|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Mialam nie cytowac bo padam na twarz ale musze zlozyc GRATULACJE
![]() dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i ide jesc lody i odpoczywac ![]() ps. brzuchol rosnie ![]()
#152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co do kupowania spodni, ja nie mogłabym kupić bez przymierzenia. nawet jak kupuję normalne spodnie to się muszę nachodzić bo mam wrażenie, że albo mi się opinają na udach albo spłaszczają pupę
![]() ![]() Edytowane przez mirika Czas edycji: 2009-02-10 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Rozeznanie
|
aaa i jeszcze zapomnialam
widzialm kobitke z bardzo fajnym wozkiem dzisiaj... http://allegro.pl/item552279847_woze...ja_wys0zl.html wygladal na bardzo zwinny i te przednie kola nie byly az takie male wiec i mi sie podobal ![]() i wagowo jest niezle i cenowo tez... trza bedzie to przetestowac... co myslicie???
#154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
Truheart gratuluje wyniku! Super, teraz juz nie masz się czym martwić
![]() Musicman trzymaj się mocno i nie daj się chorobie. Oby przeszła bokiem nie zahaczając o Ciebie Evamoni a co ja mam powiedzieć? Przy Twoich 1300km moje to jakiś kosmos ![]() Miramej ja tez zero mdłości - od samego początku czuję się super ![]() Annamaria to mamy w ten sam dzień wizytę. Na którą masz godzinę? Czekoladka ja kupowałam spodnie w H&M w Krakowie i za jedne zapłaciłam 119zł, a za drugie 129zł. Ale nie wiem, czy ceny w H&M w różnych miastach są takie same. Ja właśnie przygotowałam sobie kupe frytek i czekam na M jak Miłość ![]()
#156 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#157 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję serdecznie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit-Dziś rozmawiałam z koleżanką, która ma od pól roku Mutsy. Jest bardzo zadowolona gdyby nie ciężar..I przestrzegła mnie przed wybieraniem zółtego bądź limonkowego (nawet we wstawkach) koloru wózka-podono wszelkie latające badziewie się do tego garnie! a ja właśnie chciałam limonkowy :-( Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-10 o 19:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A który z Clarinsa masz? Mozesz podać link do KWC? PS. Produkujecie te posty w zastraszającym tempie, az czytac nie daje rady... ![]() Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2009-02-10 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10570 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam wieczorowa pora
![]() jeju ile napisalyscie - mialam Was nadrabiac ale nie mam jednak sily ![]() caly dzien albo jezdzilam po castoramach albo siedzialam w mieszkaniu i pilnowalam fachowcow bo montowali nam dzis kuchnie, oczywiscie nie skonczyli i beda konczyc w czwartek ehh tru mignelo mi, ze tescik wyszedl negatywnie ![]() ![]() padam na twarz......
#161 |
Raczkowanie
|
Mmm, właśnie zjadłam na kolację talerz placków z jabłkami (taki smak z dzieciństwa, bo moja babcia robiła)
![]() Też się zbieram na zakup spodni ciążowych i nie wiem skąd te ceny na nie takie wysokie skoro mało się wykonaniem różnią od nieciążowych. Wybór fasonów raczej nieduży a rozmiarówka w cały świat. Ostatnio zmierzyłam ciążową 8 (36) i była za duża, a normalnie to 10 noszę (38). I bądź tu mądry ![]() Agata R - w jakiej części Częstochowy mieszkasz? Ja stamtąd pochodzę ![]() gosiek1500 - moja wizyta jest o 9.30 czasu UK, czyli to już 10.30 w Polsce. A twoja o której? Ja bardzo chciałabym się dowiedzieć płci maluszka. Trzymam kciuki za udaną wizytę! Daj znać o rezultatach Idę sobię zrobić kąpiel z pianką przy świecach, żeby się zrelaksować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mamy kredyt, budujemy własny domek, ale myśle i wierze ze wszystko sie ułoży! ![]() Cytat:
![]() ![]() chyba się na niego skuszę ![]() Cytat:
![]() Przeglądnęłam całe allegro i nie zauważylam go ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj kupiłam 2 kg jabłek i jutro będę piekła szarlotkę ![]() Nie wiem tylko jak sobie poradzę z moim nowym piekarnikiem ... zawsze mieliśmy gazowy ... a teraz mamy kuchnie elektryczną i nie wiem jak ustawić ten piekarnik ![]() o mamo! kąpiel w wannie z pianką! Tego mi brakuje!!! Ja mogę liczyć tylko na prysznic ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
oooo matko - Aniu po co wytluscilas to o buraczkach?????? przez Ciebie to zauwazylam i chce mi sie buraczkow zasmazanych - mniam mniam mniam
chyba bym z 5kg zjadla a buraczki robisz tak ze trzesz buraki na drobno (na packe) - albo kupujesz gotowe, ja kupuje zamrozone wrzucasz na patelnie i przyprawiasz jak lubisz, szczypta cukru, soli, cytryna, ocet a zasmazke robisz tak samo jak np do marchewki z groszkiem zasmazanej czyli rozpuszczasz w rondelku smalec, potem wsypujesz make i mieszasz caly czas az sie zarumieni - wlewasz do buraczkow i mieszasz i gotowe ojjj chyba kupie jutro buraki no nie moge
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie lubie buraki z chrzanek ![]() a teraz lece dobranoc kocbietki miłej nocki ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki za przepis ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ja robie mrozone juz starte i nigdy nie zastanawialam sie czy sa ugotowane czy nie - ale raczej nei wydaje mi sie zeby byly EDIT: Aniu czy dobre?? to niebo w gebie!!! np jak mielone na obiad to nic tak nie pasuje jak buraczki zasmazane mmmmm jakby zjadla no coz narazie pozostaje mi pomidorowka hehe ale wiesz, smaki sa rozne - moj TZ np nie lubi - on to buraki tylko na zimno toleruje i to na grubej tarce starte
![]() ![]() Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania ![]() Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-02-10 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
AnnGe też chodzę do ginekologa który nie ma USG w gabinecie i przewidział tylko 3 Usg podczas całej ciąży ale i tak będew nalegać na więcej, bo nie wyobrazam sobie zobaczyc dzidzię w brzuchu tylko 3 razy
![]() A co do spodni to jutro przejdę się jescze do HM i jak nic ciekawego nie bedzie to kupie te spłaszczające pupe, bo ogolnie lezaly dobrze , no coż moja szanowna nie musi wyglądać pieknie ![]()
#168 | |||
Zakorzenienie
|
Pochwalę się jutro
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Frytki dobra sprawa ![]() ![]() Cytat:
Idę pod prysznic i do wyrka, bo jeszcze nie odespałam wczorajszej wycieczki ![]() ![]() Dobrej nocy, pa.
