|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Dziękuję
ania20 to jest sztukowany komplet stanik kosztował 64 zł firmy Gaia majtki - 15-20zł nie pamietam firmy Mark&Spencer pas do pończoch 10 zł New Yorker
|
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny!
Azzis - baaaaardzo sie ciesze ja zaczynam czuć potrzebę głaskania się po brzuszku... i czas najwyższy... prawie 29 na karku to i tak późno według mnie :|Kliwi - mam pytanko - bo chyba lepiej niż znasz się na storczykach Chciałabym mieć bukiet ze storczyków, ale w kolorystyce jak bukiet poniżej, to znaczy chce ciemne fioletowe (cymbidium albo tajlandy) i do tego białe cantadeski, albo róże. Czy są takie ciemno fioletowe storczyki dostępne i to we wrześniu? I żeby wytrzymał bukiet conajmniej 2 dni, na zdjęcia.A jak nie to będę miała z eustomy - ale kocham storczyki i róże .Rybulka - dokładnie wiem co to znaczy dobry lekarz - kilka lat w przychodni u 'pani doktor' która nie wykryła mi cysty i w końcu aż Mama zaciągła mnie do swojego lekarza, który kazał mi natychmiast iść pod nóż - endometrioza i teraz u niego się lecze... już chyba 4 lata i powiem Ci że chociaż za wizyte bierze koszmarnie drogo to go nie zmienie. A poza tym dziewczyny..... jeszcze dokładnie 4 miesiące do ślubu, a my z TŻ już sie pokłóciliśmy.... jego Mama chce rządzić naszym weselem, ma swoje wymagania, ciągle musze jej ustępowac, a kilka dni temu usłyszałam: "to po co wogóle robić wesele - można jeszcze wszystko odwołać"!!!!! aż sie popłakałam. Ona jest super kobietą, ale nie wiedziałam, że będzie tak ostra jeśli chodzi o wesele. Masakra jakaś. TŻ trzyma moją stronę (na szczeście), pokłócił się z nią, no ale potem w domu to my sie pokłóciliśmy... że ja ciągle muszę ustępować jeo mamie... koszmar jakiś .
|
|
|
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a przymiarka dopiero o 17 tylko pożyczyłam aparat i nie będę mogła sobie zdjęcia zrobić, chociaż pani krawcowa mówiła że to pierwsza to i tak za wiele sukienki nie będzie przypominać
|
|
#2614 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Parafia Rzymsko-Katolicka p.w. Św. Jadwigi 39-200 Dębica, ul. Św. Jadwigi 9 tel.014 683 34 45, faks 014 683 34 45 e-mail sjadwiga@emil.tnp.pl P.S. gdzie będziesz zamawiać bukiet, ja zamówiłam w Irysie, przekonam sie w sobotę jak wyszło
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem każdy gość powinien czuć się wyjatkowo i nie powinno się dzielić na lepszych i gorszych ![]() koniecznie Cytat:
|
||
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac ojjj o fioletowe storczyki to nie wiem czy są. Musisz spytać ewaleny albo joli darskiej na temacie bukietowym
![]() Ale myle ze spokojnie 2-3 wytrzyma bukiet |
|
|
|
#2618 |
|
Wtajemniczenie
|
Cała przyjemność po mojej stronie
![]()
|
|
|
|
#2619 | |
|
Raczkowanie
|
kliwia śliczny kąplecik i ślicznie na tobie wygląda
![]() moniqac własnie mam ten sam problem z tesciową, takto spoko była a odnoścnie wesele jest czasami niepoważna. Mówi ze to jej pierwsze dziecko, któremu wyprawia wesele (TZ ma jeszcze młodszą siostre) i czuje jak by chciał robic wszytko na pokaz. Ja niechce robic z mojego wesela szopki. Szkoda gadac co moja wyprawia, Mój TZ powtarza zebym jej nie suchała. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi... zaproszenia wysyłacie w tej kopercie zaproszeniowej?? czy wkładacie je jeszcze w jedną koperte i tą dopiero adresujecie?? czyli w dwie koperty czy w jedną??
No i czy nie za wcześnie na zaproszenia?? ślubujemy 25 lipca.
|
|
#2622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo jak wchodze na forum to mam stres ze nic nie mam![]()
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka czas na wysylanie zaprioszen odpowiedni, bo ludzie planuja juz teraz urlopy wypoczynkowe.
![]() Ja wysylam w kopercie od zaproszenia. Po co wkladac jedna w druga? przeciez i tak do wywalenia koperta i tak ![]() Dzieki dziewczynki za komplementy
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja będe miała 18 czerwca 22 urodzinki
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
martucha jesli moge to odradzam kredyt malzenski, jest nieoplacalny, moge ci to powiedziec, bo pracuję w tym fachu
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
tak to ja
Cytat:
![]() Madzia napisz jak rozmowa !
|
|
|
#2629 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak jest z tymi licytacjami na allegro?? chodzi mi o to że jak jest zoć wystawione za np 1 zł i jak to zalicytuje i wygram licytacje to płace tą złotówkę czy coś więcej??
bo znalazłam takie sukienki fajne na licytacjach i nie wiem jak to działa troche żebym nie kupila sukienki za 1 zł a musiała za nią zapłacić 100 zł. o np ta sukienka http://www.allegro.pl/item632043211_...ukienka_s.htmlpisze że nowa i wystawiona za 1 zł jak jej prawdziwa wartość jest dużo wyższa. |
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak uda ci sie to placisz 1 zl ale jest jeszcze 11 dni aukcji wiec ona tak po 80zl bedzie bo duzo osob ja kupuje z tego co widzialam
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu za ile wylicytujesz za tyle kupujesz
A na taką sukienkę ja również poluję, tylko że ja wolałabym białą na swoje poprawiny, albo ecru ![]()
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2633 |
|
Wtajemniczenie
|
o to super ze można tak kupić
![]() Dzięki dziewczyny już mam kilka na oku
|
|
|
|
#2634 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kobietki
![]() nie nadrobie juz chyba wszystkiego nie mam w domu stalego netu co chwile gubie zasieg a w pracy nie za bardzo mam czas ehhh byle przetrwac jeszcze 2 mce i do pl![]() Emilia wszystkiego najlepszego zdrowka, milosci, spelnienia marzen i oby dzie slubu byl pierwszym z najpiekniejszych dni w towim zyciu![]() ![]() ![]() milego dzionka wam zycze i mam naddzieje ze niedlugo znowu sie wdorze
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
Bzyczka-jest biała znalazlam http://www.allegro.pl/item631431152_..._blekitna.html
|
|
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2637 |
|
Wtajemniczenie
|
Emilia
STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM... Emillia duzo zdrówka, szczęścia oraz miłości i spełnienia marzeń z okazji urodzin życzę ci ja Kasiaher
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2640 |
|
Wtajemniczenie
|
Zreszta zobacz na pozostale aukcje tego sprzedajacego i po ile jest KUP TERAZ wiem cos bo ja tez czesto sprzedaje na allegro
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Zobacz np na ten link zaczynali licytacje od 1zl http://www.allegro.pl/item625463140_...l_zielona.html |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

ja zaczynam czuć potrzebę głaskania się po brzuszku... i czas najwyższy... prawie 29 na karku to i tak późno według mnie :|
.

a przymiarka dopiero o 17 tylko pożyczyłam aparat i nie będę mogła sobie zdjęcia zrobić, chociaż pani krawcowa mówiła że to pierwsza to i tak za wiele sukienki nie będzie przypominać
akurat 1 niedziela, akurat kosciol w ktorym bierzemy slub, a na rozmowe druga na 11stego jestesmy umowieni wiec wszytsko lege artis 

Moim zdaniem każdy gość powinien czuć się wyjatkowo i nie powinno się dzielić na lepszych i gorszych