![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
Witaj
![]() Czy znalazłabyś coś za shimmera lub maczka? ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
hej,
Laylo, co z foteczkami ![]() czy dostałaś już odpowiedz od wizazanki zainteresowanej maczkiem? EDIT. dziękuję za fotkę, dziura jest spora ![]()
Edytowane przez malwiiina Czas edycji: 2009-03-14 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myślę ze spokojnie mozemy zaczekac do niedzieli wieczorem na odp w sprawie maczka, i tak wczesniej nie zdołamy wysłać ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za krem pod oczy EL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Podoba mi sie ten błyszczyk Diora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
hej, odzywam sie ponownie:
dokładka - nowy pędzelek - liner smashboxa, ma lekkie wgniecenie powstałe w transporcie, ale nie rzutuje na właściwości użytkowe dokładka 5 Diora rose gipsy, bez jednego cienia w kolorze ostrego różu, kod 4C01, ubytek rzędu 5 proc., coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
shimmer i maczek leci do Malwiny
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Ciebie, bo pewnie sam pędzelek to bez sensu wymieniać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() EL hydra complete multi level, krem pod oczy, połowa słoiczka Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- oolong, amidalla potwierdziła dzisiaj wymianę na cienie Diora ![]() jeżeli jesteś zainteresowana samym pędzelkiem, to mi podoba się u Ciebie nowy effaclar M. Pędzelek pochodzi z zestawu 7 pędzli, za komplet zapłaciłam 350 zł, zamówiłam je z Truskawki i dlatego jeden - dokładnie ten został lekko wgnieciony w transporcie. To wgniecenie skuwki widać, ale rączka jest nienaruszona i sam pędzelek w ogóle nie używany. Pędzle są bardzo dobrej jakości, używam wszystkich pozostałych i naprawdę najlepsze, jakie kiedykolwiek miałam. No tylko pozostaje kwestia, czy Ty w ogóle byłabyś zainteresowana opcją pędzelek za krem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Layla79 byłabym zainteresowana tylko zamiast zapachu naf naf jak byś miała co innego to proszę o propozycję
![]()
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Powiem szczerze,ze nie mam pojęcia ile moze byc warta książka Laura Flynn McCarthy "Uroda bez tajemnic". Akurat tą publikację dostałam na urodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.biblionetka.pl/ks.asp?id=97022 Nie mogę doszukać się ceny w necie, a lubię równe wymianki..nie wiem, jak to wycenić, a zachomikowanych balsamów i żeli nie mam teraz, sama muszę kupić niedługo ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-19 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Tompolu, znalazłam cenę na All. - waha się pomiędzy 10 a 20 zł. przyjmijmy 20.
![]() NUXE TONIFIC- Intensywnie ujędrniający krem (biust, brzuch, uda) 7ml saszetka cała =ESTEE LAUDER - Idealist serum, próbka 1,5 ml CLINIQUE- 7 Day Scrub cream, mianitura 7 ml, nieużywana to ja jestem bardzo chętna na wymianę. ![]() ![]() ![]() . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Balsamu jest ok 195/200ml - to opakowanie pełnowymiarowe. A jaką masz wersję Bombki? Byłabym bardzo chętna na te 10ml
![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podaj proszę konkretną propozycję za 10 ml w atomku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Jak to dobrze,ze Ty lepiej posługujesz się ode mnie wyszukiwarką ![]() No tak, oczywiście,ze cenowo wcale nie wybrałaś ode mnie za wiele, nawet jeszcze coś powinnaś,tylko teraz zawahałam się, bo : książka, krem Botanics 75ml z niewielkim ubytkiem, parę próbasów..i to wszystko za ok.7ml kremu EL ![]() Chyba zrezygnuję,bo moje oczka nie są aż tak wymagające, wystarczyły tańszy krem. Przeprszam i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Cię absolutnie Tompolu i też uważam, że kremy są stanowczo za drogie. chodzi tylko o to, że te 7 ml wystarczą na 2 m-ce codziennego używania rano i wieczorem. Ale ja nie nalegam w żadnym wypadku. Tak pomyślałam, że ta książka przydałaby mi się, ale nic to ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Pozwól, że się jeszcze zastanowię, bo za balsam dałam w Sephorze 155zl (szał zakupowy i zaćmienie mózgu
![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie,ze byłabym chętna na taak długie testowanie, ja wiem,ze potrzeba tylko odrobinkę ![]() ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-03-19 o 16:47 Powód: edit |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Póki co-udanych wymian życzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.