|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Jak dla mnie bomba To napiszę do Marty i niech Madzia się wypowie jeszcze. Cytat:
co prawda już jest trochę większy niż te słodziaki ze zdjęć, ale umie się przypodobać jak czegos chce
Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-13 o 13:14 |
||
|
|
|
#3392 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jest piekny ![]() nie wie co traci ![]() Cytat:
moje to zlosliwe zolzy a jak czegos chca to normalnie do rany przyloz, takie dobre ![]() kupilam sobie krem, bo mi sie moja qualia konczy. wzielam taki sam bo nie chcialo mi sie latac po miescie za Nuxem. rano oglosilam stan kleski zywiolowej snieg i zimno abuuuuuuuuu. mialam jechac do pracy samochdoem, ale jak zobaczylam ile mam skrobania to mi sie odechcialo i zrezygnwana poczlapalam na tramwaj...
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-13 o 15:13 |
|||
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj ostatnio naciaga moja mame zeby mu robila mleczko..tak robila bo on pije rylko podgrzane i tylko z kawaleczkiem maselka To jest mina-jestem duzy i wazny Don corleone wsrod kotow Patys go wtedy tak meczyl strasznie ...ciagnal za ogon ,wieszal sie na nim,wchodzil na niego,szarpal za uszy,wyzeral mu wszystko z miski..a moj nic spokoj totalny. Zaraz jak go przynioslam,postawilam na ziemi te mala kulke to moj podszedl ,powachal go i zrobil oczki wielkie :miaaaaaaauu? potem musialam wyjsc siku i wlozylam malego do kartonu z dziurkami bo nei chcialam ich samych od razu zostawiac .Tata mnie wola ,patrze a moj kot przewrocil karton na bok i lapka probuje otworzyc wieko siedzac na kartonie a male w srodku pisszczy.I uwolnil go dumny byl z siebie strasznie
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Tru, Agabil , Madzia melduje, że jej pasuje
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, w końcu mi się udało wpaść, a to tylko dlatego, ze mi odwołali zjazd i moge trochę odsapnąć, chociaż to wcale nie jest takie pewne, bo musimy zrobić zakupy na remont - panele, kafelki, farby i inne takie urocze rzeczy Jeszcze w tygodniu się okazało, ze w następną sobotę muszę iść do pracy, to juz w ogóle załamke miałam To odwołanie zajęć w sumie jak z nieba mi spadło Stęskniłam sie za Wami Dziewuszki i lecę nadrabiać wątek
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#3396 | |||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() czekamy na relację widzę, że dziewczyny Cię ładnie zmotywowały na zlocie ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym razie gratuluję zużywania, bo to frajda niesamowita ![]() Cytat:
gdybym nie miała czarnucha na pewno brałabym rudzielca właśnie![]() A ja dziś trochę zgrzeszyłam ale Turnaround mi szybko schodzi, a wyszło taniej niż na Allegro więc nie mogłam się oprzeć ![]() kocham tego Douglasa koło mnie, to już druga taka perełka jaką tam znalazłam ![]() I była taka fajna Pani i dała mi fajne próbki i mam tą nową maseczkę Turnaround do przetestowania o! taki dokładnie -> http://allegro.pl/item555532499_clin...te_zestaw.html Również gratuluję zdanych sesji wszystkim
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-13 o 18:08 |
|||||
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku czemu u mnei w D.nic nigdy nie ma ;/Nosku dzieki za linka juz widze a ile zaplacilas w D? bo ja sie czailam swego czasu na krem z tej serii ..opowiesz mi cos o koncentracie?
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-13 o 18:10 |
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat bedziesz miala na sprobowanie
|
|
#3399 |
|
|
gajuś, taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...n-renewer.html Zestaw taki jak w poście wyżej z linka z Allegro, kosztował 136zł a sam koncentrat normalnie kosztuje 170zł
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaak tooo?
![]() ( Cytat:
dziekuje Nosku kochany zestaw superowy A powiedz mi jeszcze Kochana mialas kiedys krem pod oczky ten klinikowy? bo szukam siakiegos dobrego maselka pod oczy i wyczytalam ze ten jest fajowy ,ale zbieram opinie ![]()
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to siakies takie cos jak idealist ![]() ja mam krem AAE i jestem srednio zadowolona sa lepsiejsze
|
|
#3402 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się w Clinique zakochałam i mogłabym wszystkiego tylko od nich używać ![]() zizek a jaki krem pod oczy polecasz?
|
|
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krem AAEr jest w porzadku, ale za te cene to wiecie, cos nie teges mnie bardziej pasuje zele FlosLeku, swietliki, blawatki za pare zlotych no i wielbie Ziaje Pro rozjasniajaca
|
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham cie
|
#3406 | |
|
|
Uwielbiam toniki złuszczające
poza tym kocham Repairwear Night Cream, ale to wina Magdy ale niestety cena też boli...Poza tym zakochałam się w Turnaround 15-Minute Facial, maseczka-peeling enzymatyczny buzia jest gładziutka i miękka, ach.. Fajna jest też maseczka Emergency glinka zazdroszczę ![]() Cytat:
faktycznia rozjaśnia te cienie?
