|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Ale u Ciebie to i w sumie końcówka ciąży ![]() Ad.2 a dziękować ślicznie Ad.3 A u nas śnieg i wiatr okropny. Uszkodzonych sporo linii energetycznych, a na drogach zwiewało nawet samochody do rowów ![]() Ad.4 Ja pamiętam, a jak Lecę pod prysznic żeby potem spokojnie zasiąść przed telewizorkiem
|
|
#4472 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzasta - super te mebelki do salonu do tego ten czerwony narożnik No cudo będzie ![]() Cytat:
Kuchnia mi się najbardziej podoba
|
||||
|
|
|
#4473 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a juz w lnianych spodniach , jak cos to sie na nie pisze heheheh ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hehhehe. Sadze ze bedzie fajnie wygladalo razem, ja bede miec podobna kolorystyke segmentow w kuchni ja ty w salonie. A syppialni zazdraszczam, ze tam sie cos wiecej procz lozka zmiesci Podobna do pluszowego misia ![]() Cytat:
A zdjecia fajniusie choc dla mnie za monotonnie, ozywilabym bym to czerwienia lub pomaranczemCytat:
Cytat:
. Zazwyczaj po fakcie sie dowiaduje, ze czegos juz nie ma. Poszlam na sposob, kiedys mial spodenki, ktore jak widizalam to wywolywaly u mnie agresje i chyba z kilka razy mu mowilam ze ma ich nie ubierac.... Az w koncu wyladowaly w koszu, potem okazalo sie ze jakims cudem znow byly na polce (pewnie tesciowa sie nimi zaopiekowala) wiec teraz jak mi cos w rece wpadnie to ginie bez sladuNo i skonczylam moj artykul... ufff
|
|||||||
|
|
|
#4474 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad2. dzięki ![]() ad3. pamiętam nawet byłam na dworzu przestawić antenę, bo wiatr przesunął ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4475 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zapomniałam o YCD, dopiero teraz się doczytałam
To lecę oglądać
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2. No właśnie ponoć te pieski tak mają, że dorosłe już pieszczot nie lubią. A szkoda, bo taka kupa futra to w sam raz do przytulania Ja bym takiego psiaka mieć nie mogła, bo ja przy zwierzakach zmieniam się niemalże w elwirkę z kreskówek, uwielbiam je tulić i głaskać Dlatego muszę mieć takiego, co nie będzie miał nic przeciwko temu ja też Chociaż tez się nawkurzałam biorąc ten prysznic, bo jakieś niskie ciśnienie wody i mi co chwila piecyk gasł. Ehh jakiś nie bardzo mam ten dzień dzisiaj...
|
|
#4477 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Stąd ta SYCYLIA A tak poważnie to mój małż pracuje w instytucie zajmującym się chemią jądrową ( nie nie to nie przez wielkość jąder) i robi tam doktorat. Prowadzi badania nad nowymi radiofarmaceutykami czyli lekami stosowanymi podczas chemioterapii. Poważna praca i bardzo ciekawa ...... pieniądze niesamowicie marne ..... polskie realia .... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za cynk teraz jest taki sajgon na rynku, że już się totalnie pogubiłam bo okazuje się, że tam gdzie rok temu były najlepsze oferty teraz jest kicha na maxa a tam gdzie było beznadziejnie teraz jest ok. Oki zmykam do wanny ..... dzisiaj byłam na rehabilitacji i masażu .... znów mój kręgosłup daje znać o sobie ..... no i oczywiście wdepłam do empiku i zostawiłam tam znów 90 zeta ..... nałóg gorszy niż alkoholizm
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-18 o 21:38 |
||||||||||
|
|
|
#4478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czeko
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-18 o 21:41 Powód: dla Czekoladki |
||
|
|
|
#4479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mówiłam że to zdjęcia z początków bez żadnych dodatków i kolorku więc spoko teraz jest o wiele ładniej i przytulniej ogladam YCD grr znowu te melanholijne opowieści |
||
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorkiem
oglądacie YCD??? ten disco dance był dobry |
|
|
|
#4481 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam YCD. Piróg znowu się popłakał, normalnie straszny wrażliwiec z niego (a nie wygląda). Poza tym jestem padnięta po dzisiajszym aerobicu.
