| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-01, 23:06 | #3421 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat: 
  Hmm no to sporo już Dobranoc dziewczyny  Czas na mnie bo jutro pobudka o 5.50  Wiem, że ciężko będzie wstać  Kolorowych snów   
				__________________ W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia... Troszkę bloguję  Magdamic o modzie i nie tylko...   | |
|     | 
|  2009-03-01, 23:08 | #3422 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Dziewczyny jestem nowa, przepraszam że tak się wpraszam tutaj ale skończyłam przeglądać 2 część wątku i nie wyświetlają mi się zdjęcia, sprawdzałam w innej przeglądarce i też nic, chciałam wejść do rozmów z wami po przeczytaniu całego wątku..ale patrze a tu już 9 części:O szok:P, wiecie może co z tymi zdjęciami?Bo nie mogę dalej kontynuować przeglądania wątków,ale w innych wątkach zdjęcia mi się ładują  . | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:09 | #3423 | 
| Zakorzenienie | 

Przybilzylam foty Jennifer w photoshopie   MA aparat !    | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:12 | #3424 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 a co pani na to aby we wtorek poszwedac sie po miescie wybierzesz co Ci pasuje jakiegos drinka wypijemy i tyle a pojdziesz po te rzeczy jak bedziesz miałą juz pieniądze   
				__________________ START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 | |
|     | 
|  2009-03-01, 23:14 | #3425 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Wlkp 
				 | 

Cytat: 
  to jest chyba tak,że jak wątek przekracza ileśtam postów i nikt go w porę nie zamknie to się zdjęcia nie otwierają,przynajmniej te z początku wątku  pisałam o tym moderatorowi ale nie odpisał. w sumie chyba nic nie da się z tym zrobić..a szkoda,bo tyle zdjęć się wrzucało,szkoda,że to pójdzie na marne...a też bym chciała sobie parę na kompie zapisać. 
				__________________ 31maj 2013  HANIA   | |
|     | 
|  2009-03-01, 23:18 | #3426 | ||
				 | 

Cytat: 
 witaj  własnie czytam zolzy ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat: 
 to musimy moze jeszcze raz napisac albo jak wieksza ilosc osob napisze to da sie cos z tym zrobic 
				__________________ START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 | ||
|     | 
|  2009-03-01, 23:21 | #3427 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

witam    | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:22 | #3428 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
  a mango ubostwiam!! Cytat: 
  i nie smutac mi tu!!! obejrzyj jakis fajny filmik albo pomaluj paznokcie u stop na barbiowo rozowy!! i od razu bedzie lepiej   Cytat: 
  a zdjecia mi sie tez nie otwieraja, bo po formacie komputera chcialam sobie pozapisywac i nie bylo Cytat: 
  a o ktorej konczysz/zaczynasz prace we wtorek? Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-03-01 o 23:23 | ||||
|     | 
|  2009-03-01, 23:23 | #3429 | |
				 | 

Cytat: 
 kochanie chyba mam wolne ale musze sie jeszcze upewnic bo nie wierze jutro dam znac   
				__________________ START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 | |
|     | 
|  2009-03-01, 23:26 | #3430 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

O dzizas!...  ale sie zasiedzialam na wizazu a tu juz tak pozno!, a ja jutro musze o 5 wstac   uciekam laleczki!! Dobranoc  Klateczka zgadamy sie jeszcze z tym wtorkiem!   | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:27 | #3431 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

dobranoc kochane me    | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-03-01, 23:43 | #3432 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: ......:..... 
				 | 

dobranoc dziewczyny ja wlasnie skonczylam was czytac ide suszyc wlosy i spac do jutra buziaki dobranoc 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:46 | #3433 | |||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  Dobranoc   | |||
|     | 
|  2009-03-01, 23:48 | #3434 | 
| Zakorzenienie | 

a możesz pokazać te przybliżenie??? hmm.. to możliwe? 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:51 | #3435 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 
				 | 

Ehh  dizewcyzny  nie zdałam  chemi    w sumie nic sie nie uczylam bo  z roku najlepsza byłam wsyzstkie kolosy zaliczone itd  . Ale ja sie wogole nie uczyłam   jak widac zle zrobiłam   ;/   ale trudno bedzie nast termin  . Tylko wstyd mi ze wszyscy do mnie przychodzą  zeby im pomoc a ja nie zaliczyłam  .. | 
|     | 
|  2009-03-01, 23:52 | #3436 | |
| *sportaddict* Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  wolę określenie dyplomatka  kochana, zawsze się znajdzie rozwiązanie  w czym problem? próbowałam oglądać z Tż "Changeling", ale to nie na moje nerwy  a Ty, Czekolada, juz tego napewno nie oglądaj, bo tam dużo paskudnej dziecięcej krzywdy pokazują   Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-03-01 o 23:56 | |
|     | 
|  2009-03-02, 00:01 | #3437 | 
| Zakorzenienie | 

Chyba zarysowywuje mi się mięsień pionowy na brzuchu  albo to szpara pomiędzy żebrami  ale w sumie lekko sięga do pępka, więc wierze, że mięsień  i chyba też będę musiała iść do dermy ze znamionami, bo miałam na brzuchu takie fajne 3 pieprzyki, a teraz są 4 takie widoczne z daleka i 5 malutkich. Vadi, napiszę ci PW 
				__________________ wymianka | 
|     | 
|  2009-03-02, 00:11 | #3438 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 
				 | 

nana, kochana jestes ;* ja chce miec takie za cycuszki     czytam zolzy, sa super!!!! zamartawialam sie szkola.... nie wiem czemu... mam srednia 4.0, w najlepszym liceum, w II klasie, a ja sie zamartwiam  , bo dostalam ost. 1 z fizyki i z biol., z fiz. na nwe polrocze. Ale po lekturze zolzy stwierdzam:'no i? poprawie'   
				__________________ mom to be   | 
|     | 
|  2009-03-02, 00:22 | #3439 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: Kraina Wiśni xD 
				 | 

Cytat: 
 kolejny żywy dowód !!  ja czytam zołzy zaraz kolejny raz   i zawsze jak tylko moja pewnosc siebie spada wracam do lektury i czytam zaznaczone przeze mnie fragmenty   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-03-02, 00:23 | #3440 | 
				 | 

genialna ksiazka. to niepowazne z mojej strony, przy takich ocenach plakac z powodu szkol  niejeden chcialby miec tylko dwie jedynki w dzienniku   
				__________________ mom to be   | 
|     | 
|  2009-03-02, 00:29 | #3441 | |
				 | 

Cytat: 
   książka otworzyła mi oczy !!  i jak kiedyś będę miała córkę będę jej czytać na dobranoc   | |
|     | 
|  2009-03-02, 00:35 | #3442 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: łódź 
				 | 

Cytat: 
  za to miliona innych rzeczy nie lubie  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ale obawiam sie ze sie kazdy domyslił  Cytat: 
  ja jestem jak najbardziej za   i juz sie ciesze  jak obejrzałam avek tez mi sie tak wydawalo ale na 16 stronie barbi foxyt wstawiła zdjecia i juz nie sa takie ogromne sa piekne wygladaja bardzo naturalnie choc sa duze ...w kazdym badz razie strasznie zazdrooszcze jej teraz figury i cholernie chciałabym wyjechac do irlandii no ale nie moge zrobic tego mojemu ojcu   | |||||
|     | 
|  2009-03-02, 00:45 | #3443 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Edi 
				 | 

To teraz przewiń wstecz kilka stron i zobacz ile dziewczyn Ci zazdrości :P Sporo nas tutaj chętnych do wymiany nosa   Zołzy są super, szkoda tylko że u mnie wprowadzenie zmian związałoby się chyba z zerwaniem bo mój chłopiec by stwierdził że już go nie kocham  jaka szkoda że nie trafiłam na to 3 lata temu :P ^^ 
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-02, 00:49 | #3444 | 
				 | 

