Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-17, 17:20   #1141
desti
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti

Ulinko ja czesto na ebayu kupowalam rzeczy na przetestowanie ... bo ogolnie to i tak wole rzeczy w perfumerii kupic ... choc nie powiem czasami zdazaly sie perelki kupione za grosze... no coz takie przypadki jak ten tez sie niestety zdazaja... jak na 6 lat korzystania z ebaya i w sumie roznych wiekszych zakupow to i tak wyszlo by na plus.

Kicia ja to z czystej zlosci robie... a ze skorpionik jestem to szlag mnie w takich momentach trafia ... nie cierpie byc bezradna ... przy wiekszej sumie juz dawno bym sprawe dala do adwokata i zglosila na policje.

Widze, ze niezle podwyzki zrobili ... pozostaje mi sie cieszyc, ze u mnie ceny raczej stale sa i jak cos to ida troche na dol

a ja wlasnie zrobilam porzadek w mojej kolorowce i zaktualizowalam album ... teraz jest przyjrzyscie ... i musze przyznac, ze ogolnie jestem zadowolona
desti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 17:20   #1142
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thelila Pokaż wiadomość
Ojojo... no ale z drugiej strony te podwyżki to takie konkretne zrobili troszkę przesadzili tym bardziej że te wachania są chwilowe i pewnie niebawem złotówka znowu się wzmocni

A czy używałaś może Diorskin Extreme Fix... mam wiadomość od wizażanki że niby jest bardzo fajny i że naprawde pory przy nim ładniej wyglądają.. świetnie matuje itp
Lilu nie używałam , wlaściwie to mam cere skłonną do przesuszeń i preparatów matująco typowych raczej nie uzywam zeby nawilzyc moją cere używam wyobraź sobie półtłustego kremu i buzia momentalnie wypija go ze mnie ale lekko matujace podkłady lubie wypróbowałam próbeczke Superfit Clinique , ojej fajnutki jest ładnie buźka wyglada , przypomina mi troche z konsystencji LAncome photogenic lumin.

GALAXIA
Istanbul lover

kicia555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:21   #1143
ulinkaaa
Zakorzenienie

Ale jaja z tymi podwyzkami, zaskoczylyscie mnie

Lilu, ja z ciekawosci bylam dzisiaj w auchan i spojrzalam i u mnie normalnie na polkach ziaja pro stoi

Desti, ja na allegro rowniez kupilam kilka perelek za nieduze pieniadze, ale nacielam sie tez pare razy... Ryzyko jest niestety zawsze

Widzialam dzisiaj na watku diora nowosci na lato, bardzo mi sie podoba szminko-balsam Ale jesli sa podwyzki to pewnie ponizej 120 zl nie bedzie kosztowal, a jako, ze to szminka to pewnie gramatura tez bedzie niewielka...

Cale szczescie, ze shimmer nie w mojej tonacji i cienie rowniez, bo portfel bylby calkiem biedny... A musze znalezc gdzies nastepce mojego fatala jeszcze, kompletnie nie wiem na co sie zdecydowac...

Lilu, Ty pisalas chyba na watku lancome, ze chwalisz sobie exeptionnel - mozesz mi napisac, co on robi? Wydluza, pogrubia, podkreca? Rozwazam zakup albo tego tuszu, albo moze dior icone... Zalezy mi na wydluzeniu i podreceniu. Choc nazwami i tak sie nie sugeruje, bo fatale jest niby pogrubiajacy, a mi tak cudownie wydluza rzesy, ze szok. Znowu bede latami szukac idealu, w koncu znajde i znowu wycofaja...
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-17, 21:57   #1144
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia555 Pokaż wiadomość
Lilu nie używałam , wlaściwie to mam cere skłonną do przesuszeń i preparatów matująco typowych raczej nie uzywam zeby nawilzyc moją cere używam wyobraź sobie półtłustego kremu i buzia momentalnie wypija go ze mnie ale lekko matujace podkłady lubie wypróbowałam próbeczke Superfit Clinique , ojej fajnutki jest ładnie buźka wyglada , przypomina mi troche z konsystencji LAncome photogenic lumin.
Ach to całkiem inna bajka bo ja szukam wszystkiego na odwrót
Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
Ale jaja z tymi podwyzkami, zaskoczylyscie mnie
Lilu, ja z ciekawosci bylam dzisiaj w auchan i spojrzalam i u mnie normalnie na polkach ziaja pro stoi
Uważam że mocno przesadzili z tymi podwyżkami.. swoją drogą będą mieli większa możliwość robienia tymczasowych promocji i nabijania klientek w butelkę