Cytat:
Na pogodę...to ja też ![]() Cytat:
![]() mieszkanko planowe fajne Cytat:
![]() Cytat:
Kurna Ci niektórzy ludzie - normalnie zero krytyki w stosunku do siebie. |
||||
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
grr nie wiem po co temu krystianowi dali bilet masakryczny chłopak
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się nie spodobał
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
no reklama to można cos więcej napisać
juz pisałam że teraz kolorku dużo obraz na scianie i duzo storczyków. nie jest juz tak zimno i oficjalnie jak na zdjęciach na tamtych zdjęciach tylko mebelki pokazywałam robiłam je na samym poczatku czyli jakieś 4-5 miesięcy temu pożyczonym aparatem aby własnie móc dobrać dodatki i więcej mebelków. A ja pranie jeszcze robię kurcze ale prasować mi się nie chce mam taką półkę w szafie w której chowam rzeczy do prasowania tylko już sie zapełniła a ja jakos nie mam weny do prasowania ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ale Piróg ma dzisiaj dobry humorek co |
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
LOLA ja też nie lubię prasowac
średni ten odcine coś
|
|
|
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
ruda rewelka,bym chciała się tak ruszać
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- no jakiś taki mało zabawny był ten odcinek ale trudno może za tydzień bedzie lepiej Ide zaraz spać tylko musze poczekać aż pranie się dopierze i je rozwiesić więc buziaki i dobrej nocki życzę Edytowane przez LOLA7 Czas edycji: 2009-03-18 o 22:26 |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
no i juz nic nie ma teraz w Tv
![]() dziewczyny co teraz będziecie oglądały?? |
|
|
|
#4489 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie musze czekac na to pranie i też przerzucam kanały i nic nie ma
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- na tvn jest jakiś ocean strachu ale nie zaczynam ogladać bo nie wytrzymam do końca prania mi tylko ok 30 min zostało |
|
|
|
#4490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten krystian to też mi się wydaje że niepotrzebnie bilet dostał. No ale cóż ... Śpicie już Kobitki ??nikt się nie odezwał ????? To sama mówię sobie dobranoc
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-18 o 23:37 Powód: po godzinie ... |
||
|
|
|
#4491 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie śpię
![]() jest tam kto?? |
|
|
|
#4493 |
|
Wtajemniczenie
|
To jeszcze Tobie powiem dobranoc
I malutkiej - ![]() I już na pewno zmykam papapa |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
I wszystkie poszły lulac
![]() a ja czekam na mężusia bo niedługo z pracy wróci ![]() no to idę mu kolacyjkę zrobic ![]() Słodkich senków Żabki |
|
|
|
#4495 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hi! U mnie zima na maxa przez co humor do d... jakieś zmęczenie materiału mnie dopadło...może kawa pomoże.
Cytat:
![]() Ostatnio mam znowu fazę na czytanie, więc wieczorkiem siedzę z książeczką, mało tego bo czasu brak, ale jak skończę juz kurs to się w czytaniu poprawię ![]() OMG jakie późne jedzenie kolacji. |
|
|
|
|
#4496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze zostalo duzo!!! i z mieskiem tez mamCytat:
![]() Cytat:
fajnie ze masz jakies hobby...........moj tż np. ma fiola na punkcie filmow DVD i tylko oryginalne musi miec- ma ich ponad 300!!! wiec gdzie nie otworze szafki tam jego filmy..........dobrze ze w lodowce nie chowa
|
|
#4497 |
|
Rozeznanie
|
kurcze jakoś mi wizaż szwankuje co tu się znowu dzieje grr
|
|
|
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Można dziś dostac ku***cy z tym wizażem
|
|
|
|
#4499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam ze słonecznego Szczecina
Dzisiaj mnie nie będzie aż do wieczora, bo mój braciszek ma bierzmowanie ![]() więc za dużo proszę nie pisać oj dziękuję Cytat:
ad. 2 żebyś sie kiedyś nie zdziwiła jak będziesz otwierać lodówkę ![]() Zmykam jeszcze na chwilkę na wątek mamusiowy i idę się ogarnąć makijażowo i ubraniowo Do później i buziaczki dla każdej
|
|
#4500 |
|
Rozeznanie
|
Mój mężuś to ma świra na punkcie płyt cd masakra też mam ich poełno i oczywiście muszą być orginalne:P
A pochwale wam się że odebrałam bilety do opery i idę z mężem 4 kwietnia na rent taki miusical rockowy niby. Ale jak odbierałam bilety to zobaczyłam, że do Szczecina przyjeżdża Małaszyński i będzie to przedstawienie "upiór w mocherze" czy jakoś tak. Kurcze chciała bym iść ale 120 zł bilet a to dla mnie za dużo jak byśmy szli z mężem to 240 zł nie stać nas narazie grr a szkoda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Ale u Ciebie to i w sumie końcówka ciąży 

i powiedzialam ze ma zostawic bo pewnie sie przydadza kiedys 
No cudo będzie 

ja ty w salonie. A syppialni zazdraszczam, ze tam sie cos wiecej procz lozka zmiesci 
hand-made: urodzinowo na 40tkę