|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
Cytat:
Na przebranie szyje sobie długą suknie, podobno czarną ze złotymi czy srebrnymi maziami, nie wiem dokładnie, nie widziałam nawet materiału. Śmieszy mnie to, że początkowo mówiła, że do syna na wesele w czarne się nie ubierze, a jednak Za to moja mam nie ma jeszcze kompletnie nic ![]() bardzo ładna, prosta, ale ma coś w sobie |
|
|
|
|
#4652 |
|
Rozeznanie
|
A robiłaś henne na brwi czy rzęsy bo mi makijażystka proponuje na rzęsy i nie wiem jaki efekt jest. Jesteś zadowolona?
|
#4653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Dawno mnie tu nie bylo... nie mam czasu na nic Jutro mamy zebranie w pracy... 2 osoby chca przeniesc na pol etatu ;/ bo podobno jest nas za duzo i w ogole... jakos tego nie zauwazylam zeby nas bylo za duzo, bo ciagle rak do pracy brakuje no ale luz... Mam nadzieje ze na mnie to pol etatu nie trafi bo przynajmniej do wrzesnia chcialabym jeszcze normalnie porobic, bo kurde kasa na wesele jest nam potrzebna, a nowej pracy nie moge szukac bo marze o podrozy poslubnej a w nowej pracy urlopu od razu nie dostane Ale w ogole masakra bo szef juz z kazdym z osobna gadal czy nie chce przejsc na pol etatu i wszystkie zgodnie powiedzialysmy ze nie chcemy, no ale ze on musi 2 osoby dac na pol etatu lub 1 zwolnic to robi zebranie... no i nie wiem co on sobie wyobraza ze ktos mu sie zglosi na ochotnika na tym zebraniu czy jak?? moglby kogos zawolac do siebie i powiedziec ze proponuje mu pol etatu a jak nie to niech spada... a nie organizowac zebranie i tak przy wszystkich gadac ze ty i ty na pol etatu... kurde a jest nas tylko 5, wiec szansa jest duza ze trafi na mnie trzymajcie kciuki jutro o 14 prosze....A w ogole to pisalam wam o naszych "perypetiach" z obraczkami i z tym ze niby mamy za malo zlota... Bylismy w weekend w bielsku i poszlismy do zlotnika z tym zlotem i powiedzial ze mamy prawie 16 gramow i spokojnie starczy na nasze obraczki i jeszcze zostanie... takze w sosnowcu to na jakis oszustow trafilismy... zrobi nam nasze obraczki za 500 zl ![]() Rozdalismy tez pierwsze zaproszenia Wlasciwie to cala moja rodzine juz zaprosilismy bo mam mala rodzinke Wszyscy od razu potwierdzili przybycie ![]() A w poniedzialek jedziemy do cioci do warszawy na 4 dni ![]() Bardzo mi przykro z powodu Malej, modle sie o nia i trzymam mocno kciuki za powrot do zdrowia Buziaki |
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardzo ladna
|
|
|
#4656 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Jak dla mnie pierwszy!! ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- ŻABCIA to link z aukcją: http://www.allegro.pl/item643014913_...a_prezent.html wczoraj kupiłam na kup teraz i od razu wpłaciłam kasę, a dzisiaj mam już w domu ten komplet. Cudny jest!! |
|||
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w domu od poczatku jest podzial obowiazkow Nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej Kobiety i tak maja wiecej na glowie![]() dekoderka my jedziemy do slubu dwuosobowym kabrioletem Tak wiec swiadkowie osobno![]() A my w podroz do hiszpanii
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-05-27 o 18:31 |
|
|
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
baja, zabcia
|
|
|
|
#4659 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tutaj tak cicho
U mnie dzisiaj brzydko i zimno więc dzień spędziłam w domku. Jutro mamy z TŻ 5 rocznice Jednak najprawdopodobniej się nie zobaczymy, bo TŻ ma bardzo dużo pracy i jutro będzie siedział do późna
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze ze sprzedawca godny polecenia jak juz dostalas na drugi dzien
|
|
|
#4661 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z tym, że nasza sala nie jest najpiękniejsza i trzeba nad nią trochę popracować żeby wyglądała w miarę ok![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musisz jakąś porządną pogadankę wychowawczą przeprowadzić bo to już nie są te czasy, w których kobiety usługiwały swoim mężusiom ![]() Cytat:
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ciekawe co u jupika.Nie zagladala tu od dnia swojego slubu-25 kwietnia
Ma ktos z nia kontakt?
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki motley
ja juz sie doczekać nie mogę tej przymiarki
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
jedna z Was wklejala fotke sukienki swojej swiadkowej ale niepamietam ktora bo mi juz ucieklo.. a chcialam napisac ze sukienka jest super...
![]() Madzialenka - Hotel 1 zdecydowanie! a co do tortu u mnie ma byc 100g na osobe.. wiec 10 kg na 100 osob cos mi sie zdaje ze masz malo.. ale nie jestem znawca.. AgatkaL super pazurki Rybulko tak przytylam 4 kg ale niechce wiecej bo sie w sukienke nie zmieszcze ![]() hahaha ale po slubie chce jeszcze ze 3 zeby dobic do 60kg i moj tz tez powiedzial ze jak bede w ciazy to bede miala lezec i odpoczywac![]() evelina.00 tysiac zlotych to za duzo.. my dajemy 300 max 500 i tyle gold-fish a przywal mu to sie opamieta ![]() hahaha zartuje.. poprostu niegotuj tylko cs dla iebie i tyle.. moze zrozumie.. Scio skromna i ma cos w sobie Ana*** i ja podobnie jak ty mam buty ciemniejsze zeby sukienka niewygladal na brudna.. tak mi doradzily panie w salonie.. zreszta dodatki tez mam ciemniejsze wiec bedzie pasowac... a z bieżących spraw zamowilismy dzis noclegi dla gosci.. 35 zl za osobe, caly doemek dla nas 7 pokoi 2 osobowych kazdy zamykany plus jeden pokoj podzielony na 2 i tam sie miesci 6 osob ale jest z aneksem kuchennym w kazdym pokoju lazienka plus jedna duza kuchnia.. i z soboty na niedziele caly domek jest dla nas a tydzien przed weselem mamy poweidziec czy z piatku na sobote chcemy kilka pokoi czy tez caly bo jeszcze nie wszyscy nam powiedzieli kiedy beda no i czy z niedzieli po poprawinach tez bedzie ktos nocowal... jestem z tego bardzooo zadowolona bo domek ladny czysty, a pani uczciwa powiedziala ze mimo ze zamowie np calosc to wie ze czesc ludzi jest nieodpowiedzialnych i np niedojedzie wiec bede placila za fizyczne osoby
|
|
#4665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja póki co jestem zadowolona z podwójnego nazwiska. Cytat:
A co do przemijającego czasu to też nie moglam i nadal nie mogę się temu nadziwić. 2 lata przygotowań i już po wszystkim
|
|||
|
|
|
#4666 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piekna sala naprawde! Podoba mi sie tez ze jest w poblizu lasu.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Scio suknia w Annie
ja też byłaś tam wczoraj ? bo ja tam byłam o 10 na mojej 2 mierze i już moja sukienusia prawie gotowa muszą mi ją tylko zwęzić i odjąć jedną siatkę bo ja nie mam halki tylko taką siatkę i tam mi dały 3 a ja nie chcę az tyle ... :PCytat:
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy dzisiaj w kościele u Tż i daliśmy zapowiedzi i tu dla mnie zaskoczenie, ksiądz od nas nic nie wziął i w ogóle zadymiacz taki
rozdaliśmy dzisiaj kolejne zaproszenia i jeszcze tylko trochę nam zostało ale to albo pocztą albo niedaleko do rodziny
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
Scio super
![]() Obiecane spinki.
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktosia a ja nie mam Cie na n-k
|
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko doradzałam... tzn w zasadzie to nie wiem, bo buciki mam ale nie mierzyłam do sukienki, co jest ciemniejsze, ale myślę, że porównywalnie bo i sukienka i buty są białe .---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Dziewczynki, wypełniając zaproszenia, jakie dane wpisać, jeżeli zapraszam znajomych z pracy na ślub? ![]() A i jeżeli zapraszacie tylko na uroczystość w kościele to chyba osobę samą, bez towarzyszącej? wiem że głupie pytanie, ale nie chce komuś sprawić przykrości...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-27 o 20:47 |
|
|
|
|
#4672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalezy ile osob i co to za praca Cytat:
albo na odrwot
|
||
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2) Zaprasza się z osobą towarzyszącą na sam ślub, bez wesela? myślałam, że nie, b końcu os.tow. to do zabawy ![]() ... no chyba, że ta osoba ma męża, narzeczonego, to co innego .
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Ja koleżankom dałam zawiadomienia i napisałam tylko ich nazwiska...
nie obraziły sie... chyba :P
|
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tak zrobilam.
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja generalnie w ogóle nie mam tego problemu bo robimy wesele wyjazdowe więc goście zapraszani są tylko na ślub i wesele. Nie sądzę żeby komuś chciało się jechać 100 czy 450 km na sam ślub.
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie fajne podziękowania dla rodziców znalazłam
( w szczególności podoba mi się ramka )http://www.allegro.pl/item643270452_...atis_slub.html fajna rameczka z grawerkiem ![]() http://www.allegro.pl/item643285041_...atis_slub.html skrytka na podziękowania http://www.allegro.pl/item646448502_..._rodzicow.html i dla osób, które szukały jakiegoś szła z grawerkiem, wg mnie lepsze i praktyczniejsze to niż płyta z grawerem (mi osobiście przypomina pomnik
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-05-27 o 21:43 |
|
|
|
#4678 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie otwiera mi się
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Rozeznanie
|
scio super sukieneczka, ciesze sie razem z Toba, ze ja kupilas
![]() zielony_motylek henna na rzesy tez jest fajna, bo wiadomo sa ziemniejsze, u nas dodatkowo kosmetyczka robi trwala na rzesach i sa ladnie podkrecone ![]() samba bede trzymac kciuki jutro, mam nadzieje ze nie trafi na Ciebie motley jak kwiaty? mama sie ucieszyla? moja bardzo ale wiesz, ze przyszly inne niz mialy, zupelnie co innego zamowilam, ale to nic![]() marucha super ta wlascicielka domku. fajny uklad zaproponowala. kliwia spinki super. eleganckie ![]() Ana podoba mi sie ta ramka z grawerem moze dla dziadkow taka zamowilibysmy, no albo dla rodzicow
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam żeby dać jedno dla wszystkich... i napisać koleżanki z pracy czy coś w tym stylu? ewentualnie dwa, jedno dla koleżanek, drugie dla szefostwa-małżeństwo ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Sprawdzałam mi działają |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

prosze o rady-tylko oceniajcie nie tort, tylko stelaz! nasz tort ma byc caly bialy, obsypany platkami migdalow i tylko delikatne kwiatuszki z kremu
) W weekend miałam imieniny więc upiekłam ciasto i zrobiłam naleśniki zapiekane- a jak już coś takiego robie to jest tyle naczyń dodatkowo zabrudzonych że myję je sama na bieżąco, no i blachy od ciast, zapiekanek itp. to on też nie umyje 
Jutro mamy zebranie w pracy... 2 osoby chca przeniesc na pol etatu ;/ bo podobno jest nas za duzo i w ogole... jakos tego nie zauwazylam zeby nas bylo za duzo, bo ciagle rak do pracy brakuje no ale luz... Mam nadzieje ze na mnie to pol etatu nie trafi bo przynajmniej do wrzesnia chcialabym jeszcze normalnie porobic, bo kurde kasa na wesele jest nam potrzebna, a nowej pracy nie moge szukac bo marze o podrozy poslubnej a w nowej pracy urlopu od razu nie dostane
Wszyscy od razu potwierdzili przybycie 

U mnie dzisiaj brzydko i zimno więc dzień spędziłam w domku. Jutro mamy z TŻ 5 rocznice
z tym, że nasza sala nie jest najpiękniejsza i trzeba nad nią trochę popracować żeby wyglądała w miarę ok
powiedział, ze on chce mieć kurę domową 

ihihi