Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-04-15, 16:22   #1621
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 728
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿na j± dodaæ do kallosa, czy ziai ?
spotka³y¶cie j± mo¿e w jakim¶ ''normalnym'' sklepie ?
W "normalnym" sklepie jej nie kupisz. Tylko na mazid³ach czy u Thanatosa (nie wiem czy jest na Biochemii Urody ).
A co do dodawania do od¿ywek to w³a¶ciwie do ka¿dej mo¿esz kapn±æ. Chocia¿ z Kallosem bym siê zastanawia³a, bo on (przynajmniej ten mleczny) ma chyba sporo protein sam w sobie.
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 18:07   #1622
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 548

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ
W "normalnym" sklepie jej nie kupisz. Tylko na mazid³ach czy u Thanatosa (nie wiem czy jest na Biochemii Urody ).
A co do dodawania do od¿ywek to w³a¶ciwie do ka¿dej mo¿esz kapn±æ. Chocia¿ z Kallosem bym siê zastanawia³a, bo on (przynajmniej ten mleczny) ma chyba sporo protein sam w sobie.
szkoda, kosztuje 3 z³ote, a dostawa dro¿sza
chyba póki co bêdê musia³a obej¶æ siê bez niej
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:32   #1623
LadyMakbet18
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 696

dziewczêta, a probowa³a która¶ z was maski na w³osy z siemienia lnianego? s³ysza³am ¿e poprawia kondycjê czuprynki i nawil¿a

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym zwi±zku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 19:38   #1624
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

w watku 'walka o zdrowe i piekne wlosy' jest wlasnie dyskusja na temat siemienia lnianego

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 20:54   #1625
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 814

I zrobi³am ju¿ sobie psikade³ko z kreatyny wed³ug waszych zaleceñ czyli 95 ml wodki destyl. I 5 ml. Kreatyny. czy ta mieszankê równie¿ mam trzymaæ w lodówce jak sama kreatyne?
Aniaaa PlayMate jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:22   #1626
ja85gusiek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 018

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Poka¿ wiadomo¶æ
I zrobi³am ju¿ sobie psikade³ko z kreatyny wed³ug waszych zaleceñ czyli 95 ml wodki destyl. I 5 ml. Kreatyny. czy ta mieszankê równie¿ mam trzymaæ w lodówce jak sama kreatyne?
Lepiej trzymaæ j± w lodówce, ja swoje psikade³ko m.in. z keratyn± te¿ trzymam w lodówce.

ja85gusiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:25   #1627
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 805

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ja85gusiek Poka¿ wiadomo¶æ
Lepiej trzymaæ j± w lodówce, ja swoje psikade³ko m.in. z keratyn± te¿ trzymam w lodówce.
Lepiej trzymac w lodowce, choc ja swoje psikadelko trzymalam w lazience i mialo sie bardzo dobrze
Stary 2009-04-15, 22:37   #1628
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 247

Witamina B2 pobudza wzrost mieszków w³osowych, wiêc warto robiæ maseczki z dro¿d¿y oraz braæ tabletki dro¿d¿owe http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p7473-Humav...krzywa_150_szt[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Idê robiæ maseczkê dro¿d¿ow± na czaszkê

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.

Edytowane przez trojka
Czas edycji: 2009-04-16 o 02:59
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-15, 22:48   #1629
Jolie2601
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 408

Dziewczyny ale nieco zbaczacie z tematu- to w±tek o przyspieszaniu porostu i na tym siê tu koncentrujmy
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 06:42   #1630
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

S³uchajcie, skoro kofeina przyspiesza porost to da³oby radê zmajstrowaæ co¶ z kawy? S± osoby, które przyciemniaj± w³osy p³ukankami z kawy, a co z przyspieszeniem porostu?
Stary 2009-04-16, 08:52   #1631
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Kawa przyciemnia w³osy. Jak by³am m³oda i piêkna to zrobi³am sobie z tego p³ukanke ale nie odsaczy³am fusów wiêc chyba siê domy¶lacie ile mia³am tego we w³osach! Masakra ale przyznam ¿e pociemni³o mi w³osy ale to i tak nie by³o du¿ej ró¿nicy. A znacie jakie¶ tabletki dro¿d¿owe które faktycznie przyspieszaj± porost?
Stary 2009-04-16, 09:15   #1632
Benek23
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 870

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
S³uchajcie, skoro kofeina przyspiesza porost to da³oby radê zmajstrowaæ co¶ z kawy? S± osoby, które przyciemniaj± w³osy p³ukankami z kawy, a co z przyspieszeniem porostu?
Ja swojego czasu robi³am wcierki z kawy i rozcieñcza³am ni± szampon Ale jakich¶ powalaj±cych efektów nie dostrzeg³am, wiêc zrezygnowa³am.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 09:57   #1633
April007
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 790
GG do April007

