|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
musi byc jednak elegancko ![]() a juz sobie nie wyobrazam jak mozna do slubu Hummerem jechac ![]() oooo znalazlam tez panoramy mojego kosciola http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...-1&t=16&lang=p ![]() super ta strona wszystko sobie mozna ogladnac jakby sie tam bylo![]() TZ zarzadzil, ze zaraz idziemy do kuchni robic spaghetii... moja dieta lezy i kwiczy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-15 o 19:23 |
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
mi działa przesliczny ten kosciół tylko rzeczywiscie troche bedzie meczace siedzenie w ławce bez oparcia,
lain twoj kosciolek tez bardzo ładny |
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
hm...auto do ślubu
my pewnie pojedziemy srebrnym oplem mojego przyszłego teścia jej, dekoracja samochodu? myślałam że o tym się dyskutuje miesiąc a nie rok i miesiąc przed ja się jeszcze nie zastanawiam ![]() i tak myślę o tym kamerzyście, to chyba zależy od człowieka. Jestem oszczędna (bardzo), ale jeśli mi na czymś zależy to na tym nie oszczędzam Mimo wszystko znam siebie i wiem, że obejrzałabym to może ze 2x a i tak bym się sobie nie podobała i może to egoistyczne ale jeśli chciałabym oglądać to nas a nie np dzieci bawiące się w kółeczku i ciocię lat 60 tańczącą z wujkiem lat 70 a film z wesela zawiera wszystko a młoda para to jakieś 10% chyba że powiem kamerzyście "proszę przez 10 godzin kręcić tylko nas" Cytat:
sama myślę o takiej albo bez brylantu
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-15 o 20:16 |
|
|
|
|
#665 |
|
Rozeznanie
|
lain na zdrówko
co tam dietka ![]() a kościółek jest śliczny więc na pewno cudnie wyjdzie wszystko! ![]() mój jest podobno najgorszy w okolicy do fotografowania bo żółto wychodzą fotki ale co am - mój i koniec
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
Teraz z nią wcale o tym nie gadam, bo dla niej to stanowczo za wcześnie. I tak źle i tak niedobrze ![]() Co do dekoracji samochodu, to my raczej będziemy mieli bardzo delikatne kwiatki. Na garbusa zbyt wiele dekoracji nie trzeba
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Juz zdecydowane od Października ide na studia
Bede robiła technika i licencjata... Dziś po pracy poszłam do dentysty i od 8 lat mi 4 zeby do roboty mi doszły:/ Więc dzis mi zrobił jednego, teraz musze isc na RTG i bede miec jeszcze 9 ząbków do roboty. Ale powiem Wam ze tak sie bałam a nic mnie nie bolało Z Tz tak mi było fajnie dziś miał egzamin. Tęsknie za nim a dopiero sie zobaczymy w piątek ![]() Nie oge Was nadrobić teraz bo chrześniak mi zajmuje komputer. WIęc tylko chciałam Wam powiedzieć ze ide sa studia
|
|
|
|
#668 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy kiedyś zaczynał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
spokojnie w przyszłym roku coś wybierzemy, chociaz ja najchętniej już bym wszystko robiła i kupowała itd ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oto zdjęcia kościółka w którym chcemy wziąć ślub (nie znalazłam lepszych fotek, na zdjeciu nr 2 widać "całe" wnętrze, kosciółek w środku, jak widac jest malutki )
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz sie nie robi takich nudnych filmow gdzie kamerzysta zaglada gosciom do talerza ![]() teraz film trwa jakies 1,5 godziny, zawiera najwazniejsze momenty i fajnie zmontowane klipy grunt to dobrego kamerzyste wybrac, wtedy jest super pamiatka![]() TZ zjadl na wielkim talerzu, a ja w malej miseczce tyle dzis z diety zostalo![]() Cytat:
![]() to teraz nie niancz dzieci tylko do matury sie ucz ![]() od 8 lat nie bylas u dentysty?
|
||
|
|
|
#670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wydaje mi sie, ze dwa landki moga fajnie wygladać A ja lubie duże auta, fakt, że nie sa eleganckimi limuzynami, ale to chyba nie szkodzi co nie? Widziałam pare suv'ów jako auta ślubne i wyglada to po prostu tak, że ktos nie wynajmuje tylko jedzie tym co ma A u mnie może będzie to wygladało na troche bardziej przemyślane skoro będa dwa. A jeszcze za nimi może jechac suv mojej cioci to wtedy będą dwie terenówki i suv takie wielkie auta - może fajnie???![]() ![]() Na aucie mi nie zależy a jak tak kiedyś tu rozmawiałyśmy to większość mówiła, że żal wydawac tysiaka na wypożyczenie to sobie wzięłam do serca. ten mój jest dokładnie w takim kolorze http://www.landrover.pl/10576 moja dieta też średnio, bo zjadłam pół czekoladowego baranka, ale czuje się chudsza. W sumie nie obżerałam się w święta. Cytat:
Gdybym bardzo liczyła sie z kosztami to wzięłabym byle MIetka byle w jakiś sposób udokumnetować wesele.Cytat:
![]() tz teraz liczy ile nas wyjdzie transport gości...boje się, że strasznie dużo. LAin ogladam Twój czercz
|
|||
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli dałaś się przekonać do garbusa ![]() Cytat:
![]() masakra z tymi zębami, nie chodziłas na kontrole?Lepiej regularnie chodzić, bo później taki zonk jak u Ciebie i majątek u dentysty zostaje. nie taki malutki, mój jest mniejszy, nie wiem jak wytłumaczyć ile on ma, ale strasznie krótka jest droga do ołtarza. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiczowate "ozdobniki", podpisy z worda chyba beznadziejnie sztuczne ustawianie się do kamery (na tle meblościanki) i nawet... kiwanie do niej Takiej wiochy już dawno nie widziałam. Wszyscy wyli ze śmiechu podczas oglądania tego pseudo filmu weselnego Jakbym ja miała tak nakręcony film, to za Chiny ludowe bym tego nie wzięla.Za młoda to na pewno nie jestem. W dniu ślubu będę miała 25 lat Po prostu chodziło mi o termin. Mojej mamie się wydaje, że wystarczy wszystko załatwić kilka miesięcy przed ślubem, a nie ponad rok ![]() A co do garbusa, to jeszcze go nie widziałam, ale pewnie i tak nim pojedziemy Jakoś nie mogę odmówić mojemu Kochaniu jak tak mnie namawia i tak się na ten samochód napala
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-04-15 o 21:01 |
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wzięła byle kogo. Zawsze to jakaś pamiątka mimo, że kiczowata![]() Strasznie bym chciała znaleźć pracę, bo chcę iść na studia podyplomowe W ogóle czytałam wątek o tym jak dziewczyny po studiach nie moga znaleźć pracy i sie teraz boję.eeee to jak mamie tylko o to chodzi to luzik,, uda się jej jakoś wytłumaczyć
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-15 o 21:03 |
|
|
|
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
Aniolek, a garbusa wynajmujecie czy jakiś znajomy wam pożycza?
Edytowane przez natj Czas edycji: 2009-04-15 o 21:11 |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczęście to samochód znajomego i by nam za free pożyczył
Trochę cały czas się o miejsce obawiam, bo w sukni może być ciasno, ale jest możliwość wyjęcia przedniego siedzenia, więc tragedii nie będzie ![]() PS. Długo Ciebie nie było. Co tam u Ciebie? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo a tu http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...-tyniec&lang=p http://panoramy.zbooy.pl/360/show.ht...ec-waly&lang=p chce plenerek (+ wyprawa nad nieopodal polozone jeziorko )to na wzgorzu to wlasnie opactwo, a to z dwoma wiezami to kosciol gdzie bedzie slub ![]() teoretycznie moglibysmy strzelic sesje przy okazji slubu, ale jednak wole podjechac tam w tygodniu i na spokojnie sobie popozowac ![]() co do kamerzystow Mietkow i przypadku ktory opisala Aniolek - to chyba para mloda widziala kogo bierze? chyba ogladneli najpierw jakies jego filmy ![]() ja w zyciu bym takiego kamerzysty nie wziela |
|
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
kurczę, liczymy na fotografa naszego
a co do kamerzysty - jeszcze go nie mamy jakoś nam średnio na nim początkowo zależało, a teraz jak zaczęło - to nie wiem, nawet co jest istotne przy wyborze.
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na pamiątkę będą zdjęcia
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2009-04-15 o 21:24 |
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wtedy byłam w tym kościele to liczyłam ile osób mniej więcej przypada na ławkę i mi wyszło, że powinni się zmieścić![]() nie obejrzę sobie tej panoramy, bo mi się net wali Ale domyślam sie jakie mniej więcej widoki![]() Wkurzylam się, bo weszłam na strone banku a tam informacja, że opłata za konto tż 19,5 zł a zwrot opłaty jak na konto wpłynie minimum 8 tys. miesięcznie Dotą d opłata była 15 zł i jakies takie wymagania, że spełnialiśmy i nam oddawali ją co miesiąc, czyli konto za darmo a teraz wymiękamy...Dobrze, że moje studenckie za friko. Tylko teraz mamy myślenie czy zostać i płacić to 19,5 zł co miesiąc - tyle mamy odsetek z oszczędności, więc głupio, żeby oszczedności zarabiały na opłaty za konto ale nie chcemy rezygnować, bo mamy kartę z ubezpieczeniem podróżnym. Tylko czy to ubezpieczenie warte ponad dwie stówy rocznie![]() A tak fajnie z tym kontem mielismy Tż jutro rozkmini co robimy.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy tez jeden film na ktorym ja mam 5 lat, a moj brat 2.... wspaniale wspomnienia kaseta juz jest porzadnie 'zorana' bo fajnie sobie czasem wlaczyc i popatrzec jeszcze raz choc doskonale wiem, ze za 5 sekund na filmie brat podbiegnie do okna i bedzie do mnie krzyczal "Nataja jest kochana" ![]() a jeszcze jak filmik bedzie profesjonalnie zrobiony to juz w ogole super ![]() no, ale jak nie chcecie to nie bede was namawiac ![]() Cytat:
a nas N. uszczesliwia, bo od maja nam likwiduja oplaty za przelewy konto za darmo, bankomaty za darmo. tylko za karty placimy 1,50 - ale moze to tez niedlugo zlikwiduja
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-15 o 21:39 |
||
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie ma ciekawszych zdjęć, jak pojedziemy, to porobię.
