|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda, że ten wisiorek się nie znalazł. Myslę, że jednak powinnaś powiedzieć o tym TŻowi i chociaż nie wiem jak by się obraził, to powinien zrozumieć, że tak samo jest Ci przykro i nie zgubiłaś go specjalnie. A prawda i tak wyjdzie na jaw predzej czy później i wtedy dopieto on Ci może niewybaczyć, że ukrywałaś to przed nim. Zbierz się w sobie i mu powiedz, przy odpowiedniej okazji, trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja bym chyba powiedziala TZetowi bo co jak zapyta Cie gdzie go masz?
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() dziekuje za mile slowa co do zaproszen ![]() ![]() jak je zrobie w calosci to wysle wam fotki bo to co wyslalam to bylo tak na syzbko bo juz bylo pozno i wklejalam co mam jna kompie ![]() dlatego tym bardziej dziekuj dziewczyny za komntarze ![]()
![]() |
#1385 |
Wtajemniczenie
|
WITAM PM- 15.08.09
diamondbabe ,Karolaalola, mmaarrttaa, sas, andzia002,asix86,YOSZKA,viola211985,Wisienki,dora87,tereska155,Anushka79,malenstwo21, libvill, Klaudii87, tygryskowa90, Jak tam u was przygotowania??? Jesli o kims zapomnialam -Sorki Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-03 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() martucha zapomniałam napisać, śliczne zaproszenia, bardzo oryginalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Obrączki mozna zobaczyć na www.redrubin.pl. POLECAM!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez szybko zlecialo... zostalo tylko 97 dni ![]() ![]() wogole to rozdalismy pierwsze zaproszenie i jestesmy bardzo zadowoleni ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja my dzisiaj bylsimy z wojtka chrzesniakiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Czesć dziewczynki naprawde 2 dni nie pisalam ,a ndrobic nie umiem
![]() ![]() złotko Dzięki za gratki ,tak moja córeczka ma prawie 16 miesięcy ,więc juzz duza panna. Bedzie nasza malutka druhną ![]() strolibuska Ogromnie wspolczuje i trzymam kciuki za poprawe , ja też poronoiłam dzidziusia więc rozumiem choc troche jak się czujesz... Mam nadzieje ,że ślubu nie odwolacie ![]() A u nas z nowosci prawdpodobnie bedziemy mieć ślub wczesniej tj 29 sierpia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi dziewczyny mi jako mamusi nie pasuje welon ,a suknia musi byc inna niż biała ,czy mogę miec np białą z jakims kolorowym akcentem ![]()
#1392 | ||
Zakorzenienie
|
buziaki laski
pamietam o was ja za to znowu caly tydzien po 12 godz w pracy ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
ja również przesyłam życzonka już mężatkom ![]() oj jak ja nie mogę się doczekać swojego dnia ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
a tż już ma i teraz juz mamy 99% ze dostaniemy kredyt ![]() na razie zmagamy sie z architektami, geodetami, podlaczeniami i fundamentami.. masakra ile tego zalatwiania
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1394 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Piękne
![]() Mam zeskanowane zdjęcia do albumów i teraz tylko musze je wywołać. i mam do Was pytanko czy wy wywołujecie zdjęcia na allegro?? jeśli tak to polećcie mi kogoś kto to dobrze zrobi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zadomowienie
|
dziękuję Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wkurzyła mnie tylko teściowa i żona szwagra - obie nawrzeszczały na mnie, że w tak młodym wieku (25 lat mam) łykam tyle tabletek, ze na tarczyce i na serce i na wątrobę i jeszcze 2 inne z magnezem i witaminami, że nie można garści tabletek łykac, że mam to w tej chwili odstawić itp ![]() ![]() ![]() ![]()
#1398 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No troche dziwnie zachowały sie, nieprzejmuj sie nimi lekarz napewno wie co robi i jak ma cie leczyc. Twoje zdrówko najważniejsze jest teraz, a nie to czy będziesz mogła pic alkohol. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
No ja też się bardzo cieszę
![]() ![]()
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
kasiamaja Welon to atrybut Panny Młodej niezależnie od tego czy ma dziecko czy nie - welon juz nie jest domeną dziewic.
![]() Więc pasuje Ci welon, biała suknia i co tylko chcesz. Oczywiście jeśli nie - to biała z kolorem, ecru, złota itp będą jak najbardziej na miejscu. ![]() Witam po weekendzie. Miałam fajny weekend aktywny - rowery i piesza wycieczka na szlaku, ktory jest przy moim miescie ![]() Super super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie miałam mozliwości złozyć życzeń PM 02.05.09 przed weekendem, więc teraz nadrabiam. Dużo szczęścia i miłości Wam życzę i cudownych dzieciaczków ![]() Jeszcze nie poczytałam co u Was słychać, ale napiszę, że w czasie weekendu dużo załatwiliśmy. Zamówiliśmy obrączki (będą za miesiac), zamówilismy dwa garnitury dla TŻ (czarny na slub i stalowy połyskujacy na poprawiny), rozwieźliśmy połowę zaproszeń i byłam na fryzurze i makijażu próbnym. No i mam nowe zdjecia do dowodu...piekne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poczytaj opinie http://forum.trojmiasto.pl/Matka-tro...9927,1,11.html http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...027084&v=2&s=0 Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-04 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Podzielę się z Wami moimi wrażeniami po makijażu próbnym...kolejny koszmar, teraz już na 100% wiem, ze będę się malować sama. Pani wizazystaka faktycznie miała profesjonalne kosmetyki..Kryolan, Chanel, IsaDora, Inglot...także to spoko. Jednak kiedy na całą twarz miałam naniesione kamuflarze Kryolana, fixatory, pudry, korektory i inne cekawe rzeczy, to nie mogłam swobodnie się uśmiechnąć, bo cała ta skorupa tak ciągnęła. Więc kolejny makijaż w przeciagu 15 min spłynął do kanalizacji, a na wesele zrobiłam sobie makijaż sama, po swojemu jak zwykle. Z moja problemową cerą niestety jest kłopot, bo liczyłam, ze uda się zakryć wszystkie niedoskonałości, ale ten makijaz jeszcze gorzej podkreślił każdą zmarszczkę, każdy por. Bllleeeeee... Ostatnio odkryłam podkład Vichy Dermablend...uzywam go teraz jako korektora. Efekt jest fajny, ładnie kryje i co najważniejsze nie robi takiej skorupy nienaturalnej na twarzy. WIęc sama wolę się upiekszyć, niz wydac kupękasy i wyglądac jak obcy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1406 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2009-05-04 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
Azzis - nie moge sie doczekac na relacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Wtajemniczenie
|
Ja też chciałabym już, żeby nadszedł ten dzień
![]() ![]()
![]() |
#1409 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo sie ciesze ze Wesele sie udalo,ze ten Wasz tak wazny i jedyny dzien w zyciu sie udal.Kurcze ja jestem osoba bardzo uczuciowa,cieszy mnie radosc innych i czytajac to mi tez lezka w oku sie kreci.Co do meza to mysle ze niedlugo juz bedziesz go miala przysobie ze bedziesz sie mogla nim nacieszyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
Ciesze sie ze, wszytko udało sie rewelacyjnie. Mam nadzieje, że juz wkrótce bedziesz miała swojego meża przy sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.