|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
niedawno myslalam sobie o Tobie, gdzie zaginelas? ![]() Tak jestesmy po naukach. Bylismy na tych na Zamoyskiego wlasnie w ten weekend. i chyba tez tam pojdziemy do poradnii![]() A u Ciebie co slychac? jakies postepy ze slubem?
|
|
|
#2582 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękna ta suknia!!! Ja idę jutro na drugą przymiarkę, ale nie wiem, co z tego będzie póki co jest w bólach dobrany gorset, a gzie reszta??---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2584 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś prawie 10 godzin w pracy
![]() To dlatego, że było jeszcze spotkanie autorskie z Hanną Kowalewską i zostałyśmy, ale za to mogę sobie wybrać 1,5 godziny w inny dzień. Zostawiam to na środę, żeby pójść do lekarza po szczepionkę przeciw żółtaczce... Cytat:
![]() Cytat:
Proszę, wklejam suknię w załączniku ![]() Cytat:
Tak się schizuję że już już TŻowie powiedziałam, żeby jakbym tego nie przezyła, włożył mi na palec do trumny obrączkę... ![]() Najbardziej mnie wkurza to, że 3 lata chodziłam z tym do ginekologa, aon twierdził, że to gruczoł Bartholina. Przez przypadek w sumie wyszło, że to włókniak. No, ale już wiem za to do jakiego ginekologa będe chodziła Nigdy więcej ginekologa z mojej przychodni!Lekarz mi powiedział, że dobrze, że to wyszło, bo za jakiś czas mogłoby się coś z tego niefajnego rozwinąć. Cytat:
![]() Mój pociąg znowu gna przez Tychy, ale tylko do jutra ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale superancko! |
||||||
|
|
|
#2585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
30 i wiecej lat i raty sa male ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Buziaki dobranocka---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- ZYCZE WSZYSTKIM MILEJ NOCKI I SLODKICH SNOW.DOBRANOCKA |
||
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ze wybaczasz naprawde sie poprawie![]() ja tez mieszkam w 5 osob na 3 pokojach i zawsze bylo nas duzoo fajnie tak choc serio czasem chwila spokoju sie przyda![]() jesli myslimy o tym samym skarbcu gdzie naciagaja ludzi to iechce chyba ze myslisz o czyms innym..
|
|
|
#2587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
KOlorowych snów wszystkim, jutro o 5.30 pobudka ![]() |
|
|
|
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko nie wiedzialam ze masz takie problemy
|
|
|
|
#2590 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczorek
![]() Cytat:
Jak tam w pracy sie układa ? Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie ze juz jestes przy koncu pisanie mgr.... u mnie jakos konca nie widac... ![]() Życze zdrowka i wytrwalosci w leczeniu !! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A ze to pierwszy tydzien wakacji to i z ta mlodzieza co do szkoly chodzi nie ma problemu. Cytat:
A tak z naszych spraw.... Zamówiliśmy dziś kołocza na rozdawanie gościom... Po mały dostajemu potwierdzenia przybycia na wesele, na razie jest OK, tylko jedna ciotka cuduje hiii Wychodzi ok 77 gosci i wiec okazuje sie za bus na 42 osoby nam nie strczy i trzeba bedzie domowic busika mniejszego do przewiezienia gosci gryyy |
|||||||
|
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
zaaaabcia śliczne obrączki
Katunia u mnie tez końca nie widac w pracy mgr. To widze, ze goscie dopiszą no to super |
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udalo mi sie dzis zalatwic wypozyczenia dywanu czerwonegoi do kosciola |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napewno z resztą tez tak bedzie, widze ze przgotowania postępują. Juz nie wiele ci zostało i bedziesz szczęśliwą żonką |
|
|
|
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swój bede zamawiać u Pani Agaty na Wielickiej - podobno nie jest u niej tak drogo a robi cuda. Kazdy jest zadowolony , u niej bukiet robiła moja siostra , kolezanka tak wiec do niej sie idzie takim łancuszkiem ![]() A co do ceny powiem ci w pod koniec maja bo bede u niej okolo 24 ![]() Rybulka takie mysli sa beeeee - skoro lekarz mówi ze to nic powaznego to tak jest . Lepiej interweniowac wczesniej niz pozniej. Wykryli , zrobia zabieg i bedzie wszystko OK Dziewczyny bardzo ładne te nie które bukiety Cytat:
A to sa specjalne firmy gdzie wypozycza sie taki dywan ??? ile takie cos kosztuje ?
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-05-12 o 00:39 |
||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tobie moja droga jeszcze troche czasu zostalo wiec na spokojnie sobie pewnie na razie zalatwiasz, ale pamietaj co teraz zalatwisz, wybierzysz to pozniej bedziesz miec z glowy! |
|
|
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Katunia dziękuję, w pracy nawet fajnie, mam teraz też dużo spotkań indywidualnych , bo współpracuję z amerykańską firmą kosmetyczną i spotykam się z Paniami u nich w domu i uczę pielęgnacji domowej. Bardzo fajne zajęcie ![]() Teraz mam taki dylemat bo nie wiem czy już trzeba zamawiać kwiaty i tort ??? Czy kiedy to ??? |
|
|
|
#2598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przemywasz oczyszczoną twarz np.mleczkiem do demakijażu, a potem tym płynem trzeba chwile odczekać, jakieś 15 min i nałożyć dopiero krem jakiś albo i nie nie potrafię się odczytać co mi tu na kartce napisali, więc zrobiłam Ci zdjęcie
|
|
#2599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jej włąśnie polacałam taki kredyt, a on głupol mówiła, że nie opłaca się więc nie taki straszny ten kredyt
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Dziewczynki, znowu mnie nie było wczoraj cały dzień a tu tyle nadrabiania! aziz gratulacje! Trzymam kciuki, żebyście nie musieli się za długo starać! ![]() Co do swoich 4kątów, to to nie jest takie proste, a jak się jest małżeństwem to o wiele prościej jest wziąć kredyt. My na dzień dzisiejszy wynajmujemy a pod koniec roku zaczniemy się rozglądać za jakimś mieszkankiem. Dziewczynki mam pytanie, mam wzór zaproszeń, ale sami sobie je wymyśliliśmy, znacie jakieś drukarnie, które zrobią dokładnie to co chcemy w Krk? Nasze zaproszenie składa się z tak jakby obwoluty z 4 wyciętymi kwadratami a w środku jest kartka, na której są nasze 4 zdjęcia (które przez te kwadraty wystają) i tam jest treść zaproszenia. |
|
|
|
#2602 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Pięnne Panie
Wysłałam na NK kilka zaproszeń do Was ![]() tylko sie już pogubiłam i nie wiem która jest która ![]() ale dopisałam wam w komentarzach że to ja ![]() a więc: Magda z Rybnika Natalia ze Stalowej Woli Weronika z Lubania Dominika z Jeleniej Góry |
|
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
ale dzisiaj brzydki dzień, pada , zimno, i wogóle ![]() aha aparat wezmę ![]() a na przymiarkę w czwartek idzie ze mną starsza akurat przyjedzie z Irlandii i będzie w Polsce jeszcze przez jakieś dwa miesiące bardzo się cieszę Jestem dzisiaj jakaś przybita chyba dostanę @
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki kupiłam sobie wczoraj stanik do ślubu. Generalnie to ja mam zamiar iść bez stanika do ołtarza
dlatego jest ten stanik taki żebym go jeszcze mogła spokojnie założyc a więc są tu zbliżenia wszytskich koronek od każdej rzeczy i całość na mnie i na podłodze Może być ??kasiaher zebys szybko dostala i humorek sie poprawil ![]() i czekamy na fotki z przymiarki
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-05-12 o 09:48 |
|
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj idę na pierwszą przymiarkę ale nie mam butów . Może jeszcze przed uda mi się coś znaleźć. Poza tym kupiłam sobie kolczyki, rajstopy (ale chyba 1 para to za mało...muszę dokupić na wszelki wypadek ) i bieliznę
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Weronika z Lubania to ja
Dziękuję za zaproszenie
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw za godz. idę do dentysty, potem próbna fryzurka, a na końcu pierwsza przymiarka kliwia bardzo ładna bielizna
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daysy85 dziękuję za życzonka
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia-ale śliczna ta bielizna i ładnie na tobie leży
![]() bzyczka1- dzięki pozdrawiam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

wlasnie w ten weekend. i chyba tez tam pojdziemy do poradnii

póki co jest w bólach dobrany gorset, a gzie reszta??

hihihi

więc nie taki straszny ten kredyt
Jestem dzisiaj jakaś przybita chyba dostanę @