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, może z 12![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
jak tz uzna, że otwieramy np. w N. to wiadomo gdzie i do kogo pójdziemy realizowac plany Ale coś przebąkiwał o mbanku. Ale ja jestem skłonna juz płacic ta kasiorę, bo to konto ma dostep do lepszych produktów, wyższych oprocentowań itp. Ehhhh kryzys ukazał swe oblicze
|
||
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
oooo rany jak ja sobie uświadomie jak długą mam drogę do ołtarza to łał normalnie :P
dłuuuuugo będę szła z tatą a co do samochodu... hondzizna czeka a dekoracje.... jeszcze nie wybrane... ale nie będą jakieś wielkie.. bo i tak tylko pod kościół zajedziemy.. na wielki wjazd pod salę weselną mamy doroszkę zapewnioną przez właścicielkę sali... jakiś kilometr od sali przesiadka... odczekanie aż wszyscy dojadą i dopiero wjazd
|
|
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
My pojedziemy audi albo mercedesem
Nie możemy sie zdecydować Audi ma brat a mercedesa wuja. Wolałabym mercedesem, ale mamy sesję foto przed ślubem i nie chcę już od rana wuja angażować![]() A do kościoła u nas młodzi jadą na końcu, a na salę pierwsi, bo prowadzą gości, żeby wszyscy trafili ![]() A tak ogólnie strasznie cicho tutaj ostatnio Wiosna się zrobiła i wszystkie pouciekały
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja sie tylko przywitam bo i tak nie dam rady nadrobic tego co napisałyście
|
|
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio i tak mało piszemy Przynajmniej mi się tak wydaje
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam konto w PKO, ale tam % takie średnie chyba jest na tle np mbanku z tego co pamietam ![]() Atak wogole bylismy wczoraj spotkac sie ze znajomymi(nie ma jak 'ściganie sie na 3, 4 autka ) i wrocilam o 2 a pobudka 7:45 sama sie obudziłam ot tak
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oprocentowanie w kazdym baku jest psie... do mojejmamy z banku przyszło pismo, że teraz z kontafirmowego będą pobierać 3% (minimum 5 zł) za pobieranie pieniędzy z bankomatu.... chyba muszę tatę przekonać, żebyśmy transakcje robili bezgotówkowo bo te opłaty zeżrą nam cały majatek |
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potem jest witanie chlebem i solą. Następnie młodzi wchodzą pierwsi, pan młody przenosi pannę młoda przxez próg a za nimi w parach kroczą goście Wszyscy wchodzą i póżniej są życzenia(przed kościołem się u nas nie praktykuje) i toast. Później juemy obiad i pierwszy taniec i zabawa do samego rana aaa i zapomniałąm dopisać, że chlebem i solą u nas częstuje obsługa z sali nie ma takiego zwyczaju, ze rodzice i że sie spiewa (ale nie pamiętam jak ta pieśń się zwie )
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-16 o 10:08 |
|
|
|
|
#690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widziałam jakis miesiąc temu,nie wiem czy jeszcze jest, lokate w Open Finance na 10% taką, że przez interent sie zakłada, ale jak aż tyle pcent to pewnie krótko trwało. Z reszta z lokatami to ja czekam jak tz zacznie nowa prace to cos założę jako pierwszy klient I o ile nie rozpieprzymy wszystkiego w Paryżu i będzie z czego lokate zrobić![]() Ty lepiej sprzedwaj szybciutko euro, ponoc ma się utrzymywać w granicy 4-4,2 zł, ja sie cieszę ale dla Was to kiszka ![]() Cytat:
A u mnie u ortodonty wiecie co wymyslil, że jak płace kartą to doliczaja mi aż 3%, jak płaciłam 200 zł kiedys to zapłaciłm 206, jak robia takie cuda, bo ich nie stac na opłaty trnasakcji z terminala to niech w ogóle z niego zrezygnują. A myslałam, że to porządna klinika, jest pełno obcokrajowców a tu taka wiocha, tylko, że obcokrajowcom to wisi czy zapłacą te 3% więcej. W przyszłym tyg będe płacić im 1500 zł i będę musiała z gotówką iść, bo inaczej 45 zł mnie płacenie kartą będzie kosztowało. Chamówa. Strach chodzić z taką kasą torebce a ide w takich godzinach, że tz jest w pracy, bankomat jest daleko to będe musiała przez pół miasta popieprzać ![]() Obca u nas tez chlebem i solą wita kierownik/właściciel sali. jestem u tz i myślałam, że cos zjem, patrzę - bagietka...ale okazało się, ze tak sucha, że bardziej się nadaje do samoobrony niz jedzenia I dupa, nic nie zjem Będę do obiadu o jednym bananie...
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-04-16 o 10:29 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

Ale domyślam sie jakie mniej więcej widoki