| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-05-04, 16:15 | #3571 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: JapkoLandia 
				 | 

Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.

jeee ja też   zrobię sobie z tym kurczakiem dzięki laski za przepis  kurde mam powtarzać słówka z ang, ale mi się nie chce. najbardziej się boję formy pisemnej, zawsze na czymś tracę  Śniło mi się że będzie list formalny   | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:23 | #3572 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Nie mogę siedzeć w domu i nie jeść  Tequilko myślisz, że jak na ten kolor dam 12% rozjaśniacz na pasemka to wyjdzie mi ładny blond bez kładzenie dodatkowej farby? Początkowo myślałam że jak te pasemka będą wyglądać kiepsko to jeszcze spróbuję na blond ale te moje włosieńki sa już takie biedne po tym ostatnim rozjaśnianiu. Ehh a tak chciałam zobaczyć jak będe wyglądać w blond  Ale ja chyba mam urode raczej do ciemnych kolorów wydaje mi się :/ A i Tequilko miałaś tylko pasemka od góry blond? Bo ja się zastanawiałam nad balejażem bo nie chcę jak zrobię kitkę żeby od spodu był sam brąz :/ I to mój kolejny dylemat ale ja jestem walnięta   
				__________________ Marzenia się spełniają!!! | |
|     | 
|  2009-05-04, 16:24 | #3573 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

też mam smaka, ale w lodówce pustka, na kolacje bede miala z czego zrobic tylko zwykłe kanapki  smacznego dziewczynki  Red, nie sresuj sie, bedzie dobrze!   | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:25 | #3574 | |||||
| Moderator Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Zielona Wyspa 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Dziękuję  to będę też tu wstawiać   Ps. też zaraz zrobię tą zapiekankę 
				__________________ Mój Instagram Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie | |||||
|     | 
|  2009-05-04, 16:26 | #3575 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: JapkoLandia 
				 | 

Renatka89 mam taka nadzieję   żeby był list do przyjaciela żeby był list do przyjaciela........ | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:29 | #3576 | 
				 | 

posałam przepis i wszystkie jedzą tylko nie ja  urozmaicajcie to jak chcecie, ja tam dodaje co mam akurat  Ja wcinam właśnie ryż preparowany? Pamiętacie to?   | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:31 | #3577 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-05-04, 16:34 | #3578 | 
| Rozeznanie | 

Ja pamiętam ten ryż   W sumie fajna przekąska  A co do kremu próbowałaś tego? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...mieszanej.html (chyba tego bo ja mam napisane na moim garnier nutritionist tylko) on jest lekki, buzia jest po nim gładka i nawilżona  A! I świetny ma zapach  Tylko nie wiem jakby Twoja cera na niego zareagowała... Jedyny minus to wydaje mi się, że trochę rozjaśnia skórę ale może tylko takie wrażenie odniosłam 
				__________________ Marzenia się spełniają!!! | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:39 | #3579 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Kopenhaga 
				 | 

Cytat: 
  tylko mi się nie podobało że one są takie jasne i położyłam ten nieszczęsny blond który wyszedł brązowy  a miałam pasemka na całych włosach z tym że na wierzchu więcej  jutro umyję włosy i zobaczę jaki będzie kolor   
				__________________ _________________________  ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie  było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm | |
|     | 
|  2009-05-04, 16:40 | #3580 | 
				 | 

Iwostin odpada, trójglicerydy i parafina  tego Garniera przeanalizuje potem, bo zaraz przyjdzie TŻ  a ryz średni smakowo tak teraz stwierdzam, ale kiedyś go często wcinałam   | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:43 | #3581 | |
				 | 

