|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o kapeluszach, znikających królikach i puderkach Dimiti
Ulinko ja czesto na ebayu kupowalam rzeczy na przetestowanie
... bo ogolnie to i tak wole rzeczy w perfumerii kupic Kicia ja to z czystej zlosci robie... a ze skorpionik jestem to szlag mnie w takich momentach trafia ... nie cierpie byc bezradna Widze, ze niezle podwyzki zrobili ... pozostaje mi sie cieszyc, ze u mnie ceny raczej stale sa i jak cos to ida troche na dol a ja wlasnie zrobilam porzadek w mojej kolorowce i zaktualizowalam album ... teraz jest przyjrzyscie ... i musze przyznac, ze ogolnie jestem zadowolona
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lekko matujace podkłady lubie wypróbowałam próbeczke Superfit Clinique , ojej fajnutki jest
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jaja z tymi podwyzkami, zaskoczylyscie mnie
Lilu, ja z ciekawosci bylam dzisiaj w auchan i spojrzalam i u mnie normalnie na polkach ziaja pro stoi Desti, ja na allegro rowniez kupilam kilka perelek za nieduze pieniadze, ale nacielam sie tez pare razy... Ryzyko jest niestety zawsze ![]() Widzialam dzisiaj na watku diora nowosci na lato, bardzo mi sie podoba szminko-balsam Ale jesli sa podwyzki to pewnie ponizej 120 zl nie bedzie kosztowal, a jako, ze to szminka to pewnie gramatura tez bedzie niewielka...Cale szczescie, ze shimmer nie w mojej tonacji i cienie rowniez, bo portfel bylby calkiem biedny... A musze znalezc gdzies nastepce mojego fatala jeszcze, kompletnie nie wiem na co sie zdecydowac... ![]() Lilu, Ty pisalas chyba na watku lancome, ze chwalisz sobie exeptionnel - mozesz mi napisac, co on robi? Wydluza, pogrubia, podkreca? Rozwazam zakup albo tego tuszu, albo moze dior icone... Zalezy mi na wydluzeniu i podreceniu. Choc nazwami i tak sie nie sugeruje, bo fatale jest niby pogrubiajacy, a mi tak cudownie wydluza rzesy, ze szok. Znowu bede latami szukac idealu, w koncu znajde i znowu wycofaja...
|
|
#1144 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja właśnie odwiedziłam internetowy sklepik ziajki.. tam będę robiła głównie zakupy... pozazdrościć że masz te kosmetyki w auchan bo praktycznie są nie do dostania w sklepach oprócz kilku punktów- to jest niby seria dla salonów kosmetyczych A wertując wątki o ziajce pro oczywiście natknełam sie na wiadomość że Dimiti tez coś z tego sklepu zamawiała.. tej to wszędzie pęłno ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pan złota rączka a szczoteczka przyjemniejsza w użyciu... fajnie jakbyś zdobyła miniaturkę tuszu czasem spotykam takie na ebayu..
|
||||
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tuszu, chcialam kupic miniaturke, bylo tego pelno na allegro od SS, ale teraz juz nie ma
|
|
|
#1146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie bede szukala jakis butkow, ale to bardziej takie koturenki Cytat:
tak to jest jak facet bawi sie jak male dziecko, psuje a pozniej chce kase!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiscie ze mam! ![]() peeling mocny, i maske zwezajaca pory a moja siostra ma mleczko i tonik![]() HA! wczoraj moja mama miala imieniny dostala niby juz serduszko i kolczyki swarovskiego, ale ojczulek szykowal jej niespodzianke![]() hehe, tak wogole to tez bym chciala zeby moj TZ mial taka pamiec do tego co mi obiecal , kupil jej pierscionek z brylantem znaczy sie przyniosl 5 zeby sobie wybrala, a oczywiscie ze jej sie najdrozszy podoba to co innego i teraz kobieta jest nerwowa bo nie wie czy wypada kupowac taki pierscionek
|
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tata jej kupił pierścionek i kolczyki z brylantem , wiec jak dają to rzeba brac powiedz mamie mi tam nie ma kto kupić ... madafaka ![]() taaaadaam !!!! mam juz 1000 postów , tyle siedze juz na wizażu prawie 3 lata a dopiero teraz oficjalnie jestem zadomowiona hehe
GALAXIA Edytowane przez kicia555 Czas edycji: 2009-04-19 o 12:08 |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez jej to powiedzialam, ale ona stwierdzila ze ma juz za "stare" rece do takiego pierscionka w sumie jakos nigdy mi sie nie podobaly brylanty, ale jak sie ubierze taki pierscionek to wydaje mi sie ze o wiele bardziej sie mieni niz krysztal tez bym taki chciala![]() tyle ze od tamtego roku dosc duzo podrozaly takie cuda wiem ze ten, ktory kosztuje ok 5 tys, rok temu kosztowal prawie tys. zl mniej....zdzierstwo jak nic!!
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
te brylanciki sa małe i bardzo dyskretne
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak Ci się sprawują.. warto zamawiać?? JA właśnie myśle o peelingu b.mocnym, masce zwężającej (naprawde zwęża??), algach złuszczjących, żel normalizujący i jakiś krem dla Mami może wezmę Hahahaha A ja nie jestem łasa na takie kamyczki... ważne żeby mi się pierścionek podobał a czy to kamień szlachetny czy mniej szlachetny to pal licho ![]() Mój ulubiony model pierścionka to taki zwykły obsadzany do około małymi diamencikami.. TZ kupił mi w aparcie juz z 2 lata temu tylko za ponad stówkę i ja szczęśliwa jak nic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta zwezajaca pory moze troche zweza, ale ostatnio jej wogole nie uzywalam![]() dziewczyny wyswietlaja sie wam wszystkie zdjecia?? czy na którymś zdjęciu widać, że ten puder to po prostu wióry? znaczy się jest calutki pokruszony? http://www.allegro.pl/item585829917_...l_030_12g.html
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?A czy to ten Twój nowy wylicytoway bronzer?? Przecie tam tylko jedno zdjęcie jest pokazane takie diorowskie z neta nawet nie do powiększania |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pisac do sprzedajacej czy od razu zglosic all? bo ten puder sie nawet nie nadaje do uzytku! wlozyla go tylko w babelkowa koperte, gdzie nawet babelki sa puste no i taki efekt ja mam taki bialy z niebieska zakretka, to jest taki ze skora juz sie tak nie czerwieni itp i uwazam ze za 10zl jest genialny
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnosząc się do jej wypowiedzi puder powinien byc cacy a jedynie kartonik troszkę beee- Produkt nowy, zapakowany w kartonik (lekko pogięty na rogach) i zamszowe etui. Dimcia ja robiłabym fotki z data na aparacie dla uwiarygodnienia że swieżo dostany (choc wiem że to nie jest do końca wiarygodne). Może wyślij fotki do sprzedającej co by wiedziała że taki puder przyszedł od niej a nie sama go rozwaliłaś.. przykrooooooo |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to mam przeboje ostatnio....jeszcze z ebaya nie dostałam dwóch paczek zrobię zdjęcia i jej napisze, tylko co? mam napisać, że chcę zwrot pieniędzy?
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, pisz że chcesz zwrot kasy jeśli źle zabezpieczyła kosmetyk to ewidentnie jej wina.. no bo nie sądze by taki wysłała ![]() EDIT: A ja se ostatnio wylicytowałam podróbe prasowańca smashbox ![]() |
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za ile wylicytowałaś?? ale jaja...jak pech to już pech!
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
hej babeczki
![]() wypsikałam sie flowerbombką edp ![]() i pracować ![]() fajny zapach, tak jak sie spodziewalam slodki i ulepny , dla mnie jakąś bombą słodkosci nie jest - he! znam słodsze ale cos w nim jest , mam tez edt ![]() kurcze przykro mi z powodu tego pudru i lilus z powodu tego smashboxa ![]() a ja dzisiaj mialam badania okresowe , wiecie krew moczyk bo do pracy mi sa potrzebne a pozytywny aspekt dnia oprócz próbek to to , ze dostalam na maj 100 godz. i bardzo sie ciesze ![]() pozdrawiam Was dziewczynki
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli przynajmniej Ty masz dawke szczescia za naszego pecha ? tak zeby wszystko sie zrownowazylo
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. dokładnie to wylicytowałam go dla koleżanki (gdyz ona nie ma paypala) no ale teraz troszkę nie fajnie bo gupio mi kase za niego brać gdyz mam pisać co ta baba se myśli takie cosik sprzedawać
Jakies postępy z acerkiem i diorkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj w mac-u myślałam że sie posikam z radości i tak chciałam se coś kupic że się na nic nie zdecydowałam i wyszłam z pełną głową i oczopląsem Kicia gratulejszyn for you... Kiedy będzie fotka
Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-04-20 o 20:16 |
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wlasnie ostatnio zaczął coraz bardziej krecić mnie ten mac , u siebie to nawet nie mam co marzyć ,ale w istanbule w tamtym roku widzialam ze 3 salony i do jednego wlazłam ale podobnie Lila jak Ty wyszłam zdezorientowana i kupić cos do jasnej anielki bo jeszcze z maca nic nie mam kurde flaczek ![]() fotke wstawie jak sie ogarne troche Cytat:
dawka szczescia to i tak nic w porównaniu -ja dzisiaj po tych badaniach krwi czułam sie cały dzień jakbym była wstawiona
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy to cos jest warte tej ceny![]() Cytat:
?? Coś mi się wydaje że latasz tam bardzo często
|
||
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
... jezyk mi sie obijal o kolana ![]() widze, ze ostanio ogolnie jakos pechowo te zakupy aukcyjne nam wychodza ehhh... dziewczynki szukam czegos lekkiego na lato... cos pomiedzy Herrera 212 a Issey Miyake L´Eau d´Issey ... macie jakies propozyjce ???? ... to znaczy mniej wiecej w tym stylu
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak oddalając się od kompozycji zapachowych 212 i I.Miyake to ja nie wyobrażam sobie lata bez dkny woman dla mnie cuuudo ale od razu zastrzegam że zapach ten albo sie kocha albo nienawidzi |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() srednio raz do roku nie wiem co z tym fenomenem tej bombki , jak boom cyk cyk nie jest warta takiej kasy aczkolwiek zapach mi sie podoba
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... zapach zapisany na liscie do poniuchania ... zobaczymy czy pokocham hehe---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- w ogole to powachalam limitowane Code Summer i niestety nie zachwycil ... w sumie nie czuje roznicy miedzy tym a normalnym phiii... i na tym sie skonczy, ze zamiast letniego zapachu kupie w koncu Jasmin Noir ![]() w ogole denerwuje mnie ograniczona (ilosciowo) mozliwosc wachania hehe ... chyba nastepnym razem wezme paczke kawy ze soba...
|
|
#1167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
diorkowi zrobilam zdjecia, ale nie wyswietla sie mi na nich data niestety...wyslalam do tej Pani dwa maile (oczywiscie zapomnialam od razu zdjecia dodac ) i dziwi mnie ze sprzedaje na drugiej aukcji ten sam puder i to tez z tym samym tekstem ze to nietrafiony prezent...chyba hurtowo robila prezenty albo dostawala![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przywieź w koncu jakiś świeży nabytek do Polandu Cytat:
![]() A ziarna kawy to powinny być dostępne w każdej perfumerii.. aż dziw że się o nie nie postarają
|
||
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... ehhhh... sprawdzalam dzis na ebayu moja znienawidzona sprzedawczyni nie moze na razie nic sprzedawac ... bo od dlugiego czasu nic nie wstawila hyhy... i nagle jej procenty spadly na 98,6 ... nie wiem czy to moj negatyw czy nowy... bo od razu sie zrobila privat zeby nie bylo widac co jest napisane ... goopia kroowa ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
... w douglasie pewnie maja kawe bo kiedys widzialam... ale ja jak mam przerwe w szkole to zagladam do Müllera a to jest hmm... powiedzmy drogeria... ze wszystkim i niczym ...
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to moze jej jeszcze bardziej spadna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

... bo ogolnie to i tak wole rzeczy w perfumerii kupic
... nie cierpie byc bezradna
... pozostaje mi sie cieszyc, ze u mnie ceny raczej stale sa i jak cos to ida troche na dol
... i musze przyznac, ze ogolnie jestem zadowolona
-> co sroce w oko wpadnie 

tez bym taki chciala

dla mnie cuuudo ale od razu zastrzegam że zapach ten albo sie kocha albo nienawidzi 

...