|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
podoba mi sie ta bluzeczka z fotki nr 2
Cytat:
![]()
![]() |
#4442 | ||
Wtajemniczenie
|
Jaka ona słodka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam do was pytanie - czy któraś z was wymieniała może meble w kuchni i rozbierała stare ? Bo moja kumpela właśnie dostała kosztorys za takie własnie usługi i to cholernie dużo wyszło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
|
Malutka dzięki
![]() ![]() Anusia_piekniusia Ja wypiłam jedno małe piwko bo bałam się wiecej a potem tylko soczek. Coś czuję, że teraz znowu nie prędko dam się namówić na spotkanie w takim miejscu. Z mebelkami niestety nie pomogę, bo u mnie Ci co rozbierali to robli to sami a i meble składali sami - te z Ikei - podobno nie jest to takie trudne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam Was moje drogie waryjatki Chciałabym powiedzieć, że zbieram się do odpisywania od 3 dni i szlag mnie już trafia na tym wizażu, bo:![]() 1. Jestem debilem i za cholerę nie umiem pozmieniać tych kolorów ![]() 2. Co chwilkę mi szwankuje, wyłącza się, jakieś errory wyskakują ![]() 3. Jak zacytuję posty to połowa dziwnym trafem znika jak daję na odpowiedz ![]() 4.No kurka tak skrobiecie, że nie nadążam ![]() Która tu takie cudaczne karteczki wklejała???? ![]() Przyznać się! ![]() PaulinkaIzabelka, Izabelka1 i Izabelka2- dla Was moje kochane mega mega mega spóźnione życzenia! Ale prosto z mojego serdelka płynące i przesyłam też buziaki gorące ![]() Cytat:
![]() Ad.2-no ładnie, jakbym czytała o mnie i moim gadzie przebrzydłym ![]() Tylko u nas zawsze ja walę focha, bo przegram ![]() buahahahahhahahahhahahaha ![]() padłam- wyobraźnia działa ![]() Cytat:
troszczy sie mamusia o synka ![]() omg!!! jakie cudaczne! ![]() ja kcem jednego... albo najlepiej 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad.2-no, moja krew ![]() Ad.3-Trzymam kciuki za ten kredyt słodziaku ![]() Ad.4-Wiewióra zaje*iaszcza! Mnie miasta nie kręcą... jednak co wiocha to wiocha. ![]() Ad.5-Wow ![]() Trzymam paluchy zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez tak sobie winko tłumaczę ![]() Cytat:
![]() chociaż mnie udało się kupić spódniczkę w Cameieu za 39,90 jeszcze z wyprzedaży ![]() ![]() Ad.2-Boszzzzzzzzzzzzzz... jaki piękny piesio! Daj go troszkę ponućkać ![]() no i szafa pełna! ![]() Połowa mi się nie zacytowała i jestem zła ![]()
![]() |
#4445 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurna to Ty masz przewalone. Do pubu nie chodzić...współczuję ![]() No, wreszcie się Paniusia pojawiła ![]() Z wizażem też mi się czasami cosik psuje i połowy mi nie cytuje.
"siedem dusz" jak już pisałam całkiem fajowe, chociaż przez pierwsze ok 40 min za bardzo nie wiedziałam o co chodzi. Z zakupami na serio ceny powalają. Żeby zwykły T-shirty kosztowały po 80-100 zł ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Dzięki wielkie za takie miłe słowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2. Na dym papierosowy reaguje tak samo! Zawsze mnie potem głowa boli... Cytat:
Daguś ja będę Cię regularnie molestować o zdjątka tej słodkiej młodej damy ![]() ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-18 o 13:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajowski film- dla mnie mega piękny i z niezwykłym przesłaniem ![]() Ale wiedziałam o co kaman po jakichś 20 minutach ![]() ![]() buahahahahhahahaha... coś o mnie ![]() ![]() ja też się STARAM ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2- dziękuję kochanie ![]() ![]() Lasencjonki kochane lece już z roboty! Nie zdążyłam tradycyjnie napisać co u mnie, no ale czas mnie goni. Postaram się u małżonka w pracy coś naskrobać. ![]() Buzi ![]() ![]()
![]() |
#4450 | ||||
Zakorzenienie
|
Te lniane spodensy sama bym Ci zabrala, tylo pewnie sa sporo za duze hihiih. Ale prawde powiedziawszy, sama mam kilka fajnych ciuszkow ciazowych, co mi kiedys mama w lumpku znalazla
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do zapachu papierosow, to mam znajoma jak sie do niej idzie na kawe to jak wracasz do domu to wszystko ci ssmierdzi lacznie z bielizna... Dlatego nie lubie knajp gdzie sie pali potem wlosy mi smierdza kilka dni... bleeeee Cytat:
![]() A co do mebelkow, niestety Ci nie pomoge, nasze stare meble maz z bratem sami rozebrali i nic wiecej nie wiem, bo ja bylam nie wtajemniczona. Pewnie jakas czarna strona mocy ... hehheh Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ach wrocilam z miasta, wciaz wieje, bylam u notariusza i okazalo sie ze mam zle zaswiadczenie ze skarbowego, musimy isc po inne. Ale za to kupilam mezusiowi koszule na lato. Czarna w siwe stebnowane pasy ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami żoneczki w ten piękny ciepły wiosenny dzień
![]() i zabieram się do czytania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zapraszam - jeszcze zostaly!! no w sumie tak.......jeszcze pare bluzeczek z krotkim rekawiem, jakies rybaczki na lato i styknie ![]() Cytat:
to trzymaj te ciuszki - napewno sie kiedys przydadza ![]() ja ide dzisiaj do mojej kuzynki grzywke sciac, ale nie wiem czy mnie nie napadnie i zetne moje dlugie wlosy...... kurcze ale jestem pelna - caly talerz pierogow ruskich wlasnie siedzi w moim brzuszku hehe
![]() |
#4453 | ||||||
Zakorzenienie
|
No wreszcie się doczytałąm wszystkiego!!!
Skarby jeszcze raz dziękuję za życzonka ![]() a jak wspominałam mężuś się nie spisał i tylko kwiatki przynióśł i tłumaczył,że nie miał kieedy kupić prezentu ![]() ![]() u nas piękna wiosna oby jak najdłużej się utrzymała ciepełko, że dziś chodzę w samym sweterku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze nie miałam okazji wyskoczyć na zakupki z teściową a zresztą nie widzę nas razem na zakupach ![]() ![]() ![]() przepisik zapisany i wypróbuję niedługo ![]() no właśnie tu cała Irlandia nam świętowała wczoraj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja nie przepadam za takimi starymi kamienicami ale parczek piękny ![]() Cytat:
![]() tylko rozsądnie dysponuj kasą ![]() ależ ona słodziutka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
No udało mi się wrócić do domku, szczęściem mnie nigdzie nie wywiało. Wstrętna ta pogoda! Ja chcę prawdziwą wiosnę
![]() ![]()
#4455 |
Zakorzenienie
|
doberek
![]() wlasnie przylazlam z pracy i pije kawke bo lebek mnie boli caly dzien, jak ktoras chetna na kawule to bardzo prosze sie czestowac ![]() sie normalnie uryczalam na tym filmie wczoraj ze do pracy poszlam z oczami czerwonymi jak u krolika....piekny film ![]() oka sroka zmykam do nadrabiania |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kotecku chętnię się z Tobą kawuni napiję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale z niej słodziak ![]() ![]() u nas to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Salon (28m2, kształt litery L) meble do salonu ----> http://www.szynaka.pl/system-28-mebl...kojowe-115.htm (3 komody, szafa, półka) narożnik ---> coś takiego choć sama jeszcze nie wiem http://www.allegro.pl/item567655510_...ina_200cm.html prawdopodobnie w kolorze czerwonym, śliwkowym lub bordowym ![]() ![]() kolor ścian jakiś taki bardzo jaśniutki beż lub wanilia, a struktura w jakimś mocniejszym kolorze Sypialnia (16m2, kwadrat) meble w kolorze olchy (duża szafa, ze 3 komody , szafki nocne no i łoże małżeńskie ![]() kolor ścian: ze względu na to, że pokój bardzo jasny postawiliśmy na ciemne kolory: 'monsunowa zieleń', z jakimś wzorem (nad łóżkiem) z szablonu malarskiego w kolorze 'aksamitny burgund' lub 'meksykańskie chili' (farby z dekoralu). Firanki białe z 'czerwonawym' ![]() no i to chyba wszystko, póki co ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-18 o 17:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ta sypialnia ciekawa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4460 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
dzastuś przecudne te mebelki! Oj już nie mogę się doczekać zdjątek jak remont skończycie
![]()
#4462 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki, ale słodzicie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was gorącym buziakiem
![]() Cytat:
![]() A co do Sycylii to byłby wypas, trzymam kciuki, żeby się udało ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
![]() U mnie dzisiaj pikne niebo było, błękitne bez ani jednej chmurki, słońce grzało niesamowicie, tylko z rańca był chłodny wiatr... ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Puszysty zwierzaczek, wygląda jak mały niedźwiadek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i scielam troche wloski, ale tylko mocno wycieniowalam, dlugosc zostala ta sama ![]()
![]() |
#4465 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cudowny ten piesek dosłownie misiu taki przydał by mi się bo mój mężuś nie lubi się za bardzo przytulać ![]() Cytat:
Cytat:
A ja dymu papierosowego też nie lubię a puby bardzo lubię więc niestety cos za coś. Ale tez mnie strasznie wkurzaja potem te smierdzące rzeczy i włosy. Moim zdaniem powinno byc jak w Iorlandi i w lokalach palic sie nie powinno:P Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a mieszkanko fajniutkie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4468 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
2. hyhy a ja tak ![]() 3. tez wrocilam zawiedziona,ale jakos nie bylo na czym zawiesic wzroku,,,jakos rzeczy do domu bardziej mnie interesowaly...fajne plytki upatrzylam! Cytat:
![]() ![]() 2. gratuluje zdanego egzaminu!!! zdolna bestyja jestes! 3. co do kredytu to i my sie decydujemy juz na 99% i wybralismy CHF w Nordea...calkiem znosne raty nam wyliczyli.... 4. faaajne te fotki---wiewiora zwlaszcza (ps. malz mi kiedys powiedzial ze kojarze mu sie z wiewiorka?! ![]() 5. wooooooooooooooooow! Sycylia!!!!!!!!! tak po gangstersku zalatuje.....zazdraszczam ! Cytat:
slownictwo to z lubelszczyzny ![]() a ciuchow jakos nie widzialam superanckich! tylko jakie spsodnie i zakiet z C&A ale nic oszalamiajacego wiec odpuscilam wydawanie 2stowek bo az tak niezbedne dla mnie nie sa.... ja juz sie rozliczylam i dostane az 170zl ![]() poszalejemy zwlaszcza ze malz ma do ZAPLATY 1400zeta!!!! Cytat:
jaka ona cuuuuuuuuuuuuuuudna!!! rozkoszna kulka! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Podpisuje sie pod petycja Agi do Daget! ja tez chcem ogladac futrzaka co tydzien! a ja sobie zakupilam dzis kolejnego storczyka do kolekcji! jakbyc co to w bierdonce sa za 19,90 ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Wtajemniczenie
|
mam pytanie do fanatyczek storczykowych ![]() dlaczego więdną im liście i to każdemu?? ![]() ![]() LOLA bardzo ładnie masz w mieszkanku
![]()
![]() |
#4470 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witanko wieczorkiem
![]() Zakupki dzidziusiowe bardzo udane ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 1 jestem za ![]() Cytat:
![]() ad. 2 a mąż zorientowany w wymienianiu zawartości swojej garderoby czy to taka tajniacka akcja ![]() Cytat:
![]() ad. 2 a podzielisz się pierożkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętajcie kobietki, że dzisiaj YCD ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.