A ja właśnie odwiedziłam internetowy sklepik ziajki.. tam będę robiła głównie zakupy... pozazdrościć że masz te kosmetyki w auchan bo praktycznie są nie do dostania w sklepach oprócz kilku punktów- to jest niby seria dla salonów kosmetyczych
A wertując wątki o ziajce pro oczywiście natknełam sie na wiadomość że Dimiti tez coś z tego sklepu zamawiała.. tej to wszędzie pęłno
Cytat:
Widzialam dzisiaj na watku diora nowosci na lato, bardzo mi sie podoba szminko-balsam Ale jesli sa podwyzki to pewnie ponizej 120 zl nie bedzie kosztowal, a jako, ze to szminka to pewnie gramatura tez bedzie niewielka...

Cale szczescie, ze shimmer nie w mojej tonacji i cienie rowniez, bo portfel bylby calkiem biedny... A musze znalezc gdzies nastepce mojego fatala jeszcze, kompletnie nie wiem na co sie zdecydowac...
Cienie kompletnie nie moje ale po ogromnej miłości do shimmerka Diora jestem gotowa próbowac kolejne póki co chcę zdobyć amberka ale z drugiej strony mam mnóstwo świetlików w kolorkach beżu i złota więc bardziej to jest pożadanie niż potrzeba
Cytat:
Lilu, Ty pisalas chyba na watku lancome, ze chwalisz sobie exeptionnel - mozesz mi napisac, co on robi? Wydluza, pogrubia, podkreca? Rozwazam zakup albo tego tuszu, albo moze dior icone... Zalezy mi na wydluzeniu i podreceniu. Choc nazwami i tak sie nie sugeruje, bo fatale jest niby pogrubiajacy, a mi tak cudownie wydluza rzesy, ze szok. Znowu bede latami szukac idealu, w koncu znajde i znowu wycofaja...
Dla mnie on robi wszystko pan złota rączka a szczoteczka przyjemniejsza w użyciu... fajnie jakbyś zdobyła miniaturkę tuszu czasem spotykam takie na ebayu..
thelila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-18, 09:59   #1145
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam że mocno przesadzili z tymi podwyżkami.. swoją drogą będą mieli większa możliwość robienia tymczasowych promocji i nabijania klientek w butelkę

A ja właśnie odwiedziłam internetowy sklepik ziajki.. tam będę robiła głównie zakupy... pozazdrościć że masz te kosmetyki w auchan bo praktycznie są nie do dostania w sklepach oprócz kilku punktów- to jest niby seria dla salonów kosmetyczych
A wertując wątki o ziajce pro oczywiście natknełam sie na wiadomość że Dimiti tez coś z tego sklepu zamawiała.. tej to wszędzie pęłno

Cienie kompletnie nie moje ale po ogromnej miłości do shimmerka Diora jestem gotowa próbowac kolejne póki co chcę zdobyć amberka ale z drugiej strony mam mnóstwo świetlików w kolorkach beżu i złota więc bardziej to jest pożadanie niż potrzeba

Dla mnie on robi wszystko pan złota rączka a szczoteczka przyjemniejsza w użyciu... fajnie jakbyś zdobyła miniaturkę tuszu czasem spotykam takie na ebayu..
Lilu, ja mam wlasnie amberka i jestem niesamowicie zadowolona. Odcien rose natomiast calkowicie mi nie odpowiada, ten nowej kolekcji rowniez nie bedzie dla mnie raczej. Takze z diora zainteresuje sie glownie ta balsamo szminka i obmacam te nowe roze harmonnie, zwlaszcza ten brazowy

A co do tuszu, chcialam kupic miniaturke, bylo tego pelno na allegro od SS, ale teraz juz nie ma
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:15   #1146
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Witam ... w przelocie ...

