"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :) - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-31, 19:25   #4531
Atoska
Zakorzenienie

GG do Atoska
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)

Kochane normalnie w takich chwilach jakie znow teraz przezywam mysli sie tylko o tym zeby w koncu wziazc slub, zalozyc rodzine, miec dzieci Z TA UKOCHANA OSOBĄ

Moj Kochany znowu jest w szpitalu - bez diagnozy..- i znowu jedyne co robie to spedzam kazda wlną chwile w szpitalu. Wczoraj jak wziela go karetka to tylko myslalam o tym jak bardzo chce miec z Nim dziecko i jak bardzo chce zalozyc z Nim rodzinę Bez całego szału i w ogole. Bo tak na codzien człowiek martwi sie co bedzie dalej, gdzie sie bedzie mieszkac i w ogole za co ten slub zrobic, ale zapominamy o tym co w zyciu jest NAJWAŻNIEJSZE! Zapominamy , że Ten Jedyny Dzień ma dotyczyć TYLKO NAS i Naszej Miłości, bez całej tej bezsensownej otoczki
Przepraszam ze tak wpadam i sie użalam nad sobą, ale musialam gdzieś to napisać - mysle ze tutaj jest najlepsze miejsce do tego.
Atoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 19:27   #4532
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Lady ogarnij się! Dlaczego chcesz, żeby wył po nocach? Wyjdź na spacer, spotkaj się ze znajomymi, zajmij się czymś i nie myśl ciągle o nim, nie analizuj, nie doszukuj się... Jeżeli on zmieni zdanie, to się odezwie, ale nie możesz na to czekać jak na zbawienie, musisz zacząć żyć od nowa... Musisz się pogodzić też z tym, że się nie odezwie wcale...

przepraszam, że tak ostro... ale zrób coś ze sobą, bo widzę, że zaczynasz się zadręczać...
ogarnelam sie ale luffciu ja nie analizuje, nie doszukuje sie, nie wspominam nic i nie patrze sie na telefon jak na Boga ... wiem, ze jest mozliwosc, ze nie zadzwoni i na prawde przyjelam to do wiadomosci ... zadzwoni, nie zadzwoni trudno (oczywiscie wiecie co bym wolala) ale i tak nie mam na to wplywu ... pozostaje mi tylko/az dbac o siebie i piekniec, by jakos fajnie zaczac ten nowy etap bo zamatwianie nic nie da ... ale chyba normalne jest to, ze kazda z nas by chciala byc kochana przez kogos kogo my kochamy, chcialabym by zatesknil, by zaczelo mu mnie brakowac i tyle co do tego jego cierpienia
Stary 2009-05-31, 19:31   #4533
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez Atoska Pokaż wiadomość
Kochane normalnie w takich chwilach jakie znow teraz przezywam mysli sie tylko o tym zeby w koncu wziazc slub, zalozyc rodzine, miec dzieci Z TA UKOCHANA OSOBĄ

Moj Kochany znowu jest w szpitalu - bez diagnozy..- i znowu jedyne co robie to spedzam kazda wlną chwile w szpitalu. Wczoraj jak wziela go karetka to tylko myslalam o tym jak bardzo chce miec z Nim dziecko i jak bardzo chce zalozyc z Nim rodzinę Bez całego szału i w ogole. Bo tak na codzien człowiek martwi sie co bedzie dalej, gdzie sie bedzie mieszkac i w ogole za co ten slub zrobic, ale zapominamy o tym co w zyciu jest NAJWAŻNIEJSZE! Zapominamy , że Ten Jedyny Dzień ma dotyczyć TYLKO NAS i Naszej Miłości, bez całej tej bezsensownej otoczki
Przepraszam ze tak wpadam i sie użalam nad sobą, ale musialam gdzieś to napisać - mysle ze tutaj jest najlepsze miejsce do tego.
oj
dużo dużo sił. Musi wydobrzeć!
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 20:20   #4534
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Claris i co w końcu ubierasz, bo dzis rzeczywiście ciepło nie jest?
Ubrałam w końcu tą kiecę i na to marynarkę, bo dość ciepło się zrobiło, tak parno, a potem była burza. Teściowa i szwagierka nie mogły się nadziwić jak ja taką ekstra kieckę dorwałam w lumpie

Atoska nie wiem co jest Twojemu TŻtowi, ale życzę dużo sił - i Tobie i Jemu

Ja dopiero wrociłam z tego chrztu, kurde łeb mnie cały dzień boli, wziełam ibuprofen i gówno dalej boli A mam jutro koło na które niewiele umiem... Dlatego idę pod prysznic i coś jeszcze muszę poczytać. A teście w środę sobie lecą do Turcji na 2 tyg., ale im fajnie, a u mnie? zaliczenia i sesja
Ciekawe co u Ins, jeśli któraś coś wie to napiszcie koniecznie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 21:39   #4535
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)

Biska czekam(y)......
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 21:47   #4536
Aelitka
Wtajemniczenie

Witam

Jeszcze raz gorąco bratuluje Bisce, już zaskoczenie miałam na wątku dla tych już zaręczonych i teraz tylko ponawiam buziaka - cieszę się, że w końcu!!!

Fajnie też, Justyno, że się odezwałaś dobrze usłyszeć, że u ciebie wszystko dobrze

I nic więcej nie doczytałam, nie mam sił...

U nas jest pewien progres

TŻ powiedział w końcu rodzicom że mają się dogadać co do terminu "zmówin" z moimi, więc jest ok, byłam też w 1 miejscu gdzie można wesele zrobić (z Olką moją) i w drugim byłyśmy, ale tam nikogo nie było z osób kompetentych. i dzisiaj z TŻ w kolejnym które jest w miarę ok i jako tako wchodzi w grę (i jest wolny cały wrzesień 2010 jak na razie!! )

jak minął weekend???

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Grape, dziękuję Kochana

noo wczoraj tak myślałam sobie - "Napiszę jeszcze dziś Dziewczynom, ale Aelitki znów nie ma" Także, ja pamiętam o niej, ale co poradzę

Mnie się też płakać chce trochę Powinnam się tylko cieszyć, ale kurcze no przywiązałam się
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
taka wiadomość a tak spokojnie napisana
ale się Aelitka zdenerwuje takie wieści a jej znowu nie ma
wcale się nie złoszczę, tylko jestem szczęśliwa że tak się pięknie ułożylo! ha!!

kurrrrde i co ja teraz zrobię, naj nawet "pa" nie powiedziała, bbuuu, dobrze że jutro się "uczyc" w bibl będzie seessees

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 21:50   #4537
Aelitka
Wtajemniczenie

?

dubel

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Aelitka
Czas edycji: 2009-05-31 o 21:57
Stary 2009-05-31, 21:53   #4538
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

zdublowała

hihi

skompletowałam sobie oliwkowy zestaw krem żel i balsam i mi się japa cieszy nie wiem czemu. i chcę do TŻ ale on się uczyyy
Stary 2009-05-31, 22:28   #4539
rusałka_1
Zakorzenienie

ehh pierścionka Biski dalej nie ma
Ja wciąz udaję że cos robie...
rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 22:31   #4540
Claris
Zakorzenienie

sasasa wygrałam własnie 2 aukcje ze stanikami Esotiq I nic się nie uczyłam, a co tam wstanę z rana i się wykuję
Stary 2009-05-31, 22:34   #4541
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
sasasa wygrałam własnie 2 aukcje ze stanikami Esotiq I nic się nie uczyłam, a co tam wstanę z rana i się wykuję

ja to samo jutro o 6 pobudka na 14 30musze umiec 11 ustaw

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-31, 22:38   #4542
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
ja to samo jutro o 6 pobudka na 14 30musze umiec 11 ustaw
To ja mam mniej czasu, bo do 13
Ale za to staniki mam fajne
Stary 2009-05-31, 22:42   #4543
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja mam mniej czasu, bo do 13
Ale za to staniki mam fajne

gratuluje staników
ja to kasy na razie nie mam, ani chodzić w czym też nie mam! porażka;P

a co do czasu - ja niby 14 30, ale musze jechac dojehac na uczelnie, a o tej godzinie sa korki, wiec po 13 bede musiala wyjsc. zanim sie zbiore to zejdzie pewnie jakies 40 minut (jeszzce sie bede musiala zebrac do zebrania sie;P), wiec nauka do 12 tylko ;P

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-31, 22:58   #4544
Biska
Zakorzenienie

Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dzieoo

Dobry wieczór

Dziękuję za gratulacje
Nareszcie się Justynko odezwałaś do nas!!

Echh no to teraz opowiadam

U rodziców narzeczonego rodzice wiedzieli, więc tylko oficjalnie powiedzieliśmy, że to już
Do mnie do domu poszliśmy z kwiatami, tzn TŻ kwiaty miał no i mama się oczywiście popłakała a ja razem z nią ojciec powitał już TŻa w rodzinie Wypiliśmy szampana, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, ale daty nie ustaliliśmy, no bo najpierw trzeba poszukać wolnych terminów sal Na razie zajmować się tym będziemy, bo TŻ ma na głowie obronę (broni się 19, w swoje urodziny) Ja jutro tylko pójdę do znajomej koleżanki, która gotuje na weselach i wypytam jak to wszystko wygląda i ile kosztuje

Wczoraj jeszcze po wszystkim pojechaliśmy uczcić to ze znajomymi na bilardzie Dlatego odzywam się dopiero dziś

Wklejam pierścionek, cholera chciałam zrobić zdjęcia w dzień, ale tak się słońce w nim odbijało, że wychodziła tylko biała plama więc zrobiłam zdjęcie w sztucznym oświetleniu, przez co pierścionek stracił dużo uroku Wydaje się być duży na tych zdjęciach, ale naprawdę jest delikatny bardzo i strasznie błyszczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5843.jpg (84,4 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF5852.jpg (71,1 KB, 224 załadowań)

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-31, 23:01   #4545
Claris
Zakorzenienie

Piękny
Ale tak w przybliżeniu chcielibyście 2010 czy 2011? A może 2009 ;>
Stary 2009-05-31, 23:02   #4546
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Biska no to fajno ładny pierścionek.

ja zmykam spać
Stary 2009-05-31, 23:02   #4547
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczór

Dziękuję za gratulacje
Nareszcie się Justynko odezwałaś do nas!!

Echh no to teraz opowiadam

U rodziców narzeczonego rodzice wiedzieli, więc tylko oficjalnie powiedzieliśmy, że to już
Do mnie do domu poszliśmy z kwiatami, tzn TŻ kwiaty miał no i mama się oczywiście popłakała a ja razem z nią ojciec powitał już TŻa w rodzinie Wypiliśmy szampana, posiedzieliśmy, porozmawialiśmy, ale daty nie ustaliliśmy, no bo najpierw trzeba poszukać wolnych terminów sal Na razie zajmować się tym będziemy, bo TŻ ma na głowie obronę (broni się 19, w swoje urodziny) Ja jutro tylko pójdę do znajomej koleżanki, która gotuje na weselach i wypytam jak to wszystko wygląda i ile kosztuje

Wczoraj jeszcze po wszystkim pojechaliśmy uczcić to ze znajomymi na bilardzie Dlatego odzywam się dopiero dziś

Wklejam pierścionek, cholera chciałam zrobić zdjęcia w dzień, ale tak się słońce w nim odbijało, że wychodziła tylko biała plama więc zrobiłam zdjęcie w sztucznym oświetleniu, przez co pierścionek stracił dużo uroku Wydaje się być duży na tych zdjęciach, ale naprawdę jest delikatny bardzo i strasznie błyszczy

mmmmmmmm pierścień piękny, a jaki duży kamień
teraz te wszystkie co tu wypisują o nas "desperatki" zrozumieją, CZEGO tak zazdrościmy, hahahahah

ahhh zazdroszczę sesese wiem że to głupie, ale jak sobie przypomnę (aaaa wczoraj minął miesiąc! dzizas, zapomnielismy ) jakie to było kochane to aż mi żal, że to tylko raz tak można ;P

buziak i raz jeszcze gratuluje.. pierscionek naprawde piekny, tż sam wybierał? - brawo

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-31, 23:06   #4548
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość

ahhh zazdroszczę sesese wiem że to głupie, ale jak sobie przypomnę (aaaa wczoraj minął miesiąc! dzizas, zapomnielismy ) jakie to było kochane to aż mi żal, że to tylko raz tak można ;P
Mam dokładnie tak samo, to było coś cudownego, aż nie spodziewałam się, że tyle endorfin może się w człowieku wydzielić w takim momencie Nigdy tak nie miałam
Stary 2009-05-31, 23:09   #4549
Biska
Zakorzenienie

Dziękuję Sam wybierał, tym bardziej jestem z niego dumna i cały czas go oglądam echh

Chcielibyśmy 2010 ale nie wiem czy wyjdzie szczerze mówiąc to wątpię w to trochę...

Ja dopiero 2 dni a już mi szkoda, że mam to za sobą Ale fajnie teraz tak jakoś milsi dla siebie jesteśmy i w ogóle inaczej się czuję

edit:

Od wczoraj cały czas suknie oglądam

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-05-31 o 23:11
Stary 2009-05-31, 23:11   #4550
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Sam wybierał, tym bardziej jestem z niego dumna i cały czas go oglądam echh

Chcielibyśmy 2010 ale nie wiem czy wyjdzie szczerze mówiąc to wątpię w to trochę...

tez mi sie marzy 2010
ale tż trochę nie bardzo ( chce sie jakos ogarnac, usamodzielnic bardziej, a boi sie ze do przyszlego roku nie zdazy - choc i tak o wrzesniu mysle, wlasnie ze wzgledu na to jego wkracanie w powazna prace;P )

dzisiaj ogladalismy jedno miejsce i SĄ terminy, caly wrzesien 2010 jest wolny jak na razie
ale najpierw rodzice musza pogadac....

edit
biska
ja od miesiąca suknie non stop oglądam spoooko

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-31, 23:13   #4551
Claris
Zakorzenienie

Inez to miałabyś ślub szybciej ode mnie Ale fajnie, przynajmniej byś zdała relację i dała jakieś dobre rady
Ja chcę już ślub wogóle mam jakiś taki dołujący nastrój, łzy mi lecą

edit: Co do sukni to ostatnio intensywnie myślę o krótkiej, tzn. tak za kolano do połowy łydki ;p
Stary 2009-05-31, 23:14   #4552
Biska
Zakorzenienie

A ja nie wiem czy chciałabym we wrześniu, ale to chyba przez to, że w tamtym roku byłam na weselu 13 września i było 10 stopni tylko i zawierucha taka, że
A młodzi bryczką jechali, to w połowie drogi jeden z gości musiał po nich wyjechać, bo taki wiatr się zerwał i w ogóle padać zaczęło Jakoś mnie to zraziło, że we wrześniu taka pogoda echh...

edit:

Echh ale przecież, jak będzie tylko wrzesień wolny z interesujących nas miesięcy to przecież wybrzydzać nie będę

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-05-31 o 23:21
Stary 2009-05-31, 23:24   #4553
rusałka_1
Zakorzenienie

Biska piękny pierścionek

Pokazujcie swoje typy sukienek dziewczyny to sobie chociaz tyle pooglądam, bo mi póki co "nie wypada" się rozglądac?
Stary 2009-05-31, 23:35   #4554
Claris
Zakorzenienie

Wklejałam kiedyś moje typy długich to może teraz krótkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 (2).jpg (36,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (11,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (12,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 195.jpg (40,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6172.jpg (18,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 27678_2%5B1%5D.jpg (25,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kr%C3%B3tka.jpg (43,9 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-05-31, 23:35   #4555
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Inez to miałabyś ślub szybciej ode mnie Ale fajnie, przynajmniej byś zdała relację i dała jakieś dobre rady
Ja chcę już ślub wogóle mam jakiś taki dołujący nastrój, łzy mi lecą

edit: Co do sukni to ostatnio intensywnie myślę o krótkiej, tzn. tak za kolano do połowy łydki ;p
mi sie podobaja takie zaraz za kolano i szerokie.. juz tu chybakieys wklejalam

Cytat:
A ja nie wiem czy chciałabym we wrześniu, ale to chyba przez to, że w tamtym roku byłam na weselu 13 września i było 10 stopni tylko i zawierucha taka, że
A młodzi bryczką jechali, to w połowie drogi jeden z gości musiał po nich wyjechać, bo taki wiatr się zerwał i w ogóle padać zaczęło Jakoś mnie to zraziło, że we wrześniu taka pogoda echh...

edit:

Echh ale przecież, jak będzie tylko wrzesień wolny z interesujących nas miesięcy to przecież wybrzydzać nie będę
w przyszlym roku 4.09 jest sobota, tobym chciala (3 urodziny mojej siostry beda;D) bylam kilka lat temu, 4 chyba, na weselu wlasnie 4.09 i bylopieknie. poczatek wrzsnia z reguly jest cieply......

ehhhhh

ide spac chyba
pomarze sobie o weselu

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-05-31, 23:41   #4556
Biska
Zakorzenienie

Ja swojej faworytki nie mam, ale jak znajdę to wkleję

Póki co, coś dla Ciebie Claris
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg romantica_bronte_i_erin_przod krotkie.jpg (36,1 KB, 23 załadowań)

Stary 2009-05-31, 23:48   #4557
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Ja swojej faworytki nie mam, ale jak znajdę to wkleję

Póki co, coś dla Ciebie Claris
Hehe też mam to zdjęcie na laptoku
Dziewczyny ale ja się dziwnie czuję, tak mi jakoś smutno i mam doła, chce mi się płakać, ale nie mogę tak zrobić żeby się wypłakać, tak mi się zbiera i za chwilę się cofa, nienormalna jestrm chyba
Stary 2009-05-31, 23:49   #4558
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejałam kiedyś moje typy długich to może teraz krótkie
Piąta z kolei jest śliczna!

Jakie są powodu Twojego smutku Claris?

Edytowane przez rusałka_1
Czas edycji: 2009-05-31 o 23:51
Stary 2009-05-31, 23:51   #4559
luffka
Zakorzenienie

Biska piękny pierścionek jeszcze raz serdecznie gratuluję

ja wróciłam z koncertów i oczywiście co robię? jem! kanapeczek sobie narobiłam... a miałam się zdrowo odżywiać, no......
Stary 2009-05-31, 23:56   #4560
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Biska piękny pierścionek jeszcze raz serdecznie gratuluję

ja wróciłam z koncertów i oczywiście co robię? jem! kanapeczek sobie narobiłam... a miałam się zdrowo odżywiać, no......

Dziękuję Niech Ci jedzonko na zdrowie pójdzie, choć ta pora jest zabójcza

Claris

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości