|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
Witaj
![]() Czy znalazłabyś coś za shimmera lub maczka?
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
|
hej,
Laylo, co z foteczkami ?czy dostałaś już odpowiedz od wizazanki zainteresowanej maczkiem? EDIT. dziękuję za fotkę, dziura jest spora , ale na solidne zapoznanie się z kolorkiem wystarczy mi. W takim razie wymieniamy pryzmy za shimmer rose?
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2009-03-14 o 11:01 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, jestem bardzo chętna na wymianę, tylko pytanie, czy czekamy na odpowiedź Doroty w sprawie maczka, bo wtedy byłaby jedna paczka, czy też ew. zrobimy dwie wymianki? jak Ci pasuje? bo ja wolałabym się wstrzymać do niedzieli wieczorem, może zerknie do swojego wątku i będzie odpowiedź, tak czy inaczej, piszę pw, przesyłka przecież i tak w poniedziałek
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę ze spokojnie mozemy zaczekac do niedzieli wieczorem na odp w sprawie maczka, i tak wczesniej nie zdołamy wysłać
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem pod oczy EL?
|
|
|
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Podoba mi sie ten błyszczyk Diora
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
hej, odzywam sie ponownie:
dokładka - nowy pędzelek - liner smashboxa, ma lekkie wgniecenie powstałe w transporcie, ale nie rzutuje na właściwości użytkowe dokładka 5 Diora rose gipsy, bez jednego cienia w kolorze ostrego różu, kod 4C01, ubytek rzędu 5 proc., coś u mnie?
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
shimmer i maczek leci do Malwiny
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
jeżeli coś się wyjaśni, to ja się odezwę u Ciebie, bo pewnie sam pędzelek to bez sensu wymieniać
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesuje mnie:EL hydra complete multi level, krem pod oczy, połowa słoiczka Zapraszam, zajrzyj Masz jeszcze jakis kremik po oczy niekoniecznie w wyższej półki?
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- oolong, amidalla potwierdziła dzisiaj wymianę na cienie Diora jeżeli jesteś zainteresowana samym pędzelkiem, to mi podoba się u Ciebie nowy effaclar M. Pędzelek pochodzi z zestawu 7 pędzli, za komplet zapłaciłam 350 zł, zamówiłam je z Truskawki i dlatego jeden - dokładnie ten został lekko wgnieciony w transporcie. To wgniecenie skuwki widać, ale rączka jest nienaruszona i sam pędzelek w ogóle nie używany. Pędzle są bardzo dobrej jakości, używam wszystkich pozostałych i naprawdę najlepsze, jakie kiedykolwiek miałam. No tylko pozostaje kwestia, czy Ty w ogóle byłabyś zainteresowana opcją pędzelek za krem. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Layla79 byłabym zainteresowana tylko zamiast zapachu naf naf jak byś miała co innego to proszę o propozycję
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem! zamiast tego mogę dać Ci próbkę najnowszej bazy rozświetlającej Diora! wczoraj dostałam taką malutką próbkę robioną w perf., ale ja już wypróbowałam i nadal została tam baza. daje śliczny efekt coś tam fajnego zawsze znajdę, na stówę, tylko no jestem teraz w robocie i ja nie pamiętam, co tam mam, ale co powiesz na niespodziankę? no oprócz tych uzgodnionych próbek perfum
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Powiem szczerze,ze nie mam pojęcia ile moze byc warta książka Laura Flynn McCarthy "Uroda bez tajemnic". Akurat tą publikację dostałam na urodzinki Cena była,ale widzę,że na końcu flamastrem zamazana.Przeczytałam prawie od deski do deski, jest więc w stanie bdb jeżeli wiesz, w jakim sensie piszę Tu znalazłam więcej z opisu:http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=97022 Nie mogę doszukać się ceny w necie, a lubię równe wymianki..nie wiem, jak to wycenić, a zachomikowanych balsamów i żeli nie mam teraz, sama muszę kupić niedługo jakbyś widziała wymiankę? ja ksiażkę mogę oczywiście oddać i jestem bardzo chętna na 1/2 kremiu pod oczy ELEdytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-19 o 13:52 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Tompolu, znalazłam cenę na All. - waha się pomiędzy 10 a 20 zł. przyjmijmy 20.
NUXE TONIFIC- Intensywnie ujędrniający krem (biust, brzuch, uda) 7ml saszetka cała =ESTEE LAUDER - Idealist serum, próbka 1,5 ml CLINIQUE- 7 Day Scrub cream, mianitura 7 ml, nieużywana to ja jestem bardzo chętna na wymianę. a próbki sama wypróbkuję. Więc jeżeli Tobie odpowiadałby taki układ, to zapraszam na pw. a jeżeli wybrałam za dużo, to przepraszam ![]() . |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Balsamu jest ok 195/200ml - to opakowanie pełnowymiarowe. A jaką masz wersję Bombki? Byłabym bardzo chętna na te 10ml
Mogłabym za nią jeszcze zaoferować 25/50ml Code edp
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Armaniego Code mam w wersji edp i tak pomyślałam, że może weselej mu byłoby razem z balsamem ![]() Podaj proszę konkretną propozycję za 10 ml w atomku chciałabym ten balsam |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Jak to dobrze,ze Ty lepiej posługujesz się ode mnie wyszukiwarką Od razu wiemy na czym stoimy...No tak, oczywiście,ze cenowo wcale nie wybrałaś ode mnie za wiele, nawet jeszcze coś powinnaś,tylko teraz zawahałam się, bo : książka, krem Botanics 75ml z niewielkim ubytkiem, parę próbasów..i to wszystko za ok.7ml kremu EL ![]() Chyba zrezygnuję,bo moje oczka nie są aż tak wymagające, wystarczyły tańszy krem. Przeprszam i pozdrawiam |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem Cię absolutnie Tompolu i też uważam, że kremy są stanowczo za drogie. chodzi tylko o to, że te 7 ml wystarczą na 2 m-ce codziennego używania rano i wieczorem. Ale ja nie nalegam w żadnym wypadku. Tak pomyślałam, że ta książka przydałaby mi się, ale nic to pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozwól, że się jeszcze zastanowię, bo za balsam dałam w Sephorze 155zl (szał zakupowy i zaćmienie mózgu
) i nie wiem, czy by mi się to opłacało. Dziś myślę, że dam znać. Ale nie powiem - kusisz
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, ceny czasem powlają, ale jednocześnie fajnie, jak się trafi własnie TEN Wtedy nieważna jest cena, oczywiscie w granicach rozsądku. Pewnie,ze byłabym chętna na taak długie testowanie, ja wiem,ze potrzeba tylko odrobinkę Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-19 o 16:47 Powód: edit |
|
|
|
|
|
#89 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja decyzja ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co-udanych wymian życzę.
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

?

ale wiem! zamiast tego mogę dać Ci próbkę najnowszej bazy rozświetlającej Diora! wczoraj dostałam taką malutką próbkę robioną w perf., ale ja już wypróbowałam i nadal została tam baza. daje śliczny efekt
Cena była,ale widzę,że na końcu flamastrem zamazana.Przeczytałam prawie od deski do deski, jest więc w stanie bdb
Mogłabym za nią jeszcze zaoferować 25/50ml Code edp