Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-14, 18:35   #2041
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12

Cytat:
Napisane przez anjadka Pokaż wiadomość
Aha, bo zdziwilo mnie ze nie wiesz po co są te korony..

"Młodzi całują krzyż, który jest na przedniej części koron, symboli czystości życia, a batiuszka podaje korony świadkom stojącym za młodymi. Ci będą trzymali korony prawie do końca ceremonii nad głowami młodych."

A tu więcej o zwyczajach prawosławnych: http://slub.onet.pl/1358322,obyczaje_artykul.html

Wszytsko u was było?

nie jestem zbyt religijna wiec sie nie dziw , ze nie wiem...

wszystko było, tylko nie klekalismy przy calowaniu ikon

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
czyli przedłużałaś czy tak Ci urosły??

moje tak urosły hodowalam specjalnie do wesela, a w srode polecialam do fryzjerki obciac bo juz mnie meczyly

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 18:41   #2042
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja też po obronie licencjata wiem, że stres jest okropnym doradcą... Do dzis wstydzę sie tamtej obrony
Dlatego dzis nie daje sie stresowi Zobaczymy jak będzie jutro
Są dla mnie ważniejsze rzeczy: choćby zdrowie i dobre wyniki badań, ślub i szczęście u boku TŻa

Także duzo pozytywnej życzę Ci, diamondbabe, tak samo, jak innym dziewczynom, nie zapominając o sobie
Dobrze, kochana, że wyszłaś z depresji i to z tak dobrym nastawieniem

Dogadałabys się z moja przyjaciółką, która zawsze ma dużo na głowie i podziwiałam ja jak ona na wszystko znajduje czas. Dowiedziałam sie jak to jest pół roku temu, kiedy zaczęłam pracę, studiowałam dwa kierunki, przygotowywałam się do slubu i pisałam prace magisterską. Było ciężko, ale dało sie wszystko zorganizować i sprawy zaczynają nabuerac juz normalnego tempa

Cieszę się, że od lipca będe na pełnym etacie, bo w ten sposób szybciej mi zleci czas do ślubu
Popieram w 100%.
A z tym czasem i nawałem obowiązków to ja zawsze myślałam, że kiepsko u mnie z organizacją itp i tez podziwiałam osoby, które potrafią pogodzić wiele spraw jednocześnie. Dopiero ktoś kiedyś mi uświadomił, że tak naprawdę ja sama mam równie dużo spraw na głowie i też jakoś ze wszystkiego się wywiązuję. Teraz wiem, że człowiek jest tak sprytnie skonstruowany, że przyzwyczai się do wszystkiego, kwestia chęci.
Stary 2009-06-14, 19:07   #2043
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Kochane powiedzcie mi jaki suplement diety polecacie ktory u Was dał jakieś efekty?? Od dzis musze sie wziac do roboty bo wydaje mi sie ze albo tak strasznie tyje albo nie wiem... wyobrazcie sobie ze sie nie obzeram - a wrecz jem mniej i nie wiem co mi sie dzieje ale puchne mama powiedziala ze wygladam bardzo zle i ze moze uczulenie mam jakies czy cos masakra jestem przerazona za 2 miesiace slub nie wiem co robic a znajac lekarzy to pewnie powiedza ze wszystko u mnie ok a najgorzej na twarzy dziwnie tak spuchlam postaram sie cwiczyc 1,5 h dziennie to moze to cos da ale najtrudniej chyba schudnac na twarzy.. sama nie wiem juz.... rok temu odstawilam tabletki anty moze to tez jakis powod ... w sumie to juz rok minal...
Stary 2009-06-14, 19:24   #2044
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie mi jaki suplement diety polecacie ktory u Was dał jakieś efekty?? Od dzis musze sie wziac do roboty bo wydaje mi sie ze albo tak strasznie tyje albo nie wiem... wyobrazcie sobie ze sie nie obzeram - a wrecz jem mniej i nie wiem co mi sie dzieje ale puchne mama powiedziala ze wygladam bardzo zle i ze moze uczulenie mam jakies czy cos masakra jestem przerazona za 2 miesiace slub nie wiem co robic a znajac lekarzy to pewnie powiedza ze wszystko u mnie ok a najgorzej na twarzy dziwnie tak spuchlam postaram sie cwiczyc 1,5 h dziennie to moze to cos da ale najtrudniej chyba schudnac na twarzy.. sama nie wiem juz.... rok temu odstawilam tabletki anty moze to tez jakis powod ... w sumie to juz rok minal...
To najpewniej woda zatrzymana w organizmie nie pękaj maleńka bo to nic strasznego może jesteś przed @ a moze po prostu ciepełko się daje we znaki albo za dużo soli...przyczyn jest kilka ale wystarczy na mału detoks przejsc i nie trzeba sie aż katować 1,5 godzinymi cwiczeniami wystraczy pol godz dziennie kardio biegi skakanka itp albo nawet od szybkiego marszu codziennego...masz dwa iesiace i to calkiem sporo ja potrafilam kiedys 20 kg w 2 miesciace schudnac ale organizm juz nie ten stara 27 letnia babka ze mnie takze głowka do góry i poczytaj o zatrzymywaniu wody na www buzka

aaaa a z buzki najłatwiej się chudnie tak a propos

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png

Edytowane przez agulkaa
Czas edycji: 2009-06-14 o 19:25
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:29   #2045
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
To najpewniej woda zatrzymana w organizmie nie pękaj maleńka bo to nic strasznego może jesteś przed @ a moze po prostu ciepełko się daje we znaki albo za dużo soli...przyczyn jest kilka ale wystarczy na mału detoks przejsc i nie trzeba sie aż katować 1,5 godzinymi cwiczeniami wystraczy pol godz dziennie kardio biegi skakanka itp albo nawet od szybkiego marszu codziennego...masz dwa iesiace i to calkiem sporo ja potrafilam kiedys 20 kg w 2 miesciace schudnac ale organizm juz nie ten stara 27 letnia babka ze mnie takze głowka do góry i poczytaj o zatrzymywaniu wody na www buzka

aaaa a z buzki najłatwiej się chudnie tak a propos
a zdradzisz mi moze jak schudłas te 20??
Stary 2009-06-14, 19:31   #2046
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
no kolejna mamusia na watku gratul;acje

Ja mam teraz taki kociol. praca, dom, sesja, pisanie mgr do konca czerwca, i jeszcze przygotowania juz mam dosc. a nauka do egzmainow mi wcale nie wchodzi jakos te regulki i teroria nie trzyma sie kupy i nie moge zapamietac tego shitu :/ :/ :/
No ale to juz ostatnia sesja
Ja bym byla szczesliwa mogac sie ponudzic troche
Kolejna mamusia?Hmm cos mnie ominelo?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:34   #2047
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

yyy bardzo zły sposob mialam...po prostu malo jadlam, nawet bardzo malo...doslownie codziennie biegalam cwiczylam, owijalam sie masowalam peelingowalam.....ale mialam silną motywacje i cel ...ehh skutki oczywiscie byly....wlosy mi strasznie wypadaly nie polecam wiec...jedyne co moge polecic to bieganie bo to naprawde poprawia stan zdrowia ciala i skory ja mam jeszcze rok do slubu moze troche mniej i wlasnie mam zamiar sie wziac za siebie....a Ty nie boisz sie że sukienka spadnie z Ciebie ?

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:41   #2048
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez agulkaa Pokaż wiadomość
yyy bardzo zły sposob mialam...po prostu malo jadlam, nawet bardzo malo...doslownie codziennie biegalam cwiczylam, owijalam sie masowalam peelingowalam.....ale mialam silną motywacje i cel ...ehh skutki oczywiscie byly....wlosy mi strasznie wypadaly nie polecam wiec...jedyne co moge polecic to bieganie bo to naprawde poprawia stan zdrowia ciala i skory ja mam jeszcze rok do slubu moze troche mniej i wlasnie mam zamiar sie wziac za siebie....a Ty nie boisz sie że sukienka spadnie z Ciebie ?
oczywiscie nie chce spowodowac by ze mnie spadla ale chcialabym nie wygladac jak balon najbardziej mi o buzie chodzi i o rece na ktorych ostatnio zauwazylam cellulit nie wiem skad sie to bierze ale po ciuchach zauwazylam ze jakas wieksza jestem i sie przerazilam najgorsza ta buzia
Stary 2009-06-14, 19:48   #2049
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny Nie było mnie od środy i mam troche do nadrabiania, ale raczej wszystkiego i tak nie dam rady zostały mi 2 tyg. do ślubu, ale już porawie wszystko zrobione. TŻ kupił sobie wczoraj garnitur i buty jeszcze zostało nam kupić krawat Ja mam wszystko Byliśmy też wczoraj ustalić menu i będziemy mieli baaaardzo dużo jedzenia Niestety nie spamiętałam wszystkiego, ale wiem, że nikt z głodu nie umrze, a wręcz przeciwnie We wtorek jedziemy dogadać ostatnie szczegóły z zespołem (piosenka na pierwszy taniec itd...) Zostało nam też jeszcze obkleić wódke i kupić napoje
Jeszcze jedno bracia mojego TŻ mówią mi, że brzuszek mi urósł i, że od razu to zauważyli jak tylko weszłam i że na pewno jestem w ciązy i dla pewności zrobie jutro test to się okaże
Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych PM-k oby całe Wasze życie było takie jak ten dzień

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2009-06-14 o 19:54
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:57   #2050
kliwia
Zakorzenienie

ja nie jagura czego wczesiej nie doczytalam

W ogóle łep mi peka :/ cisnienie chyba spada drastycznie. kosmos. :/
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 19:57   #2051
anjadka
Raczkowanie

Dziewczyny dodomi wysłała mi projekt bizuteri i jakos taka jest .. hm .. nie bardzo mi sie podoba, co myslicie?

Zalaczam tez element ozdobny z sukni....(wsio jest srebrne tylko tak jakos zdjecie komorka wyszlo)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0447.jpg (45,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25-02-09_1149.jpg (15,2 KB, 53 załadowań)
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 20:04   #2052
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Ktosiu, dziękuję
Jestem w szoku, że to już 4 tygodnie minęły od Waszego ślubu!
Czas tak ucieka, że ani sie nie obejrzę, a będe stała przed ołtarzem

Ana, powodzenia na egzaminie

Ja jutro bronię pracę magisterską Nie mogę uwierzyć, że to juz koniec studiów... Czekałam na tą chwilę 5 lat
Powodzonka na obronie, trzyma kciuki
Stary 2009-06-14, 20:29   #2053
kliwia
Zakorzenienie

anjadka w ogole ta bizu nie pasi do sukni. polecam przejscie sie do jakiegos centrum handlowego, gdzie sa sklepy z bizu, i na pewno cos ladnego dobeirzesz w niewielkiej cenie.
Chyba bardziej by leski perly pasowaly, bo ta aplikacja na sukni nie wyglada na krysztalki sv. Co to wlasciwie jest ? bile kamienie i krysztlaki ?
Stary 2009-06-14, 20:31   #2054
anjadka
Raczkowanie

Na sukni są matowe ale nie białe tylko takie jakby szkło matowe, i kryształki swarovskiego więc perły odpadają.
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 20:42   #2055
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, mocno
(...)
Zapomniałam dodać, ze spadliśmy z ambony dziś
Dziękuję Ja za Ciebie będę trzymała juz za rok
A ja wciąż nie byłam pod Kościołem, żeby zobaczyć nasz zapowiedzi... Nie byłam dzisiaj na mszy, bo zwyczajnie nie wysiedziałabym w ławce przez te szwy, a stac godzine też mi ciężko

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Popieram w 100%.
A z tym czasem i nawałem obowiązków to ja zawsze myślałam, że kiepsko u mnie z organizacją itp i tez podziwiałam osoby, które potrafią pogodzić wiele spraw jednocześnie. Dopiero ktoś kiedyś mi uświadomił, że tak naprawdę ja sama mam równie dużo spraw na głowie i też jakoś ze wszystkiego się wywiązuję. Teraz wiem, że człowiek jest tak sprytnie skonstruowany, że przyzwyczai się do wszystkiego, kwestia chęci.
A dokładnie Nie na darmo utarło się: chcieć to móc

Cytat:
Napisane przez BEAMI Pokaż wiadomość
Powodzonka na obronie, trzyma kciuki
Dziękuję
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 21:03   #2056
kzabeczka
Zadomowienie

Dziewczyny, trochę zmienię temat
Dziś oglądałam pogodę 16 dniową. Nie raz już się przekonałam, że TVN się często myli, ale narazie na 27.06 pokazywali opady. Normalnie ten temat spędza mi sen z powiek. Czy, któraś z Was miała ślub w deszczowy dzień ?? Ten temat tak by mnie nie martwił gdyby nie zdjęcia w plenerze, które mogą wtedy nie wypalić, a nie wyobrażam sobie fotek w inny dzień, poza tym to też nie gwarantuje pogody.
Macie jakieś pomysły na to??

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
laseczki wrzucam kilka zdjęć, niektore słabej jakosci, ale na razie tylko takie mam
Pięknie wyglądaliście , a ta suknia... poprostu cudowna
Stary 2009-06-14, 21:21   #2057
kliwia
Zakorzenienie

kzabeczka jedyny sposob to sie nie przejmowac. A dobry fotograf w deszczowy dzien wyczaruje super fotki.
Ponadto gdyby byly burzowe chmury tomozna taki plener zrobic ze szok
Stary 2009-06-14, 22:16   #2058
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ufff kobiki u dało sie
nic nie mowiłam zeby nie zapeszac ale dzis były u nas przyszłi teście z tż-em na kawce pierwszy raz
nawet że było posiedzieli pogadali, tatuśkowie bardzo sie polubili
teściowa oczywiscie wygarneła ze nei robimy wesela tam gdzie ona sobei wymyslił a czyli 5 m od jej domu ale moj mam ja szybko postawiła do pionu ze jestesmy dorosli i sami mamy decydowac i ukladac sobie zycie
oczywiscie magotowałam sie naszykowałam jedzeniqa i nic prawie nikt nie zjadł poza moim bo straszny łasuch

wczoraj roznieslimy 3 kolejne zaproszenia takze do przodu

aaa i moj wczoraj miezył garniturki plan był na czarny i plan nie wypali babka w intermodzie dała mu taki złoto/kawa z mlekiem - taki dziwny połyskliwy kolor pani go ubrała juz tak kompletnie no i

kurde szczena mi opadła ale seksownie wygladał jezuuuuuu
no i został ten kremowy juz nie chce czarnego teraz tylko podjac decyzje czy na pewno chce jasny i kupowac myslalam ze bedzie bardziej marudził ale poszło gładziutko

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 22:34   #2059
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ufff kobiki u dało sie
nic nie mowiłam zeby nie zapeszac ale dzis były u nas przyszłi teście z tż-em na kawce pierwszy raz
nawet że było posiedzieli pogadali, tatuśkowie bardzo sie polubili
teściowa oczywiscie wygarneła ze nei robimy wesela tam gdzie ona sobei wymyslił a czyli 5 m od jej domu ale moj mam ja szybko postawiła do pionu ze jestesmy dorosli i sami mamy decydowac i ukladac sobie zycie
oczywiscie magotowałam sie naszykowałam jedzeniqa i nic prawie nikt nie zjadł poza moim bo straszny łasuch

wczoraj roznieslimy 3 kolejne zaproszenia takze do przodu

aaa i moj wczoraj miezył garniturki plan był na czarny i plan nie wypali babka w intermodzie dała mu taki złoto/kawa z mlekiem - taki dziwny połyskliwy kolor pani go ubrała juz tak kompletnie no i

kurde szczena mi opadła ale seksownie wygladał jezuuuuuu
no i został ten kremowy juz nie chce czarnego teraz tylko podjac decyzje czy na pewno chce jasny i kupowac myslalam ze bedzie bardziej marudził ale poszło gładziutko
super ze spotkanie sie udalo

ja sie przed spotkaniem naszych rodzicow stresowalam ze hej

a co do garnituru hihi my tez poszlismy po stalowy grafitowy a kupilismy czarny bo w takim TŻ bylo pieknie
Stary 2009-06-14, 22:54   #2060
kzabeczka
Zadomowienie

My dla TZ też chcieliśmy jakiś grafitowy garnitur, a ostatecznie ma czarny smoking
Stary 2009-06-14, 23:31   #2061
Bakteryika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
pisalamo planowaniu dzidziusia ale nie teraz i o tym z w niedziele mamy z tzem 1 rocznice slubu
ale mam do nadrobienia!!! Nadaktywne dziewczyny jestescie w weekendy! Moj weekend minal jak z bicza strzelil na sprzataniu i prasowaniu - dom wygladal jak bo wybuchu bomby atomowej!!

Sas - sorki ze przegapilam, spoznione ale jak najbardziej szczere zyczenia z okazji rocznicy!!! Ales to sobie wymyslila - teraz bedziecie siwetowac 2 na raz!!! hehe No i powodzenia w planowaniu rodzinki!!!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
pisalamo planowaniu dzidziusia ale nie teraz i o tym z w niedziele mamy z tzem 1 rocznice slubu
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

jestem starsznie nie wyspana. po 10 ma byc TZ i jedziemy do dekoratorki na naszą salę,
potem jedziemy do mojego koscioła dac kartkę z zapowiedziami i roznosic zaproszenia.

wczoraj bylismy na tancach
bylo super, TZ baaaardzo sie spodobało narazie takie podstawy mielismy zmienilismy tez utwór przy jakim bedziemy tanczyc - juz kolejny raz tym razem mój tata nam go wybrał a nam sie szlaenie spodobał
tance maly twrac godzine, ale Pani tak sie z nami dobrze pracowala,z e w sumie przedłuzyła i wyszlo 1,5 godziny ( ale wzięła za godizne) przez to sie na smze spoźnilismy 10 minut. poszlismy do anszej pierwszej spowiedzi przedslubnej ksiądz nas spowiedał ten co w srode na nas w kancelarii krzyczał ale powiedzialam mu wsyztsko, nic nie ukrywałam i normalnie dał mi rozgrzeszenie, potem ten sam dał nam opłatek i spisał z nami protokół wczoraj był bardzo miły, nawet wesoło bylo czasami

wiec kosciół juz praktycznie załatwiony i to bez zadnego problemu jutro i za tydzien juz spadniemy z ambony

edit:
aha z tego fotografa chyba zrezygnuje, facet zaczyna nieźle kręcic i mnie wkurza tym.,
Madzialenka - zmieniaj, bezsensu masz sie stresowac pzed slubm, a jeszcze jakis numer wiwinie przed samym dniem. Dobrze robisz!!
Hehe - znowu zmieniliscie utwor - na co tym razem?
Bakteryika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-14, 23:42   #2062
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

dobranoc dziewczynki spijcie dobrze
Stary 2009-06-14, 23:56   #2063
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Serdecznie GRATULUJE Kochana
a rodzice też sie będa cieszyć, tylko musi to do nich dotrzeć
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gratulacje
Cytat:

Strippi, gratuluje
Cytat:

Strippi gratuluje, super wiadomość, a rodzice pewnie są w szoku, zobaczysz jak ochłoną, to będą przeszczęśliwi
Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość

Strippi duże gratulacje

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

wow super... gratuluje
Cytat:

Strippi
, kochana gratuluję Wam serdecznie ciąży Dbaj o siebie i o dzieciątko
Co z Małą?
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

strippi gratuluje no i właśnie co u małej ?
Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Strippi gratuluje!1 Wspaniała wiadomosc.
Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość

Strippi i jaguraaa gratuluję Wam dzidziusia!!! Niech rosną zdrowo!!

dzięki dziewczyny !
tych gratulacji było tyle, że nie wyświetliło mi nawet połowy wiadomości, które cytowałam

przez cały czas miałam mdłości.
Dziś czułam sie wspaniale uffff
oby już było tak zawsze.

Za kilka dni zacznie się 3 miesiąc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-15, 00:24   #2064
agnes208
Zakorzenienie

I niedziela mineła czas spac dobranoc PMki
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 07:36   #2065
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trochę zmienię temat
Dziś oglądałam pogodę 16 dniową. Nie raz już się przekonałam, że TVN się często myli, ale narazie na 27.06 pokazywali opady. Normalnie ten temat spędza mi sen z powiek. Czy, któraś z Was miała ślub w deszczowy dzień ?? Ten temat tak by mnie nie martwił gdyby nie zdjęcia w plenerze, które mogą wtedy nie wypalić, a nie wyobrażam sobie fotek w inny dzień, poza tym to też nie gwarantuje pogody.
Macie jakieś pomysły na to??
Ja też za 2 tygodnie ślubuje i ja mam tylko taki pomysł, że nie sprawdzam prognoz pogody i tak pogody nie zmienie a po co się mam tym stresować. My mamy plener w inny dzien może też dlatego tak o tym myśle, aaaale jest też taka opcja że zdjęcia możecie z pleneru przenieść w jakieś inne miejsce tzn. w sensie że w środku, w jakiejś ciekawej scenerii, tylko musiałabyś się zorientować w jakiej. Wiem, że niektóre wizażanki takie 'plenery' miały i bardzo ładnie powychodzily. Zobacz na podforum honeymoon napewno na jakieś trafisz.

Aaa a dziś rano (teraz mi się przypomniało) w radiu mówili że 30 stopni ma być za 2 tygodnie.. więc naprawde nie warto za dużo się przejmować

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-06-15 o 07:37
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 07:55   #2066
ania20m
Wtajemniczenie

Cześć Piękne
nie było mnie przez ten długi weekend z Wami i mam duużo do nadrobienia

Strippi-moje gratulacje!!! super nowina

MiśQa-wyglądałaś przecudnie w dniu ślubu bardzo ładne zdjęcia śliczna suknia, piękny tort, i te kosze dla rodziców też pomysłowe prześlicznie kochana teraz życzę Ci żeby wszystko sie Wam układało tak jak sobie wymażyliście, no i pociechy z męża

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2009-06-15 o 07:57
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 07:58   #2067
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
wczoraj rozdalismy 5 zaproszen (jeszcze 21 nam zostało) , załatwilismy tez samochód do lsubu od świadka, ale mój tata twierdzi, ze mu smutno, ze nie pojedziemy jego ( w luty kupił sobie nową hondę accord czarną)i teraz mam lekki dylemat. na poczatku chciałam nia jechac a potem zmienilismy na siwadka samochod i teraz nie wiem sama
Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Mysle ze moze cos z tego wyjsc ale musisz zadbac też zeby nie miec na tych zdjeciach zadnego tła uzytkowego tzn szafek i takiego dła domowego czy czegos takiego mozesz wykorzystac kieliszek z winem np wode ktora pokropisz np ciało nasmarowane balsamem wtedy ładnie sie ona zbija w kroplem super to wyglada, jakies korale najlepsze do tego chyba perły bo ładnie kontrastuja, takie zdjecia latwiej ci bedzie obrobic. Mnie bardzo podobaja sie takie akty na ciemnym tle i takie z woda. Kiedys widzialam taki ze laska sciagała majtki ale na zdjeciu było widac tylko te koronkowe majtki tak w polowie łydek i jej rece super wygladało. A facetom dało by do myślenia
własnie cos w tym stylu chce zrobic korale tez uz mam kupione, bieliznę tez i generalnie jestem gotowa
Cytat:
tortu wyszło 13 kg i kosztowal nas ok 800 zł
na ile osób??
Cytat:
Trzymam kciuki, mocno

Madzialenko, w domu raczej nie da zrobić ładnych aktów, do zrobienia takich zdjęć potrzebne jest profesjonalne światło, bo to ona odgrywa największą rolę w takich zdjeciach, nie chodzi o to, by ustawić w cyfrówce opcje czarno-biało, tylko, zeby oświetlenie było skierowane na daną część ciała, a resztę przykrywał tajemniczy cień, poza tym sprzęt - zwykłą cyfrówką nie wiele zdziałasz, bo nie da rady ustawić odpowiedniej ostrości, przesłony, czasu naświetlenia itd. I bez dobrych technicznie ujęć photoshop na niewiele się zda. No ale to tylko moje zdanie.

Zapomniałam dodać, ze spadliśmy z ambony dziś
my tez wczoraj spadlismy z ambony
ja wiem, ze w domu nie zrobie profesjonalnych zdjęc, ale jesli udałoby mi sie zrobic take tajemnicze, wywołujące mały dreszczyk to byłabym bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez Bakteryika Pokaż wiadomość

Madzialenka - zmieniaj, bezsensu masz sie stresowac pzed slubm, a jeszcze jakis numer wiwinie przed samym dniem. Dobrze robisz!!
Hehe - znowu zmieniliscie utwor - na co tym razem?
"zmieniaj"- chodzi o... ??
a utwór mamy ze skrzypka na dachu http://ggaba.wrzuta.pl/audio/2xINvbt...walc_angielski
a wstep bedzie moja pozytywka ktora teraz juz pasuje
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny !
tych gratulacji było tyle, że nie wyświetliło mi nawet połowy wiadomości, które cytowałam

przez cały czas miałam mdłości.
Dziś czułam sie wspaniale uffff
oby już było tak zawsze.

Za kilka dni zacznie się 3 miesiąc
a kiedy sie dokąłdnie dowiedziałąs?? jakie miałas objawy??

dzis na 15 na tance

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 08:22   #2068
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej

Ostatnio się wkurzałam na TZ, że mu nie wychodzi walc wiedeński którego mamy tańczyć na pierwszy taniec i kazałam mu ćwiczyć samemu, bo już nie miałam do niego nerw (strasznie jestem niecierpliwa ). Wczoraj poprosił mnie żebyśmy sobie potańczyli walca i o dziwo wyszło mu super, jak nigdy - jakby tak wyszło na weselu, to byłoby pięknie. Także jestem z niego dumna, ze się postarał i dał radę !!!

Ide dzisiaj na próbna fryzurke...zobaczymy jak wyjdzie ostateczna próba...tym razem bez kombinowania...lekkie podpiecie i lekkie fale

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 08:23   #2069
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie kupić w Krakowie alkohol w dobrej cenie?
W Macro nie musisz mieć koncesji. My kupilismy i Macro i sprzedali nam po cenach koncesyjnych - dlatego trzeba iść i pytać

Cytat:
laseczki wrzucam kilka zdjęć, niektore słabej jakosci, ale na razie tylko takie mam
Miska bossko!! Jak będziesz miała następne zdjęcia to wrzucaj
i koniecznie pokaz nam bukiet - r e w e l a c j a!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Kupiliśmy wczoraj koszulę z łamanym kołnierzem i muszkę. TŻ bosko wygląda, nie mogłam się napatrzeć hehe
Anuulaa Twoj TZ bedzie miec smoking? Nie wiesz moze gdzie u nas mozna smoking przymierzyc?

My w weekend zaczelismy rozwozic zaproszenia. Nie wiedzialam, ze to az takie stresujące
Dopiero teraz Was rozumię kiedy pisałyscie jaka to masakra z ciasteczkami... u kazdego ciasteczko, a sprobuj odmowić i poprosić o samą herbatke to FOCH
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-15, 08:23   #2070
Daysy85
Zakorzenienie

Strippi ale super gratuluję!!!!!

Dziewczyny ale produkujecie tych postów...

Mam dziś egzamin zawodowy i jutro też. Idę dziś do księdza ... już raz nas nie przyjął bo bardzo mu się spieszyło .... a za 2 dni jak Tż poszedł to kartka była nieczynne.... no kurde szok.
Byłam na weselu w sobotę było fajnie ale krótko... Tż się trochę zepsuł ... i o 1 byłam w domu ... buu buu buu bo fajna zabawa była ale on sobie chyba za duże tempo narzucił
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości