|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
![]() aaa daje jakoś rade musze dać, a pozatym przyzwyczaiłam się już ![]() Maturzystom życzę jak najwięcej % ![]() ![]() a ja sama mam teorie na prawko jutro :P:P hehe dziś zaczynam testy robić bo nie miałam wcześniej jak :P
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Konto usunięte
|
Rozwydrzona - spokojnie, ja moją prezentację pisałam 4 dni przed maturą, a uczyłam jej się 4... GODZINY przed
![]() Pamiętam jak chodziłam w kółko po pokoju i ją powtarzałam ![]() Nie mogłam z nerwów usiedzieć w domu i pojechałam godzinę wcześniej. I Bogu dzięki! Bo harmonogram coś się przesunął i jak przyszłam do liceum, to właśnie był moment, jak miałam wchodzić! ![]() Więc z rozpędu, na pełnych nerwach, połowy zapomniałam - więc zaimprowizowałam ślicznie, uśmiechnęłam się do pań, a one stwierdziły że dawno nie widziały tak ciekawej prezentacji Ty też dostaniesz 100% tylko musisz nie pokazać że zapomniałaś tekstu ![]() Jak się zatniesz - udaj że to była zamierzona przerwa na oddech albo na podtrzymanie napięcia BĘDZIE DOBRZE MATURZYŚCI !!!!!!!!
|
|
|
|
#3423 |
|
BAN stały
|
Mam prace
od 14 maja zaczynam staż |
|
|
|
#3425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam to któryś raz z kolei, masz rację Tak czasami bywa, że kiedy ktoś nie powie tego głośno, to człowiek mimo, ze tak właśnie myśli nie uświadamia sobie, że tak właśnie jest. Uruchomiłam dziś kilka swoich kontaktów. Co będzie to będzie - "hop z molo na główkę" Cytat:
70 dych !! ![]() To chyba na złotych tacach będą podawać ? Cytat:
![]() Ale przynajmniej wiesz na czym stoisz. Cytat:
Zuzieńko - GRATULACJE z całego serca - życzę Ci powodzenia w nowej pracy !!!! |
||||
|
|
|
#3426 |
|
BAN stały
|
Zuziuniu- to świetnie!!
gratuluje Ci bardzo serdecznie! ![]()
|
|
|
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
Favkes, ale chyba wolałabym jednak stać na czymś innym...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Domyślam się
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Za maturzystow trzymam kciuki!
Zuziu - swietna wiadomosc z praca, zajmiesz sie czyms i zaraz zrobi Ci sie lepiej. Paollino - lepiej, ze Ci to napisal bo juz sie sama nie zwodzisz, ze a moze jednak... Uwierz mi, swiat sie na nim nie zaczal i nie skonczy. Bedzie dobrze. A ja sobie siedze w domku, wolne, bank holiday heh, moj ostatni dzien dlugiego weekendu. Potem 4 dni pracy, wknd, 2 dni pracy i jade na wakacje. |
|
|
|
#3430 |
|
BAN stały
|
Jeszcze nie próbowałam tych kanapek, ale ponoć dobre
Jutro się przekonam ![]() Zuzia - gratulacje! hecate - zazdroszczę wakacji, choć pewnie nie powinnam, bo sama mam aż 4 miesiące wolnego Tylko nie wiem jeszcze co zrobię z tą kupą wolnego czasu. Znajomy załatwia nam pracę w Anglii, ale to nic pewnego. Jakiś sensowny wyjazd też bym sobie chętnie zafundowała, najbardziej marzy mi się Portugalia, ewentualnie skoczyłabym do Amsterdamu, ale pewnie będę miała odwieczny problem z towarzystwem Każdy ma swoje plany i ciężko nam się zebrać do kupy, a sama nie pojadę ![]() A - kupiłam karnet na Open'era ![]() Dziewczyny maturzystki - ale Wam się trafił temat! Wymyślali jakieś Kordiany, Tanga, Ferdydurke. A tu Pan Tadeusz Temat niemal gimnazjalny.Na rozszerzeniu Kochanowski. Chyba nie byłabym zadowolona, bo to kompletnie nie moja epoka, ale ponoć temat też dość łatwy do napisania |
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
Zuziu - świetna informacja!
![]() Gratulacje!!
|
#3432 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tylko 7 dni w cieplym klimacie a pozniej praca, praca, praca. Zostalo mi az 8 dni urlopu do konca roku heh. W czerwcu jakos Simon chyba bedzie wprowadzal sie do chaty swojej. Wiec teoretycznie jest an co czekac heh. Dobrze sie tak pobyczyc jak przez te 3 dni
|
|
|
|
|
#3434 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie jak sie okazalo, picie jest tylko na ustnych. Nie rozumiem teraz, czemu zaplacilsimy za nie 100 zl skoro wypijemy max za 10 ![]() Cytat:
Gratuluje Udanych wakacji przede wszystkim ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3435 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3436 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
odp ok. 16 mają być... ja pisałam Kochanowskiego... teraz jak czytam na forum opinie innych i w ogóle tekst z onetu troszkę wyprowadził mnie z euforii i spokoju, z jakim wyszłam z sali... ale nic to, co ma być to będzie, stoicyzm i opanowanie, jak w Pieśni Kochanowskiego
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam odebrac ten emotikon?
