American Girls po raz...IX - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-28, 00:09   #2641
lil coco
BAN stały

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
nie mialam jak z gipsem, teraz mi sie nie chce i dvd zanioslam gabrysi do pokoju bo bajki bajki bajki....
dzisiaj przysiady robilam
ja po pierwszej serii.. uff... nie umiem równowagi utrzymać przy tych ćwiczeniach

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
lili coco oo to widze ze duza róznica wieku . Jak sie poznaliście ?
jak nie chesz nie pisz ale ja lubie takie historie ;p
poznaliśmy się jak miałam 16 lat latem na plaży, jego brat omal mnie nie zabił piłkątak dostałam że ała... i patrze a tu jakiś przystojniak ( tż ) biegnie mnie przepraszaći tak się zaczęło... następnego dnia już z nimi byłyśmy na plaży
w ciągu roku spotkaliśmy się pare razy , ja nie chciałam próbować bo przerażał mnie tak dojrzały facet,ale coś mnie do niego ciągnęło.
no i po moich 17 urodzinach na szczęście zmądrzałam i od wakacji 2006 jesteśmy razem
on się mną czasami opiekuje jak dzieckiem ...ale mi się to bardzo podoba

2 seria TW
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:11   #2642
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

ale przyznaję, wątek jest superpozytywny, cieszę się, że tu trafiłam
hehe

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
kiedys prawie zawsze rozmowa zaczynala sie od:'w czym jestes?' i wielka awantura, jak cos 'nieodpowiedniego'. Nawet sie wkurzal, jak bylam w stringach szkole , masakra!!
jak ja sie ciesze, ze ten moj ariat sie zmienil!!
a ja nogi gole codziennie ;:P nie tylko nogi
mieszkalam z kolezanka w akademiku ktora codziennie sie depilowala.. mnie by chyba skora piekla, czy ona sie przywzwyczaja?
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:11   #2643
natasza87
Rozeznanie

Cytat:

ale przyznaję, wątek jest superpozytywny, cieszę się, że tu trafiłam

tez sie z tym zgodze bo czasem te moje dni trola przeradzały sie w tygodnie bycia trolem !! brak motywacji, brak checi i bluza na klate hehe
teraz to oczywiscie nieaktualne jutro sie chyba przejde na solke ) a zaraz mimo poznej pory ogole te nogi ...
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:13   #2644
vikuniaa
Zakorzenienie

jasne, ze sir przyzwyczaja
ja nie moge smarowac sie balsamem i czuc wlosy, a feeee
natasza, trzymam kciuki i podziwiam
Stary 2009-02-28, 00:15   #2645
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
hehe

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

mieszkalam z kolezanka w akademiku ktora codziennie sie depilowala.. mnie by chyba skora piekla, czy ona sie przywzwyczaja?
przyzwyczaja sie nie ma żadnego problemu z tym ... pozniej juz golenie staje sie rutyną hehe miałam tak jakis czas temu zima mnie rozleniwila

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
poznaliśmy się jak miałam 16 lat latem na plaży, jego brat omal mnie nie zabił piłkątak dostałam że ała... i patrze a tu jakiś przystojniak ( tż ) biegnie mnie przepraszaći tak się zaczęło... następnego dnia już z nimi byłyśmy na plaży
w ciągu roku spotkaliśmy się pare razy , ja nie chciałam próbować bo przerażał mnie tak dojrzały facet,ale coś mnie do niego ciągnęło.
no i po moich 17 urodzinach na szczęście zmądrzałam i od wakacji 2006 jesteśmy razem
on się mną czasami opiekuje jak dzieckiem ...ale mi się to bardzo podoba

2 seria TW

hehe pozytywna historia )
Stary 2009-02-28, 00:16   #2646
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
oj tak, ja dokonalam metamorfozy na duuuuza skale dzieki dziewczynom i temu co tworzymy tworzac watek
poza tym nakrecamy sie wzajemnie na dzialanie..
milusia ogolila nogi, maja tez, vikunia, miska i madziamic tez no to ja tez pojde itd.pozytywne takie.