|
|
|
#3407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej to na te maseczki bo moja ziaja pro sie konczy i chce cos nowego spróbowac
|
|
|
|
|
#3408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pedzel z MK odstawilam bo w porownaniu z EDM to straszny drapacz,tak sie przyzwyczailam do miekkiego aksamitu ![]() Cytat:
Kolory jakies nie teges,slabo nasycone,zbyt malo napigmentowane i sama konsystencja cienia jest dosc twarda czego osobiscie bardzo nie lubie bo uwielbiam kiedy jest pudrowy i miekki,kiedy gladko sie go aplikuje.Druga sprawa to.....w zasadzie zaden z kolorow nie jest unikatowy bym mogla sie skusic bo zdubluje odcienie ![]() Koniec koncow zostane jedynie przy zakupie kremu na dzien z Bio Culture bo reszta nie bardzo mnie interesuje,wole wybrac konkretna pielegnacje z Mazidel czy BU. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moj Tata ma ostatnio faze na imie Bazyl......tylko ze poki co nie zamierzam decydowac sie na zwierzaka._________________________ _________________________ ________________ Gayenko-czyzby z paczka ode mnie byl taki problem? Tak wlasnie myslalam,ze moze sie pojawic taka sprawa tymbardziej,ze doreczenie poleconego ktory jest w gabarycie B(chyba B bo A to bedzie wersja podstawowa) jest dobra wola listonosza i ma prawo zostawic awizo. Zostalam o tym poinformowana kiedy moj listonosz byl na urlopie i przychodzily paczki z Tru-kilkukrotnie zostalo wreczone awizo i koniec tematu.Zapytalam sie na poczcie dlaczego.Uzyskalam odpowiedz,ktora mnie zaskoczyla ale wiem,ze to funkcjonuje w wielu miejscach.
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-13 o 18:48 |
||||||
|
|
|
#3409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam żel pod prysznic, został mi już tylko 1 i zero w zapasach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
powiem tak: nie ma co sie nastawiac na cud. ale rozjasnienie jest, delikatne bo delikatne, ale zawsze
mnie odpowiada tez nawilzenie, ktore daje. pod tym wzgledem niczym nie ustepuje AAEr a jego pojemnosc i cena mowia same za siebie ![]() a wiecie, ze ja nie bylam zwolenniczka kotow? kochalam psy ponad zycie, koty wydawaly mi sie takie wyniosle. ale wszystko sie zmienilo gdy ojciec przyniosl Pantere do domu. nie wyobrazam sobie teraz, ze moglabym nie miec kota
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-13 o 18:49 |
|
|
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, aleście naprodukowały przez ten tydzień, prawie 20 stron
Będę pisać chaotycznie i bez multilicytowania, bo mi sie niektóre cycaty pogubiły ![]() Przede wszystkim chciałam Wam bardzo bardzo mocno podziękować za zyczenia urodzinkowe i tyle ciepłych słów, wzruszyłam się i tak mi się ciepło na serduchu zrobiło Wasze zdrowie Nie wiem, kiedy ja to dam radę zjeść, skoro mam jeszcze jakies słodycze ze świat Bożego Narodzenia Nawet goście nie pomagają pozbyć mi się tej masy słodyczy... Po prostu - moim przeznaczeniem i pragnieniem bliskich mi osób jest to, żebym była gruba jak beczka ![]() Ice, wzięłam buty na przetestowanie na zjazd i mimo tego obcasa spisały się bardzo dobrze - moje stopy obute w nie przeżyły dwa dni chodzenia i noc intensywnych tańców - i nie odczułam tej minimalnej krzywizny Znacie jakis sposób na to, zeby rozbić jeden but?Ziz, szalona Kobieto, 16 lakierów Zadowolona z nich jesteś? Ja kupiłam lakiery SH jakos pod koniec roku i od tego czasu nie miałam czasu, zeby nimi pomalować pazurki ![]() Bosiaku, ale mnie zainteresowałaś tymi GALowymi olejkami Muszę gdzieś upolować, ale do tej pory nigdzie ich u mnie nie widziałam Vibesiu, ja też szalałam w sobotnia noc. Weszłam na parkiet po 21, a zeszłam z niego koło 2 w nocy - DJ grał tak świetna, salsowa i współczesna muzykę, że nie mogłam przestać tańczyć Ubrana w bluzkę i szpilki ze wzorem w panterke czy cuś - ruszyła na mnie z wypiętym biustem, zarzuciła włosami i zaczęła wokół mnie krążyć, o mały włos sie nie ocierając Jak moja kumpela to zobaczyła, to myślałam że się przewróci ze smiechu; ja osłupiałam i na "atak" tej laski wybąkałam coś w stylu, ze "Twój biust jest niewątpliwie wiekszy" Sleepy, ja też mam podobnie - rozpoznaja mnie studenci ode mnie z uczelni (pracuję w administracji) i odkąd wstawiłam filmiki z makijażami na youtubie, to czętso słyszę, że "to ta z jutuba" Rzyrafko, kuknęłam na makijaże na MM, fajnie malujesz, zwłaszcza ten rózowy makijaż mi siem podobal ![]() Muszę podzielic moje zbiorowe pisanie na kilka części
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#3412 | ||
|
|
ależ ja Ci jestem za to dozgonnie wdzięczna
![]() Cytat:
wykańczasz w samą porę, bo sporo nowości kusi... Cytat:
będę o nim w takim razie pamiętać.
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktorych bylo kilka do tej pory, koty lubilam na odleglosc i na chwile ale nie bylo mowy bym miala takowego w domu.Pozniej sytuacja diametralnie sie zmienila.Zycie.
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani na poczcie powiedziala cytuje:Kto jest dzisiaj na zmianie?AAAA!to juz wszystko wiem! jak zwykle leci w kulki pajac jeden ! a my sie musimy tlumaczyc potem.Bardzo pania przepraszan ,juz ja sobie z nim porozmawiam (Takze to widac moj codowny paczkonosz jest znany z lenistwa:P Kochana ja chcialam ci podziekowac przecudnie za wspaniala paczuszke i moc radosci popsikalam sie Roma i Krecikowi sie pododba i pilam sobie dzisiaj herbatke wisnie w Rumie ![]() Jestes przekochana
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na czasy prosperity i jakos sie doczekac nie moge, ciagle zem na minusie jest wiec lakiery jeszcze sobie poczekaja
|
|
#3416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) to chce ich hodowle założyć
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Nastepna część
![]() Olaola, fajny jest Twój blog Bardzo lubię kosmetyczne blogi - sama przymierzam sie do założenia takiego z makijażami, ale ostatnio nie mam ani tyci tyci czasu ![]() Gajuś, dziekuję za przekazanie pozdrowień I jak Ci smakuje przyprawa do herbaty? A Carrolla to ja wielbię - Krainę Chichów dostałam dawno dawno temu od EXa, oprócz tej pozycji kocham jeszcze "Głos naszego cienia" ![]() Rzyrafko, takie fajne te nowe cienie YR? Hmm, bo ja mam okazję mieć praktyki w YR, na razie zrezygnowałam, bo czekam na Inglota, ale jak te cienie są takie fajne to bym się skusiła może... Hosenko, Twój sen wymiata Ja sie po myciu MUSZĘ czymś posmarowac na twarzy Tru, bardzo sie cieszę, ze wyniki testu są dobre Dbaj o siebie i się nie przemęczaj i nie nerwuj ![]() Hexiu, a ja jestem strasznie ciekawa, co myślisz o maseczkach z Himalaji - warte są zakupu? Jesteś zadowolona z Orange? Bo ja w Erze jestem i się zastanawiam, czy nie zmienic operatora, bo mi się umowa niedługo kończy... Isa, mam tak samo z pazurkami jak Ty - jakiekolwiek niedoróbki, odpryśniecie, starte końcówki, odcisk na lakierze doprowadza mnie do szału i od razu zmywam. Dlatego ostatnio prawie wcale nie maluję pazurków, bo nie mam czasu, a jak się spieszę to zawsze mi coś nie wyjdzie A mam sporo fajnych kolorów lakierów i wieczny wyrzut sumienia po co mi tyle Ale mi się podobają te buty co wkleiłaś ![]() Uff, juz prawie doszłam do końca Ale reszte to chyba nadrobię jutro, bo lecę do TZta - się stęsknił za mna
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-13 o 19:36 |
|
|
|
#3419 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zaczęłam ogladać nie dawno- mam do nadrobienia wszystkie wątki od sierpnia włącznie Cytat:
Nienawidzę siedzieć w piątki w domu sama
|
|
#3420 | ||
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, kocham kotki ponad życie
Cytat:
Mam nadzieję że on znajdzie mnie ![]() Cytat:
![]() A to że niczego nie potrzebuję to prawda, tylko że ktoś tu mnie Klinikowymi maseczkami kusi i może na wiosnę bym sobie taką maseczkę jednak sprawiła Zależy mi najbardziej na zwężeniu porów, no i fajnie że nie jest agresywna bo zazwyczaj takie maski powodują u mnie mega podrażnienie Ale poczekamy, zobaczymy...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

w warszawie jest taki sklep pepek swiata i ponoc maja tam ladne ciazowe rzeczy
musisz na siebie uwazac i sie nie przemeczac..

To odwołanie zajęć w sumie jak z nieba mi spadło

widzę, że dziewczyny Cię ładnie zmotywowały na zlocie 
> może jutro coś wkleję

Do pracy zamówić nie mogę, a na domowy nie mam sensu, bo i tak nigdy nikogo nie ma. Zamówię sobie 18-ego, to i pędzelek flat top wezmę, bo by mi się przydał. Ten z Mary Kay się sypie ciągle i muszę się obierać z czarnych kłaczków.
Znacie jakis sposób na to, zeby rozbić jeden but?
i może na wiosnę bym sobie taką maseczkę jednak sprawiła