Mam sie czuc winna i w ramach zadosuczynienie zafundowac komus wyjazd czy co? Ciesze sie, napisalam, ze nie? Cytat:
Bardzo ![]() Ja sie chyba na Green Day w Man wybiore, jak mialam lat 15 to byl to moj numer 2 na liscie ulubionych zespolow
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Cytat:
![]() Ja sobie odbiję całe pracowite lato w listopadzie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ja moze jeszcze w lipcu do Wloch pojade do ojca, jak znajde tanie polaczenie ... do Crotone heh) |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno znajdziesz coś taniego Ja najpierw na dwa - trzy dni do kuzynki do Niemiec, a potem na tydzień lub jak dobrze pójdzie dwa razem na Majorkę Się doczekać nie mogę już , mam tylko nadzieję że nic się nie skopie w międzyczasie, bo to jednak termin odległy mocno
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu - gratuluję
Nie chce mi się wracać do rzeczywistości....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko sie zdecydowac nie mozemy Egipt, Grecja, Tunezja, Teneryfa czy Turcja Landryn stawia na Grecje bo myslac po mesku uznal, ze ze wzgledu na moje zdrowie i pierwsza taka wycieczke bez rodzicow sprawujacych nad nami opieke to bedzie najbardziej bezpieczne![]() Cytat:
Kurcze, Tobie to tylko serdecznie pozazdroscic Mi sie od dawna marzy Wenecja, ale kiedys i tam mnie poniesie
|
|||
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj przelot trasa - Manchestr - Lamezia Terme kosztowalby ...830 funtow za osobe... Moglabym leciec do Rzymu za duzo mniej i potem jakos tam do Crotone ale ja nie mowie po wlosku wcale... Ino polski i angielski ![]() Boje sie. Si zreszta zdany na mnie heh |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do języka, to pamiętam jak pracowała w Rzymie i wkurzała się, ze pojechała tam między innymi, żeby się nauczyć włoskiego przed rozpoczęciem studiów, a wszyscy Włosi rozmawiali z Nią głównie po angielsku |
|
|
|
|
#3447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po prostu tekst "tylko" mnie uderzył, bo wg mnie to "aż" , ja np. cieszyłabym się nawet za 2 dni... Ale żeby nie było że ktoś ma mi fundować ![]()
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
BAN stały
|
Super
![]() Cytat:
) - wszystko, co "smutne i dekadenckie", przyciąga wtedy jak magnes. Pamiętam te emocje, jakby to było wczoraj. Fakt, bezkrytyczny byłem, "nieobeznany" - może dlatego dzisiaj, gdy pomyślę o sobie z tamtych lat, mam najczęściej taką minę. Dzisiaj potrzebuję po prostu czegoś innego. Innego rodzaju inspiracji, która da mi siłę. Nie ma to jak być komunikatywnym ![]() Przepraszam, jeśli moje słowa zabrzmiały napastliwie - nie było to moim celem
|
|
|
|
|
#3449 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Doskonale rozumiem. Albo przynajmniej tak mi się wydaje. W moim przypadku cofanie się pamięcią o 10 lat byłoby już przesadą, ale nawet 5 lat temu "jarałam się" sprawami, które dziś budzą we mnie co najwyżej pusty śmiech. I za 10 lat pewnie też będę wszystko inaczej widzieć, czego innego potrzebować, innego rodzaju fascynacji/uniesień/inspiracji. Nie wiem, może chodzi o to, że z czasem pewne rzeczy zyskują na znaczeniu, a inne, widziane z perspektywy, tracą. Na razie ciągle jestem jeszcze bardzo blisko tego rozdrganego, rozemocjonowanego wieku 17 lat, pewnie ciągle jeszcze przez to wszystko przechodzę i właśnie dlatego napisałam, że trudno mi się odnieść do tego, co napisałeś. Dopiero zaczynam nabierać dystansu, ale, jak napisałam, zdaję sobie sprawę z tego, że z upływem czasu pewnie inaczej będę patrzeć na moje obecne fascynacje. Tak jak już teraz inaczej widzę swoje fascynacje sprzed 2 lat. Ok, lepiej byłoby, gdybym się teraz nie zagłębiała w żadne sentymenty ani filozofie - wracam do discursive essays. Mam ambitny plan, żeby napisać jutro najlepszą pracę w życiu |
|
|
|
|
#3450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyobraż sobie zwiedzanie Włoch z tak fantastycznym przewodnikiem, wszystkie najpiękniejsze miejsca, najfajniejsze knajpki...korzystaj z okazji ![]() Cytat:
![]() niezły macie wybór Podobno na Teneryfie jest pięknie. A co do bezpieczeństwa to o jedzenie chodzi? Jeśli tak to zawsze pozostają Ci butelkowane napoje i gotowe potrawy, więc pewnie nie będzie źle ![]() Cytat:
To teraz pozostaje tylko trzymać żeby wszystko poszło po Twojej myśli
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

musze dać, a pozatym przyzwyczaiłam się już 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tylko nie wiem jeszcze co zrobię z tą kupą wolnego czasu. Znajomy załatwia nam pracę w Anglii, ale to nic pewnego. Jakiś sensowny wyjazd też bym sobie chętnie zafundowała, najbardziej marzy mi się Portugalia, ewentualnie skoczyłabym do Amsterdamu, ale pewnie będę miała odwieczny problem z towarzystwem
Temat niemal gimnazjalny.