![]() |
#2641 | ||
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w ciągu roku spotkaliśmy się pare razy , ja nie chciałam próbować bo przerażał mnie tak dojrzały facet,ale coś mnie do niego ciągnęło. no i po moich 17 urodzinach na szczęście zmądrzałam i od wakacji 2006 jesteśmy razem ![]() on się mną czasami opiekuje jak dzieckiem ...ale mi się to bardzo podoba ![]() 2 seria TW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
BAN stały
|
hehe
![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- mieszkalam z kolezanka w akademiku ktora codziennie sie depilowala.. mnie by chyba skora piekla, czy ona sie przywzwyczaja? |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
tez sie z tym zgodze ![]() ![]() ![]() teraz to oczywiscie nieaktualne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
jasne, ze sir przyzwyczaja
![]() ja nie moge smarowac sie balsamem i czuc wlosy, a feeee ![]() natasza, trzymam kciuki i podziwiam ![]()
#2645 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hehe pozytywna historia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wysmarowalam sie samoopalaczem lirene i zaraz bede miala sliczna, opalona buzke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozatym milusia zaczeła o siebie dbac głownie dzieki watkowi ![]() ![]() chciałabym jeszcze małe sprostowanie napisać zanim poznałam ten watek tez goliłam nogi..... czasem ![]() ![]() edit: nie moge spac za to zjadłam poł puszki tunczyka z pomiorami ![]() za kare zrobie tamilke na brzuch ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-28 o 00:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hehe dzięki ![]() ![]() ostatnio też zmieniło sie postrzeganie mnie w moich własnych oczach i to sie okazało kluczem do sukcesu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | ||
BAN stały
|
Cytat:
ej z tym codziennym goleniem to ja sobie nie wyobrazam... ile taka jedna maszynke sie uzywa? bo ja w sumie zalatwie od pach w dol i wywalam juz. a codzienne golenie to pojde z torbami hehe ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- a co sie zmienilo? opowiadaj co bylo przed zmiana postrzegania siebie a jak jest teraz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |
BAN stały
|
Cytat:
nalesniory!!!!!!!!!!! mniam mniam!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
*sportaddict*
|
cos nie moge sie zebrac spac
![]() SaMa - koniecznie sie pokaz! ![]() Milusia - nick zobowiązuje, nie mogłaś być Nogusia-Szczecinusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czekoladko, mnie tak zapach jeszcze nie denerwuje, ale tż marudzi, że czuć ode mnie samoopalacz... na szczęście po kilku godzinach mu przechodzi ![]() nieee, nie miałam czarnych włosów - najciemniejsze jakie miałam to brąz, taki średni wpadający w ciemniejszy. teraz dziwnie się czuję, ale to kwestia przyzwyczajenia pewnie ![]() naleśniczek pyszniutki, z żółtym serem, szyneczką, pomidorkiem i przyprawami! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mi tez sie nie chce ruszyc nigdy.. zwlaszcza jak ktos siedzi, a jak nikog nie ma jak wczoraj to fotki wrzucam ![]() aha i ogladam randke na czas, glupie to ale lubie ![]() i lodowka mnie wzywa.. a ja sie opieram skutecznie ciagle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja musialam cos zjesc, pozno nie pozno, ale jakbym poszla glodna spac po calym dniu, to chyba nie doczekalabym rana! no nic... ide spac, dobranoc laseczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobranoc! ;*
mom to be ![]() Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2009-02-28 o 00:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- a jesli chodzi o balsamy brazujace to ja za czasów młodzieży używałam sopotu ziaja i było ok ![]() ![]() i dosc czesto słyszałam,ze pachne spalenizną ![]() wlasnie teraz poluje na jakis samoopalacz bo nie opalam twarzy na solarium a ciało mam dosc ciemne już i jak zmyje make up to jest smiechawa hehe :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w sumie nie wiem od czego mam te zawroty, ale pamiętam, że już w podstawówce wychodziłam z przedstawień, bo nie mogłam do końca wytrzymać. Ale lekarz zamiest wysłać mnie na badanie, kazał lerzeć w łóżku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też ![]() też mi się strasznie podobał i nie mogłam go nigdzie znaleźć. Na ami taki był, ale regulowny, więc dla mnie tandetny Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam dzisiaj pilates, który pilatesem ne był. normalnie porażka, spodziewałam się czegoś innego, bo facet robi z nami ćwiczenia z zestawów 8 minutes.., które ja w domu mogę sobie zrobić, a z pilatesem ciężej, bo przecież przy niektórych ćwiczeniach ktoś musi zobaczyć, czy dobrze ułożona jestm itd Chciałam jeszcze coś napisać, ale skleroza nie boli. Chyba idę spać, bo mnie kot molestuje ![]()
![]() |
#2665 | ||
Wtajemniczenie
|
a dzien dobry dzien dobry
![]() kochana myślisz ze zmienić nick na szczecinka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba od przyszłego tygodnia sie zapisze na basenik ![]() Tez uzywam DOVE nie nazekam ![]() Cytat:
![]() I wcale nie jest to nudne ![]() Czeko-a daj spokoj golenie nog codziennie maszynka nie dosc ze mozna zbankrutowac to jeszcze skóra sie wyszusza jak nie wiem. ![]() ale sie u mnie rozpadało ło matko i odrazu taki zapach deszczu poczułam uwielbiam zapach deszczu szczegolnie latem... Tesiaczek ja tam nie wiem jak to z tym hula-hopem ale moj 16 letni brat moze dwie godziny krecic a w tali ma maluuusio bardzo jak wciagnie brzuch to mu reke pod zebro moge włozyc ![]() Ja tez moge na reku i na nodze ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-28 o 01:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki milusiaam ![]() ja raz w życiu ogoliłam sobie rece depilatorem i nogi do kolan ... jak dla mnie bol nie do przejscia ... mimo nasadki chlodzącej masakra ..!! z kremami nie chce mi sie bawic w czekanie tych 7 czy 10 min wiec zostaje maszynka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- dobranoc ślicznotyy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Wtajemniczenie
|
Vadi
![]() ![]() Puki co na mnie ten wątek działa tak że mi idzie cała wypłata na kosmetyki ^^
![]() |
#2669 |
Zadomowienie
|
Czekolada83 oj tak zmiana u Ciebie zaszła ogromna i jesteś dużą motywacją
mi coś nie wychodzi niby wiem o co chodzi, jak się ubierać, czesać czy malować ale i tak to nie jest to co bym chciała, zawsze znajdę kogoś fajniej ubranego niż ja i czuje się wtedy jak szara brzydka myszka ![]()
#2670 |
Wtajemniczenie
|
Wszytskiego najlepszego kiciu
![]() Też chce zołzy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.