![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
Sklep jest w pasażu mikołajskim tuż przy placu Jana Pawła. Ruska 34.
W zwisie to znaczy, że pochylasz się mniej więcej do kąta prostego i wtedy mierzysz obwód w biuście. |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na pewno będą mieli 60D i 60DD, które będziesz mogła przymierzyć. Tu jest internetowy outlet: http://www.sklep.milla.net.pl/ ale to oczywiście nie cała oferta sklepu. Sklep jest na Ruskiej 34. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Do takiej malutkiej miski nie jesteś w stanie niczego zgarnąć, no i miska nie pozwoli Ci na zebranie biustu. Ja bym albo wymieniła na 60DD, albo jeśli zależy Ci na zebraniu piersi do środka i wgarnięciu boków do miski, to może wymień na plunga Bobbie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Raczkowanie
|
Bobbiego mierzyłam i nie polecam. Ma miękki dół miseczki a górę ozdobioną sztywnym haftem ,który wbija się w pierś niezależnie od rozmiaru. Mi ładnie zbierała Brook, ale to chyba zależy od piersi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
Mam identyczne wymiary i noszę rozmiar 60DD/E, więc 60C wydaje mi się o co najmniej 2 miski za małe
![]() Skoro Maia jest podobna fasonowo do Robyn to właśnie 60DD może okazać się dobry. Na mnie Maia 60DD była dobra i ładnie obejmowała całe piersi, także z boków. ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za namiary do sklepu
![]() szczerze mowiac myślałam, że jest na mnie za duzy, dlatego tak odstaje, ale posłucham się Was. fiszbina u mnie leży klka cm dalej niż powinna! rzeczywiscie kompletny niewypal. Teraz kiedy juz wiem , że za maly rozmiar (swoja droga mierzylam w zwisie, troszke wiecej mi wyszlo, ale tylko jeden cm-78) to musze sie zastanowic ktory z tych modeli kupic, nefretam - wklejalas moze jakies swoje zdjecie z Brook? (nie namawiam do pokazywania sie w bieliznie, ale jak jest tu wklejone to pomogloby mi w wyborze ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
BAN stały
Lokalizacja: Wysyłam zaproszenia do *******.com - genialne nagrody.Pisać pw ze swoim mailem
|
witam
Prosze o doradztwo Pod biustem mam 72 cm a w biuście bez stanika 85 Nosze teraz przeważnie pusch up 75B lub 80B i zwiększąłam przeważanie obwód gdyż wydawało mi że że C to już jest dużo za duże dla mnie więc nawet nei oglądałam I jaki stanik najlepiej wybrac na początek by nie wyglądały na małe tylko na takie jędrne pooba mi sie cleo harry ale jest drogi wolałabym cos o 100zł |
![]() ![]() |
![]() |
#489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
i to tylko dlatego, że jest spora przecena - dwa staniki + przesyłka kurierska mnie będą kosztowały (jeszcze nie robiłam przelewu) około 104 zł. Również się boję (kiedyś odważniej zamawiałam w necie staniki z Melissy), ale co mi tam - nawet jak raz będę musiała odesłać, to nie będzie tragedii. Oby tylko rozmiar nie był wzięty z sufitu, bo wtedy niewiele można zrobić (co innego jak coś jest lekko za małe, czy za duże). Tutaj masz link: http://www.intymna.pl/katalog/comple...9c523c991107d0 Drugi model w promocji to Kasia (chyba cena ta sama). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() model Kasia - moja imienniczka hihi ![]() ![]() ja sie jeszcze zastanawiam nad Mileną flamenco... ![]() edit: zajrzałam w podany przez Ciebie link i nie podoba mi się ten biustonosz.. a Kasia jeszcze brzydsza.. dlaczego ja jestem taka wymagająca.. ![]() widocznie widizałam gdzieś jakieś inne modele Mardo i to one i się podobały może..
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-05-25 o 15:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi się lepiej zrobilo jak uslyszalam, że moge miec 60DD nawet ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-05-25 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
juhu
![]() mama jest zadowolona ze stanika i dobrze na niej leży ![]() ![]() ![]() a ja choruję na Freye Matilde ![]() http://www.curvylicious.co.uk/bigbra.php?braID=321 chyba się skusze na 30F przy moich 77/97 hm? |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Winter is coming
|
Uwaga uwaga można już robić wstępne zamówienia effuniaków
![]() Ma być jakaś dostawa jutro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Marzy mi się ten staniczek.. http://www.intymna.pl/katalog/comple...12cf73ab2fe713
![]() albo taki sam w kolorze fioletowym.. albo białym ![]()
#495 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Zmierz się jeszcze w pozycji pochylonej. Bo na 85cm jest 65D, ale myślę, że może być za małe. Do 100zł to Curvy Kate na dopasowana.pl i ebras.pl ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko według tabelki wychodzi mi 75D a takiego nie ma ![]() ![]()
![]() |
#497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tym stanikiem to sobie i Wam zawracać głowy nie będę.
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Na gazeta.pl Ewa Bien nie ma zbyt pozytywnych opinii.. szkoda...
![]() A co myślicie o takim staniku jak na załączonym zdjęciu? podoba mi się i wtgląda na mega wygodny, tylko czy będize ładnie podtrzymywał...
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-05-25 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ramiączka ma regulowane tylko do połowy jak dobrze pamiętam, ale są odpinane więc można wymienić na inne (co też uczyniłam). Te falbanki czasami mnie irytują bo wystają z bluzek niekiedy, ale ogółem jest ok. Po ok. 4 miesiącach noszenia przeszłam na kolejną haftkę (a nosiłam go na początku dosyć często). kiedyś ( w poprzednim wątku) wrzucałam w nim zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
nefretam no ja właśnie myśle jednak o 65F
![]() wiem że nie ma tam ale na ebayu są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Wtajemniczenie
|
Ale te najnowsze modele mają już lepsze opinie
![]() Na przykład ten: http://balkonetka.pl/katalog/bra/ewa-bien-rea |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
nie mam arabelle freyi 70E i jest dobra tylko teraz już obwód robi się za luźny. no i mam zete freyi w tym rozmiarze. dlatego teraz chcę zmienić na coś mniejszego w obwodzie, 97 mam w zwisie a bez mam 94
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Matilda jest ścisła i normalnomiseczkowa, więc powinnaś wziąć 70f |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
Cześć, już jakiś czas temu czytałam ten wątek i postanowiłam kupić sobie odpowiedni biustonosz. Ostatnio udałam się na zakupy w poszukiwaniu odpowiedniego rozmiaru, jestem małobiuściasta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogłabyś spróbować 60dd i 60e, ale przede wszystkim zmierz obwód biustu w pochyleniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pamiętasz czy to było tak na początku wątku, w okolicach której stronki..? Bo chętnie zobaczę zdjęcie realne, ale przekopac cały wątek.. on długi jest.. ![]() A mogę zapytac o Twoje wymiary i o rozmiar tego biustonosza jaki brałaś? Cytat:
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez *Catherrine* Czas edycji: 2009-05-25 o 16:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
Tylko musisz pamiętać, że Ewa Bień ma miski większe niż to wynika z tabelki polskich rozmiarów. Właśnie dlatego jeszcze jej nie zamówiłam, bo będzie na mnie za duża. Podoba mi się ten, ale najmniejszy rozmiar 65E prawdopodobnie będzie miał za duże miski, bo pasuje na osoby, które noszą brytyjskie 30E. Chociaż może za jakiś czas zaryzykuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
nefretam dziękuje za informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.