|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
AgatkaL jeśli naprawde nie czułas sie konfortowo w tym makijażu, chyba tak jak mówisz lepiej jak sama go sobie zrobisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie do dziewczyn, które robiły próbne makijaze...Jakich podkładów uzywały malujace Was osoby??? Bo nie wiem na jaki się zdecysować - chciałabym zakupić coś porządnego.
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
![]() tez poplakujesz sobie ? a mialam do srody kryzys, tera jest troche lepiej, ale nadal mam takie ataki placzu.. nie wiem..przyzwyczajenie do starego domu, rodzicow itp... wczoraj siostra wyleciala do anglii z dziecmi i mezem, jak sie z nimi zegnalam to sama siebie nie poznawalam, tak wylam!! ;( Cytat:
dziewczyny, jesli chodzi o kwiaty z wesela, mi bylo ich szkoda!!!!!! jesli tylko macie mozliwosc wymyslenia co innego chocby ksiazki czy jakies inne pier*dy to zrobcie to bo my dostalismy tyle przepieknych bukietow, nad ktorymi kobiety sie natrudzily by je ulozyc a kilka dni pozniej trzeba bylo je porozbrajac i powywalac, az nam sie serce krajalo... my mielismy wczoraj mojego tz-ta urodziny, grill i te sprawy ![]() a od dzisiaj znowu bardzo duzo pracy.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Rozeznanie
|
kasiamaja ja tak jak pisaly dziewczyny, nie przejmowalabym sie welonem, jesli chcesz go miec to czemu nie
![]() ![]() ![]() samba jesli zdecydujesz sie powiedziec TZowi o wisiorku (tak tez bym zrobila-nie warto ukrywac) to trzymam kciuki za odwage. tez mialam "kilka" takich sytuacji z TZem i wiem, ze zdobyc sie na to jest bardzo trudno. kwiatuszek ale fajnie, ze TZ sie ucieszyl z albumu (zreszta to bylo pewne ![]() strobiluska myslalam wczoraj o Tobie. ciesze sie, ze masz oparcie w TZcie ![]() ![]() ![]() gold-fish ja mysle, ze skoro fryzjerka nie umiala Cie na probnej uczesac i wszystkie wsuwki widac to podobnie moze byc w dniu slubu. wiem, ze to byla probna i taka fryzurka nie jest tak dokladnie czesana. No ale ona powinna Ci to powiedziec, ze wsuwki widac, ale pozniej bedzie dokladniej i staranniej a teraz to tak dla orientacji i ze nie daje duzo lakieru i wszystko wytrzyma krocej. jesli masz mozliwosc to ja bym zmienila salon. przeciez ona probna fryzura powinna Cie zachecic do tego bys ponownie do niej przyszla. chyba, ze bardzo chcesz to pogadaj z nia co Ci nie pasowalo, ale skad masz pewnosc, ze w Ten Dzien uczesze sie idealnie. rosette dzieki za relacje ![]() ![]() ![]()
#1416 |
Zakorzenienie
|
agus te placzliwe momenty powodowane tesknota to norma.
Jak ja wyprowadzilam sie do Tż od rodzicow, to nie dosc ze bylo mi starsznie zle i teskno, to wyladowywalam sie na Tż - co mnie czasami przerazalo. ![]() Ale to mija, mozesz dzownic do rodzicow przecież ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pomóżcie prosze!
u kogo na allegro wywołujecie zdjęcia? ![]() ja bardzo żadko korzystam z all i zabardzo jak i co. |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
ja na allegro nigdy nie wywoływałam zjdeć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak to dzwonie kiedy mam ochote i jade ![]() obcielam wlosy, to jest zdjecie z komuni sobotniej - mojej siostrzenicy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
agus no mnie dzielilo od rodzicow 200km
![]() Piekne wloski!!!! sliszniascie wygladasz! i super kiecka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękujemy za relacje ![]() ![]() ![]() agus wierzę, że tęsknisz, bo mi też by było bardzo przykro... ale mam to szczęście, ze tż przeprowadzi się do mnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wszystkim Świeżo upieczonym Mężatkom życzę dużo miłości na wspólnej drodze ![]() My w weekend zaczęliśmy zapraszanie gości. Wolno idzie, bo każdy nas herbatką, ciastem częstuje i trzeba usiąść i pogadać. Kupiliśmy TŻowi garnitur- wygląda bosko ![]() Poza tym teściowa sprezentowała nam pierścionki na obrączki i starczy na pewno a może nawet jeszcze zostanie. Do odbioru 22 maja ![]()
#1424 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudnie to opisałam ,mam nadzieje ,że u mnie tez tak wszystko wypali i będzie pięknie ![]() Źle to ujełam bo nie wiem dokladnie czy to jest salon ,ale szyja suknie są na allegrohttp://www.allegro.pl/item623004335_ekskluzywna _slubna_biel_ecri_na_miar e_od_s.html i tam jest chyba 5 rodzajów sukni ,ale mam nadzieje ,że mogą też uszyc wg własnego projektu i w miare znośnej cenie. Cytat:
![]() ![]() A o to moja druhenka ![]() ![]()
![]() |
#1427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesć dziewczyny, nadrabiam i nadrabiam i końca nie widać. musiałam się zatrzymać i napisac Ci troszkę kochana. przeogromnie mi przykro z powodu tego co się stało. najważniejsza w tym momencie jest szczera rozmowa, to znaczy nie ma tutaj wogóle mowy o dwoływaniu ślubu. COŚ TY!!! Usiaź z TŻ ... ja też tak zrobiłam... ja mam endometrioze... 60% bezpłodnych kobiet są bezpłodne włąsnie przez tą cholerną endo... żyje z tą świadomością już kilka lat i jak tylko z TZ zrobiło się na poważnie, jak zaczeliśmy rozmawiać oś lubie to usiadła i mu powiedziałam, że możemy mieć problemy z zajściem w ciąże a jesli zajde to z utrzymaniem. Nie wiem czy już jesteś po tej rozmowie, zaraz lece dalej czytać, ale nie zawiedzie Cie... a teraz to tylko dobry lekarz i do dzieła. Nie wolno sie poddawać. Tyle Ci powiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
kasiamaja babciami się nie przejmuj, to Twój dzień
![]() Słodka druhenka! ![]() Mój weekend też do zdrowego dozywiania sie nie zalicza, jedynie rowery byly zdrowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję ślubu i trzymam kciuki za zdrowie męża. Cytat:
Z OPÓŹNIENIEM, BO NIE BYŁO MNIE CAŁY WEEKEND, SKŁADAM NOWYM PM ŻYCZENIA I GRATULACJE!!! Mam jeszcze pytanie - Idziemy w piatek do księdza spisać protokół. Myślicie, że możemy to załatwiać w parafii Tż ? Ślubu nie bierzemy w naszych parafiach. Bo mój ksiądz jest takim nieprzyjemnym gburem i wolałabym uniknąć kontaktu z nim. Myślicie, że nie ma przeszkód żeby u Tż spisywac protokół i potem licencję?
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Justyna protokół spisuje się chyba u księdza w kosciele którego bierzesz ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Włąnsie u nas nie, bo ten kościół w którym bierzemy nie jest parafią. I zamiast nas odsyłać do parafii tego kościoła to odesłali nas do naszych.
#1432 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to zależy. Jeżeli kościół, w którym bierze się ślub zażyczy sobie pozwolenie na ślub z parafii któregoś z PM to wtedy w tym kościele spisuje się protokół. Natomiast jeżeli trzeci kościół zażyczy sobie licencję to wtedy protokół trzeba spisać w którymś z kościołów parafialnych PM.
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Możesz u Tż w parafii lub swojej otrzymać licencję i spisac protokół, to nie ma znaczenia. Gdybyście chcieli spisać protokół w parafii, w której chcecie wziąć ślub, to i tak musielibyście pójść do którejś z waszych, ale po Pozwolenie
![]()
#1434 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Witam po długim weekendzie.Mam nadzieję,że Wam majówki się udały. Jakoś dzisiaj jest mi smutno. Nie wiem dlaczego, ale martwię się o TŻ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
cześć
SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA DLA WSZYTKICH JUŻ MĘŻATEK Ja dzisiaj mam wolne poszłam do pracy , wchodzę a szef mówi i że mam dzisaj wolne ![]() no nam zostało jeszcze 32 dni ![]() a jeszcze tyle rzeczy do załatwienia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
wróciłam
![]() dziewczyny wklejałyście taka fajną listę spraw do załatwienia przed slubem, nie mogę jej znaleźć a całkiem się już zamotałam co muszę jeszcze załatwić a co nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
motley no widzisz co kosciol to inne obyczaje ihihih
My z tż jestesmy w jednej parafii, od ktorej doastalismy pozwolenie na slub w innej. Protokol bedzie z nami spysiwal ksiadz z kosciola w ktorym bedziemy brac slub. Moze to u nas jest tak dlatego ze ten ksiadz jest Dziekanem dekanatu w moim miescie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was gadułki
![]() Rossette, niezłe przygody z halką hehe, ja to chyba będę przymierzała swoją suknię codziennie od odbioru jej w tygodniu. No i wieczorem w piątek ![]() Strobiluska, cieszę się, że tak fajnie zareagował TŻ, jak prawdziwy kochający mężczyzna ![]() Agus, super włoski...W ogóle to fajnie tak patrzeć na Was już jako małżeństwo ![]() Wczoraj rozdaliśmy 3 zaproszenia. Połowę mamy już za sobą. Dzisiaj TŻ wysłał 6 zaproszeń pocztą, bo rodzinka daleko mieszka. No i jego strona będzie już z głowy, zostali moi goście. Azziz, gdzie jesteś??? Opowiadaj nam jak było!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.