Cytat: 
  uwielbiałam go. i jeszcze takie okrągłe wafle andruty. jak opłatki, tylko takie słodkie..mmmm...:rolleyes  : później wprowadzili ryż preparowany w polewie karmelowej   
				__________________ _________________________  ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie  było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-05-04, 16:44 | #3582 | 
				 | 

andruty też pamietam! mmmm   a ryżu w polewie karmelowej nie jadłam  musze poszukac  Ale mam ochote znowu sie poobzerac!   Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-04 o 16:47 | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:47 | #3583 | 
				 | 

ten w karmelowej ciężko dorwać  idę sobie zrobić warzywa na patelnię z sosem sojowym. coś jeszcze do tego wymyślę   
				__________________ _________________________  ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie  było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:48 | #3584 | 
				 | 

nie poprzestane póki nie znajde, uwielbiam karmel   lubisz sos sojowy? Ja jakos nie umiem sie do soji (soi?) przekonac.. | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:49 | #3585 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

łaaa ale sie wczoraj i dzis opalilam nad zalewem na czekoladke  dziewczynki w tamtym roku kupilam w ccc biało-złote sandałki i prawie w nich nie chodzilam, nie mam pojecia z czym je zestawić, załączam fotke sandałkow moze cos doradzicie?   
				__________________ ...i znów zmierzch... kolejny dzień dobiega końca... choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc... | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:50 | #3586 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Pamietam ten ryz!kiedys go czesto wcinalam. Jestem w trakcie robienia zapiekanki  jak macie jeszcze jakies fajne (szybkie, proste i smaczne  )przepisy to piszcie  Zrobi nam sie watek piekno-kulinarny hehe   
|  2009-05-04, 16:51 | #3587 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-04, 16:52 | #3588 | 
| Rozeznanie | 

Ja tem przez Was zawsze mam ochote na jedzenie   A staram się w tygodniu kiedy pracuje jeść mniej (jest mi łatwiej) żeby spalić to co zjadłam z nadwyżką w weekend. Niedość że tracę przez Was kasę na polecane kosmetyki to jeszcze figurę tracę!  Dziewczyny wczoraj przeglądałam trochę wizaż i widziałyście może maseczkę do włosów ze szpiku końskiego? Ponoć daje świetne efekty ale budzi też wiele kontrowersji. A co Wy na to? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ku+ko%F1skiego 
				__________________ Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 16:56 | 
|     | 
|  2009-05-04, 16:53 | #3589 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 

|  2009-05-04, 16:55 | #3590 | 
				 | 

mam smaka na chipsy   to juz lekka przesada, ciagle bym jadła! Chociaz siedze i jem, i nie cwicze, schudłam 3kg (ważyłam juz 56kg, teraz mam 53)  Livia, jak mi sie cos szybkiego jeszcze przypomni to wrzuce przepis  Będziemy Pulchnymi Wielbicielkami Piękna  a teraz lece, bo przyszedł do mnie TŻ. Piszcie duuuużo, wróce niepoźnym wieczorkiem  karmel - mmm. ide od Was bo kusicie!:P | 
|     | 
|  2009-05-04, 17:13 | #3591 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

hej  ja własnie z pracy wróciłam... ide coś zjeść a pózniej brzydula  Qrcze już maj a ja dalej nie mam ani 1 strony pracy licencjackiej napisanej   | 
|     | 
|  2009-05-04, 17:35 | #3592 | 
| Rozeznanie | 

I cisza   A ja tak siedzę i siedzę, że już mnie pupa cała od siedzenia boli   
|     | 
|  2009-05-04, 17:36 | #3593 | |
				 | 

Cytat: 
  jezeli jest na serio ze szpiku to bym jej nie uzyla.. znalazlam na allegro i niby w skladzie jest ekstrat z rdzenia kregowego.... tylko mi sie wydawalo ze do kosmetykow w Polsce nie mozna takich rzeczy dodawac... Edytowane przez Tygrryska Czas edycji: 2009-05-04 o 17:41 | |
|     | 
|  2009-05-04, 17:59 | #3594 | 
| Rozeznanie | 

No bo właśnie po lekturze tego wątku dowiedziałam się, że nie ma wcale tego szpiku końskiego tylko właśnie coś z tego rdzenia kręgowego. Brzmi to obrzydliwie ale efekty ponoć świetne. Ja kocham koniki i wszystkie zwierzątka, podawały tam dziewczyny w tym wątku link do tego jak obdzierają zwierzątka żywcem z futra (prawie sie popłakałam   ), ale to robią typowo dla tego futra a przecież koni nie zabijają dla tej odżywki... Tak czy inaczej uczucia mam mieszane. Na linku którym podałam wywiązała się niezła kłótnia na ten temat. A ja byłam ciekawa co Wy na to. Tylko proszę się nie kłócić  Tygryska najwyraźniej można skoro dodają, sprzedają na allegro i nawet niezłym popytem się ona cieszy 
				__________________ Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 18:00 | 
|     | 
|  2009-05-04, 18:03 | #3595 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-05-04, 18:12 | #3596 | 
| Rozeznanie | 

No ale teraz z drugiej strony, jemy codziennie części zwierzęcia, części zwierząt są także w różnych kosmetykach, żelkach itd... Tyle, że nie piszą na opakowaniu: żelki, skład- to, to i żelatyna pochodzenia zwierzęcego a na tej masce jest wyraźnie napisane i to chyba to powoduje takie odczucia a nie inne. Ja nie bronie i nie zachęcam, sama nie wiem co o tym sądzić. A na KWC jest też odżywka w wyciągiem z końskich kopyt :szok:

|     | 
|  2009-05-04, 18:24 | #3597 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-05-04, 18:40 | #3598 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Jeeeeny dziewczyny dzisiaj prawie cały dzień Was nadrabiałam bo nie miałam czasu do Was wcześniej zaglądać albo pracowałam albo wyjechałam na majówkę. Teraz jednak obiecuję poprawę i na pewno będę się częściej udzielała   Narobiłyście mi ochoty na ten L'Oreal, Sublime Bronze, Rozświetlający krem samoopalający ale na razie musze pieniążki oszczędzać bo chcę kupić sobie rowerek w najbliższym czasie. teqilla to masakra z tym włamaniem, ale co nikt z Was sie nie obudził? czy może nie było Was w domu? Normalnie czytając ten wątek zawsze mam mega ochotę dbać o siebie i ostatnio coraz więcej czasu mi to zabiera :P ale żeby być pięknym trzeba przecież coś poświęcić ... Dobra Słoneczka zmykam na kolację, potem pouczę się i przed snem do Was zajrzę ... Aaaaa i powodzenia na maturze wszystkim Paniom które obecnie są w trakcie zdawania. Sama pamiętam jaki to był stres, ale wiadomo z perspektywy czasu i doświadczenia człowiek zupełnie inaczej na to patrzy  No nic, do później   | 
|     | 
|  2009-05-04, 18:48 | #3599 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-05-04, 18:51 | #3600 | 
| Rozeznanie | 

Airish88 no a ja własnie przeglądam nasz wątek w poszukiwaniu ładnych brązów i zastanawiałam się gdzie nam zniknęłaś   A ten krem co link wkleiłaś jest bardzo fajny  Chyba najlepsze co używałam opalającego do buzi. Dzięki Ci Tequilko!!  )) Ooo, znowu fajne zdjęcia Tygrryska  Mnie tam się Tilla nie podoba za bardzo z twarzy... No może na niektórych ujęciach. Piersi miała ładne dopóki nie powiększyła drugi raz. Teraz ma za wielkie do jej drobnej sylwetki. Ja to jakbym miała powiększać biust to nigdy do takich wielkich balonów- ładne, średnie c w zupełności wystarczy bo ja górną część ciała dość szczupłą mam. 
				__________________ Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-05-04 o 18:55 | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Bo ludzie żyć mi nie dają z tym "w czerni Ci było lepiej, w czerni Ci było lepiej" ile można tego słuchać
 Bo ludzie żyć mi nie dają z tym "w czerni Ci było lepiej, w czerni Ci było lepiej" ile można tego słuchać