to moze w ramach wspolnoty zje ktos ze mna jakas kolacje o tej porze?
ja zjem wcinam nalesnika, to zalegly obiad po calodziennej nieobecnosci w domu.. a jutro mam egzamin, wrr! masakra jakas... poza tym bylam dzisiaj u fryzjera na rozjasnianiu i teraz moge powiedziec, ze jestem blondynka . postaram sie wrzucic wam jakas fotke moich wlosow jutro albo pojutrze, bo oczywiscie jutro do 21. mam zajecia (oby juz skonczyc te studia...).
wysmarowalam sie samoopalaczem lirene i zaraz bede miala sliczna, opalona buzke dzieki czeko! bo to dzieki tobie go kupilam, hehe.
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:16   #2647
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
tez sie z tym zgodze bo czasem te moje dni trola przeradzały sie w tygodnie bycia trolem !! brak motywacji, brak checi i bluza na klate hehe
teraz to oczywiscie nieaktualne jutro sie chyba przejde na solke ) a zaraz mimo poznej pory ogole te nogi ...
ja od tygodnia zabieram się za moje nogi i dalej chęci brak aż wstyd
angel001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 00:17   #2648
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tak, ja dokonalam metamorfozy na duuuuza skale dzieki dziewczynom i temu co tworzymy tworzac watek
poza tym nakrecamy sie wzajemnie na dzialanie..
milusia ogolila nogi, maja tez, vikunia, miska i madziamic tez no to ja tez pojde itd.pozytywne takie.

to moze w ramach wspolnoty zje ktos ze mna jakas kolacje o tej porze?
i stracila wzrok bo ciagle na wizazu siedzi
Pozatym milusia zaczeła o siebie dbac głownie dzieki watkowi takze polecam wszystkim niewiasta
chciałabym jeszcze małe sprostowanie napisać zanim poznałam ten watek tez goliłam nogi..... czasem

edit: nie moge spac za to zjadłam poł puszki tunczyka z pomiorami to znaczy pomidory takie normalnie nie tunczuka z pomidorami.
za kare zrobie tamilke na brzuch

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-28 o 00:19
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:18   #2649
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
jasne, ze sir przyzwyczaja
ja nie moge smarowac sie balsamem i czuc wlosy, a feeee
natasza, trzymam kciuki i podziwiam

hehe dzięki ) trzeba w koncu

ostatnio też zmieniło sie postrzeganie mnie w moich własnych oczach i to sie okazało kluczem do sukcesu wiec nawet mi sie chce:P pozytywna energie wygrzebałam
Stary 2009-02-28, 00:24   #2650
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
ja zjem wcinam nalesnika, to zalegly obiad po calodziennej nieobecnosci w domu.. a jutro mam egzamin, wrr! masakra jakas... poza tym bylam dzisiaj u fryzjera na rozjasnianiu i teraz moge powiedziec, ze jestem blondynka . postaram sie wrzucic wam jakas fotke moich wlosow jutro albo pojutrze, bo oczywiscie jutro do 21. mam zajecia (oby juz skonczyc te studia...).
wysmarowalam sie samoopalaczem lirene i zaraz bede miala sliczna, opalona buzke dzieki czeko! bo to dzieki tobie go kupilam, hehe.
ja tez chyba do niego wroce bo daje ladna opalenizne, uzywam od tygodnia innego i nie jestem zadowolona bo malo koloruje poza tym na brzydki jasny zolty, lirene daje mocniejszy i zimny odcien, takie sa moje odczucia. z tym ze lirene mocno pachnie a ten niemal w ogole, no ale tu o efekt wizualny chodzi.

ej z tym codziennym goleniem to ja sobie nie wyobrazam... ile taka jedna maszynke sie uzywa? bo ja w sumie zalatwie od pach w dol i wywalam juz. a codzienne golenie to pojde z torbami hehe

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Pozatym milusia zaczeła o siebie dbac głownie dzieki watkowi takze polecam wszystkim niewiasta
chciałabym jeszcze małe sprostowanie napisać zanim poznałam ten watek tez goliłam nogi..... czasem

edit: nie moge spac za to zjadłam poł puszki tunczyka z pomiorami to znaczy pomidory takie normalnie nie tunczuka z pomidorami.
dzien dobry mialas isc spac po 23....

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
hehe dzięki ) trzeba w koncu

ostatnio też zmieniło sie postrzeganie mnie w moich własnych oczach i to sie okazało kluczem do sukcesu wiec nawet mi sie chce:P pozytywna energie wygrzebałam
a co sie zmienilo? opowiadaj co bylo przed zmiana postrzegania siebie a jak jest teraz?
Stary 2009-02-28, 00:25   #2651
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez chyba do niego wroce bo daje ladna opalenizne, uzywam od tygodnia innego i nie jestem zadowolona bo malo koloruje poza tym na brzydki jasny zolty, lirene daje mocniejszy i zimny odcien, takie sa moje odczucia. z tym ze lirene mocno pachnie a ten niemal w ogole, no ale tu o efekt wizualny chodzi.

ej z tym codziennym goleniem to ja sobie nie wyobrazam... ile taka jedna maszynke sie uzywa? bo ja w sumie zalatwie od pach w dol i wywalam juz. a codzienne golenie to pojde z torbami hehe

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

ekhm, jesli moge zapytac o samoopalacz z lirene, nie zostawia on plam? ladnie sie rozsmarowuje? uzywalam kiedys z sopotu i niby byl ok, ale jednak niezbyt bylam z niego zadowolona, a widze ze tutaj cos zachwalacie wiec moze bym sprobowala bom blada jak sciana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 00:25   #2652
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
nie wiem czemu myslalam ze masz czarne wlosy.. ale to chyba twoja siostra ma tak??
nalesniory!!!!!!!!!!!

mniam mniam!!!
Stary 2009-02-28, 00:27   #2653
vadi
*sportaddict*

cos nie moge sie zebrac spac

SaMa - koniecznie sie pokaz!

Milusia - nick zobowiązuje, nie mogłaś być Nogusia-Szczecinusia
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:27   #2654
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
ekhm, jesli moge zapytac o samoopalacz z lirene, nie zostawia on plam? ladnie sie rozsmarowuje? uzywalam kiedys z sopotu i niby byl ok, ale jednak niezbyt bylam z niego zadowolona, a widze ze tutaj cos zachwalacie wiec moze bym sprobowala bom blada jak sciana
mi nie zostawil ani razu ani jednej plameczki a czesto robilam tak ze jedna kulke pianki (bo jest w piance) nalozylam i za chwile kolejna zeby efekt byl mocniejszy i szlam spac, tylko staralam sie na wznak polezec jakas chwile
Stary 2009-02-28, 00:29   #2655
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
ja nigdy nie smarowałam buzi żadnym balsamem brązującym/samoopalaczem i nie mam po nim żadnych plam. aplikacja jest dziecinnie prosta i wydaje mi się, że nie sposób narobić nim maz . trochę kosztuje, ale warto spróbować.

czekoladko, mnie tak zapach jeszcze nie denerwuje, ale tż marudzi, że czuć ode mnie samoopalacz... na szczęście po kilku godzinach mu przechodzi
nieee, nie miałam czarnych włosów - najciemniejsze jakie miałam to brąz, taki średni wpadający w ciemniejszy. teraz dziwnie się czuję, ale to kwestia przyzwyczajenia pewnie .
naleśniczek pyszniutki, z żółtym serem, szyneczką, pomidorkiem i przyprawami!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 00:29   #2656
angel001
Zakorzenienie

Cytat:
mi nie zostawil ani razu ani jednej plameczki a czesto robilam tak ze jedna kulke pianki (bo jest w piance) nalozylam i za chwile kolejna zeby efekt byl mocniejszy i szlam spac, tylko staralam sie na wznak polezec jakas chwile
czy to ten ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 58862b.jpg (6,0 KB, 45 załadowań)
Stary 2009-02-28, 00:30   #2657
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
cos nie moge sie zebrac spac

SaMa - koniecznie sie pokaz!

hehe a tz chrapie juz?
mi tez sie nie chce ruszyc nigdy.. zwlaszcza jak ktos siedzi, a jak nikog nie ma jak wczoraj to fotki wrzucam a dzisiaj nie wiem juz czyje...

aha i ogladam randke na czas, glupie to ale lubie
i lodowka mnie wzywa.. a ja sie opieram skutecznie ciagle
Stary 2009-02-28, 00:31   #2658
vadi
*sportaddict*

Cytat:
hehe a tz chrapie juz?
chrapie
juz nawet koty chrapią

chyba przegapiłam swoja godzine na zasypianie
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:32   #2659
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
czy to ten ?
tak ten moim zdaniem warto go kupic

SaMa wez bo burczy mi na glos w brzuchu! moj tz tez marudzil ze pachne opalenizna hehe
Stary 2009-02-28, 00:34   #2660
angel001
Zakorzenienie

Cytat:

SaMa wez bo burczy mi na glos w brzuchu! moj tz tez marudzil ze pachne opalenizna hehe
dzieki

chyba sie na niego skusze, cos koło 16zl widzialam cene w jakims internetowym sklepie
Stary 2009-02-28, 00:36   #2661
SaMa
Zadomowienie

Cytat:

ja za to swojego przekonalam do balsamu brazujacego i kupil sobie niedawno holiday skin to tak jak krok milowy w jego wykonaniu .
ja musialam cos zjesc, pozno nie pozno, ale jakbym poszla glodna spac po calym dniu, to chyba nie doczekalabym rana!
no nic... ide spac, dobranoc laseczki.
Stary 2009-02-28, 00:48   #2662
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:

co to tamilka

Cytat:
ja za to swojego przekonalam do balsamu brazujacego i kupil sobie niedawno holiday skin to tak jak krok milowy w jego wykonaniu .
ja musialam cos zjesc, pozno nie pozno, ale jakbym poszla glodna spac po calym dniu, to chyba nie doczekalabym rana!
no nic... ide spac, dobranoc laseczki.
hmmmm, ja uzywam zawsze dove, czasem zostawia smugi... ale nie jest zly.

dobranoc! ;*

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2009-02-28 o 00:50
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 00:51   #2663
natasza87
Rozeznanie

Cytat:

a co sie zmienilo? opowiadaj co bylo przed zmiana postrzegania siebie a jak jest teraz?
nie chce przynudzac tutaj hehe ale generalnie powodem mojego doła nie mogło być nic innego jak ogromny zawód miłosny i nagle z wesołej dziewczyny ponurak i sentymentalny placzek ... po co robic to i tamto skoro nie warto ?! i skoro i tak sie nic nie zmieni !! codziennie ciepłe kapcie i tv jak usychajaca 60 gdzies tam wiedziałam,ze drzemie moj potencjał w srodku ale brakowało mi odwagi zeby cos zmienic ... codziennie rano w bluze wskoczyłam , rurki adki i gotowa stałam sie aseksualna jakas w koncu nastapił dzien przełomowy kiedy ten wyzej wymieniony dran dał mi kolejna swieza porcja rozczarowań i oczywscie płacz znowu itp. i wtedy cos sie we mnie przełamalo i stwierdziłam,ze dosc tego wykasowalam numer co niby banalne ale było poczatkiem , pozniej jakos złozyło sie w czasie ze wpadły mi w rece zołzy i wtedy wszystko sie zmieniło pewnie głupio sie to czyta i nie ma w tym nic niezwykłego ... patrzyłam w lustro az w koncu stwierdzilam,ze sama sie oszpecam !! wreszcie dostrzegłam swoje walory i jakos pozniej poszło za ciosem nie chce robic felietonu na noc hehe i dzisiaj mam rudo czerwone włosy hehe na ulicy wszyscy sie na mnie gapią bo jest ogien jestem pyskatą i czasem zadziorną ale nadal miła zołzą i nie chodzi o to,ze sie panosze ale wreszcie znam swoja wartosc gdzies tam odleciała moja niesmiałosc z dziecinstwa i moze to banał ale przełożyło sie to na wszystkie aspekty mojego życia ...

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ----------

a jesli chodzi o balsamy brazujace to ja za czasów młodzieży używałam sopotu ziaja i było ok ale czasem miałam przykre niespodzianki miedzy palcami
i dosc czesto słyszałam,ze pachne spalenizną

wlasnie teraz poluje na jakis samoopalacz bo nie opalam twarzy na solarium a ciało mam dosc ciemne już i jak zmyje make up to jest smiechawa hehe :P
Stary 2009-02-28, 01:01   #2664
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że nałożysz minerały innym pędzlem niż EDM. Ja próbki nakładałam małym kabuki z ziemi słonecznej Lavertu, potem dużym kabuki z Sephory. Jednak te z EDM są tak delikatne (ja mam cienką i drażliwą skórę więc mnie większość pędzli gryzie i mocno podrażnia).

Tak, z tym, że ja miałam zwężone jakieś naczynia, tętnice i coś jeszcze, to jest jakieś schorzenie neurologiczne. Dodatkowo miałam niedokrwistość hemolityczną i musiałam brać te sterydy.
Jednak jeśli przyczyna Twoich zawrotów głowy to np. brak śniadań, niskie ciśnienie, niedobór żelaza czy innych składników to sterydów na pewno się nie bierze, bo to grupa leków bardzo silnych, stosowanych w wielu schorzeniach, ale jednocześnie obfitujących w poważne skutki uboczne.
pudry mam sunkissed fair, fairly light i fawn, przy czym ten ostatni trochę za żółty. ale w sumie nie próbowałam ich jeszcze na twarzy, bo znowu mnie nie było cały dzień.

A ja w sumie nie wiem od czego mam te zawroty, ale pamiętam, że już w podstawówce wychodziłam z przedstawień, bo nie mogłam do końca wytrzymać. Ale lekarz zamiest wysłać mnie na badanie, kazał lerzeć w łóżku w sumie to się przyzwyczaiłam, ale często jest to nie wygodne i jest mi wstyd jak jadę z kimś autobusem. I wiem, że sterydów nie można tak sobie brać, ale zaciekawił mni, czy rzeczywi,scie był efekt.

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
wstawiam na chwile do galeriiale to nic ciekawego i wspaniałego ot takie tam...jedno bedzie z "sesji" mojego TŻ
nie widziałam

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzicie obok recenzję gąbki syreny (bez skojarzeń), ale ponoć naprawdę działa, ludzie piszą, ze im cell schodzi i uda sie zmniejszają Muszę kupić.
ja ją mam co prawda nie długo, ale przed plotkarą ją kupiłam i ja ją stosuję na całe ciało (tą gładszą stroną) bo mama zaczęła się pytać, co z tą solą się dzieje

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Dominia, ja chcę zobaczyć ten teledysk proszeeee...
ja też

Cytat:
ale piekny!!! dziewczyny, widziałyście gdzieś taki????????????????????
też mi się strasznie podobał i nie mogłam go nigdzie znaleźć. Na ami taki był, ale regulowny, więc dla mnie tandetny

Cytat:
ja pierdziu nie umiem krecic hula-hopem i juz...( nasypałam tam ryzu jest cięższe ale co z tego skoro dwa razy zakrece i spada.Moze jak ktos jest szupły to mu to lepiej idzie bo ma sie kolko jak obkrecac no nie wiem juz sama
ja na talię nie narekam, a też nie umiem kręcić Jedynie na ręce umiem

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Agula ,XS-ka ,haha dołączam do klanu ,chociaż Wy pewnie tylko tak mówicie
i ja

Miałam dzisiaj pilates, który pilatesem ne był. normalnie porażka, spodziewałam się czegoś innego, bo facet robi z nami ćwiczenia z zestawów 8 minutes.., które ja w domu mogę sobie zrobić, a z pilatesem ciężej, bo przecież przy niektórych ćwiczeniach ktoś musi zobaczyć, czy dobrze ułożona jestm itd

Chciałam jeszcze coś napisać, ale skleroza nie boli. Chyba idę spać, bo mnie kot molestuje
Stary 2009-02-28, 01:05   #2665
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
j
a dzien dobry dzien dobry a bo ja wstalam dzisiaj o 11 poszwedałam sie po domku i po 14 znow poszłam w kime i tak do 17 takze sie w dzien wyspałam i teraz mi sie nie chce.

Cytat:

kochana myślisz ze zmienić nick na szczecinka A milusia to od imienia.

Cytat:
co to tamilka

hmmmm, ja uzywam zawsze dove, czasem zostawia smugi... ale nie jest zly.

dobranoc! ;*
Tamilka to TAMILLE WEBB robie sobie na brzuszek czasem a pozniej zdycham pol godziny.moja kondycha jest fatalna.
Chyba od przyszłego tygodnia sie zapisze na basenik

Tez uzywam DOVE nie nazekam ale on nie daje mocnej opalenizny.

Cytat:
nie chce przynudzac tutaj hehe ale generalnie powodem mojego doła nie mogło być nic innego jak ogromny zawód miłosny i nagle z wesołej dziewczyny ponurak i sentymentalny placzek ... po co robic to i tamto skoro nie warto ?! i skoro i tak sie nic nie zmieni !! codziennie ciepłe kapcie i tv jak usychajaca 60 gdzies tam wiedziałam,ze drzemie moj potencjał w srodku ale brakowało mi odwagi zeby cos zmienic ... codziennie rano w bluze wskoczyłam , rurki adki i gotowa stałam sie aseksualna jakas w koncu nastapił dzien przełomowy kiedy ten wyzej wymieniony dran dał mi kolejna swieza porcja rozczarowań i oczywscie płacz znowu itp. i wtedy cos sie we mnie przełamalo i stwierdziłam,ze dosc tego wykasowalam numer co niby banalne ale było poczatkiem , pozniej jakos złozyło sie w czasie ze wpadły mi w rece zołzy i wtedy wszystko sie zmieniło pewnie głupio sie to czyta i nie ma w tym nic niezwykłego ... patrzyłam w lustro az w koncu stwierdzilam,ze sama sie oszpecam !! wreszcie dostrzegłam swoje walory i jakos pozniej poszło za ciosem nie chce robic felietonu na noc hehe i dzisiaj mam rudo czerwone włosy hehe na ulicy wszyscy sie na mnie gapią bo jest ogien jestem pyskatą i czasem zadziorną ale nadal miła zołzą i nie chodzi o to,ze sie panosze ale wreszcie znam swoja wartosc gdzies tam odleciała moja niesmiałosc z dziecinstwa i moze to banał ale przełożyło sie to na wszystkie aspekty mojego życia ...

No i to jest piekne ze odnalazłas w sobie na tyle sil zeby z poczwarki stac sie motylkiem
I wcale nie jest to nudne

Czeko-a daj spokoj golenie nog codziennie maszynka nie dosc ze mozna zbankrutowac to jeszcze skóra sie wyszusza jak nie wiem. Ja tam tylko w kryzysowej sytuacji staram sie uzywac maszynki a tak to krem do depilacji a nozki to depilatorem.

ale sie u mnie rozpadało ło matko i odrazu taki zapach deszczu poczułam uwielbiam zapach deszczu szczegolnie latem...

Tesiaczek ja tam nie wiem jak to z tym hula-hopem ale moj 16 letni brat moze dwie godziny krecic a w tali ma maluuusio bardzo jak wciagnie brzuch to mu reke pod zebro moge włozyc wiec myslałam ze to od tego zalezy.
Ja tez moge na reku i na nodze ale na brzuchu ni kuta...

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-28 o 01:08
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 01:06   #2666
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Kicia, wszystkiego najlepszego, spelnienia marzeń, zdania matury, kręconych włosów
Stary 2009-02-28, 01:17   #2667
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
.

No i to jest piekne ze odnalazłas w sobie na tyle sil zeby z poczwarki stac sie motylkiem
I wcale nie jest to nudne

Czeko-a daj spokoj golenie nog codziennie maszynka nie dosc ze mozna zbankrutowac to jeszcze skóra sie wyszusza jak nie wiem. Ja tam tylko w kryzysowej sytuacji staram sie uzywac maszynki a tak to krem do depilacji a nozki to depilatorem.

...

dzięki milusiaam

ja raz w życiu ogoliłam sobie rece depilatorem i nogi do kolan ... jak dla mnie bol nie do przejscia ... mimo nasadki chlodzącej masakra ..!! z kremami nie chce mi sie bawic w czekanie tych 7 czy 10 min wiec zostaje maszynka chociac przymierzam sie do wosku chociaz wąsa mojego urojonego gole sobie woskiem i jest ok

---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ----------

dobranoc ślicznotyy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-28, 01:25   #2668
Lainathiel
Wtajemniczenie

Vadi Już zazdroszczę och jak ja bym chciała mieć pysie i malutki nosek...
Puki co na mnie ten wątek działa tak że mi idzie cała wypłata na kosmetyki ^^
Stary 2009-02-28, 07:13   #2669
Akszeinga
Zadomowienie

Czekolada83 oj tak zmiana u Ciebie zaszła ogromna i jesteś dużą motywacją

mi coś nie wychodzi
niby wiem o co chodzi, jak się ubierać, czesać czy malować ale i tak to nie jest to co bym chciała, zawsze znajdę kogoś fajniej ubranego niż ja i czuje się wtedy jak szara brzydka myszka

Kochasz zwierzęta ? Uratuj im
życie.To tylko parę zł.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=135520
Akszeinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-28, 07:51   #2670
justusia16
Wtajemniczenie

Wszytskiego najlepszego kiciu

Też chce zołzy
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości