|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
sama się zdziwisz ja wyszłam po 5 minutach Po przeczytaniu 50 razy testów nie da się nei zdać.Cytat:
Czlowiek się czuje wolny,s am moze pojechać, zwiedzić, zobaczyć, nie jest się uzależnionym od pociągu, czy autobusu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękna Panna Młdoa! Gratuluję
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale on za pewne chce 2 wyniki zobaczyć i
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Ana a nie mozesz zadzwonic do swojego ginekologa i sie spytac czy wystarczy mu sama kolonskopia? Jesli nie, to poprosilabym kogos o odebranie wynikow.
Dziewczynki po slubie - mam pytanie ![]() W przypadku błogosławieństwa, całowałyście obrazek, krzyż itp? Bo sie zastanawiam co kupić. Zakupie na pewno swiece i krzyz ale czy gromnica jest konieczna?? |
|
|
|
#1504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez marze juz żeby sciać włosy krócej ale do ślubu musze jeszcze wytrzymac. Zreszta jak mialam krótkie to chciałam długie, jak teraz mam długie to podobaja mi sie krótsze....eh dogodzic kobiecie ![]() Potwierdzam. Ja nauczyłam sie testów z płytki błyskawicznie |
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
No to teraz kolej na moją relację ![]() Przepraszam Was, że dopiero teraz się pojawiam, ale nie miałam chwili czasu... Wczoraj goście, potem plener. Z resztą byliśmy tak padnięci po weselu, że poszliśmy szybko spać Dzisiaj jeszcze rozliczaliśmy się ze wszystkiego i tak jakoś zeszło...Ale do rzeczy... Pogoda nam się super udała, zarówno w dzień ślubu jak i na plenerze. Nie stresowałam się tak bardzo jak myślałam, że będę się stresowała. Dopiero lekki stresik dopadł mie jak pojawiła się orkiestra przed domem i zaczęli brzdękolić Potem zjawili się pierwsi goście... potem zajechał kamerzysta z fotografem i robili stansardowe ujęcia. Potem jak już miał przyjechać TŻ, to przed wjazdem na podwórko ustawił się pierwszy szlaban i nie chcieli mnie oddać z wioski hehe TŻ musiał dać wkupne. Potem moja mama zaskoczyła TŻ jak wchodził do domu. Zapytała, a pan do kogo hehe TŻ mówił mi potem, że tak go zamurowało, że zupelnie nie wiedział co ma powiedzieć , biedaczek ![]() ![]() Jak mnie zobaczył, to powiedział tylko WOW hihih. Potem ja się zestresowałam, jak nie mogłam mu wpiąć kwiatka do butonierki... najpierw agrafka się odpięła, potem złamałam kwiatka a i tak go nie wpięłam...Mama się trochę stresowała błogosławieństwem (prawie mi krzyż wydarła na czole W kościele o dziwo się nie stresowałam.Ksiądz fajnie nas przywitał, tak na luzie, więc jakoś tak spokojniej nam się zrobiło. Jak wchodziliśmy do kościoła to się trochę wkurzyłam,bo organista zargał "pod Twą obronę" Na przysiędze na szczęście nie płakałam. Bracia mówili, że miałam drżący i piskliwy głosik, ale ja jakoś nie słyszałam jak mówię do mikrofonu. Miałam problem z włożeniem TŻ obrączki, bo jakoś mu chyba palce popuchły ![]() Przed kościołem rzucali ryżem i pieniążkami (ale rzucali tą miedzią nam po głowach, że musiałam się chować za TŻ, bo mnie normalnie bolało). Przy wejściu na salę miałam wódkę w kieliszku (a ustalaliśmy, że chcemy wodę). Kieliszki robiły się oba. TŻ nie zapomniał mnie wnieść na salę Pierwszy taniec jakoś przezyliśmy. Tylko TŻ pokręcił figury i mnie wybił z rytmu (pzez to gadalismy podczas tańca i ustalaliśmy dalsze figury na bieżąco ) I to troche się mojemu bratu nie podobało, ale co tam, większych wtop nie bylo.Na podziękowaniu rodziców mama TŻ znów się popłakała jak zaczął mówić. Torta mieliśmy okropnego ![]() ![]() Jak go jadłam, to myślałam że się pożygam Taki maziaty. Miał być lekki, śmietanowy, a był ze zwyczajnej margarynowej masy Okropieństwo. Goście wcale nie chcieli jeść, z 3 pięter został prawie cały dół i góra. Na końcu już podeptali mi suknię, tak że pourywali podpięcie trenu Co więcej... na razie tyle przychodzi mi do głowy.Ogólnie bardzo szybko zleciało. Poniżej fotki. PS> kabimba ślicznie wyglądaliście
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic dodać nic ująć
|
|
|
#1507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
hej młode mężatki
pięknie wyglądałyście- po przeczytaniu relacji sama mam ochote żeby ten dzień był już jutro dużo szczęścia kobietki!!
|
|
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Pięknie wyglądałaś, cudna suknia. A jak spisywała się szelka?
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
azzis slicznie |
||
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() A szelka co jakiś czas (tzn. gdy mnie ktoś mocniej obracał w tańcu) w jednym boku się odpinała No ale dało się przeżyć. Na szczęście do zdjęć ją ściągnęłam ![]() Maggie1983 w butach przetańczyłam całe wesele... jakby mnie obtarły. Noe były konieczne, bo butow nawet nie czułam Pod koniec trochę mnie bolały stopy, ale nie tak jakbym miała nówki buty na nogach. żadnych obratć i pęcherzy. Trafiłyśmy z wyborem
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
azzis wyglądałaś bombowo!
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kabimba super , prosimy o więcej relacji dziewczynki slicznie wyglądaliście , fajnie że wszystko wyszło tak jak sobie zapalnowaliście, no.... prawie po za małymi wpadkami ![]() jestem załamana dziewczyny, normalnie szlak mnie trafi, ja mam taką dużą rodzinę moja mama ma 7 rodzeństwa i każde z nich po trójce dzieci i wyobraźcie sobie że tej wielkiej rodziny przyjedzie w sumie z os. tow. będzie 9 osób a od mojego ojca strony ma trzech braci i każde z nich równiez ma po troje dzieci już hajtniętych i przyjdzie w sumie 4 osoby+ dziadki , czyli w sumie z 80 osób z mojej rodziny będzie 15 osób ![]() nprmalnie jestem w szoku bo ja byłam na każdym, na każdym weselu ze swojej rodziny a tu taki
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#1515 |
|
Raczkowanie
|
azzis Pięknie wyglądałaś!
Mam kilka pytań: 1. Co to za kościół, skąd dekoracja, jaki ksiądz (i gdzie miałaś spowiedź, bo pisałaś, że było ok)? 2. Jak z trwałością bukietu i kwiatków we włosach? Pytam, bo to wszystko w mojej okolicy
|
|
|
|
#1516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis ślicznie.
Mam takie pytanko odnośnie kwiatka we włosach. Był żywy? Jak przygotowany? No i jak z trwałością?
|
|
|
|
#1518 |
|
Rozeznanie
|
azzis pieknie wygladaliscie
gratuluje!kasiaher kurcze szkoda, ze z tak duzej rodziny bedzie tylko tyle osob. w dodatku jeszcze ty chodzilas na ich wesela, a u nas jest tak, ze "trzeba sie odwdzieczyc i tez przyjsc" a moze faktycznie cos im baaardzo waznego wypadlo i nie dadza rady przyjechac. glowa do gory... to i tak bedzie najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu
|
|
#1519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli wystarczy mu kolposkopia to ok i podjadę w ten sam dzień (w ten czwartek) bo wynik jest od razu, a jeżeli nie, to muszę jechać w przyszły czwartek (wtedy zaczynam pracę) i do szpitala skieruję mnie jak zacznę pracować, a wolałbym to załatwić przed pójściem do pracy...![]() Cytat:
co to za kwiatuszki? i jaki kwiat miałaś we włoskach ślicznie się prezentował
|
||
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis ślicznie wyglądałaś
a mam pytanie skąd był tort taki blech
|
#1521 |
|
Raczkowanie
|
azzis rewelacyjnie wyglądałaś
|
|
|
|
#1522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dekorację sami robiiśmy. Bukiet wytrzymał całą ceremonię i dłużej Dzisiaj jeszcze wygladał pięknie w wazonie. Gorzej kwiatki we włosach. Oklapły może koło 22.00 albo szybciej... ale na szczęście na zdjęciach tego nie widać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ze Stokrotki (na Piłsudskiego). Dzisiaj byliśmy u babki się rozliczyć i mówię jej, że tort miał być lekki,a był maziaty... a ona tak jakby fochem walnęła bo nam tort nie smakował. I opuściła nam 10zł z ceny
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2009-05-04 o 21:35 |
|||
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
azzis w bukiecie też frezje? czy coś jeszcze?
![]() Napisz czy wytrzyma do czwartku , bo my tak w środę/czwartek będziemy robić plener , a zastanawiam się nad frezjami
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-04 o 21:51 |
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wy sie spowiadacie z tego, ze współzyjecie z TZ i z antykoncepcji??
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dopisek: Madzia tu jest ciekawy wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331322
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-04 o 21:54 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzieki
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
azzis i kambiba obie przepięknie wyglądałyście
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-05-04 o 22:01 |
|
|
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ksiądz sam moze sie zapytac o to??jesli ja nic nie wspomne?? |
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale opowiadał nam kiedyś w szkole ksiądz na religii, że narzeczeni przyszli do spowiedzi przedślubnej i on się ich spytał czy współżyją, jedno odpowiedziało, że tak a drugie, że nie...
|
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

W tym tyg. będę robiła te z płytki, a w przyszłym z książeczki, którą dostałam. Mam nadzieję, że zdam, bo tak mi głupio jakbym teorii nie zdała.
sama się zdziwisz
Po przeczytaniu 50 razy testów nie da się nei zdać.

Jeżeli mogę coś doradzić to jak najszybciej zabieraj się za testy z płytki. Wchodzą do głowy błyskawicznie, dużo lepiej niż w wersji papierowej