|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
nie jestem zbyt religijna wiec sie nie dziw , ze nie wiem... ![]() wszystko było, tylko nie klekalismy przy calowaniu ikon moje tak urosły hodowalam specjalnie do wesela, a w srode polecialam do fryzjerki obciac bo juz mnie meczyly
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym czasem i nawałem obowiązków to ja zawsze myślałam, że kiepsko u mnie z organizacją itp i tez podziwiałam osoby, które potrafią pogodzić wiele spraw jednocześnie. Dopiero ktoś kiedyś mi uświadomił, że tak naprawdę ja sama mam równie dużo spraw na głowie i też jakoś ze wszystkiego się wywiązuję. Teraz wiem, że człowiek jest tak sprytnie skonstruowany, że przyzwyczai się do wszystkiego, kwestia chęci. |
|
|
|
|
#2043 |
|
Raczkowanie
|
Kochane powiedzcie mi jaki suplement diety polecacie ktory u Was dał jakieś efekty?? Od dzis musze sie wziac do roboty bo wydaje mi sie ze albo tak strasznie tyje albo nie wiem... wyobrazcie sobie ze sie nie obzeram - a wrecz jem mniej i nie wiem co mi sie dzieje ale puchne
mama powiedziala ze wygladam bardzo zle i ze moze uczulenie mam jakies czy cos masakra jestem przerazona za 2 miesiace slub nie wiem co robic a znajac lekarzy to pewnie powiedza ze wszystko u mnie ok a najgorzej na twarzy dziwnie tak spuchlam postaram sie cwiczyc 1,5 h dziennie to moze to cos da ale najtrudniej chyba schudnac na twarzy.. sama nie wiem juz.... rok temu odstawilam tabletki anty moze to tez jakis powod ... w sumie to juz rok minal...
|
|
#2044 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie pękaj maleńka bo to nic strasznego może jesteś przed @ a moze po prostu ciepełko się daje we znaki albo za dużo soli...przyczyn jest kilka ale wystarczy na mału detoks przejsc i nie trzeba sie aż katować 1,5 godzinymi cwiczeniami wystraczy pol godz dziennie kardio biegi skakanka itp albo nawet od szybkiego marszu codziennego...masz dwa iesiace i to calkiem sporo ja potrafilam kiedys 20 kg w 2 miesciace schudnac takze głowka do góry i poczytaj o zatrzymywaniu wody na www buzkaaaaa a z buzki najłatwiej się chudnie tak a propos
Hania Boy or Girl ??? http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png Edytowane przez agulkaa Czas edycji: 2009-06-14 o 19:25 |
|
|
|
|
#2045 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2047 |
|
Rozeznanie
|
yyy bardzo zły sposob mialam...po prostu malo jadlam, nawet bardzo malo...doslownie codziennie biegalam cwiczylam, owijalam sie masowalam peelingowalam.....ale mialam silną motywacje i cel ...ehh skutki oczywiscie byly....wlosy mi strasznie wypadaly
nie polecam wiec...jedyne co moge polecic to bieganie bo to naprawde poprawia stan zdrowia ciala i skory
|
#2048 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem skad sie to bierze ale po ciuchach zauwazylam ze jakas wieksza jestem i sie przerazilam najgorsza ta buzia
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Nie było mnie od środy i mam troche do nadrabiania, ale raczej wszystkiego i tak nie dam rady zostały mi 2 tyg. do ślubu, ale już porawie wszystko zrobione. TŻ kupił sobie wczoraj garnitur i buty jeszcze zostało nam kupić krawat Ja mam wszystko Byliśmy też wczoraj ustalić menu i będziemy mieli baaaardzo dużo jedzenia Niestety nie spamiętałam wszystkiego, ale wiem, że nikt z głodu nie umrze, a wręcz przeciwnie We wtorek jedziemy dogadać ostatnie szczegóły z zespołem (piosenka na pierwszy taniec itd...) Zostało nam też jeszcze obkleić wódke i kupić napoje ![]() Jeszcze jedno bracia mojego TŻ mówią mi, że brzuszek mi urósł i, że od razu to zauważyli jak tylko weszłam i że na pewno jestem w ciązy i dla pewności zrobie jutro test to się okaże ![]() Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych PM-k oby całe Wasze życie było takie jak ten dzień
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-06-14 o 19:54 |
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie
jagura czego wczesiej nie doczytalam ![]() W ogóle łep mi peka :/ cisnienie chyba spada drastycznie. kosmos. :/ |
|
|
|
#2051 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dodomi wysłała mi projekt bizuteri i jakos taka jest .. hm .. nie bardzo mi sie podoba, co myslicie?
Zalaczam tez element ozdobny z sukni....(wsio jest srebrne tylko tak jakos zdjecie komorka wyszlo) |
|
|
|
#2052 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
anjadka w ogole ta bizu nie pasi do sukni. polecam przejscie sie do jakiegos centrum handlowego, gdzie sa sklepy z bizu, i na pewno cos ladnego dobeirzesz w niewielkiej cenie.
Chyba bardziej by leski perly pasowaly, bo ta aplikacja na sukni nie wyglada na krysztalki sv. Co to wlasciwie jest ? bile kamienie i krysztlaki ? |
|
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
Na sukni są matowe ale nie białe tylko takie jakby szkło matowe, i kryształki swarovskiego więc perły odpadają.
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wciąż nie byłam pod Kościołem, żeby zobaczyć nasz zapowiedzi... Nie byłam dzisiaj na mszy, bo zwyczajnie nie wysiedziałabym w ławce przez te szwy, a stac godzine też mi ciężko ![]() Cytat:
Nie na darmo utarło się: chcieć to móc ![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, trochę zmienię temat
![]() Dziś oglądałam pogodę 16 dniową. Nie raz już się przekonałam, że TVN się często myli, ale narazie na 27.06 pokazywali opady. Normalnie ten temat spędza mi sen z powiek. Czy, któraś z Was miała ślub w deszczowy dzień ?? Ten temat tak by mnie nie martwił gdyby nie zdjęcia w plenerze, które mogą wtedy nie wypalić, a nie wyobrażam sobie fotek w inny dzień, poza tym to też nie gwarantuje pogody. Macie jakieś pomysły na to?? ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
kzabeczka jedyny sposob to sie nie przejmowac. A dobry fotograf w deszczowy dzien wyczaruje super fotki.
Ponadto gdyby byly burzowe chmury tomozna taki plener zrobic ze szok
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
ufff kobiki u dało sie
nic nie mowiłam zeby nie zapeszac ale dzis były u nas przyszłi teście z tż-em na kawce pierwszy raz nawet że było posiedzieli pogadali, tatuśkowie bardzo sie polubili teściowa oczywiscie wygarneła ze nei robimy wesela tam gdzie ona sobei wymyslił a czyli 5 m od jej domu ale moj mam ja szybko postawiła do pionu ze jestesmy dorosli i sami mamy decydowac i ukladac sobie zycie ![]() oczywiscie magotowałam sie naszykowałam jedzeniqa i nic prawie nikt nie zjadł poza moim bo straszny łasuch wczoraj roznieslimy 3 kolejne zaproszenia takze do przodu aaa i moj wczoraj miezył garniturki plan był na czarny i plan nie wypali babka w intermodzie dała mu taki złoto/kawa z mlekiem - taki dziwny połyskliwy kolor pani go ubrała juz tak kompletnie no i kurde szczena mi opadła ale seksownie wygladał no i został ten kremowy juz nie chce czarnego teraz tylko podjac decyzje czy na pewno chce jasny i kupowac myslalam ze bedzie bardziej marudził ale poszło gładziutko
|
|
#2059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sie przed spotkaniem naszych rodzicow stresowalam ze hej ![]() a co do garnituru hihi my tez poszlismy po stalowy grafitowy a kupilismy czarny bo w takim TŻ bylo pieknie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
My dla TZ też chcieliśmy jakiś grafitowy garnitur, a ostatecznie ma czarny smoking
|
#2061 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sas - sorki ze przegapilam, spoznione ale jak najbardziej szczere zyczenia z okazji rocznicy!!! Ales to sobie wymyslila - teraz bedziecie siwetowac 2 na raz!!! hehe ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Cytat:
Hehe - znowu zmieniliscie utwor - na co tym razem? |
|||
|
|
|
#2062 |
|
Raczkowanie
|
dobranoc dziewczynki spijcie dobrze
|
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny ! tych gratulacji było tyle, że nie wyświetliło mi nawet połowy wiadomości, które cytowałam ![]() przez cały czas miałam mdłości. Dziś czułam sie wspaniale uffffoby już było tak zawsze. Za kilka dni zacznie się 3 miesiąc
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
I niedziela mineła czas spac dobranoc PMki
|
|
|
|
#2065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak pogody nie zmienie a po co się mam tym stresować . My mamy plener w inny dzien może też dlatego tak o tym myśle, aaaale jest też taka opcja że zdjęcia możecie z pleneru przenieść w jakieś inne miejsce tzn. w sensie że w środku, w jakiejś ciekawej scenerii, tylko musiałabyś się zorientować w jakiej. Wiem, że niektóre wizażanki takie 'plenery' miały i bardzo ładnie powychodzily. Zobacz na podforum honeymoon napewno na jakieś trafisz.Aaa a dziś rano (teraz mi się przypomniało) w radiu mówili że 30 stopni ma być za 2 tygodnie.. więc naprawde nie warto za dużo się przejmować
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-06-15 o 07:37 |
|
|
|
|
#2066 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Piękne
nie było mnie przez ten długi weekend z Wami i mam duużo do nadrobienia ![]() Strippi-moje gratulacje!!! super nowina MiśQa-wyglądałaś przecudnie w dniu ślubu prześlicznie kochana
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-06-15 o 07:57 |
|
|
|
#2067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() wczoraj rozdalismy 5 zaproszen (jeszcze 21 nam zostało) , załatwilismy tez samochód do lsubu od świadka, ale mój tata twierdzi, ze mu smutno, ze nie pojedziemy jego ( w luty kupił sobie nową hondę accord czarną)i teraz mam lekki dylemat. na poczatku chciałam nia jechac a potem zmienilismy na siwadka samochod i teraz nie wiem sama ![]() Cytat:
korale tez uz mam kupione, bieliznę tez i generalnie jestem gotowa![]() na ile osób?? Cytat:
![]() ja wiem, ze w domu nie zrobie profesjonalnych zdjęc, ale jesli udałoby mi sie zrobic take tajemnicze, wywołujące mały dreszczyk to byłabym bardzo zadowolona Cytat:
a utwór mamy ze skrzypka na dachu http://ggaba.wrzuta.pl/audio/2xINvbt...walc_angielski a wstep bedzie moja pozytywka ktora teraz juz pasuje![]() Cytat:
dzis na 15 na tance |
||||
|
|
|
#2068 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ostatnio się wkurzałam na TZ, że mu nie wychodzi walc wiedeński którego mamy tańczyć na pierwszy taniec i kazałam mu ćwiczyć samemu, bo już nie miałam do niego nerw (strasznie jestem niecierpliwa ). Wczoraj poprosił mnie żebyśmy sobie potańczyli walca i o dziwo wyszło mu super, jak nigdy - jakby tak wyszło na weselu, to byłoby pięknie. Także jestem z niego dumna, ze się postarał i dał radę !!! ![]() Ide dzisiaj na próbna fryzurke...zobaczymy jak wyjdzie ostateczna próba...tym razem bez kombinowania...lekkie podpiecie i lekkie fale
|
|
#2069 | ||
|
Raczkowanie
|
W Macro nie musisz mieć koncesji. My kupilismy i Macro i sprzedali nam po cenach koncesyjnych - dlatego trzeba iść i pytać
![]() Cytat:
![]() i koniecznie pokaz nam bukiet - r e w e l a c j a! Cytat:
My w weekend zaczelismy rozwozic zaproszenia. Nie wiedzialam, ze to az takie stresujące ![]() Dopiero teraz Was rozumię kiedy pisałyscie jaka to masakra z ciasteczkami... u kazdego ciasteczko, a sprobuj odmowić i poprosić o samą herbatke to FOCH
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi ale super gratuluję!!!!!
Dziewczyny ale produkujecie tych postów... Mam dziś egzamin zawodowy i jutro też. Idę dziś do księdza ... już raz nas nie przyjął bo bardzo mu się spieszyło .... a za 2 dni jak Tż poszedł to kartka była nieczynne.... no kurde szok. Byłam na weselu w sobotę było fajnie ale krótko... Tż się trochę zepsuł ... i o 1 byłam w domu ... buu buu buu bo fajna zabawa była ale on sobie chyba za duże tempo narzucił
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

mama powiedziala ze wygladam bardzo zle i ze moze uczulenie mam jakies czy cos masakra jestem przerazona za 2 miesiace slub nie wiem co robic
kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to
gratul;acje

czego wczesiej nie doczytalam