![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Hajja Hawwa, musisz wejsc w Ustawienia a pozniej kliknac tam, gdzie zaznaczylam strzalka
![]() Edit: nie ten jpg mi sie zaladowal ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-02-04 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Nastepna, co spac nie moze
![]() Do lozka! ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wasi TŻci wiedza, ze sie udzielacie na tym watku ? Ja staralam sie to ukryć jak mogę i nie przylapal mnie na tym jak piszę, ale mamy wspolnego kompa i ciezko ukryć co się czyta. Tymbardziej, ze kilka razy zapomnialam wylaczyc wizaz i on niby tego nie otwieral, ale tytul mowil sam za siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | ||||
Wtajemniczenie
|
hejo hej! witam z rana niewyspana
![]() Nawet mi się zrymowało. Nie ma co, jestem uzależniona od wizażu. ![]() Tak, więc dziś z rana mam humor lepszy, zobaczymy co będzie dalej. Ten mój TŻ jest taki kochany, że nie mogę na niego się długo gniewać ![]() aha i powiem Wam, że zawiodłyście mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję za objaśnienie skrótu ![]() Chirurgów bardziej lubię, niż House'a, ale widać, że pan House ma większe grono fanów, więc sama oceń ![]() hmmm powiedz mi jak napisać list miłosny ![]() Cytat:
![]() też jestem ciekawa co wymyślił Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: Carmelova no właśnie mój wie. Sam jest ciekaw, o czym Wy piszecie, jak wyglądacie i o czym ja piszę, ale tego nie wie ;p Czasami mu wspomnę. Jestem z natury paplą, więc nie umiałam utrzymać w tajemnicy czegoś, na co poświęcam tyle czasu dziennie.
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-04 o 06:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() spałam dziś całe 3 godziny, trochę ze stresu (czyści mnie ![]() ![]() jestem przerażona, ale w sumie wiem, że nie zdam. słyszałam, jakie wczoraj dawał pytania i serio - umiem odpowiedzieć na jedno ![]() ![]() paaa ![]() EDIT: mój nic nie wie o wizażu i się nie dowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo, to miejsce jest super!! tylko usiądźcie przy barze!!! ![]() chirurgów nigdy nie oglądałam. house's uwielbiam za poczucie humoru, i za House'a.. to jaki jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale np tż mojej przyjaciółki wyhaczył kiedyś, że czytam wątek o dzieciach ![]() ![]() witam wszystkie, ja średnio wyspana, sama w mieszkaniu jestem, a bardzo tego nie lubię i zasnąć bardzo długo nie mogłam... ![]() a potem śniły mi się jakieś głupoty, tzn że piszemy na forum!!! ![]() ![]() dzisiaj chyba muszę wziąć na wstrzymanie ![]() ściągnął mi się nowy House, więc idę sobie zrobić śniadanko i razem ze śniadankiem i House'm powitam nowy cudowny dzień ![]() ![]() najfajniejsza - podstawa to się NIE DENERWOWAĆ!!!! nawet najgorsze egzaminy, ustne czy nie, są do przejścia, jeśli tylko się nie stresujesz!!! [swoją drogą reaguję tak samo na stres jak ty ![]() ja mam taką metodą. kiedy już uznam, że nic nie wiem i nie zdam - nie mam co się denerwować! po prostu idę tam, wiem co mnie czekam i zero stresu. no, może sekundę przed tym jak mam usłyszeć pytanie, ale potem tylko kombinuję byleby tylko cokolwiek powiedzieć... z reguły się sprawdza ![]() trzymam kciuki, będzie dobrze!!! ![]() ja dopiero o 16 ![]() i pisemny, więc spoko. pisemnych to ja się w ogóle nie boję... ale twarda jestem, haha ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 07:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak nie zaliczycie tego, to świat na tym się nie kończy
![]() Zawsze można poprawić
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
nie, ale tego nie ukrywam. Jak on jest u mnie, to wole czas spedzac z nim niz na wizazu, ale czasami kiedy pasjonuje sie meczem, ja siadam do kompa.
Specjalnie sie nie kryje, on wie ze wizazuje, ale fora w necie go nie pociągaja ![]() pare razy zostawilam wlaczony wizaz i juz. Nic takiego nie pisze czego musialabym sie wstydzic ![]()
#1120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego się nie martwię znów aż tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tam nigdy się nie przejmowałam sprawdzianami czy czymś takim ![]() niektóre koleżanki, aż ryczały heh ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry
jakos tu pusto.... chyba wszyscy zaliczaja/ zdaja albo sie uczą ![]() tylko prosze sie nie stresowac za bardzo - ja najwiekszego stresa w zyciu miałam na egz na prawko, wszelkie matury, zalki, egz to pikusie były w porownaniu z tym, i sama nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pierwszy raz egzaminator nie zrozumiał moich intencji, myślał, że chce nas zabić, a ja tylko podjechałam 1,5 do przodu żeby zobaczyć czy coś jedzie.. kretyn ![]() za 2 razem była 7 rano, auto zgasło mi 6 razy na pierwszych światłach... pech ![]() no ale do 3 razy sztuka, więc następny raz był perfekcyjny ![]() od razu dużo jeździłam, trzeba się przełamać ![]() ![]() ![]() ![]() no i teraz śmigam. co piątek 100km do domu, niedziela - 100km do krakowa.... chciałam kiedyś liczyć ile już km zrobiłam, ale coś mi nie wyszło ![]() bardzo lubię prowadzić ![]() obejrzałam House'a, teraz idę się ubrać w dresik i do notatek ![]() edit a co do egzaminów, na początku studiów się denerwowałam, ale to dlatego że większość egzaminów miałam zawsze ustne (pisemne mogłabym policzyć na palcach jednej ręki, mam na myśli filozofię oczywiście), a jestem z natury nieśmiała i takie coś to dla mnie koszmarne przeżycie było ![]() pisemnych nigdy się nie bałam. poprawki są dla ludzi ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
ja zdalam prawko za piatym razem - dwa razy oblalam na luku, za trzecim powinnam zdac ale sie przyzczepil, za czwartym sie zestresowalam i chcialam z dwojki ruszyc, a za piatym sie udalo....
Tak naprawde duzo szczescia i trafienia na odpowiedniego egzaminatora trzeba - nie zawsze umiejetnosci maja najwieksze znaczenie. A co do autka to rok temu kupilam moj pierwszy samochod i zrobilam w tym czasie ok 15 000 km - duzo jezdze bo mam prace taka,ze musze duzo jezdzic. Poza tym bylam juz jako kierowca w warszawie, nad morzem no i do rodzicow mam 200 km w jedna strone wiec troche sie juz najezdzilam ![]() a prawko mam od lipca 2007 ![]() A no i mam za soba jedna stluczke - moje autko biedne zmasakrowalam strasznie - wymusoilam na skrzyzowaniu - tzn myslalam,ze mam pierwszenstwo a okazalo sie,ze na tym jednym skrzyzowaniu na tej drodze nie mam (na trzech wczesniej na tej ulizy mialam pierwszenstwo) i wjechalam w auto jadace z mojej lewej strony. No ale grunt,ze nikomu sie nic nie stalo...teraz nawet jak mam pierwszenstwo to zwalniam i sie rozgladam ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-02-04 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wypadek był z mojej winy, przejeżdzałam przez dwupasmówkę, stałam na środku pomiędzy jezdniami, z prawej stały auta i czekaly aż zwolnie miejsce, że jechać w lewo. jakąś zaćmę miałam, zobaczyłam że stoją i pojechałam...a to dwupasmówka była, przy czym jeszcze w tym miejscu 3 pasy - jeden do skrętu w lewo ![]() ![]() a co do przejechanych km to nie mam pojęcia ![]() ![]() jeżdzę już 6 lat... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Rozeznanie
|
to ja chyba jakas inna jestem
![]() ![]() ehh wrociłabym do dobrych czasów ![]() a wypadek tez miałam, koles nie wyhamował na swiatłach i wjechał w moj tył ![]() ![]() edit - na egz na prawko to zdawałam jeszcze z parkowaniem na placu i nie mogłam z tego nieszczesnego placu wyjechac, tak to jest jak instruktorzy uczyli parkowac na pamiec czyli ' po słupkach'... ale w koncu udało sie i wyjechałam na miasto - egzaminator był zboczony zadawał zbyt osobiste i intymne pytania, chyba chciał mnie z rownowagi wyprowadzic, ale zaciskałam zeby i udało sie - wtedy jeszcze nie nagrywali egzaminow
![]() ![]() ![]() Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2009-02-04 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre podejście ![]() ![]() ![]() a co do twojego wypadku... pół roku temu staliśmy sobie spokojnie na czerwonym świetle, ja w moim aucie, z kuzynką, przed nami też jakieś auto (czerwone, pamiętam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() |
#1129 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() najfajniejsza też dużo powodzenia ![]() Cytat:
![]() Ja tez się strasznie stresowałam na prawko. Zdałam za 2 razem co i tak uważam za sukces ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj będę lepiła z mamą pierogi, bo jest na urlopie. TZ wie o wizażu, bo częśto jak u mnie jest i leży na łózku to ja idę do kompa i wchodzę na tę stronę to widzi i widzi, że też coś czasami piszę, pyta się co ja tam piszę, ale póki co to przy mnie nie wnika co ja tu skrobię, może sam już przeprowadził śledztwo nie wiem ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
a koleżanka mi kiedyś opowiadała, jak była świadkiem stłuczki u niej pod domem. gościu wyjeżdżał z podporządkowanej, "stop" wielki jak byk przed skrzyżowaniem, on zero reakcji i oczywiście wpakował się babie pod koła (jechała po głównej). jego argument?
JEŻDŻĘ TĘDY KILKA RAZY DZIENNIE I JESZCZE NIGDY NIC MI NIE WYJECHAŁO ![]() edit Claris - cóż, nie mam pojęcia czemu tak ;/ w czwartek mam 2 pod rząd (godz 16 i 17), ale to z tym samym gościem, widocznie mu się nie chce chodzić 2x na uczelnie.... w pt mam na drugiej uczelni, więc to się nie liczy ![]() a czwartek to już jutro ![]() cholera =) Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Aelitka to straszna lipa
![]() ![]() A ta typka od wypadku, to nie wiem co bym jej zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mam taką nadzieję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
a propo prawka to ja jestem cholerny leń i tak: zapisałam się w październiku na początku razem z kumpelą. Ona jest zapisana na poprawkę egzaminu na 17tego lutego, a ja jeszcze mam 9h do wyjeżdżenia
![]() muszę się na egzamin umówić, ale żeby to zrobić muszę zdać najpierw teoretyczny w ośrodku, czyli testy, których nie tykałam. Nie umiem się zmobilizować przez wizaż ![]()
![]() |
#1134 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pokazać Wam mój pierścionkowy fetysz? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Motylku, bo ten tytuł brzmi tak desperacko. Jakbyśmy strasznie naciskały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja się cieszę, że zdawałam jeszcze na starych zasadach, żadnych egz. wewnętrznych ani nic.. byłam ja jednym wykładzie, wyjeździłam 20h i zdawałam ![]() tak! ![]() edit a tak. powinno być: "wredne i zdesperowane zazdrośnice pierścionków zaręczynowych (ale tylko tych powyżej 5000zł)" ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-02-04 o 10:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
hm, ja tak nie uważam
![]() ![]()
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tym co mają psa to współczuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.