|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Też pomyślałam o tym że może coś się stało i zadzwoniłam. No i rzeczywiście się stało, zderzył się z cysterną alkoholu razem z kolegami w jakiejś knajpie ![]() Jak było słychać, zabawa przednia więc wykasowałam wszystkie jego numery żeby mu przypadkiem nie przeszkodzić jutro czy kiedy indziej. Mógł zadzwonić. Nie zrobił tego więc niech się bawi dalej, ale już bezemnie. Nie mam zamiaru się upokarzać przez nikogo. |
|
|
|
|
#3392 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu, mnie Wrocław kojarzy się baaaaardzo miło
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3395 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Konto usunięte
|
To może niech oni łaskawie zwrócą na mnie uwagę???????????
Znam takich - najczęściej od kilku lat tkwią w szczęśliwych związkach. |
|
|
|
#3397 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zawsze jakaś dziewczyna musi mu wyciąć numer, albo trafia na same zołzy
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Konto usunięte
|
Anastazja - ja nie wykręcam numerów - to mnie je wykręcają...
|
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3402 |
|
Konto usunięte
|
O to na pewno
![]() Tylko że ciężko się zmienić...
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Ivanko
Parę...naście raczej ![]() Sabbath, ja sobie chyba założę zeszycik i będę tam wpisywać złote myśli i cytaty "z klasyka" Jesteś genialna Cytat:
![]() Betty! Jesteś moim kolejnym "klasykiem gatunku" rozsądnego myślenia i trafnych rad. Wiem, nigdy jeszcze tego Tobie nie pisałam, jakoś tak niezręcznie mi było wyskakiwać z pochwałami, bo mam wrażenie, że słabo sie znamy. W każdym razie nadrabiam teraz: bardzo podoba mi się to co piszesz i jak piszesz Powyższe wdrażam jako moją mantrę Maturzystki kochane! Trzymam kciuki, przesyłam dobrą energię i myślę o Was ciepło
|
|
#3404 |
|
Zadomowienie
|
Zuzia, Paollinko....
![]() i ja również nie jestem pocieszona... odzywał się po mojej wiadomości, tak jak kolega, jakby się nic nie stało, nawet, że przecież będziemy się dalej widywać... bla bla! a tydzień nieodzywania to tak przypadkiem cóż, bywa, trzeba być silną i jutro wyjaśnić całą sprawę... ciężka rozmowa będzie...ale nic to, uciekam, muszę być jutro względnie wyspana i wypoczęta ![]() a tych kanapek, Melk, to nie wiem... u nas nie było nawet mowy! nie podejrzewają, że w bułach będą ściągi bądź przecieki? :P nas chcą wziąć głodem ![]() dobranoc wszystkich barowiczkom
|
#3405 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - piszę,piszę
![]() Jak mi się chce spaaać. A tu piwko jeszcze nawet nieotwarte Zaraz wskakuję pod prysznic dla otrzeźwienia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
przyszłam powiedzieć ,bo muszę komuś,wybaczcie......ze faceci to "gupki" i czasem marudzą gorzej niż baby o!! i cięzko zrozumieć o co im chodzi ,i jak ja nie rozumiem to znaczy,że facet przeskoczył samego siebie...
i czasem mam chęc zasunąć takiego kopniaka,żeby w powietrzu kopnął w kalendarz...z głodu......
|
|
#3407 |
|
Konto usunięte
|
GŁUPKI GŁUPKI GŁUPKI!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Też zmykam spać, dobranoc! Jutro oczywiście będę trzymać kciuki i myśleć o Was intensywnie. Życzę przyjemnych tematów i weny )
|
|
|
|
|
#3409 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
droga obsluga.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znalazlas swoja niszowosc? ![]() |
||||||
|
|
|
#3410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim Naszym Maturzystkom życzę bezstresowych egzaminów i najwyższych wyników!
POWODZENIA! ![]() Cytat:
Cytat:
czarna ikra z szampanem i sushi z kieliszeczkiem Hennesy'ego ![]() Cytat:
Cytat:
W grudniu '99 napisałam list do Tomka (taki długi dość), nie zdążyłam wysłać.... O tym że odszedł usłyszałam w innym radio, w audycji muzycznej poświęconej Jemu. Pozostał ogromny niedosyt jego tekstów, audycji i muzyki... Cytat:
Naprawdę nie wiem czy zasłużyłam. Miło mi bardzo, tylko teraz muszę się pilnować, aby nie popaść w samouwielbienie.
|
|||||
|
|
|
#3411 |
|
BAN stały
|
Princesko, to wyobraź sobie, że ja kończę pisemne już 7-go, a ustne mam dopiero 21 i 26
![]() Dziewczyny kochane, za wszystkie kciuki z przezorności wolę nie dziękować więc pozostaje mi: |
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda, że Twój list nie zdążył być wysłany Ale z drugiej strony może stać się symbolem słów, gestów i wyrazów sympatii z którymi nie warto zwlekać. Pozdrawiam Pamiętających Tomka!
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3414 |
|
Zadomowienie
|
?!
![]() Where? Dysponujesz adresem a_u_d_y_c_j_i? Betty,
|
|
#3415 |
|
Zakorzenienie
|
Tu masz ładny zbiorek, jednak przyda się konto z doładowaniem przez sms
![]() i jeszcze tu A jest tego więcej... Wylecę za te linki....?? W każdym razie było warto - świetna jakość. Ja już przepadłam... co za muzyka...... tak długo błądziłam, bo nie miałam tego w jednym miejscu.... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-05-04 o 00:34 |
|
|
|
#3416 |
|
BAN stały
|
przylazłam jeno się przywitać i poinformowac że lania woskiem dzisiaj nie było bo palnik się wyczerpał
![]() gryxiu- a jakże niegrzeczna! należą się baciki! ![]() princes- a może sama się za poprawianie jędrności wezmę? ![]() dasz radę mądra kobieto! ![]() ivanko
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-05-04 o 00:34 |
|
|
|
#3417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niesmaowita frajda
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim Maturzystkom życzę powodzenia!
|
#3419 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To może... może nie odbieraj maili? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wzięło mnie na "filozofowanie" Przyjrzę się lepiej Heideggerowi (temu wstrętnemu naziście) i przywrócę go do należnego mu świata współczesnej myśli (po tych głupich paszkwilach Kamila Sipowicza) ![]() Dobrej nocy
|
|||||
|
|
|
#3420 |
|
Zadomowienie
|
Ło jeju, co Wy opowiadacie! :O Ja nie słyszałam, by jakaś szkoła w mojej 'okolicy' miała kanapki... Ja tam żadnych przerw nie mam, tylko na angielskim pisemnym - rozsz. Z tymi ściągami to żart, ale przecież oni wszędzie węszą przekręty... ehh, te procedury :/
Princess, ja mam 4,5,7, 11,12,13 Także z 1. str cieszę się, że szybko koniec, ale z 2. boję się, czy zdążę nauczyć się prezentacji...Miłego dnia wszystkim
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

cóż, bywa, trzeba być silną
i jutro wyjaśnić całą sprawę... ciężka rozmowa będzie...
i czasem mam chęc zasunąć takiego kopniaka,żeby w powietrzu kopnął w kalendarz...z głodu......

za maturzystów
"Spójrzmy więc wstecz i wspomnijmy to, dla czego warto było żyć. Kruk Edgara Allana Poe. Zamek Karmazynowego Króla. 17 minuta Ech Pink Floyd. Adagio Albinioniego. Atom Heart Mother. Drugi koncert Marillion w Gdańsku, gdy Fish śpiewał Lawendy "tylko" dla mnie i Anki." ... Taaak, często wracam do tego tekstu...

Niesmaowita frajda