ja tez w sumie nigdy nie przepadalam za szpilkami ale te z Buffalo sa boskie ... a przy tym niesamowicie stabilne (dobrze wyprofilowane) i wygodne ... swietne na wiosne i lato... faktycznie przeswituja ale na nodze az tak tego nie widac, z tym ze fajnie bo stopki maja powietrze i sie nie dusza hihi
jasne... cos okolo 500 ... wrzucam pare zdjec misia z mamusia buszujacego w wodzie

a co mi kontakt ze sprzedawca da ... pisac sobie moge az zakwitne ... i tak nie odpisuje a na policje nie mam co isc bo mi powiedza, ze mala szkodliwosc czynu i nic sie nie oplaca robic

a co sie dzieje... bo ja nic nie wiem
sliczne misie
ja wlasnie bede szukala jakis butkow, ale to bardziej takie koturenki

Cytat:
niby powinni ale jak jest to widac
aaaaa... o Dimiti napisala ale jaja dzieja sie na wizazu... wiec sie zamotalam
wlasnie tak to jest jak facet bawi sie jak male dziecko, psuje a pozniej chce kase!
Cytat:
A oto moj Toficzek, obiecane zdjecie, zwariowalam na jego punkcie

Pozdrawiam
fajniutki smieszna ma ta mordke

Cytat:

Czy któraś z Was używała serii Ziaja Pro?? Ma bardzo dobre oceny na KWC i aż się rozochociłam Czy te kosmetyki można dostać w drogeriach perfumeriach czy tylko w salonach kosmetycznych ?? Będę wdzięczna za wszelkie wskazóki..

Miłego dnia
Cytat:
że Dimiti tez coś z tego sklepu zamawiała.. tej to wszędzie pęłno

..

oczywiscie ze mam!
peeling mocny, i maske zwezajaca pory a moja siostra ma mleczko i tonik mamy tez maseczki algowe
HA!

wczoraj moja mama miala imieniny dostala niby juz serduszko i kolczyki swarovskiego, ale ojczulek szykowal jej niespodzianke
hehe, tak wogole to tez bym chciala zeby moj TZ mial taka pamiec do tego co mi obiecal, kupil jej pierscionek z brylantem znaczy sie przyniosl 5 zeby sobie wybrala, a oczywiscie ze jej sie najdrozszy podoba to co innego i teraz kobieta jest nerwowa bo nie wie czy wypada kupowac taki pierscionek
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-19, 10:23   #1147
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość

wczoraj moja mama miala imieniny dostala niby juz serduszko i kolczyki swarovskiego, ale ojczulek szykowal jej niespodzianke
hehe, tak wogole to tez bym chciala zeby moj TZ mial taka pamiec do tego co mi obiecal, kupil jej pierscionek z brylantem znaczy sie przyniosl 5 zeby sobie wybrala, a oczywiscie ze jej sie najdrozszy podoba to co innego i teraz kobieta jest nerwowa bo nie wie czy wypada kupowac taki pierscionek
moja mamusia nie miała zadnych dylematów , tata jej kupił pierścionek i kolczyki z brylantem , wiec jak dają to rzeba brac powiedz mamie
mi tam nie ma kto kupić ... madafaka ... kupie sobie sama ha!

taaaadaam !!!! mam juz 1000 postów , tyle siedze juz na wizażu prawie 3 lata a dopiero teraz oficjalnie jestem zadomowiona hehe

GALAXIA
Istanbul lover

Edytowane przez kicia555
Czas edycji: 2009-04-19 o 11:08
Stary 2009-04-19, 21:37   #1148
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
moja mamusia nie miała zadnych dylematów , tata jej kupił pierścionek i kolczyki z brylantem , wiec jak dają to rzeba brac powiedz mamie

taaaadaam !!!! mam juz 1000 postów , tyle siedze juz na wizażu prawie 3 lata a dopiero teraz oficjalnie jestem zadomowiona hehe
ee to gratulacje
tez jej to powiedzialam, ale ona stwierdzila ze ma juz za "stare" rece do takiego pierscionka w sumie jakos nigdy mi sie nie podobaly brylanty, ale jak sie ubierze taki pierscionek to wydaje mi sie ze o wiele bardziej sie mieni niz krysztal tez bym taki chciala
tyle ze od tamtego roku dosc duzo podrozaly takie cuda wiem ze ten, ktory kosztuje ok 5 tys, rok temu kosztowal prawie tys. zl mniej....zdzierstwo jak nic!!
Stary 2009-04-19, 22:00   #1149
kicia555
Zakorzenienie

te brylanciki sa małe i bardzo dyskretne nie wiem ile kosztowały bo to prezent ,wiec tata cicho sza !

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-20, 12:45   #1150
thelila
Zakorzenienie

Cytat:

oczywiscie ze mam!
peeling mocny, i maske zwezajaca pory a moja siostra ma mleczko i tonik mamy tez maseczki algowe
HA!
Ha Kochana Ty to wszystko masz i jak Ci się sprawują.. warto zamawiać?? JA właśnie myśle o peelingu b.mocnym, masce zwężającej (naprawde zwęża??), algach złuszczjących, żel normalizujący i jakiś krem dla Mami może wezmę
Cytat:
Hahahaha męża se spraw
A ja nie jestem łasa na takie kamyczki... ważne żeby mi się pierścionek podobał a czy to kamień szlachetny czy mniej szlachetny to pal licho

Mój ulubiony model pierścionka to taki zwykły obsadzany do około małymi diamencikami.. TZ kupił mi w aparcie juz z 2 lata temu tylko za ponad stówkę i ja szczęśliwa jak nic
Cytat:
Gratulejszyn Mam nadzieję że teraz z nami nadrobisz te swoje 3 letnie zaległości
Stary 2009-04-20, 17:40   #1151
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
te brylanciki sa małe i bardzo dyskretne nie wiem ile kosztowały bo to prezent ,wiec tata cicho sza !
a no to tajemnica

Cytat:
Ha Kochana Ty to wszystko masz i jak Ci się sprawują.. warto zamawiać?? JA właśnie myśle o peelingu b.mocnym, masce zwężającej (naprawde zwęża??), algach złuszczjących, żel normalizujący i jakiś krem dla Mami może wezmę

Hahahaha męża se spraw
A ja nie jestem łasa na takie kamyczki... ważne żeby mi się pierścionek podobał a czy to kamień szlachetny czy mniej szlachetny to pal licho

Mój ulubiony model pierścionka to taki zwykły obsadzany do około małymi diamencikami.. TZ kupił mi w aparcie juz z 2 lata temu tylko za ponad stówkę i ja szczęśliwa jak nic

Gratulejszyn Mam nadzieję że teraz z nami nadrobisz te swoje 3 letnie zaległości
peeling warto brac kremy tez maja niezle, algi roznie bo szybko zasychaja a starcza tak na 4 maseczki? mozna wziac na sprawdzenie w sumie ta zwezajaca pory moze troche zweza, ale ostatnio jej wogole nie uzywalam

dziewczyny wyswietlaja sie wam wszystkie zdjecia?? czy na którymś zdjęciu widać, że ten puder to po prostu wióry? znaczy się jest calutki pokruszony?
http://www.allegro.pl/item585829917_...l_030_12g.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 17:46   #1152
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
peeling warto brac kremy tez maja niezle, algi roznie bo szybko zasychaja a starcza tak na 4 maseczki? mozna wziac na sprawdzenie w sumie ta zwezajaca pory moze troche zweza, ale ostatnio jej wogole nie uzywalam

dziewczyny wyswietlaja sie wam wszystkie zdjecia?? czy na którymś zdjęciu widać, że ten puder to po prostu wióry? znaczy się jest calutki pokruszony?
http://www.allegro.pl/item585829917_...l_030_12g.html
A które kremiki masz?? Tzn. o których piszesz że sa nie złe ?

A czy to ten Twój nowy wylicytoway bronzer?? Przecie tam tylko jedno zdjęcie jest pokazane takie diorowskie z neta nawet nie do powiększania
Stary 2009-04-20, 17:55   #1153
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
A które kremiki masz?? Tzn. o których piszesz że sa nie złe ?

A czy to ten Twój nowy wylicytoway bronzer?? Przecie tam tylko jedno zdjęcie jest pokazane takie diorowskie z neta nawet nie do powiększania
no wlasnie mi tez ich nie wyswietla a puder mam caly jak wior! i teraz nie wiem czy bylo to pokazane na zdjeciach czy nie
mam pisac do sprzedajacej czy od razu zglosic all? bo ten puder sie nawet nie nadaje do uzytku! wlozyla go tylko w babelkowa koperte, gdzie nawet babelki sa puste no i taki efekt

ja mam taki bialy z niebieska zakretka, to jest taki ze skora juz sie tak nie czerwieni itp i uwazam ze za 10zl jest genialny
Stary 2009-04-20, 18:02   #1154
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie mi tez ich nie wyswietla a puder mam caly jak wior! i teraz nie wiem czy bylo to pokazane na zdjeciach czy nie
mam pisac do sprzedajacej czy od razu zglosic all? bo ten puder sie nawet nie nadaje do uzytku! wlozyla go tylko w babelkowa koperte, gdzie nawet babelki sa puste no i taki efekt

ja mam taki bialy z niebieska zakretka, to jest taki ze skora juz sie tak nie czerwieni itp i uwazam ze za 10zl jest genialny
No chyba żartujesz
Odnosząc się do jej wypowiedzi puder powinien byc cacy a jedynie kartonik troszkę beee-

Produkt nowy, zapakowany w kartonik (lekko pogięty na rogach) i zamszowe etui.

Dimcia ja robiłabym fotki z data na aparacie dla uwiarygodnienia że swieżo dostany (choc wiem że to nie jest do końca wiarygodne). Może wyślij fotki do sprzedającej co by wiedziała że taki puder przyszedł od niej a nie sama go rozwaliłaś.. przykrooooooo
Stary 2009-04-20, 18:11   #1155
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba żartujesz
Odnosząc się do jej wypowiedzi puder powinien byc cacy a jedynie kartonik troszkę beee-

Produkt nowy, zapakowany w kartonik (lekko pogięty na rogach) i zamszowe etui.

Dimcia ja robiłabym fotki z data na aparacie dla uwiarygodnienia że swieżo dostany (choc wiem że to nie jest do końca wiarygodne). Może wyślij fotki do sprzedającej co by wiedziała że taki puder przyszedł od niej a nie sama go rozwaliłaś.. przykrooooooo
no i wątpie, że tyle osób by licytowało proszek bo na pewno komuś zdjęcia się wyświetliły ja to mam przeboje ostatnio....jeszcze z ebaya nie dostałam dwóch paczek
zrobię zdjęcia i jej napisze, tylko co? mam napisać, że chcę zwrot pieniędzy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 18:15   #1156
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
no i wątpie, że tyle osób by licytowało proszek bo na pewno komuś zdjęcia się wyświetliły ja to mam przeboje ostatnio....jeszcze z ebaya nie dostałam dwóch paczek
zrobię zdjęcia i jej napisze, tylko co? mam napisać, że chcę zwrot pieniędzy?
Ale jakie zdjęcia... przecież tam nie ma wrzuconych żadnych zdjęć
Tak, pisz że chcesz zwrot kasy jeśli źle zabezpieczyła kosmetyk to ewidentnie jej wina.. no bo nie sądze by taki wysłała

EDIT: A ja se ostatnio wylicytowałam podróbe prasowańca smashbox
Stary 2009-04-20, 18:24   #1157
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jakie zdjęcia... przecież tam nie ma wrzuconych żadnych zdjęć
Tak, pisz że chcesz zwrot kasy jeśli źle zabezpieczyła kosmetyk to ewidentnie jej wina.. no bo nie sądze by taki wysłała

EDIT: A ja se ostatnio wylicytowałam podróbe prasowańca smashbox
za ile wylicytowałaś??
ale jaja...jak pech to już pech!
Stary 2009-04-20, 18:53   #1158
kicia555
Zakorzenienie

hej babeczki

wypsikałam sie flowerbombką edp przyszly próbeczki dzisiaj rano , mamunia zadzwoniła do mnie a ,ze w pracy byłam to z podekscytowania juz sie nie moglam skupić i pracować
fajny zapach, tak jak sie spodziewalam slodki i ulepny , dla mnie jakąś bombą słodkosci nie jest - he! znam słodsze ale cos w nim jest , mam tez edt
kurcze przykro mi z powodu tego pudru
i lilus z powodu tego smashboxa

a ja dzisiaj mialam badania okresowe , wiecie krew moczyk bo do pracy mi sa potrzebne
a pozytywny aspekt dnia oprócz próbek to to , ze dostalam na maj 100 godz. i bardzo sie ciesze bedzie na flowerbombe

