|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
Kochane normalnie w takich chwilach jakie znow teraz przezywam mysli sie tylko o tym zeby w koncu wziazc slub, zalozyc rodzine, miec dzieci Z TA UKOCHANA OSOBĄ
![]() Moj Kochany znowu jest w szpitalu - bez diagnozy..- i znowu jedyne co robie to spedzam kazda wlną chwile w szpitalu. Wczoraj jak wziela go karetka to tylko myslalam o tym jak bardzo chce miec z Nim dziecko i jak bardzo chce zalozyc z Nim rodzinę Bez całego szału i w ogole. Bo tak na codzien człowiek martwi sie co bedzie dalej, gdzie sie bedzie mieszkac i w ogole za co ten slub zrobic, ale zapominamy o tym co w zyciu jest NAJWAŻNIEJSZE! Zapominamy , że Ten Jedyny Dzień ma dotyczyć TYLKO NAS i Naszej Miłości, bez całej tej bezsensownej otoczki![]() Przepraszam ze tak wpadam i sie użalam nad sobą, ale musialam gdzieś to napisać - mysle ze tutaj jest najlepsze miejsce do tego. |
|
|
|
#4532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale luffciu ja nie analizuje, nie doszukuje sie, nie wspominam nic i nie patrze sie na telefon jak na Boga ... wiem, ze jest mozliwosc, ze nie zadzwoni i na prawde przyjelam to do wiadomosci ... zadzwoni, nie zadzwoni trudno (oczywiscie wiecie co bym wolala) ale i tak nie mam na to wplywu ... pozostaje mi tylko/az dbac o siebie i piekniec, by jakos fajnie zaczac ten nowy etap bo zamatwianie nic nie da ... ale chyba normalne jest to, ze kazda z nas by chciala byc kochana przez kogos kogo my kochamy, chcialabym by zatesknil, by zaczelo mu mnie brakowac i tyle co do tego jego cierpienia
|
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo dużo sił. Musi wydobrzeć! |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Ubrałam w końcu tą kiecę i na to marynarkę, bo dość ciepło się zrobiło, tak parno, a potem była burza. Teściowa i szwagierka nie mogły się nadziwić jak ja taką ekstra kieckę dorwałam w lumpie
![]() Atoska nie wiem co jest Twojemu TŻtowi, ale życzę dużo sił - i Tobie i Jemu Ja dopiero wrociłam z tego chrztu, kurde łeb mnie cały dzień boli, wziełam ibuprofen i gówno dalej boli A mam jutro koło na które niewiele umiem... Dlatego idę pod prysznic i coś jeszcze muszę poczytać. A teście w środę sobie lecą do Turcji na 2 tyg., ale im fajnie, a u mnie? zaliczenia i sesja![]() Ciekawe co u Ins, jeśli któraś coś wie to napiszcie koniecznie
|
|
|
|
#4535 |
|
Raczkowanie
|
Biska czekam(y)......
![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#4536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Jeszcze raz gorąco bratuluje Bisce, już zaskoczenie miałam na wątku dla tych już zaręczonych i teraz tylko ponawiam buziaka - ![]() Fajnie też, Justyno, że się odezwałaś dobrze usłyszeć, że u ciebie wszystko dobrze ![]() I nic więcej nie doczytałam, nie mam sił... U nas jest pewien progres TŻ powiedział w końcu rodzicom że mają się dogadać co do terminu "zmówin" z moimi, więc jest ok, byłam też w 1 miejscu gdzie można wesele zrobić (z Olką moją) i w drugim byłyśmy, ale tam nikogo nie było z osób kompetentych. i dzisiaj z TŻ w kolejnym które jest w miarę ok i jako tako wchodzi w grę (i jest wolny cały wrzesień 2010 jak na razie!! )jak minął weekend??? ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() kurrrrde i co ja teraz zrobię, naj nawet "pa" nie powiedziała, bbuuu, dobrze że jutro się "uczyc" w bibl będzie seessees
|
||
|
|
|
#4537 |
|
Wtajemniczenie
|
?
dubel Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-05-31 o 21:57 |
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
zdublowała
![]() hihi skompletowałam sobie oliwkowy zestaw krem żel i balsam i mi się japa cieszy nie wiem czemu. i chcę do TŻ ale on się uczyyy
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
ehh pierścionka Biski dalej nie ma
![]() Ja wciąz udaję że cos robie... |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
sasasa wygrałam własnie 2 aukcje ze stanikami Esotiq
I nic się nie uczyłam, a co tam wstanę z rana i się wykuję
|
|
|
|
#4541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to samo jutro o 6 pobudka na 14 30musze umiec 11 ustaw
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluje staników ![]() ja to kasy na razie nie mam, ani chodzić w czym też nie mam! porażka;P a co do czasu - ja niby 14 30, ale musze jechac dojehac na uczelnie, a o tej godzinie sa korki, wiec po 13 bede musiala wyjsc. zanim sie zbiore to zejdzie pewnie jakies 40 minut (jeszzce sie bede musiala zebrac do zebrania sie;P), wiec nauka do 12 tylko ;P |
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dzieoo
Dobry wieczór
![]() Dziękuję za gratulacje Nareszcie się Justynko odezwałaś do nas!! ![]() Echh no to teraz opowiadam ![]() U rodziców narzeczonego rodzice wiedzieli, więc tylko oficjalnie powiedzieliśmy, że to już ![]() Do mnie do domu poszliśmy z kwiatami, tzn TŻ kwiaty miał no i mama się oczywiście popłakała a ja razem z nią ojciec powitał już TŻa w rodzinie Wypiliśmy szampana, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, ale daty nie ustaliliśmy, no bo najpierw trzeba poszukać wolnych terminów sal Na razie zajmować się tym będziemy, bo TŻ ma na głowie obronę (broni się 19, w swoje urodziny ) Ja jutro tylko pójdę do znajomej koleżanki, która gotuje na weselach i wypytam jak to wszystko wygląda i ile kosztuje ![]() Wczoraj jeszcze po wszystkim pojechaliśmy uczcić to ze znajomymi na bilardzie Dlatego odzywam się dopiero dziś Wklejam pierścionek, cholera chciałam zrobić zdjęcia w dzień, ale tak się słońce w nim odbijało, że wychodziła tylko biała plama więc zrobiłam zdjęcie w sztucznym oświetleniu, przez co pierścionek stracił dużo uroku i strasznie błyszczy
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny
Ale tak w przybliżeniu chcielibyście 2010 czy 2011? A może 2009 ;>
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
Biska no to fajno
ładny pierścionek.ja zmykam spać
|
|
|
|
#4547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mmmmmmmm pierścień piękny, a jaki duży kamień ![]() teraz te wszystkie co tu wypisują o nas "desperatki" zrozumieją, CZEGO tak zazdrościmy, hahahahah ![]() ![]() ![]() ahhh zazdroszczę ![]() sesese wiem że to głupie, ale jak sobie przypomnę (aaaa wczoraj minął miesiąc! dzizas, zapomnielismy ) jakie to było kochane to aż mi żal, że to tylko raz tak można ;Pbuziak i raz jeszcze gratuluje.. pierscionek naprawde piekny, tż sam wybierał? - brawo
|
|
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy tak nie miałam
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Sam wybierał, tym bardziej jestem z niego dumna i cały czas go oglądam echh ![]() Chcielibyśmy 2010 ale nie wiem czy wyjdzie szczerze mówiąc to wątpię w to trochę... ![]() Ja dopiero 2 dni a już mi szkoda, że mam to za sobą Ale fajnie teraz tak jakoś milsi dla siebie jesteśmy i w ogóle inaczej się czuję ![]() edit: Od wczoraj cały czas suknie oglądam
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-31 o 23:11 |
|
|
|
#4550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez mi sie marzy 2010 ![]() ale tż trochę nie bardzo ( chce sie jakos ogarnac, usamodzielnic bardziej, a boi sie ze do przyszlego roku nie zdazy - choc i tak o wrzesniu mysle, wlasnie ze wzgledu na to jego wkracanie w powazna prace;P ) dzisiaj ogladalismy jedno miejsce i SĄ terminy, caly wrzesien 2010 jest wolny jak na razie ale najpierw rodzice musza pogadac.... edit biska ja od miesiąca suknie non stop oglądam spoooko
|
|
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Inez to miałabyś ślub szybciej ode mnie
Ale fajnie, przynajmniej byś zdała relację i dała jakieś dobre rady![]() Ja chcę już ślub ![]() edit: Co do sukni to ostatnio intensywnie myślę o krótkiej, tzn. tak za kolano do połowy łydki ;p |
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy chciałabym we wrześniu, ale to chyba przez to, że w tamtym roku byłam na weselu 13 września i było 10 stopni tylko i zawierucha taka, że
![]() A młodzi bryczką jechali, to w połowie drogi jeden z gości musiał po nich wyjechać, bo taki wiatr się zerwał i w ogóle padać zaczęło Jakoś mnie to zraziło, że we wrześniu taka pogoda echh...edit: Echh ale przecież, jak będzie tylko wrzesień wolny z interesujących nas miesięcy to przecież wybrzydzać nie będę
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-05-31 o 23:21 |
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Biska piękny pierścionek
![]() Pokazujcie swoje typy sukienek dziewczyny to sobie chociaz tyle pooglądam, bo mi póki co "nie wypada" się rozglądac?
|
|
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejałam kiedyś moje typy długich to może teraz krótkie
|
|
|
|
#4555 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i szerokie.. juz tu chybakieys wklejalam ![]() Cytat:
(3 urodziny mojej siostry beda;D) bylam kilka lat temu, 4 chyba, na weselu wlasnie 4.09 i bylopieknie. poczatek wrzsnia z reguly jest cieply...... ![]() ehhhhh ide spac chyba pomarze sobie o weselu
|
||
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojej faworytki nie mam, ale jak znajdę to wkleję
![]() Póki co, coś dla Ciebie Claris
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ale ja się dziwnie czuję, tak mi jakoś smutno i mam doła, chce mi się płakać, ale nie mogę tak zrobić żeby się wypłakać, tak mi się zbiera i za chwilę się cofa, nienormalna jestrm chyba
|
|
|
|
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Piąta z kolei jest śliczna!
![]() Jakie są powodu Twojego smutku Claris? Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2009-05-31 o 23:51 |
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Biska piękny pierścionek
jeszcze raz serdecznie gratuluję ![]() ja wróciłam z koncertów i oczywiście co robię? jem! kanapeczek sobie narobiłam... a miałam się zdrowo odżywiać, no......
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Niech Ci jedzonko na zdrowie pójdzie, choć ta pora jest zabójcza ![]() Claris |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

ale luffciu ja nie analizuje, nie doszukuje sie, nie wspominam nic i nie patrze sie na telefon jak na Boga
... wiem, ze jest mozliwosc, ze nie zadzwoni i na prawde przyjelam to do wiadomosci
... zadzwoni, nie zadzwoni trudno (oczywiscie wiecie co bym wolala) ale i tak nie mam na to wplywu
... pozostaje mi tylko/az dbac o siebie i piekniec, by jakos fajnie zaczac ten nowy etap bo zamatwianie nic nie da