![]() |
#1801 |
Organizatorka
|
Dot.: Praca jako au-pair
a ja sie coraz bardziej zaczynam bac, ze hostka do mnie nie napisze juz
![]() wiecej otym mysle i sie przejmuje, bo w sumie moze mysli, ze juz nie chce do nich przyejzdzac, skoro nie odp ![]() eh ![]() ![]()
#1802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już zrobiłam taki zapas leków jakbym na rok jechała albo była lekomanką no ale nigdy nic nie wiadomo ![]() Myślę, że jeśli weźmiesz opakowanie leku to wydadzą Ci coś takiego samego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślicie, że powinnam odpisać na ofertę rodziny, która nie ma zdjęcia na profilu. Wydaje mi się to podejrzane, więc chyba wywale ich do kosza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
Mycha, ja na takie rodziny w ogole nie zwracalam uwagi i nie ryzykowalabym. Nie mowie, ze ludzie, ktorzy nie dodaja zdjec to bandyci, ale na takim portalu to raczej podstawa.
![]() Aerith, ale skoro oni sie do Ciebie odezwali ( patrzylas na aupair-world, tak? ) To Tobie tez sie powinen pokazac ich nr telefonu, jesli mieli wykupione premium ( a musieli, zeby widziec Twoje dane ). Wiec moze tam to znajdziesz? Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2009-05-17 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Organizatorka
|
Kiniu oni juz zdezaktywowali konto
![]() ![]()
#1807 |
Wtajemniczenie
|
O rany, to rzeczywiscie jestes w kropce. :/
Wydaje mi sie, ze moze poszukaj jakiejs jednej, dwoch rodzin, a jesli tamci sie nie odezwa w przeciagu tygodnia, dwoch, to poszukaj kogos innego. Musisz probowac, rownie dobrze byc tak, ze rodzina po 2 tygodniach pisania maili i paru dniach milczenia napisze Ci " Sorry, but we've chosen another au pair ... ". Zupelnie bez powodu. Ja tak mialam z Finlandia, moze czytalas wczesniej watek. Wiec nie miej wyrzutow sumienia, ze ich wystawilas, nie martw sie, ze nie znajdziesz nowej rodziny, bo ich jest mnostwo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Organizatorka
|
kurcze, ale juz w sumie napalilam sie na ta cala korsyke
![]() ![]()
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kacha, suuuper masz, naprawdę. Ta kobieta jest przesympatyczna na tym nagraniu. Na pewno bedziesz miała fajne wakacje ![]() myślicie, że w 1 miesiąc znajdę rodzinkę chętna na okres 2-3 miesięcy? ile czasu Wy szukałyscie?
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat uwazam, ze i tym rodzinom bez zdjecia sie powinno odpisywac. Ale oczywiscie trzeba koniecznie poprosic o fotki w mailu. Ja tak znalazlam swoja pierwsza rodzine, po prostu nie chcieli pokazywac swoich zdjec publicznie, wiadomo kazdy moze zobaczyc itp.
#1811 |
Organizatorka
|
TŻ też mówi, że napewno odpisze, skoro już dogadywałyśmy się co do samolotu, podała mi adresy etc.. ale i tak sie boje, ze moze pomysli, ze nie chce juz do niej jechac... sama nie wiem:/
karateczka mysle, ze powinnas znalezc- ja szukalam pare dni... ale nie wiem, czy mi sie poszczescilo, czy wszystkim zajmuje tyle ![]()
#1812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aerith, jesli pisalas o egzaminach, to jest wieksza szansa, ze beda sie chcieli przypomniec. ![]() Mam pomysl! W mailach jest chyba opcja, ze mozna zrobic sobie podpis, prawda? Moze napisz tam o sytuacji i prosisz wszystkich o przeslanie wiadomosci? Nie wiem, jak to dziala, ale podpis pewnie sie zmienia nawet w wyslanych mailach, wiec moze warto go umiescic? Rodzinka pewnie jeszcze czyta Twoje maile, zawsze to zwiekszy szanse na odzew? Edytowane przez cu.Kinia Czas edycji: 2009-05-17 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gripex, polopiryna, neoangin , ibuprom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiec mysle ze znajdziesz. a skad sa toba zainteresowani? bo juz sie gubie ![]() ogladalas to nagranie? hehe. wiesz przez tel ma identico glos jak na nagraniu ![]() i mowi wyraznie dosc ![]() Cytat:
Polak potrafi widze ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
MOGĘ! tak się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Konto usunięte
|
zakladam blog na
http://kasia-au-pair.blogspot.com/ na razie pusty jest ![]() ale mozna tam fajne dodatki dodawac ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- mycha to super ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
Mycha, to gratulacje!
![]() ![]() I teraz uprzytomnij mi, bo znowu mi sie miesza - gdzie jedziesz? Masz juz wybrane miejsce? ![]() EDIT: Teraz doczytalam, ze dopiero szukasz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Do tej dziurki u gory wkladasz patyczek i reszte normalnie.
#1818 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Ale czy taki podpis sie odswieza w starych wiadomosciach? tzn jesli, kiedys mialam np podpis Edyta, to teraz zmieni on sie na taki jak teraz dam?? Kachaaa dziekuje za zaproszenie ![]() ![]()
![]() |
#1819 | |
Konto usunięte
|
aha. musze wyprobowac jak bede na miejscu
![]() nie lubie lesz ,ale mnie na ta piosenke cos wzielo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qXIW-U1XgLU Cytat:
![]() widze ze ty z torunia ![]() moj brat tam studiuje na UMK ![]() musze blog uzupelnic ![]() mialam do dziadzi jechac ale wszyscy jechac chcieli i nie bylo miejsca ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- mychamycha mowilam ze prosciej bedzie jak powiesz ze juz piszesz z rodzinkami ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Organizatorka
|
DZIEWCZYNY !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachaaa ja nie jestem z Torunia ![]() ![]()
#1821 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co studiujesz>? moj brat II rok administracji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Organizatorka
|
To ten sam wydział
![]() ![]() Kachaaa a Ty skąd jesteś ![]()
Edytowane przez Aerith Czas edycji: 2009-05-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Konto usunięte
|
znalazlam cos takiego
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy. ![]() exAparatka ![]() góra: 30.06.2010 - 8.04.2013 dół: 4.08.2011 - 8.04.2013 Edytowane przez kasia_no87 Czas edycji: 2009-05-17 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Organizatorka
|
oby tylko odpisala, ze nadal wszystko aktualne
![]() Cytat:
![]() ja na prawo sie tez nie dostalam dziennie ![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Konto usunięte
|
dostalam juz 3 smsa z potwierdzeniem lotu
jest tam nr lotu kod i skad dokad i data mam cos z tym zrobic? czy tak se przysylaja to??? ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- ja mam 19, 20 bede miec w pazdzierniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Organizatorka
|
ja co do lotu nie pomoge, bo sama sie na tym nie znam
![]()
#1829 |
Zakorzenienie
|
cu. Kinia, nie mam jeszcze obranego miejsca. Na razie zaczęłam z 4 rodzinami mailować. Wysłałam im swoje maile i zobaczymy... Ale oni wszyscy są daleko, wszyscy prawie na zachodzie Niemiec mieszkają. Nie wiedziałam, co pisac w takim pierwszum mailu, to napiasałam, że się cieszę, że się mną zainteresowali, zapytałam jakby wyglądał mój dzień u nich, o moje obowiązki. Poprosiłam też, aby napisali coś więcej o sobie i jeszcze wspomniałam że mogłabym w połowie lipca przyjechać. Zobaczymy, co napiszą. I czy odpiszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.