Lainathiel małymi kroczkami może akurat by Ci się udało   na zmiany nigdy nie jest za późno  uciekam spać   Dobranoc   | 
|     | 
|  2009-03-02, 00:59 | #3445 | |
				 | 

Cytat: 
 ale zmiany wprowadze tak, ze sie nie zorientuje  jak lisica  a co! 
				__________________ mom to be   | |
|     | 
|  2009-03-02, 01:14 | #3446 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-06 Lokalizacja: Edi 
				 | 

Też muszę spróbować  Puki co dobrej nocy wszystkim które wytrwały do tej godziny :P 
				__________________ [CENTER]Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza   | 
|     | 
|  2009-03-02, 01:21 | #3447 | 
				 | 

kochane, z doświadczenia mogę powiedzieć, że zmiany da się wprowadzać niezależnie od stażu   przecież tu nie chodzi o to, zeby zaniedbać naszych ukochanych i być dla nich złośliwym czy coś  tylko o zadbanie o siebie i świadomość tego konsekwencji (w obie strony), świadomość tego, co się dzieje, jeśli zaciskamy 'z miłości' zęby i robimy coś, na co nie mamy ochoty, bo Teżecik jest zmęczony/nie ma ochoty/nie lubi bla bla... oczywiście, na kompromisy trzeba chodzić. ale po równo, bo nasza płec ma tendencję do robienia z siebie matki polki i poświęceń w imię dziwnie pojmowanej miłości do wszystkich poza sobą oraz do traktowania facetów jak umysłowo opóźnione dzieci z dwiema lewymi rękami  girl power!  a właściwie zołz power   | 
|     | 
|  2009-03-02, 01:28 | #3448 | 
				 | 

hahah   ten watek powinnien sie nazywac ZOŁZ POWER  Vadi ty naprawde powinnas jakies hasła reklamowe wymyslac- nie doceniają cie  A ja padłam po tamilce na nogi i a6w ...dosłownie wyplułam wszystkie wnetrznosci....  tak mnie kolana bola ze teraz chyba tylko na ugietych bede chodzic...i rozpisuje sobie dzienniczek cwiczen od jutra...bo nie chce robic codziennie wszystkich cwiczen bo zajeło by mi to uuu i jeszcze nie było by dobrze dla mojego organizmu a chce cwiczyc: TAMILKE brzuch/nogi A6W Skakanka TWISTERKIEM KRECIC i na moim urzadzeniu tzw CHODZIARZU.  jak sie naucze to jeszcze hula-hop na razie hh poszło s ie je**  pękło ,moze sklei mi ktos a jak nie to kupie nowe... | 
|     | 
|  2009-03-02, 01:32 | #3449 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-02, 02:24 | #3450 | 
				 | 

vadi ...przygniotłam      nie pytaj   no i jestem po gorącym prysznicu zakończonym zimna woda.  i po masazu   i zabieram sie za czytanie FITNES. Ostro sie za siebie biore ciekawe ile wytrzymam...  ale cisza...a no tak wpoł do 3... | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

bo do wtorku jednak nie bede miala kasy jeszcze na koncie, a wtorek to jedyny dzien kiedy sie moglam wyrwac na zakupki reszte mam tak zawalona na uczelni ze az mi sie ryczec chce.
 bo do wtorku jednak nie bede miala kasy jeszcze na koncie, a wtorek to jedyny dzien kiedy sie moglam wyrwac na zakupki reszte mam tak zawalona na uczelni ze az mi sie ryczec chce.

Ale coś nie chce
 Ale coś nie chce 
 czy są tu jacyś szefowie/headhunterzy z agencji reklamowych?
 czy są tu jacyś szefowie/headhunterzy z agencji reklamowych?