieszac. Wierzch udekorowac majonezem i ozdobic wedlug uznania. Salatke wstawic do lodowki. Smacznego! Innym razem mozna dodac w zaleznosci od inwencji tworczej: fete w kawalkach, ser zolty, fasolke czerwona z puszki lub cos jeszcze ![]() A teraz uciekam do lozka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczyny
![]() nie czytalam Was bo nie mialam czasu ![]() ANITKO ![]() a co do jedzenie - moge Ci polecic smaczna przystawke na imprezke domowa jesli chcesz ![]()
#3797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratuluję zakupów bo to nie lada sukces kupić teraz fajną sukienkę, do tego przecenioną ![]() Madzialenko, zdrówka!! ![]() Anitko, Tobie też zdróweczka. Chyba wykorzystam Twój przepis na jutro, mam wszystkie składniki poza ananasem. I coś tam pewnie faktycznie dorzucę wg inwencji ![]() Edit: Sviniecko, a mi też możesz polecić? ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-12-30 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() L_V dobrze ze praleczka naprawiona. Z zepsutą tak głupio wchodzic w nowy rok ![]() Butter zazdraszczam nowej sukienki. Ja juz mam plana ubraniowego ![]() Jednak nie lezałam po Gripeksach w łóżku tylko wybrałam się na spacer w odwiedziny do kuzynki...na pizze domowej roboty i grzane wino. Normalnie ozdrowiałam ![]() Włosy ufarbowane...ale za jany odcien brązu zakupiłam i tak trochę widac róznicę ![]() ![]() Ale nic to i tak lepiej niz blond ![]() Aktualnie w pizamie czekam na męza ...mamy zamiar oglądac Pana Kleksa ![]() ![]() Edit...i chyba juz dzis się nie doczekam bo kumpel nagle postanowił żale na była dziewczynę wylewac...no nic..kumpla bolące serce wazniejsze od Pana Kleksa Edit 2. Anitko szalone połączenie tej sałatki..oliwki z ananasem..i ogórkiem konserwowym..jak dla mnie za duzo "3 grzybki w barszcz" ![]() Ja robię taką ale tylko z szynką, selerem, ananasem, kukurydzą i majonezem. A z oliwek polecam wszystkim zapracowanym domowoimprezowiczkom...me ga prostą i wykwintną zarazem przekąsko -sałatkę. feta+pomidory suszone+oliwki. Do bagietki rewela ![]() Edit 3. Madziu miałam pisac i zapomniałam...to czuję ze jutro czeka Cię mocno imprezowy Sylwester. Po kolegach mozna się wszystkiego spodziewac..jeszcze towarzystwo zwieźli z Polski to bedą chcieli się "pokazac" No nic.... Tobie zycze powrotu do zdrowia. ps. grzane wino polecam ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-30 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3799 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Widzę że alkohol generalnie wpływa na Ciebie pozytywnie i hartuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brzmi pycha. Suszone pomdory są fantastyczne a odkryłam je całkiem niedawno. Kurczę. Głodnam ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3800 |
Zadomowienie
|
Svinecko, Zaro i wszystkie inne dziewczyny dziekuje
![]() Dzis odkad wstalam nic lepiej, ale wzielam jakies tabletki na niestrawnosc, gorzka herbate i na bol glowy... Juz mnie tak potwornie nie mdli ale glowa nadal boli/to pewnie od zoladka/Ale musi byc dobrze, w koncu dzis sylwester!!!!!!! Zaro Co do oliwek to wczoraj faktycznie pomieszalam. Dawalam oliwki ale do przystrojenia na wierzch tylko ![]() ![]() Svinecko jasne ze chetnie poznam Twoj przepis :P Haniu Jak widac Tobie zdecydowanie sluzy alkohol ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój plan wczoraj nie został do końca zrealizowany, wszystko przez to, że pojechaliśmy jeszcze po parę rzeczy do sklepu (napadłam po drodzę na sephorę i jakaż była moja radość, jak się okazało, że jest obniżka i za moje zakupy zapłaciłam 30% mniej). Zrobiłam ciasto, posprzątaliśmy prawie całe mieszkanie, tż ma dziś pokroić wszystko na dwie sałatki a jak wrócę z pracy zrobimy jeszcze mięcho i przygotujemy farsz do ciasta francuskiego. Potem przyjedzie koleżanka, więc nam pomoże przy reszcie. Mam nadzieję, że skończymy jak najszybciej pracę. EDIT, no i zapomniałam się przywitać - cześć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W domu bede robic salatke ta z ananasem jak wroce z pracy. A i jeszcze myslalam zeby na przekaske zrobic szyneczki zawijane i w srodku jakis serek moze Almette z ogorkiem i zawinac ![]() A u Tz bedziemy inne rzeczy razem robic ![]() Edit: Mam brazowa tunike, po srodku ktorej jest srebrna klamra. Wersja poczatkowa to spodnie mialy byc. Ale ktoras z Was pisala cos o leginsach wiec moze sie skusze Czy leginsy tez moga byc brazowe czy lepiej czarne? tunika to taki czekoladowy braz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny... ale mam sylwestrowy nastrój
![]() ![]() Cytat:
![]() Faktycznie kupienie fajnej sukienki graniczy z cudem teraz. Ja mam wrażenie, że kupiłam ją trochę na siłę, ale TŻ jest nią zachwycony... Co do dodatków, to ja noszę tylko kolczyki i bransoletki. Tych pierwszych mam mnóstwo...ale ciągle coś dokupuję ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli to niezobowiązujący sylwester w domu, to bym się nie przejmowała. Ja założę koszulkę czarną na długi rękaw na to tunikę czerwono-czarną, która ma przy dekolcie i rękawach czarne cekiny, jest z takiego zwiewnego przezroczystego materiału i do tego czarne spodnie. Edit: cześć Butter, póki co mam taki sam nastrój, ale mam nadzieję, że mi przejdzie. z kolczykami mam tak jak ty, niby dużo tego, ale często dokupuję jakieś nowe Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2008-12-31 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry wszystkim. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3806 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3807 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim.
Nastrój sylwestrowy Butter mi się udziela ![]() ![]() Miśku, niefajnie że jednak wirtualnie Ci zdiagnozowano to zapalenie spojówek ![]()
![]() |
#3808 |
Rozeznanie
|
Witam kobietki
![]() Stokrotko ściskam mocno... Wierzę, że razem z TŻ-tem przetrwacie ten trudny okres, a później będzie już tylko lepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
#3809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Po prostu w leginsach tak inaczej, zwlaszcza ze ostatni raz to ja nosilam takie spodnie w podstawowce he he ![]() Wazne zebym sie lepiej czula. Wlasnie wrocilam z apteki z mieta i czyms tam jeszcze na zoladek i dalej w pracy ![]() Edit: Wczoraj dzielnie wydepilowalam sobie nogi. Njapierw Tz mi pomogl a potem sie przelamalam i dalej juz sama ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Mango
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzielna Anitka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.