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
BAN stały
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() Ja czuje sie w mare jest oki wsumie....teraz tylko czekam na pierwsza @ mam andzieje ze szybko przyjdzie i bezbolesnie.... Pozdrowionka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
Nareszcie dobrnelam do konca...
![]() Ja tez jestem z tych ktore maja daleko do rodzinki..u mnie tez ponad 1000km ale mam z moja rodzinka wiecej kontaktu niz z tesciami8 ktorzy mieszkaja kilka minut ode mnie.Jest przeciez Skype i GG i kamerki wiec mama i siora widzialy dzis moj brzuchalek! Urosl w zastraszajacym tempie i juz sie nie da nic ukryc ![]() ![]() ![]() Jutro chcialam jechac do H&M po spodenki zobaczyc,pomierzyc bo jakos wdzialam swietne w necie ale boje sie ze bedzie nie takie jak przyjdzie...Tylko ta pogada-deszcze-snieg-deszcz i jeszcze ten wiatr.Brrrr...Zobaczymy jak bedzie jak wstane jutro.Mam jutro wolne to moge leniuchowac ![]() Dobranoc i do jutra kochane!!!
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Teraz będzie tylko lepiej! ![]() Dziewczyny macie jakies plany na walentynki??? Ja chciałam kupic cos fajnego dla TŻ-ta ale jakoś nie mam pomysłu ![]() aleee ... kupiłam sobie koszulkę nocną ![]() ![]() ![]() Komu kawa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...a można herbatkę, bo w ciąży straciłam apetyt na kawę ![]() zakupiłam sobie wczoraj na allegro "w oczekiwaniu na dziecko", teraz to dopiero będę doinformowana ![]()
![]() |
#173 |
Ola-Unhola
|
dzieńdoberek w pochmurny dzionek (przynajmniej u mnie
![]() ja bym z chęcią kawki się napiła, ale tylko po to, żeby mnie obudziła (bo ziewam niemiłosiernie), bo ja wielka kawoszka kawy parzonej itp. teraz w ogóle nie mam na nią ochoty. Kawa wydaje mi się obrzydliwa ... ![]() Ja buraczki zawsze kupowałam mrożone, ale odkryłam w moim sklepie ostatnio buraczki gotowane w takich paczuszkach i są po prostu niemożliwie pyszne. Mają ważnośc miesiąc, więc kupiłam kilka opakowań, żeby przypadkiem w przypływie mega ochoty nie okazało się, że ich nie ma w domu ![]() ![]() ![]() Właśnie ja też nie mam pomysłu na Walentynkowy Prezent dla małża. Jak zwykle obiecuję sobie, że wcześniej przejrzę allegro i coś wymyślę, a u dupcia ![]() ![]() Chyba w piątek podskoczę do centrum i coś zakupię.
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jakos naszła dzisaij ochota na kawę ![]() ![]() Dziel sie informacjami jak wyczytasz cos ciekawego ![]() ![]() UnholyOne w takim razie dla Ciebie też herbatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
czyli tez ciekawa cena hehe
ja ide w maju do kuzynki na wesele - tzn. mam nadzieje ze pojde jak sie bede dobrze czula......i czeka mnie kupienie jakis eleganckich ciuszkow wlasnie i do w dodatku na 2 dni!! myslalam ze kupie jakas sukienke na 1 dzien, a na 2 spodnie i tuniczka..... potem jeszcze jedno wesele w sierpniu po porodzie(znowu nowe ciuchy) i we wrzesniu!! kurcze wszystkim kuzynom sie zachcialo w jednym roku ...
#176 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#177 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja mam wesele koleżanki 06 czerwca, myślałam, że pójdę w zależności jak się będę czuła, jednak z drugiej strony chyba wypada, chociaż na ślub i kilka godzin wesela (wybaczą wcześniejsze wyjście, bo przecież zacznę wtedy 8 miesiąc). No i pewnie jakąś kieckę będę musiała nabyc i przede wszystkim wygodne buty.
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A szkoda bo też uwielbiam tańczyć i szaleć na parkiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
kurcze szkoda no....ale potem sobie odbijesz!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.