![]() |
#301 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
Bardzo dziękuję ;* boooskie opisy <3 Kinderka13, nieliczylamwcalesie, xXValedictionxX, Paajkaa, Plotkaraaa, Little Ballerina, kee (ja też Cię uwielbiam, wszystkie opisy przeboskie ;*) kirkeblack Jesteście CUDOWNE <3 Bardzo dziękuję, od każdej coś wzięłam ![]() papergirl - nie szkodzi i tak Cię kocham ;** ____________ Księżyc znów świeci za głośno, żebym nie wstydziła się płakać i gwiazdy głupio chichoczą.
Wiesz, jest we mnie tylko ten ból, który roi obrazy i który tak parzy skórę. Dziwię się rozdziawieniem pępka. Pusto. Pusto. Pusto. Nawet ściana już nie czeka na twój cień. Moczę usta w Twej herbacie tylko po to, abyś zewsząd spijał moje pocałunki. Szukam cię. Zapłakana myję łzami podłogę, kiedy wciąż tak okropnie bezczelnie cię nie ma.
![]() |
#302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak cicho zrobił się w moim świecie bez Ciebie...
Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. Ja zauważałam nanosekundy bez niego Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość. Nienawidziłem poranków. Przypominały, że noc ma swój koniec i trzeba znowu radzić sobie z myślami. Ze wszystkich rzeczy wiecznych miłość trwa najkrócej. Ty się serce nie wywyższaj Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać. _________________________ _________________________ _____________________ lodowy świat , lodowych ludzi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
dodawałam ten opis dzisiaj...
___________ tylko dla Ciebie tu jestem. mogę płakać ze śmiechu, by za chwilę zrobiło mi się tak przejmująco smutno... wiem, że miłość jest wspaniała i nic więcej nie wiem.. naturalna w swej sztuczności. ponieważ mnie uszczęśliwiasz, ponieważ mnie uwalniasz. <3 zmieniłeś mój szary świat, w kwitnący ogród. dusze się własnym zapachem, własnym oddechem, własną śliną. innym życie się wali, a ja siedzę tutaj szczęśliwa.
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
chocapic -> cieszę się kochanie, że pomogłam.
![]() _____________ to się robi bardziej skomplikowane niż myślałam Poprowadź mnie tam gdzie miłość jest uczuciem najwyższym. <3 teoretycznie jesteś na wyciąniecie palców. Idę ulicami z Tobą i twoimi zniszczonymi dżinsami <3 ![]() chcę rozlać miód na twoje ciało..ileż można czekać na deserek ![]() nadal pamiętam o tym żeby zapomnieć. Nie musisz mieć oka - po prostu bądź ; * tęskniłam, choć wiedziałam, że nie tego pokochałam. Moje serce to nie stal, mogło trochę poczuć |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________ Będziemy się poznawać ustami i palcami.
Siedzę zanurzona w oceanie wanny, zmywam z siebie Ciebie, dotyk Twój poranny. Zmysłowa pokusa. i to, co zawsze robimy, to zabawa na prześcieradle. Zgaśmy światło. W rytmie namiętności, usta będą błądzić, gdzieś po drugim ciele. Leżymy w twoim łóżku przy zgaszonym świetle. Zanurzyć się z Tobą w dolinie rozkoszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() _ w każdym bądź razie, nie jesteś szczytem moich ambicji. popatrz na siebie. popatrz do czego się doprowadziłeś. papierosy i tanie wino to rutyna, do której mnie doprowadziła ta pieprzona tęsknota. i powiedz mi, powiedz z cholerną pewnością i odpowiedzialnością za swoje słowa: czy warto ufać? no cóż, zawsze byłam skomplikowanym dzieckiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
kirkeblack, peculiarity , nydee, alexandretta, Marzeniatko ,chocapic ,plotkaraaa, Little Ballerina, primadonna, powinnam, paajkaa, TiS, kee, bananowalaska, truskawkowa1993, nieliczylamwcalesie, suve, misia_TKA ,caroline060, lilyblack, papergirl, KaMa2704 ,Kissabble
Wy wiecie.. że ja Was.. no wiecieee <33 ![]() chocapic : Niezobowiązujący uśmiech, wyrażający tyle uczuć. Trzymam się mocno krzesła, żeby tylko na podłogę nie spaść. To z radości. Nadeszły noce, a właściwie poranki, kiedy kładę się spać z uśmiechem na ustach. ostatnio często sie uśmiecham. naprawde. [ nie wyszlo mi chyba za bardzo.. ; * ale sie staralam ; D ] _________________________ _ Wracają tamte dni widziane z daleka. Krwistoczerwone paznokcie, biel pościeli i czarna koszula, deszcz i myśli. Oczu twoich chmurność zatrzymana w pamięci. Czekam na czereśnie. Marzę o hamaku w gorący letni dzień... gorączkowo szukam elementów zachłanności. niebieskość nieba wciąż pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Mam ochotę na kawę i leżenie z książką na kocu. Nie sama. przez chwile czuję Ciebie bardzobardziej. Turlam się w świecie sennych zmór, braków, pokus i iluzji. bez toksycznych bełkotów i bez wiatru hipokryzji. |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
Kiedy rozpęta się piekło nie będzie czasu na wyrzeczenia, nie będzie miejsca na sentymenty...nie będzie ochoty na pilnowanie słów.
W 80 dni dookoła świata, a w 5 minut do domu! ![]() Każdego ranka, po przebudzeniu, otrzymujemy kredyt w wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. ![]() Kobieta to jedna wielka tajemnica. Zmienia się co chwilę, przybiera nowe twarze. Jak więc opisać siebie? Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj. Wyobraź sobie, że ja nie byłbym całkiem pewien, czy wierzę w Ciebie. I jak tu udowodnić, kto z nas ma rację? You said I was your everything, you played me and like a radio... // Mówiłeś, że byłam wszystkim, bawiłeś się mną jak radiem... Gwiazdy się przecież wypalają. Przeprowadźmy mały sprawdzian wytrzymałości duszy na ból. Pozwól mi się przekonać, jak wiele cierpienia potrafisz znieść. Uśmiech to naprawdę niezwykła waluta. Tak niewiele kosztuje, a tak wiele można za niego kupić. ![]() Twe słowa jak noże wbijały się w me ciało. Udawałam, że to wcale nie bolało. Resztki marzeń wypalają się ze mnie jak ze świecy, a stopiona nadzieja kapie niczym wosk. Życie jest jak balonik. Najpierw to zwykły 'flak'. Im bardziej się starasz i im więcej z siebie dajesz nabiera kształtów. Ale w końcu przesadzisz, zagapisz się i balonik pęka albo odlatuje w powietrze... Edytowane przez Laffy Czas edycji: 2009-05-06 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
KaMa2704 - łoo to dobrze CI idzie widzę, tak trzymaj! niedługo będziemy świętować
![]() 3martyna3 - Twoja, Twoja, a Ty tylko Moja i koniec. ![]() kirkeblack kissabble- Moje Cudowne Panie ;* ![]() Ty w ogóle wiesz kim jestem czy całkiem przypadkowo całujesz moje usta i mocno przytulasz? I co ja poradzę, że tylko do Twoich ust mnie tak ciągnie.. Wciąż szukam miejsca, które ostatnio tak bardzo krwawiło, ale nic nie znajduję. Widocznie rana szybko się zgoiła Próbuję zeszyć serce, rozdarte przez Ciebie na pół. Marnie mi to wychodzi… ma ktoś tak gruby sznur, żeby już nigdy, nikt, tak go nie potraktował? Każdym życiu da się odnaleźć i te dobre strony, spróbuj je znaleźć… .
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
dziękuję za miłe słowa. wszystkie jesteście przecudowne.
i strasznie pędzicie. oby tak dalej :) głupotą z twojej strony było, że w ogóle chciałeś żebym była inna niż jestem. bez ciebie życie traci sens, jakikolwiek. na szczęście wiem jak radę sobie dać bez wiary. idź. wycieraj mną pysk. trzaska metalowa brama. tak chyba pęka serce. |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
caroline060 i defacto - dziękuję. i idzie to też w drugą stronę. <3333
chocapic - cieszę się, że chociaż troszkę pomogłam. ![]() wiem, że niedługo rozpoczniesz wspaniałe życie, wiem, że będziesz gwiazdą na niebie kogoś innego, ale dlaczego nie może być to moje niebo? rozsądek pukał w nasze okno. jednak nie słuchał go już nikt. musiałam sobie radzić przez ten cały cholerny, pusty czas bez Ciebie. przy końcu swego życia odnajdujesz stare błędy. moje serce zmienia swój kształt. większe jest niż ja. od nagłych wzruszeń pęka już. pomóc nie mogę mu. prawie każdy oddałby niejedno, by dotrzeć tam gdzie znajduje się sedno. przerost duszy nad rozumem. smukłe palce naprężone krzykiem. bez litosci dla siebie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-05-06 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Z dziurawymi sumieniami goście marzą o atrakcjach...