pozdrawiam Was dziewczynki

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-20, 19:09   #1159
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
hej babeczki

wypsikałam sie flowerbombką edp przyszly próbeczki dzisiaj rano , mamunia zadzwoniła do mnie a ,ze w pracy byłam to z podekscytowania juz sie nie moglam skupić i pracować
fajny zapach, tak jak sie spodziewalam slodki i ulepny , dla mnie jakąś bombą słodkosci nie jest - he! znam słodsze ale cos w nim jest , mam tez edt

a ja dzisiaj mialam badania okresowe , wiecie krew moczyk bo do pracy mi sa potrzebne
a pozytywny aspekt dnia oprócz próbek to to , ze dostalam na maj 100 godz. i bardzo sie ciesze bedzie na flowerbombe

e to fajno czyli przynajmniej Ty masz dawke szczescia za naszego pecha? tak zeby wszystko sie zrownowazylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-20, 19:15   #1160
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
za ile wylicytowałaś??
ale jaja...jak pech to już pech!
Tzn. dokładnie to wylicytowałam go dla koleżanki (gdyz ona nie ma paypala) no ale teraz troszkę nie fajnie bo gupio mi kase za niego brać gdyz mam pisać co ta baba se myśli takie cosik sprzedawać

Jakies postępy z acerkiem i diorkiem
Cytat:
hej babeczki

Ja póki co wstrzymuje się z muszmieciem bombki gdyz wczoraj po testach w perfumerii mój facet stwierdził że takie sobie wydaje mi się ze bombka to fajna na chłodniejsze dni a ze my wczoraj na trawce w słoneczku pod zamkiem z pół dnia leżeliśmy to bombka troszkę nam nie pasowała

Wczoraj w mac-u myślałam że sie posikam z radości i tak chciałam se coś kupic że się na nic nie zdecydowałam i wyszłam z pełną głową i oczopląsem

Kicia gratulejszyn for you... Kiedy będzie fotka

Edytowane przez thelila
Czas edycji: 2009-04-20 o 19:16
Stary 2009-04-20, 19:36   #1161
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
Ja póki co wstrzymuje się z muszmieciem bombki gdyz wczoraj po testach w perfumerii mój facet stwierdził że takie sobie wydaje mi się ze bombka to fajna na chłodniejsze dni a ze my wczoraj na trawce w słoneczku pod zamkiem z pół dnia leżeliśmy to bombka troszkę nam nie pasowała

Wczoraj w mac-u myślałam że sie posikam z radości i tak chciałam se coś kupic że się na nic nie zdecydowałam i wyszłam z pełną głową i oczopląsem

wiesz co bombka jest fajna ale moim zdaniem niewarta tylu pieniędzy ... ładny zapach- uwielbiam słodziaki, ale z ceną totalnie przegięli , masz racje na chłodniejsze dni super , u mnie jest zimno dzisiaj jak hmmm (cenzura) wiec nawet pasuje

no wlasnie ostatnio zaczął coraz bardziej krecić mnie ten mac , u siebie to nawet nie mam co marzyć ,ale w istanbule w tamtym roku widzialam ze 3 salony i do jednego wlazłam ale podobnie Lila jak Ty wyszłam zdezorientowana teraz mam nadzieje zostać tam dłuższą chwile i kupić cos do jasnej anielki bo jeszcze z maca nic nie mam kurde flaczek a już pare rzeczy ob-look-ałam

fotke wstawie jak sie ogarne troche

Cytat:
e to fajno czyli przynajmniej Ty masz dawke szczescia za naszego pecha? tak zeby wszystko sie zrownowazylo
a daj spokój dawka szczescia to i tak nic w porównaniu -ja dzisiaj po tych badaniach krwi czułam sie cały dzień jakbym była wstawiona , zrenice jak 5zł blada jak truposz ( a raczej jestem zawsze opalona) nie no marnie dzisiaj ze mną

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-20, 19:43   #1162
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co bombka jest fajna ale moim zdaniem niewarta tylu pieniędzy ... ładny zapach- uwielbiam słodziaki, ale z ceną totalnie przegięli , masz racje na chłodniejsze dni super , u mnie jest zimno dzisiaj jak hmmm (cenzura) wiec nawet pasuje
No właśnie jaki jest fenomen tej bombki że tak wysoko ją cenią i czy to cos jest warte tej ceny
Cytat:
no wlasnie ostatnio zaczął coraz bardziej krecić mnie ten mac , u siebie to nawet nie mam co marzyć ,ale w istanbule w tamtym roku widzialam ze 3 salony i do jednego wlazłam ale podobnie Lila jak Ty wyszłam zdezorientowana teraz mam nadzieje zostać tam dłuższą chwile i kupić cos do jasnej anielki bo jeszcze z maca nic nie mam kurde flaczek a już pare rzeczy ob-look-ałam

A co Ty kochana ciągle w tym Instanbule robisz ?? Coś mi się wydaje że latasz tam bardzo często
Stary 2009-04-20, 19:44   #1163
desti
Zakorzenienie

Hi ... padam na ryjek... trzy dni przerwy na fitnessie i wsieklizna macicy... nie wspominajac o przepracowanym weekendzie spowodowaly, ze dzis prawie zeszlam na biegaczce ... jezyk mi sie obijal o kolana

widze, ze ostanio ogolnie jakos pechowo te zakupy aukcyjne nam wychodza ehhh...

dziewczynki szukam czegos lekkiego na lato... cos pomiedzy Herrera 212 a Issey Miyake L´Eau d´Issey ... macie jakies propozyjce ???? ... to znaczy mniej wiecej w tym stylu
Stary 2009-04-20, 19:48   #1164
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
Hi ... padam na ryjek... trzy dni przerwy na fitnessie i wsieklizna macicy... nie wspominajac o przepracowanym weekendzie spowodowaly, ze dzis prawie zeszlam na biegaczce ... jezyk mi sie obijal o kolana

dziewczynki szukam czegos lekkiego na lato... cos pomiedzy Herrera 212 a Issey Miyake L´Eau d´Issey ... macie jakies propozyjce ???? ... to znaczy mniej wiecej w tym stylu
A elo dziewczyno z językiem na wierzchu
Tak oddalając się od kompozycji zapachowych 212 i I.Miyake to ja nie wyobrażam sobie lata bez dkny woman dla mnie cuuudo ale od razu zastrzegam że zapach ten albo sie kocha albo nienawidzi
Stary 2009-04-20, 19:51   #1165
kicia555
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jaki jest fenomen tej bombki że tak wysoko ją cenią i czy to cos jest warte tej ceny

A co Ty kochana ciągle w tym Instanbule robisz ?? Coś mi się wydaje że latasz tam bardzo często
... tam są fajne chopaki

srednio raz do roku

nie wiem co z tym fenomenem tej bombki , jak boom cyk cyk
nie jest warta takiej kasy aczkolwiek zapach mi sie podoba

GALAXIA
Istanbul lover

Stary 2009-04-20, 20:01   #1166
desti
Zakorzenienie

Cytat:
A elo dziewczyno z językiem na wierzchu
Tak oddalając się od kompozycji zapachowych 212 i I.Miyake to ja nie wyobrażam sobie lata bez dkny woman dla mnie cuuudo ale od razu zastrzegam że zapach ten albo sie kocha albo nienawidzi
jezyk juz zwinelam zeby sobie drzwiami w aucie nie przytrzasnac ... zapach zapisany na liscie do poniuchania ... zobaczymy czy pokocham hehe

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

w ogole to powachalam limitowane Code Summer i niestety nie zachwycil ... w sumie nie czuje roznicy miedzy tym a normalnym phiii... i na tym sie skonczy, ze zamiast letniego zapachu kupie w koncu Jasmin Noir

w ogole denerwuje mnie ograniczona (ilosciowo) mozliwosc wachania hehe ... chyba nastepnym razem wezme paczke kawy ze soba...
Stary 2009-04-20, 20:14   #1167
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. dokładnie to wylicytowałam go dla koleżanki (gdyz ona nie ma paypala) no ale teraz troszkę nie fajnie bo gupio mi kase za niego brać gdyz mam pisać co ta baba se myśli takie cosik sprzedawać

Jakies postępy z acerkiem i diorkiem

no troche glupio...ale to tez nie Twoja wina bo przeciez nie wiedzialas a od Acerka facet narazie sie nie odzywa, ostatnio napisal chyba w czwartek? i poki co cisza wiec mam nadzieje ze juz bedzie spokoj? diorkowi zrobilam zdjecia, ale nie wyswietla sie mi na nich data niestety...wyslalam do tej Pani dwa maile (oczywiscie zapomnialam od razu zdjecia dodac) i dziwi mnie ze sprzedaje na drugiej aukcji ten sam puder i to tez z tym samym tekstem ze to nietrafiony prezent...chyba hurtowo robila prezenty albo dostawala

Cytat:

a daj spokój dawka szczescia to i tak nic w porównaniu -ja dzisiaj po tych badaniach krwi czułam sie cały dzień jakbym była wstawiona , zrenice jak 5zł blada jak truposz ( a raczej jestem zawsze opalona) nie no marnie dzisiaj ze mną
oj musialas ladnie wygladac

Cytat:

wlasnie troche pechowo...tusz ysl mi nie doszedl....JT i 4 mini brazerki estee lauderka tez nie...no i puder biothermu rowniez zginal w akcji...oj...mozna sie zalamac!
Stary 2009-04-20, 20:20   #1168
thelila
Zakorzenienie

Cytat:
... tam są fajne chopaki

srednio raz do roku

nie wiem co z tym fenomenem tej bombki , jak boom cyk cyk
nie jest warta takiej kasy aczkolwiek zapach mi sie podoba
Suuuuper To przywieź w koncu jakiś świeży nabytek do Polandu
Cytat:
jezyk juz zwinelam zeby sobie drzwiami w aucie nie przytrzasnac ... zapach zapisany na liscie do poniuchania ... zobaczymy czy pokocham hehe

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

w ogole to powachalam limitowane Code Summer i niestety nie zachwycil ... w sumie nie czuje roznicy miedzy tym a normalnym phiii... i na tym sie skonczy, ze zamiast letniego zapachu kupie w koncu Jasmin Noir

w ogole denerwuje mnie ograniczona (ilosciowo) mozliwosc wachania hehe ... chyba nastepnym razem wezme paczke kawy ze soba...
No coś Ty .. naprawdę to ten sam zapach
A ziarna kawy to powinny być dostępne w każdej perfumerii.. aż dziw że się o nie nie postarają
Stary 2009-04-20, 20:25   #1169
desti
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie troche pechowo...tusz ysl mi nie doszedl....JT i 4 mini brazerki estee lauderka tez nie...no i puder biothermu rowniez zginal w akcji...oj...mozna sie zalamac!
uuuu... to troche sporo tego ... ehhhh... sprawdzalam dzis na ebayu moja znienawidzona sprzedawczyni nie moze na razie nic sprzedawac ... bo od dlugiego czasu nic nie wstawila hyhy... i nagle jej procenty spadly na 98,6 ... zobaczymy czy na stale ... nie wiem czy to moj negatyw czy nowy... bo od razu sie zrobila privat zeby nie bylo widac co jest napisane ... goopia kroowa

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
No coś Ty .. naprawdę to ten sam zapach
A ziarna kawy to powinny być dostępne w każdej perfumerii.. aż dziw że się o nie nie postarają
... ja nie czuje roznicy... wcale ...

w douglasie pewnie maja kawe bo kiedys widzialam... ale ja jak mam przerwe w szkole to zagladam do Müllera a to jest hmm... powiedzmy drogeria... ze wszystkim i niczym ...
Stary 2009-04-20, 21:33   #1170
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
uuuu... to troche sporo tego ... ehhhh... sprawdzalam dzis na ebayu moja znienawidzona sprzedawczyni nie moze na razie nic sprzedawac ... bo od dlugiego czasu nic nie wstawila hyhy... i nagle jej procenty spadly na 98,6 ... zobaczymy czy na stale ... nie wiem czy to moj negatyw czy nowy... bo od razu sie zrobila privat zeby nie bylo widac co jest napisane ... goopia kroowa

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

... ja nie czuje roznicy... wcale ...

w douglasie pewnie maja kawe bo kiedys widzialam... ale ja jak mam przerwe w szkole to zagladam do Müllera a to jest hmm... powiedzmy drogeria... ze wszystkim i niczym ...
no bo ja mam takiego pecha wlasnie...mam nadzieje ze chociaz kase odzyskam.... bo jak nie to sie wsciekne juz nie na zarty!
no to moze jej jeszcze bardziej spadna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości