|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Jak dla mnie bomba ![]() ![]() To napiszę do Marty i niech Madzia się wypowie jeszcze. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez truheart Czas edycji: 2009-02-13 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale jest piekny ![]() nie wie co traci ![]() Cytat:
![]() ![]() kupilam sobie krem, bo mi sie moja qualia konczy. wzielam taki sam bo nie chcialo mi sie latac po miescie za Nuxem. rano oglosilam stan kleski zywiolowej ![]() ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-13 o 14:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moj ostatnio naciaga moja mame zeby mu robila mleczko..tak robila bo on pije rylko podgrzane i tylko z kawaleczkiem maselka ![]() ![]() To jest mina-jestem duzy i wazny ![]() ![]() Patys go wtedy tak meczyl strasznie ...ciagnal za ogon ,wieszal sie na nim,wchodzil na niego,szarpal za uszy,wyzeral mu wszystko z miski..a moj nic spokoj totalny. Zaraz jak go przynioslam,postawilam na ziemi te mala kulke to moj podszedl ,powachal go i zrobil oczki wielkie :miaaaaaaauu? potem musialam wyjsc siku i wlozylam malego do kartonu z dziurkami bo nei chcialam ich samych od razu zostawiac .Tata mnie wola ,patrze a moj kot przewrocil karton na bok i lapka probuje otworzyc wieko siedzac na kartonie a male w srodku pisszczy.I uwolnil go ![]() ![]()
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Tru, Agabil , Madzia melduje, że jej pasuje
![]()
#3395 |
Zakorzenienie
|
![]() Jej, w końcu mi się udało wpaść, a to tylko dlatego, ze mi odwołali zjazd i moge trochę odsapnąć, chociaż to wcale nie jest takie pewne, bo musimy zrobić zakupy na remont - panele, kafelki, farby i inne takie urocze rzeczy ![]() ![]() ![]() Stęskniłam sie za Wami Dziewuszki i lecę nadrabiać wątek ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |||||
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() czekamy na relację ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w każdym razie gratuluję zużywania, bo to frajda niesamowita ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja dziś trochę zgrzeszyłam ![]() ![]() ![]() kocham tego Douglasa koło mnie, to już druga taka perełka jaką tam znalazłam ![]() I była taka fajna Pani i dała mi fajne próbki i mam tą nową maseczkę Turnaround do przetestowania ![]() o! taki dokładnie -> http://allegro.pl/item555532499_clin...te_zestaw.html Również gratuluję zdanych sesji wszystkim ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-02-13 o 17:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nosku dzieki za linka ![]() ![]() ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-02-13 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3399 |
|
gajuś, taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...n-renewer.html Zestaw taki jak w poście wyżej z linka z Allegro, kosztował 136zł ![]() ![]()
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Jaak tooo?
![]() ( ![]() Cytat:
![]() ![]() zestaw superowy ![]() A powiedz mi jeszcze Kochana mialas kiedys krem pod oczky ten klinikowy? bo szukam siakiegos dobrego maselka pod oczy i wyczytalam ze ten jest fajowy ,ale zbieram opinie ![]() ![]()
![]() |
#3401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam krem AAE i jestem srednio zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#3402 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się w Clinique zakochałam i mogłabym wszystkiego tylko od nich używać ![]() zizek a jaki krem pod oczy polecasz?
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krem AAEr jest w porzadku, ale za te cene to wiecie, cos nie teges ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Kocham cie
![]()
#3406 | |
|
Uwielbiam toniki złuszczające
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym zakochałam się w Turnaround 15-Minute Facial, maseczka-peeling enzymatyczny ![]() ![]() ![]() Fajna jest też maseczka Emergency glinka ![]() zazdroszczę ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pedzel z MK odstawilam bo w porownaniu z EDM to straszny drapacz,tak sie przyzwyczailam do miekkiego aksamitu ![]() Cytat:
Kolory jakies nie teges,slabo nasycone,zbyt malo napigmentowane i sama konsystencja cienia jest dosc twarda ![]() Druga sprawa to.....w zasadzie zaden z kolorow nie jest unikatowy bym mogla sie skusic bo zdubluje odcienie ![]() Koniec koncow zostane jedynie przy zakupie kremu na dzien z Bio Culture bo reszta nie bardzo mnie interesuje,wole wybrac konkretna pielegnacje z Mazidel czy BU. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ _________________________ ________________ Gayenko-czyzby z paczka ode mnie byl taki problem? Tak wlasnie myslalam,ze moze sie pojawic taka sprawa tymbardziej,ze doreczenie poleconego ktory jest w gabarycie B(chyba B bo A to bedzie wersja podstawowa) jest dobra wola listonosza i ma prawo zostawic awizo. Zostalam o tym poinformowana kiedy moj listonosz byl na urlopie i przychodzily paczki z Tru-kilkukrotnie zostalo wreczone awizo i koniec tematu.Zapytalam sie na poczcie dlaczego.Uzyskalam odpowiedz,ktora mnie zaskoczyla ale wiem,ze to funkcjonuje w wielu miejscach.
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-02-13 o 17:48 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skończyłam żel pod prysznic, został mi już tylko 1 i zero w zapasach ![]()
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
powiem tak: nie ma co sie nastawiac na cud. ale rozjasnienie jest, delikatne bo delikatne, ale zawsze
![]() ![]() a wiecie, ze ja nie bylam zwolenniczka kotow? kochalam psy ponad zycie, koty wydawaly mi sie takie wyniosle. ale wszystko sie zmienilo gdy ojciec przyniosl Pantere do domu. nie wyobrazam sobie teraz, ze moglabym nie miec kota ![]()
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-02-13 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Uff, aleście naprodukowały przez ten tydzień, prawie 20 stron
![]() ![]() Przede wszystkim chciałam Wam bardzo bardzo mocno podziękować za zyczenia urodzinkowe i tyle ciepłych słów, wzruszyłam się i tak mi się ciepło na serduchu zrobiło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ice, wzięłam buty na przetestowanie na zjazd i mimo tego obcasa spisały się bardzo dobrze - moje stopy obute w nie przeżyły dwa dni chodzenia i noc intensywnych tańców - i nie odczułam tej minimalnej krzywizny ![]() ![]() Ziz, szalona Kobieto, 16 lakierów ![]() ![]() Bosiaku, ale mnie zainteresowałaś tymi GALowymi olejkami ![]() ![]() Vibesiu, ja też szalałam w sobotnia noc. Weszłam na parkiet po 21, a zeszłam z niego koło 2 w nocy - DJ grał tak świetna, salsowa i współczesna muzykę, że nie mogłam przestać tańczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sleepy, ja też mam podobnie - rozpoznaja mnie studenci ode mnie z uczelni (pracuję w administracji) i odkąd wstawiłam filmiki z makijażami na youtubie, to czętso słyszę, że "to ta z jutuba" ![]() Rzyrafko, kuknęłam na makijaże na MM, fajnie malujesz, zwłaszcza ten rózowy makijaż mi siem podobal ![]() ![]() Muszę podzielic moje zbiorowe pisanie na kilka części ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | ||
|
ależ ja Ci jestem za to dozgonnie wdzięczna
![]() Cytat:
![]() wykańczasz w samą porę, bo sporo nowości kusi... ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozniej sytuacja diametralnie sie zmienila.Zycie.
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takze to widac moj codowny paczkonosz jest znany z lenistwa:P Kochana ja chcialam ci podziekowac przecudnie za wspaniala paczuszke i moc radosci ![]() ![]() ![]() ![]() Jestes przekochana ![]() ![]()
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3418 |
Zakorzenienie
|
Nastepna część
![]() Olaola, fajny jest Twój blog ![]() ![]() Gajuś, dziekuję za przekazanie pozdrowień ![]() ![]() ![]() ![]() Rzyrafko, takie fajne te nowe cienie YR? Hmm, bo ja mam okazję mieć praktyki w YR, na razie zrezygnowałam, bo czekam na Inglota, ale jak te cienie są takie fajne to bym się skusiła może... Hosenko, Twój sen wymiata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tru, bardzo sie cieszę, ze wyniki testu są dobre ![]() ![]() ![]() Hexiu, a ja jestem strasznie ciekawa, co myślisz o maseczkach z Himalaji - warte są zakupu? Jesteś zadowolona z Orange? Bo ja w Erze jestem i się zastanawiam, czy nie zmienic operatora, bo mi się umowa niedługo kończy... Isa, mam tak samo z pazurkami jak Ty - jakiekolwiek niedoróbki, odpryśniecie, starte końcówki, odcisk na lakierze doprowadza mnie do szału i od razu zmywam. Dlatego ostatnio prawie wcale nie maluję pazurków, bo nie mam czasu, a jak się spieszę to zawsze mi coś nie wyjdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uff, juz prawie doszłam do końca ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-13 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja zaczęłam ogladać nie dawno- mam do nadrobienia wszystkie wątki od sierpnia włącznie ![]() Cytat:
Nienawidzę siedzieć w piątki w domu sama ![]()
![]() |
#3420 | ||
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, kocham kotki ponad życie
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że on znajdzie mnie ![]() Cytat:
![]() A to że niczego nie potrzebuję to prawda, tylko że ktoś tu mnie Klinikowymi maseczkami kusi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.