celuj w księżyc bo nawet jeśli nie trafisz będziesz między gwiazdami ![]() bawisz się uczuciami jak dziecko klockami budujesz lecz potem rozwalasz ja więcej razy nabrać się nie dam wybaczam ale nie zapominam miłość? teraz już nie
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
![]() 3martyna3 - ja niesamowita? to Ty niesamowita jak cholera, słoneczniku ;* kamisha, mmm! kradnę
![]() coś z początku, coś z końca tej historii. destabilizowali swoje światy łudząc się, że to miłość. ty, serce, nie czasoprzestrzeń, nie nastawiaj się na wieczność. chciał, by była łatwiejsza i nic nie pamiętała. najszybciej czytam z ruchu nie moich ust. my. stworzeni na obraz i niepodobieństwo. uśmiech - satysfakcja gwarantowana - wypróbuj bez oszukiwania. antycypacja przyszłości. niechęć do rozpychania się łokciami - nieprawdopodobny luksus.
kłamią po cichu. po krzyku. w oddechu. w uśmiechu. Edytowane przez kirkeblack Czas edycji: 2009-05-06 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ~~~~ ~~ odwrócony świat szukający własnego ja.. ~~ pilnuj, żeby Twój wykrywacz bzdur był zawsze na chodzie.. ~~ If I could fall into the sky... ~~ uporczywe próby zapominania jego uśmiechnietej twarzy.. ~~ czasem bywam niczym sztorm, fale brzegi rwą ... ~~ Kochać i tracić, pragnąć i żałować, Padać boleśnie i znów się podnosić, Krzyczeć tęsknocie "precz" i błagać "prowadź" Oto jest życie: nic, a jakże dosyć...
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Kocham <333 Wy wiecie
![]() Cytat:
![]() możesz powiedzieć mu tez czekolada ![]() czy to nie smutne, że większość ludzi musi zachorować, by zdać sobie sprawę z cudowności życia? Człowiek nie potrafi ani cierpieć, ani być długo szczęśliwym. Nie jest więc zdolny do niczego co się liczy. chce mieć to wszystko Chce mieć to szybko, wszystko albo nic... wprowadzę cię w mój mały świat, gdzie śmietankowe chmurki, pomarańczowe słońce, jagodowe niebo i waniliowy zapach unoszący się w powietrzu jest codziennością. o, widzisz to drzewo? jest z piernika. na nim zielone cukrowe listki, a pod drzewem kilka kwiatków, które wyglądają jak lizaki. spójrz tam! rzeczka, w której płynie kakao. a tam dalej jest polanka, na której są zwierzątka. czujesz, że musisz zostać tu ze mną? o 04:23 skończyły mi się łzy. nie śpię, nie jem, płaczę. nawet nie wiedziałam, że taki jesteś ; ]
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Paajkaa dziekuje
![]() SAMOTNOŚC W SIECI: - Ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut? - I przyjdzie dzień radosny... - Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość. PROSBA: Potrzebuje czegoś na dobranoc. O snach. Bardzo proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Jest jednym z tych ludzi, którzy oceniają wszystko tylko z jednej perspektywy nie widząc w tym co się stało nic dobrego.
Należy zamknąć za sobą drzwi przeszłości by móc otworzyć nowe - drzwi przyszłości. Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia. Nie mogę uwierzyć, że to dzisiaj, nie mogę uwierzyć, że pada. |
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ____________________ bo zauroczenie to jeszcze nie miłość bo wciąż kocham Cię mocniej, niż potrafię to wyrazić już nie wycinamy na drzewach serduszek kiedyś pytałeś co to znaczy tęsknić za Tobą, już wiesz ? widzę, że już nie ma nas. nie musisz mi tego udowadniać drzewa zazieleniły się. znów nie będę widziała Twojego okna nie powinniśmy ufać sobie. to nasza jedyna obrona przed zdradą
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
Dziękuje bardzo za wszelkie miłe słowa dziewczyny
![]() ![]() Aby łamać jakiekolwiek zasady, to najpierw je trzeba mieć! No gwiazdki, spadać! Któraś z was musi przecież spełnić moje marzenie ![]() … a dziś w planach spacer po tęczy. Do unikania spojrzeń, zatykania uszu, przeklinania w duchu. Przyznaję się. Przejdźmy się nocą po urojonych miastach. To nie hit z telenoweli w stylu ona i on. W genach mam zapisaną wiarę w szczęśliwe zakończenia. Chodźmy w twarz zaśmiać się światu. Pewnego dnia usiądziemy i razem zjemy truskawkową czekoladę. A w głowie amatorski film o miłości. Kręcony kamerą serca.
#320 |
BAN stały
|
NatashaxD wydaje mi się że będzie to tak:
Our filled days.
![]() Razem ciężko żyć. Osobno też źle. Wyryj w moim sercu siebie. Może chciałabym żeby trwało to dłużej... Słyszę mego życia słaby puls. Gra wspomnień. Przy Tobie sen przychodzi tak łatwo... Złamałeś każdą zasadę którą miałam. kradnę od was wszystkich. i kocham <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Zadomowienie
|
dodawałam to już dzisiaj
![]() Sen jak śmierć do łóżka przykuł mnie. Śpie aby zapomnieć. Odpoczywam sam na sam w swojej głowie Po ciężkim dniu czas na odpoczynek spię i snię o tobie ;* Może gdy się przebudzę bedzie lepiej ? W snach spełniają się marzenia. Śpię. nie budzic. W razie pożaru przenieść w bezpieczne miejsce ![]() Słabo raczej. Ale brak weny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Przepraszam Cie bardzo!!! Nie zauwazyłam
![]() ![]() i dziekuje za pomoc ![]() ![]() - Zamigotal swiat.. tysiacem barw! |
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() _____________ Nie mam czym oddychać. Duszę się zupełnie spontanicznie, kiedy tak intensywnie Cię nie ma.
Fatalnieję. I pode mną podłoga też, nawet lampie nie chce się już chyba wisieć. Wargi wygięte w uśmiechu aż pod oczy. Tęskność rozłożyła się na trawie i nigdy jeszcze nie była bardziej zielona. Szelestem ust wyszeptujesz mało, za mało i jeszcze mniej. Bredzę tak mocno, że dłonie sobie wkładam pomiędzy zęby. Gdzieś się zagubiłam razem z myślami i nie wiem już nawet którędy do domu.
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Nie naciskaj mnie, bo stracisz głowę
A bez niej, nie będzie ci wcale lżej.. ![]() Ding-Dong usłyszysz w głowie ![]() Myślę że nasza relacja wejdzie na wyższy szczebel Na wyższy level, crazy love forever... ![]() ![]() ![]() Ej, co się tak spinasz, nie masz co robić?! ![]()
#325 |
Raczkowanie
|
nie kumam siebie.
zła kobieta ze mnie. złamałam to, co było zakazane, przekroczyłam wszelkie bariery..
#326 | |||
Zadomowienie
|
chocapic -
przepraszam, ale nie mam głowy. ;( i za nic w świece nie mogę sobie przypomnieć gdzie ją podziałam. wybacz. ;* lucyferowa - no jak można by Cię nie pamiętać. ;* Skarbie Ty nasz. <3 nie znikaj już. ;* Cytat:
dziękuję i jesteś o wieele lepsza Słońce. ;* love. <3 Cytat:
dziękuję bardzo Myszko. ;* kocham, Ty wiesz. <3 Cytat:
![]() a bez Ciebie w ogóle by nie powstał. Kochh. <3 ___ może nie jest mi sądzone zaznać szczęścia, ale masz w sobie coś co sprawia, że chcę zaryzykować. - jesteś zła ? - nie, umierająca. a u mnie słońce spod lampki wychodzi. ten, który swym niewyczerpanym ciepłem rozpali niedopałek życia. mała iskierka nadziei o lepszym jutrze. pozabijajmy się najlepiej nawzajem. na trzeciej planecie od słońca. codziennie mi się śni, że pół naga od pasa w dół hasam po mieście na golasa. objawiało się to mniej więcej w taki sposób, że chwytała telefon, wchodziła w wiadomości, naciskała klawisz, i zapominała co miała napisać. pier.dolenie na antenie. i chociaż mamy dwie nogi, dwie ręce, ludzie nie mówią nam 'dzień dobry'. mój ósmy dzień wołam znów przez sen. skóra do skóry lgnie.
![]() |
#327 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kradnę bo śliczne ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle wszystkie dziewczynki cudowne. ;* <3 ___________ W życiu piękne są tylko chwile. A gdy jestem sama, pamięcią wracam do chwil spędzonych z Tobą. Z kubka spijam Twoje ostatnie ślady. Za oknem maj a w sercu zimno jak na Syberii. Kocham Cie, bo gdy Cie widzę moje oczy nabierają barw. I chce być z Tobą takim jakim jesteś, nie zmieniaj się. W mojej pamięci zawszę będziesz taki jak tamtej nocy. Tamtej nocy było mało jeszcze więcej by się chciało. A gdy tak cofnąć czas.Żeby jeszcze raz przeżyć ten wieczór 31. stycznia.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i dodaj coś od siebie ... ! oj kochana ; * a co do Twoich opisów to po prostu uwielbiam < 3 kradnę ! kradnę ! ![]() ************************* ********* A ja Cię zamknę w klatce byś nie uciekł mi przypadkiem. Znam takie słowo które tak bardzo chcę Ci dać. Miłość to film wśród niedokończonych spraw Sam nie wiesz jak szczęście dotyka nas Czekam na twój jeden gest ... Nie przechodź obojętnie obok pokusy moze się już nigdy nie pojawić Zakochałam się . I co będzie jak w Tobie ? Nie bądźmy śmieszni myśląc że będzie jak w bajce Szara codzienność – bez Twego słowa. Chyba nie jestem na to gotowa... Zastanawiam się, Czy dzis widziałam Cię ostatni raz... Łzy lecą, Patrząc na Twój kruchy czas... Kolejny papieros, A nerwy się w głowie kołocza, Myśli w głowie, Zażartą słów kłótnie toczą. Tekst piosenki, Wpuszczam do środka nic nie słysząc, Złożenie palców, W modlitwie, na klęczkach, ledwo dysząc... Ostatnia chwila. W mych ramionach ja spędź... Cztery sciany, I Twoja piąta śmierć...
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
![]()
Przecież Pan bardzo uważał, żeby zaoferować jej tylko przyjaźń, prawda? x Niech pan też niczego wiecej nie oczekuje... x Nagła samotność, bolesność, rozpacz... x Skoro pan nie potrafił zdobyć się na dzielenie z nią życia, to prosze nie liczyć, że będzie pan dzielił jej umieranie... x Chciałabym zrozumieć czym dla niego byłam... ![]() x Dlaczego wciąż jeszcze cos sie we mnie kłębi? x Ona chce sprawić, żeby wszystko zostało dokładnie tak, jak jest... na zawsze. x Jesteśmy sobie tak bliscy, jak to tylko możliwe... x Pogłebiając to co jest między nami, można by wszystko zniszczyć. x Zdarzało mi sie kogoś zranić... x Musiała zdeptać własne uczucie... x A gdybym nie oddała się tej miłości całą sobą? x Kruchy, rozdarty miś...a gdzie jego właściciel? Co mam mu powiedzieć, że znikł? ************************* **********************
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie wiesz, ile czasu Ci zostało.
To jak wybór między czekoladą, a szpinakiem. Kalendarzowy maj, na dworze jesień, a w sercu zima. Reprezentujesz wszystko za czym tęsknię, wszystko czego pragnę... Szczęście przykucnęło na mym parapecie, zapukało w okno. Zastanawiałeś się kiedyś jak to jest zaprzedać duszę diabłu? – Dziwny ten świat, co? – Jak żaden inny. Boję się tylko tego, że mogę Cię stracić. Bywa, że pierwszej miłości nigdy się nie zapomina, ale ona zawsze się kończy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.