![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Hej.
Mam prosbe. Jestem okropnie zazdrosna o mojego chlopaka. Po porstu strasznie. trwa to juz jakis czas. I nie umiem sobie z tym poradzic. Potrzebuje opisow dotyczacych mojej walki z tym, tego, ze bardzo go kocham i nie chce stracic tego wszystkiego. Pomozcie mi, blagam!!! Cos ode mnie: - Najbardziej ostatnio boje sie slow nigdy i zawsze. - Nagle tak cicho zrobilo sie w moim swiecie bez Ciebie.. Edytowane przez prinzessin Czas edycji: 2009-05-05 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
te już są moje. <3 ____ dobrze, że nie wiesz co u mnie, bo pękło by Ci serce. nie każda miłość jest nierdzewna. i na kartce w dalszym ciągu tylko połowy serc. męczy mnie to poranne szukanie kluczy do mieszkania.
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Ty i ja ręce dwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
Jeśli zechcesz odejść zostaw chociaż mi nadzieje...
![]() Za co nagle tyle bólu chcesz dać? Jak odnaleźć w Tobie tamtych uczuć ślad, które kiedyś razem złączyły nas? Czemu jeszcze kochać chce skoro nie ma Cię? ![]() 'Gdzieś istnieje taki ktoś dla kogo będzie najważniejsza' Anioły są nad nami, możemy w nie wierzyć, ale i tak jesteśmy sami.
#185 |
Raczkowanie
|
trochę chyba nie "po polskiemu"- sorry!
bez off... Została krucha pozorów gra Dla Ciebie lato, moje lato... Szukam wczorajszego dnia Autobus pędzi- po brzegi wypchany jest zmęczeniem
#186 |
Zakorzenienie
|
Kirkeblack,
buziak w Twoją stronę ![]() ![]() Pistolecik, dziękuję ![]() a na przyszłość - unikamy tutaj postów nie na temat, tzn. takich w których nie dodaje się żadnych opisów ![]() avast, kaspersky, panda... który antywirus będzie najlepszy przed wirusami w SERCU? cóż.. widzę twój numer na ekranie telefonu i wcale nie śpieszę się, żeby go odebrać wygasło, nie uważasz? no proszę, proszę - wykaż się swoją genialnością, po raz enty pokaż jaki jesteś beznadziejny.. ![]() rozczarowanie, part. 4 usunęłam twój numer i wcale nie było to przez przypadek Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-05-05 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() 10 część?! oby tak dalej, bo nie wyobrażam sobie życia bez wizażu i bez was myszki. <3 - Nie dotykaj mnie! Nie pytaj mnie o nic! Nie mów nic do mnie! Zostań ze mną! - Opuściłem cię kiedyś? - Pozwoliłeś mi odejść.. Kiedy ktoś kogo kochasz, z kim łączyło Cię tak wiele powie, że chce być dla Ciebie przyjacielem, powiedz mu, że może nim być, jeśli z Twojego serca wymaże każdy dotyk, przytulenie, próby pocałunku.. Powiedz mu, że może nim być, jeśli z Twojego serca wyrzuci tę miłość, która zdążyła się już narodzić.. Inaczej to nie będzie przyjaźń.. Za każdym podaniem ręki, przyjacielskim obięciem będzie stało wspomnienie. Wszystko będzie nim podparte, nim i nadzieją na to, że może kiedyś jeszcze coś z tego będzie.. A kiedy on powie, że nie potrafi, powiedz: 'trudno bracie, przyszedł kres..' I odwracając się od niego - odejdź. Niech Cię już nie nęka.. (..) bo obiecałam sobie, że nie pokocham nikogo tak mocno, żebym nie mogła być całą, kompletną osobą bez niego.. Jeśli nigdy więcej nie spotkamy się na tym świecie, spotkamy się na innym. Będę czekać. Ps. nie spóźnij się.. Przez moment byłam Twoim słońcem.. - Wiesz gdzie leży niebo? - Wiem, on jest moim niebem. Dopiero, gdy skona ostatni motyl w brzuchu i żadna łza nie narodzi się w oczach.. Dopiero wtedy będę miała pewność, że przestałam Cię kochać..
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Pierwszy raz oficjalnie okradziona...jakież to przemiłe uczucie.
![]() ![]() ++++++++++++ +Oficjalnie szczęśliwa... +Robię Ci kawę i nie pytam ile łyżeczek. ![]() +Wracasz z pracy. I pierwsze co robisz, gdy wchodzisz do pokoju...szeroki uśmiech.. Tak jakbyś nie widział mnie rok. +Nie umalowana, stare szorty... a Ty! wzrokiem pełnym pożądania mnie potraktowałeś ... ![]() A potrafisz tak sprzątnąc, żebym nie zauważyła, że byłeś i nabrudziłeś mi w życiu swoją osobą? Kosa pod żeberko? I co?! Głupio Ci? ++++++++++++++++++ Przepraszam tylko tyle... ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-05-05 o 22:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Rozeznanie
|
Nawet ten alkoholowy nieład na mojej głowie z powyginanych włosów wydaje mi się seksowny. Przestałam już kamienować ściany, krzyżować piersi, całować drzwi, które są wyrzutem i nie żałują. Mam twarz z pogniecionych gazet pełną pomarszczonych słów. Tak. Dwie lampki wina. W sam raz na samotność. Przy trzeciej będę niemal szczęśliwa. Prośba: Proszę o jakieś oryginalne opisy uśmiechu ![]() ![]() Baaaardzo proszę ![]() Może: papergirl, plotkaraaa, nydee, Little Ballerina, Kirkeblack, peculiarity, primadonna, powinnam, paajkaa, TiS, kee, bananowalaska, alexandretta, truskawkowa1993, nieliczylamwcalesie, defacto, Kastelle i inne dziewczynki też oczywiście =) ;*
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-05-05 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Jesteś tym, co potrafisz poczuć, posiadasz tyle, ile umiesz dostrzec
Miej permanentnie rozpostarty umysł i nie zamykaj oczu Koczuj na smaki, smaki te poczuj czy zechcesz zostać moim osobistym spełniaczem kaprysów? pusta pustka mogę zapytać Cię na ucho czy lubisz niespodzianki? porwę cię i uprowadzę do Japonii. będziemy żyć miłością i sushi |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie byłam wymieniona, ale może coś tego rodzaju : Uśmiech to magia. Powstaje z niczego, a potrafi zdziałać cuda. Mimo trudności losu trzeba patrzeć na świat z uśmiechem Dni co tak intensywnie pachną uśmiechem... Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy. Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy. ..bo mnie na uśmiech zawsze stać... bo ja na przekór tym co zasmucają świat `więcej uśmiechu, więcej pogody ducha! Twój uśmiech, wplątany w moje myśli Bo chodzi o to by uśmiechem się dzielić. Najbardziej ci do twarzy z uśmiechem. Uśmiech ma właściwości magnetyczne to smile, you need someone to smile as well potrzebny jest czyjś uśmiech, aby samemu też się uśmiechnąć mówią, że najpiękniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał. Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy. Gdy słowa nie pomagają - uśmiech serce poruszy Odrobinę słońca, kapkę wiatru i szczyptę szaleństwa. UŚMIECH GOTOWY ![]() Uśmiech człowieka to źrenica jego duszy Uśmiechem można podbić cały świat! Nie wiem czy takie chciałaś, ale mam nadzieje, że coś się przyda. ![]() ______________________ Żaden strach nie zatrzyma tego co mamy w umysłach. Nasze życie jest i będzie hardcorem. przemineli,zagubili się czasem tesknią skazani na przeszłość Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-05-06 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
; ********************
ojj. Już X część ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś ode mnie:
Dobranoc... ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-05-05 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Wierz mi - są dusze dla siebie stworzone...
i choć los je w przeciwną potrąci stronę... one wbrew losom, w tym lub tamtym świecie, znajdą przyciągną i złączą się przecież... Pech: kilka razy gubiła serce, a znalazca zawsze był uczciwy Na pierwszy znak, gdy serce drgnie. . . to właśnie ten. . . tylko ten. znajdź mnie dzisiaj... uratuj a gdybym podniosła kotwice gdybym żagle rozwinęła by wypłynąć ku Tobie?
#194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() Zdejmę płaszcz podszyty lękiem Nie muszę pytać czy otworzysz, bo gdy tylko zjawię się w progu będziesz stać
Poza granicami mojej głowy pozostaniesz nieskończony
![]() |
#195 |
Marudziara
|
Zaprowadź mnie tam daleko..Za horyzont, na koniec świata..
W otchłani uczuć zostaw mnie..Bym w nicości znalazł przeznaczenie… W tej chwili jak ogień bolące..szczęście .. przez pryzmat czasu nieustannie piekące… Każde wspomnienie jak sztyletu moc, każdy zapach jak butelka łez... Jesteśmy dziećmi niepokoju. ta przewlekła choroba, obfitująca w przerzuty do wszystkich narządów organizmu... Wiara "w chodzenie po wodzie"I wreszcie stwierdzenie,że życie to przerażająca głębia bez dna "chodź kochanie, odłączymy ostatni respirator" Nie ma przecież miejsc, w których się nie kocha, nawet gdy każdy lovesong wystukiwany jest przez odjeżdżający pociąg Na czubku nosa spoczął ciężar minut, jakich zabrakło, by szepnąć: wrócę. Zachodzi kolejne słońce, tych kilka reakcji chemicznychprzesądziło – nie mamy wyboru – to nam przyszło domniemywać tęsknoty. Ufam tym kropelkom, co razem z nami pragną słów: dobrze, że jesteś
Edytowane przez mandragona Czas edycji: 2009-05-06 o 07:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Od dawna już kradnę Wasze opisy, lecz nigdy nie miałam czasu sama czegoś wrzucić . Teraz to zmieniam .
![]() `Przetacza się tsunami innych marzeń, tych nie spełnionych... `Przedwcześnie pozbawiona złudzeń rzygam na sztuczność uczuć. `Zróbmy niebo na zielono, błękit wisi tyle lat. ![]() `Z Tobą sufit w parku pomalować . ![]() `Zapamiętać sny i zrozumieć jeden z nich. ![]() `- Czy bierzesz sobie tę oto kobietę za żonę? - Wygląda na to, że muszę. - A czy ty, bierzesz tego oto człowieka za męża? - Skoro nalega. ![]() `Całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. widzieli ich wszyscy - Oni tylko siebie... ![]()
#197 |
Zakorzenienie
|
chocapic - dziękuję, dziękuję za wyróżnienie.
![]() * granica, za którą się uśmiech pogodny zaczyna. * swym uśmiechem rozpogodzę cały świat. Może się spodobają. ![]() ![]() i ja będę tęsknić za tobą, tak jak dziecko tęskni za swoim kocykiem. mieć taką sieć by w nią wpleść życia treść. -chyba to właściwy czas, by powiedzieć - żegnaj. -chyba własciwszy, by trwać w nadziei, że do zobaczenia. trochę szczęścia - moje małe niebo. ktoś obiecał miłość. pytam - gdzie ona jest ?!
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ale pędzicie z tymi opisami. oby tak dalej. wszystkie jesteście wspaniałe. ;***
przytulasz mnie i mówisz znów tych kilka najpiękniejszych słów. być dziewczyną twoich marzeń. jeśli pozwolisz wezmę twoje serce. twojego ciebie tak, byś miał tylko całą mnie. codziennie balansować między tobą, a pamiętaniem, że mam zapomnieć. pełna optymizmu. i w du.pie mam wszystko co nie jest cacy. starł ze mnie cały makijaż złudzeń. wsączasz się w serce - czuję więcej niż trzeba. nie odrywali od siebie spojrzenia, niezdolni do wykonania żadnego ruchu. jej oczy umiały tulić, pieścić, płakać bez łez, palić i mrozić. gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii, tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. nie pozwól mi zapomnieć. przypominaj mi nieustanie. chyba, że i ty się zapomnisz. jeśli tak, to mi nie przypominaj. takie zapomnienie może się zdarzyć. Edytowane przez suve Czas edycji: 2009-05-06 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
ja na wstępie chciałam przeprosić naszą najukochańszą moderatorkę za to, że dodałam tą prośbe wczoraj..
![]() ![]() ___________ słońce wisi na lazurowym tle.. a my? no właśnie.. nas już nie ma.. - zamknij oczy i pomyśl o czymś co cię w życiu najprzyjemniejszego spotkało.. - już.. - i co to jest? - Ty.. pomyśl jak daleko jest od prawdy do wyobraźni.. nad nami tęcza, a na powiekach łzy.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Ale smak porażki już mi zbrzydł...
A Ty mnie draniu okłamujesz cały czas.... I wiem że z Twoich ust lecą tylko kłamstwa I nie potrafię powiedzieć stop;( Dziś nawet kawa nie ma smaku kawy;/ Dokleję sobie kartkę "jestem zabawką" wtedy będę rozumieć dlaczego tylko tak mnie traktują;/ -Babciu on jest taki słodki^^ -Kochanie każdy facet to trucizna... A dziś zrozumiałam że to racja.... Moje największe marzenie-nigdy więcej Ciebie nie zobaczyć! Myślałam że za każdym razem będzie boleć mniej...boli jeszcze bardziej;/ A jakby tak do każdego egzemplarza dodawać instrukcję obsługi życie byłoby prostsze.... O wiele prostsze! Twojej malinowej dziewczynce opadły owoce ![]() Brak słów, brak nut... by opisać co zrobiłeś mi.... Kalendarzowy maj, na dworze jesień a w sercu zima- dziwny jest ten świat! |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
są więzienia gorsze od słów.
- idziemy! - gdzie? - na koniec świata. <3 dzwonisz, chcesz spotkania... chciałeś mieć na zawsze to, czego nie powinieneś nigdy mieć. serce z kamienia, gdy w oczach już zabrakło łez. między szeptem a ciszą. przez takich, jak Ty, tracę wiarę w ludzi. nie uwierzę już nigdy miłości. w głowie wciąż słyszę niespełnioną obietnicę. rzucasz słowa na wiatr. jasne, dosyp mi więcej soli na otwartą ranę. uśmiech Twój, jak serca promyk. chciałeś mieć więcej, niż mogłeś mieć. trzymaj się z dala. wiesz co? chyba sam w to nie wierzysz.
Edytowane przez AddictedToYou Czas edycji: 2009-05-06 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
w tym zapatrzeniu wydał jej się nagle bardzo bliski. jakby znała go całe życie i zawsze na niego czekała.
unikanie jego oczu jest jeszcze trudniejsze niż poddanie się ich spojrzeniu. będę grzeczna. ale dopiero od jutra. świat wrze. a my kontemplujemy oddech w zachwycie. lubię samotność, ale tylko we dwoje. z tobą sufit w parku pomalować. dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było ci tak słodko". kochaj mnie tysiącami pocałunków na mojej twarzy i delikatnym dotykiem rąk. miętowy cukierek wystarczył, żeby stopić górę lodową pomiędzy nami. - zrobiłem coś nic tak? - nie, wręcz przeciwnie. doprowadzasz mnie do szaleństwa. oparł głowę na jej piersi. słuchał, jak bije jej serce. dotknął palcami moich warg i znów przeszedł mnie dreszcz. |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a coś o tym że się skończyło zanim się zaczęło
![]() Skoro nie jestem idealna, to po co zajmujesz mi czas? Z marzeń mnie obdarto jak gwałconą kobietę z ciuchów.... I wróć, ja będę czekać do ostatnich moich dni.... I nie tak miało być, nie te koszmarne miałeś spełnić sny... Czy warto było kochać tak.... |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Rozeznanie
|
chocapic - co prawda nie wymieniłaś mnie ale przychodza mi do głowy takie opisy :
Śmiać się i grzeszyć radościa sie cieszyć . ![]() Bawić i szaleć nie pytać co dalej . ![]() Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy. ![]() Bo powiedzieli mi że z uśmiechem mi do twarzy . ![]() nóż może coś wybierzesz ![]() ![]() _____________ to nałóg, to pasja ma racja styl akcja . You're the one I wanna hold /Ty jesteś tym, którego chcę trzymać . Please don't tell me that you've changed / Proszę, nie mów mi, że się zmieniłeś... That boy is driving me insane! / Ten chłopak doprowadza mnie do szaleństwa niestety brak wenyy ;***
#205 |
Zakorzenienie
|
nie wybiera się tego w kim się zakochujesz. to się po prostu przytrafia. miałam nadzieję, że tobie też się to przytrafi. w tym samym czasie.
popatrzyłam na niego. niby mówił spokojnie, nonszalanckim tonem, ale w jego oczach migotały pożądliwe błyski. niesamowity facet. wiesz co jest piękne? kiedy czuję, że go kocham idąc z nim za rękę. na krawędzi dnia tylko ty i ja. nie byłam przygotowana na przeżywanie huśtawki uczuć. a on mi coś takiego nieustannie serwował. taki obojętny, mrukliwy, niby ponury, zdystansowany, nieobecny - gdzieś tam w środku tej swojej nieprzystępności ukrywa mnóstwo ciepła i uczucia. i to uczucie to jest miłość do mnie! lecz książę zapomniał, że ma kochać księżniczkę. bo chciałabym kiedyś kochać cię tak, by w twoich rękach zostawić mój świat. |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||||||
Zadomowienie
|
__________- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uśmiech to nie żadne zwierciadło duszy, ja po prostu jestem szczęśliwamoże coś podpasuje ![]() ![]() Cytat:
ojej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za opisy nt prośby ![]() ![]()
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! ![]() ![]() Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-05-06 o 11:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
i okłamuję siebie co dnia, że to co mam będzie żyć wiecznie...
nawet miłość nam ukradli. pewnego dnia trzeba zasnąć z myślą o jutrzejszym poranku, a nie o wczorajszej nocy. umieram po to, by rodzić się znowu. tfu, tfu, życie się układa! dlaczego więc, kiedy widzę Cię - wiem, ze Cię znałam, spotkałam, kochałam... wczoraj chciałam umrzeć. dziś chcę żyć od nowa. pewnego dnia trzeba zacząć wszystko od nowa. „Miałam łzy w oczach, gdy szłam wieczornym chodnikiem i słyszałam jego wołanie. Zły czas na łzy. Mogłabym przecież odwrócić się, zwolnić kroku, zatrzymać się, a nawet pobiec w jego stronę i rzucić mu się na szyję. Mogłabym przecież zaprzeczyć własnym słowom. A przecież nie mogłam. Nie mogłam ulec. Przecież te słowa popłynęły wtedy z mojego wnętrza. Jak mogłabym przeczyć sama sobie? Zresztą to mógł być efekt utraconych korzyści, który zawsze pojawia się, kiedy człowiek zmuszony jest do dokonania jakiegokolwiek wyboru. Uparcie postanowiłam być twarda. Udało mi się. Ale być może jednak zrobiłam to wbrew sobie. Próbowałam od nazajutrz zapomnieć o nim i jakoś nie udawało mi się wymazać go z pamięci. Im bardziej starałam się nie pamiętać, tym silniej wracał w myślach, słowach, gestach i porównaniach.” przez próg rzuciłeś mi tani gest. szukam kogoś, kto w tym tłumie jest tak samo samotny, jak ja. brakuje mi czasu na życie. Jak łatwo można się uzależnić od drugiej osoby. Jak łatwo można przejąć jej nawyki. A potem wszystko stracić, gdy traci się Jego. I nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka, jedzenie śniadania z innymi nie daje radości. I dzień przelatuje przez palce. I tylko śpi się długo, bo On tam jest. "potrzebuje uczucia, chociaż troszeczkę. nie w słowach, ale w gestach. w ruchu dłoni, która poprawi spadający na oczy kosmyk, czy pogłaszcze policzek. czy w takim zaborczym objęciu talii i spojrzeniu mówiącym 'nie oddam Cię nikomu." teraz już wiem, wiem co to m i ł o ś ć. teraz już wiem, jak to smakuje. zbyt dużo uczuć i kawy. zbyt dużo Ciebie w moim życiu. życie jak na ironię tak mnie doświadcza, że ciągle muszę się z kimś żegnać. pojawiasz się w najważniejszych momentach mojego życia.. Łatwo popadam w skrajności - ze świetnego nastroju w stan czarnej rozpaczy, z gadatliwości w milczenie, przy czym to, że milknę czasem i wybieram obserwację wcale nie oznacza, że popsuł mi się humor. nagle nikogo nie kocham, za nikim nie tęsknię. tylko Bóg wie, jak bardzo Cię kocham! zrozumiałam, że miłość przegrałam. płyń z tamtą kobietą w górę rzek - kiedy mnie już nie będzie. - Jak mam ci ufać? – zapytała spokojnie, ale nie dała mi czasu na odpowiedź, bo zaraz zaczęła mówić dalej: - Nie umiem wyobrazić sobie, że mogłabym być blisko z kimś, kto choć w małym stopniu, świadomie czy nieświadomie, celowo czy przypadkiem, bawi się ze mną w niedopowiedzenia, kładzie na przeciwnych szalach swoją nielojalność oraz moją dobrą wiarę w jego uczciwość. Od razu ucinam takie znajomości. Kończę i nie daję szansy na kolejny raz. Mogę nie wiedzieć o sprawach drobnych, nieistotnych, jakiś błahych szczegółach, mogę być nieświadoma czyjejś przeszłości, choćby była niebanalna. Ale nie wyobrażam sobie, by ktoś ukrywał przede mną teraźniejszą rzeczywistość, sprawy, w które uwikłany jest na bieżąco, które stanowią bieg jego życia. – spojrzała z wyrazem zawodu na mnie. – Zawiodłam się na tobie. Przykro mi to mówić, ale zawiodłeś mnie. Myślałam, że będziesz inny, lepszy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
* Ty grasz moim uszom niepojęte rozkosze.
* Łzy wyciskasz, suszysz je uśmiechem. * Igranie palców twoich. * Gdzie skrzydła twoje? * "Nienawidzę i kocham. Czemu tak się dzieje - spytasz. Nie wiem. Lecz czuję, że tak jest. I cierpię." * Słowo może być narzędziem zbrodni. Słowo kłamie. Kaleczy. * "Nic nas z sobą nie łączyło prócz wiosennych marzeń zdradnych".. |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i ode mnie: Bo kiedy chcesz by czas stanął on niemiłosiernie pędzi do przodu^^ Nie wiem czy ktoś potrafi przestać kochać na zawołanie.... Ja nie ![]() Gdzieś w szarości dnia jestem też szara ja... Śnić i marzyć i wiedzieć że nic z tego na jawie się nie zdarzy... Widzisz dziewczynko było miło ale się skończyło ![]() I na wszystkie moje 'tak' Ty odpowiadasz 'nie' Chłopcze wróć na marsa, tam Cię nie znajdę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
xoxo
|
Cytat:
Uśmiech ten miał mało wspólnego z radością. Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie Uśmiechają się oczy. Uśmiech jest jak słońce, które spędza chłód z ludzkiej twarzy. Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż. Miej czas na uśmiech - to muzyka duszy. Otacza mnie przeszłość, a mój uśmiech wplątuje się w cudze historie. Ja też chcę mieć historie, taką, którą sama mogę kształtować. Gdy wszystko wali się, podnieś głowę i uśmiechnij się. Bo tylko tak będziesz mógł to przezwyciężyć. Bogactwem człowieka są: uśmiech, przyjazny gest, pogodne słowo. ____________________ Mam sto lat. A wierze w milosc dopiero od wczoraj. Wczesniej bylo za trudno. Za duszno. Za ciasno. Głupotą jest wybierać między przyjaźnią, a miłością. To są uczucia nieporównywalne o tak samo dużej sile rażenia. -Nie szukałeś szczescia wszędzie. -Ale znalazłem nigdzie. Świadomość jest ważna, bez niej nasze życie przypomina spacer osoby niewidomej po lesie. Tyle dusz a tak zimno czasami. Lubie jak mowisz, ale kocham jak patrzysz. Lubię wspominać, ale wolę jednak żyć chwilą obecną. Jestem po prostu skromniejszą wersją Catherine Tramell. Bez fortuny po rodzicach i C8 Laviolette. Uderz, mocniej, to nic nie boli... W porównaniu do tego jak bolą słowa. .. z dnia na dzień z coraz większym bagażem ... rany na duszy nie owiniesz bndażem... Trzy powszechne mity: miłość uszczęśliwia, miłość trwa wiecznie, nigdy nie pokocham nikogo innego. Kocham Was! Nie wszystkich, ale kocham... Nie pasuje do Ciebie żadne imie. Żaden liść, noc żadna. Tylko ja. Kiedyś razem poskaczemy po kałużach.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.