Ale mo¿na kupiæ kofeinê i wmieszaæ do wcierki Tyle ¿e nie próbowa³am jeszcze
April007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 10:03   #1634
leksia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

Witajcie po ¶wiêtach - mam nadziejê, ¿e wcina³y¶cie duu¿o rze¿uchy muszê siê was o co¶ zapytaæ.
Od kiedy u¿ywam WAX'a (zagranicznego na marginesie) niesamowicie ³uszczy³a mi siê skóra wokó³ linii w³osów, a teraz ca³y skalp! nie mogê tego nazwaæ ³upie¿em, bo on ma przyczyny grzybiczne etc. a teraz po prostu mi siê ³uszczy naskórek na potêgê! My¶la³am nad zaprzestaniem u¿ywania WAXu ale póki co odstawi³am go tylko na ten tydzieñ, u¿ywam wy³±cznie delikatnego szapmonu Johnons&Johnsons lawendowy i Vitapil + rze¿ucha. Mam nadziejê, ¿e to tylko tymczasowe, ale wprost jestem przera¿ona - w³osy niby l¶ni±ce i mocne (co raczej skutek sciêcia ) ale wypadaj± mimo wsyzstko i teraz ta skóra A¿ dzisiaj kupiê sobie od¿ywkê Seboradin, naftê i pokrzywê bo co¶ czujê, ¿e trzeba tu zadzia³aæ z torpedy...

Indywidualistom zawsze by³o ciê¿ej. Nie chc± by¿ pospolici, zwyczajni, nie przyjmuj± racji podawanych im przez innych. Do wszystkiego dochodz± sami... Znasz to sk±d¶??
leksia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 10:14   #1635
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Napisane przez leksia Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie po ¶wiêtach - mam nadziejê, ¿e wcina³y¶cie duu¿o rze¿uchy muszê siê was o co¶ zapytaæ.
Od kiedy u¿ywam WAX'a (zagranicznego na marginesie) niesamowicie ³uszczy³a mi siê skóra wokó³ linii w³osów, a teraz ca³y skalp! nie mogê tego nazwaæ ³upie¿em, bo on ma przyczyny grzybiczne etc. a teraz po prostu mi siê ³uszczy naskórek na potêgê! My¶la³am nad zaprzestaniem u¿ywania WAXu ale póki co odstawi³am go tylko na ten tydzieñ, u¿ywam wy³±cznie delikatnego szapmonu Johnons&Johnsons lawendowy i Vitapil + rze¿ucha. Mam nadziejê, ¿e to tylko tymczasowe, ale wprost jestem przera¿ona - w³osy niby l¶ni±ce i mocne (co raczej skutek sciêcia ) ale wypadaj± mimo wsyzstko i teraz ta skóra A¿ dzisiaj kupiê sobie od¿ywkê Seboradin, naftê i pokrzywê bo co¶ czujê, ¿e trzeba tu zadzia³aæ z torpedy...
Kochana odstaw koniecznie tego Wax-a bo on tylko Ci jeszcze bardziej podra¿nia skórê, odstaw te¿ szampon J&J bo to masakrator napewno ma SLES a o ile dobrze pamiêtam to równie¿ SLS! Kup sobie zamisat niego Babydream, Hipp lub Bebi Barwy... nie wiem te¿ czy Seboradin to dobry pomys³ bo on jednak zawiera alkohol na ³uszcz±cej siê skórze mo¿e zacz±æ piec i podra¿niaæ, zobacz sobie w KWC taka od¿ywke Seboravit - ona jest bez alkoholu i ma równie¿ dzia³anie przeciwgrzybiczne

Edit: jednak troszkê siê pomyli³a, alkoholu nie ma Saponics( https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...st-wlosow.html) a nie Seboravit

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-04-16 o 12:23
viki1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 11:54   #1636
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 126

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Kochana odstaw koniecznie tego Wax-a bo on tylko Ci jeszcze bardziej podra¿nia skórê, odstaw te¿ szampon J&J bo to masakrator napewno ma SLES a o ile dobrze pamiêtam to równie¿ SLS! Kup sobie zamisat niego Babydream, Hipp lub Bebi Barwy... nie wiem te¿ czy Seboradin to dobry pomys³ bo on jednak zawiera alkohol na ³uszcz±cej siê skórze mo¿e zacz±æ piec i podra¿niaæ, zobacz sobie w KWC taka od¿ywke Seboravit - ona jest bez alkoholu i ma równie¿ dzia³anie przeciwgrzybiczne
Zgadzam siê w 100% Ja bym jeszcze siêgnê³a po ¿el aloesowy Palomy- dobrze ³agodzi podra¿nienia, a te¿ jest na porost w³osów Ja, jak sobie zmasakrowa³am skalp szamponem elseve, to zaczê³am smarowaæ skórê g³owy w³a¶nie Palom± i teraz ju¿ jest du¿o lepiej
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 15:27   #1637
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831

A mi siê wydaje ¿e Ty po prostu masz such± skórê g³owy, a zarówno ten WAX jak i Seboradiny maj± za zadanie zmniejszyæ przet³uszczanie siê w³osów wiêc pewnie Twoj± g³owê za bardzo wysuszaj± i dlatego siê ³uszczy..

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
Napisane przez trojka Poka¿ wiadomo¶æ
Witamina B2 pobudza wzrost mieszków w³osowych, wiêc warto robiæ maseczki z dro¿d¿y oraz braæ tabletki dro¿d¿owe http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p7473-Humav...krzywa_150_szt[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Idê robiæ maseczkê dro¿d¿ow± na czaszkê
Ja jednak wolê mój Vitapil, choæ dopiero zaczê³am ³ykaæ wiêc siê oka¿e jak dzia³a dopiero za 2 miesi±ce, ale ³yka siê 1 tabletkê raz dziennie, a nie tak jak tu 3 razy dziennie po 2-4 tabletki. W±tpiê ¿eby to by³o ca³kowicie neutralne dla mojej w±troby i ¿o³±dka.
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 16:45   #1638
6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 896

Cytat:
Napisane przez leksia Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam to samo. Odstawi³am waxa i myjê teraz zwyk³ym szamponem (joanna natura z pokrzyw± i zielon± herbat±). Powoli ju¿ mi to znika. Ja my¶la³am, ¿e to ³upie¿. Zapobiegliwie ju¿ nie stosujê od¿ywek na skórê g³owy. I tak na porost mi za bardzo nie pomagaj±
6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 17:00   #1639
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja swojego czasu robi³am wcierki z kawy i rozcieñcza³am ni± szampon Ale jakich¶ powalaj±cych efektów nie dostrzeg³am, wiêc zrezygnowa³am.
Dziêki za info A co to za kawa by³a? Rozpuszczalna czy sypana?

Cytat:
Napisane przez April007 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale mo¿na kupiæ kofeinê i wmieszaæ do wcierki Tyle ¿e nie próbowa³am jeszcze
Ale znów trzeba co¶ kupiæ xD Ja ju¿ tyle na w³osy wydajê, ¿e o rany xD

Cytat:
Napisane przez lalaith Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jednak wolê mój Vitapil, choæ dopiero zaczê³am ³ykaæ wiêc siê oka¿e jak dzia³a dopiero za 2 miesi±ce, ale ³yka siê 1 tabletkê raz dziennie, a nie tak jak tu 3 razy dziennie po 2-4 tabletki. W±tpiê ¿eby to by³o ca³kowicie neutralne dla mojej w±troby i ¿o³±dka.
Vitapil te¿ nie bêdzie ca³kowicie neutralny dla w±troby (; Ale lepiej jedna tabletka niz 2, to fakt.
Stary 2009-04-16, 17:02   #1640
Benek23
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 870

Cytat:
Dziêki za info A co to za kawa by³a? Rozpuszczalna czy sypana?
Zwyk³a sypana. Fusy wykorzysta³am jako peeling do cia³a

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 17:05   #1641
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:

Vitapil te¿ nie bêdzie ca³kowicie neutralny dla w±troby (; Ale lepiej jedna tabletka niz 2, to fakt.
Jasne ¿e nie, i odk³ada³ w ko¶ciach siê te¿ pewnie bêdzie, ale nie a¿ tak jak bym mia³a 3 razy dziennie ³ykaæ 4 tabletki :-O!
Stary 2009-04-16, 18:40   #1642
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Napiszecie mi co¶ o tych tabletkach z dro¿d¿ami? Czy przyspieszaj± one porost w³osów? Bo kto¶ tu wspomia³ ¿e tak tylko nie piszcie ¿e trzeba je braæ kilka razy dziennie! Aha i jeszcze takie jedno pytanko: zamierzam zakupiæ herbatê w bratka bo pomaga w tr±dziku i cera staje siê g³adziutka podobno. A czy wp³ywa równie¿ na w³osy?
Stary 2009-04-16, 19:12   #1643
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

no tabletki raczej nie sa obojetne dla zaladka . jak bralam quinoral ( 2kapsulki dziennie) i 1 tabl skrzypowitu to ok pol godziny od lykniecia zaczynal bolec mnie brzuch , i ciagle wyskakiwaly mi okropne ropne krosty !! skonczylam brac quinoral , biore tylko skrzypowite i wszystko minelo krosty znikly i brzuch juz nie boli , czyli sie potwierdza CO ZA DUZO TO NIEZDROWO uhh
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-16, 20:17   #1644
Chatul
ma zielone pojêcie

Cytat:
Napisane przez Benek23 Poka¿ wiadomo¶æ
Zwyk³a sypana. Fusy wykorzysta³am jako peeling do cia³a
No to spróbujê zmajstrowaæ co¶ z kaw± nied³ugo
Stary 2009-04-16, 22:19   #1645
leksia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

no to bêdê musia³a mojego WAX'a oddaæ siostrze (która nawiasem mówi±c chêtnie skorzysta z mo¿liwoci przyspieszenie wzrostu jej 80cm wlosow ). To jutro przeszukam na spokojnie apteki internetowe czy sklepy zielarskie i zakupujê skrzyp, pokrzywê, Seboravita odpowiednik bezalkoholowy i t± Palomê ^^ trzymajcie kciuki

Indywidualistom zawsze by³o ciê¿ej. Nie chc± by¿ pospolici, zwyczajni, nie przyjmuj± racji podawanych im przez innych. Do wszystkiego dochodz± sami... Znasz to sk±d¶??
leksia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-17, 10:40   #1646
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszecie mi co¶ o tych tabletkach z dro¿d¿ami? Czy przyspieszaj± one porost w³osów? Bo kto¶ tu wspomia³ ¿e tak tylko nie piszcie ¿e trzeba je braæ kilka razy dziennie! Aha i jeszcze takie jedno pytanko: zamierzam zakupiæ herbatê w bratka bo pomaga w tr±dziku i cera staje siê g³adziutka podobno. A czy wp³ywa równie¿ na w³osy?
Po co braæ dro¿d¿e syntetyczne jak mo¿na braæ naturalne? Najlepiej codzinnie rano po³knij ³y¿eczkê dro¿d¿y rozpuszczon± w niewielkiej ilo¶ci przegotowanej wody. Poprawi Ci siê i cera i stan w³osów.
Stary 2009-04-17, 11:21   #1647
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 784

chyba tez zaczne zabawe z drozdzami choc zbiera mi sie na wymioty jak czuje ich smak. Ale czego sie nie robi dla urody.
Obecnie jestem zadowolona z tego jak szybko rosna mi wlosy. Neril napewno pomogl. Najlepsze jest to, ze wlosy farbowalam ostatni raz chyba w grudniu i nikt nadal nie widzi odrostow, a wlosy spoooro urosly. astanawiam sie czy kolor mogl sie wyplukac przez to ze zmienilam pielegnacje wlosow na wszystko bezsilikonowe i dlatego nie widac roznicy w odrastajacych wlosach czy chodzi o cos innego?
Kupilam chne bede sie dzis bawic w salon fryzjerski

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-04-17, 11:24   #1648
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagmaraRose2000 Poka¿ wiadomo¶æ
chyba tez zaczne zabawe z drozdzami choc zbiera mi sie na wymioty jak czuje ich smak. Ale czego sie nie robi dla urody.
Obecnie jestem zadowolona z tego jak szybko rosna mi wlosy. Neril napewno pomogl. Najlepsze jest to, ze wlosy farbowalam ostatni raz chyba w grudniu i nikt nadal nie widzi odrostow, a wlosy spoooro urosly. astanawiam sie czy kolor mogl sie wyplukac przez to ze zmienilam pielegnacje wlosow na wszystko bezsilikonowe i dlatego nie widac roznicy w odrastajacych wlosach czy chodzi o cos innego?
Kupilam chne bede sie dzis bawic w salon fryzjerski
Ja mam to samo po czosnku wiêc ³ykam syntetyczny kiedy jestem przeziêbiona i przechodzi mi wszystko :-O!
Stary 2009-04-17, 13:06   #1649
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Nie wezmê nigdy dro¿d¿y! Chyba ¿e w tabletkach! Bo kiedy próbowa³am wypiæ dro¿d¿e to zamknê³am oczy i nos ale mi to nie pomog³o. Po trzech ³y¿eczkach gor±cych dro¿d¿y zwymiotowalam! :-( wiêc nie przejdzie picie i ³ykanie tych zwyk³ych. never!!!
Stary 2009-04-17, 13:19   #1650
ooodeta
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 898
GG do ooodeta

ooooo kurde . w zyciu bym nie wypila zadnych drozdzy !! za zadna cene nawet 5cm wlosow miesiecznie wiecej!! przeciez to grzyby .. a co z ryzykiem drozdzycy grzybicy itede ?skad wiecie ze sa calkiem bezpieczne ? a poza tym fuuuuujj ohyda , a swoja droga kiedys obilo mi sie o uszy ze maja jakies ujemne dzialanie na pecherz
ooodeta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Narzêdzia

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.