|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Fotograf mi napsiał,a bym potwiedział, termin sesji... chyba wyczuł , ze cos jest nie tak
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
innego nie znajde, bo kiedys szukałam i nic nie było, został mi tylko ten. wiem, ze mama mi takich nie zrobi ale wkurzyl mnie ten facet troche, bo nie lubie czegos takiego, ze umaiwa sie z toba na konkretne uslugi i ceny a potem wszytsko zmienia. mam dylemat
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
A niemoze ci ich zrobic jakas kolezanka czy kuzyn jakis napewno lepiej bedzie radzila sobie z aparatem niz mama??
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak samo wczoraj pomyslałam
![]() dzis mam jakąs rozterke. ale z drugiej strony moze nie beda to profesjonalne zdjęcia, ale: ponad 300zł (lub 400zł) w kieszeni + dojazd+ czas rodzicow- bo sama tam nie pojade. a dla TZ chyba nie ebdzie róznicy czy to bedzie mega profesjonalne czy nie, wazne zeby go rozpalilo zaskoczyło. a takie zdjęcia zrobione przez np. moja mamę tez chyba nie bda takie złe??---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() myslalam jeszcze o swiadokowej ale w sumie co za roznica. nie znam nikogo takiego kto profesjonalnie robi zdjęcia a inne osoby chyba w podobny sposób je zrobią?? |
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotograf to profesjonalista.Niedawno jak mielismy sesje to sie przekonalam o tym ile daja wskazowki fotografa np odnosnie tego jak masz sie usmiechnac czy jak stanac zeby na zdjeciu wygladalo to dobrze.Rozumiem ze Cie wkurzyl,ale skoro sie umawialiscie na konkretna cene powinnas byc stanowcza!Najwyzej jesli nie da sie przekonac do Twoich racji to zrob sesje a fotki wywolaj sama. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-06-14 o 13:05 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(aktualnie, tylko zrobic, bez wywołania) tu nie profesjonalne ale w ilosci ile bede chciała i za darmo .
|
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu, dziękuję
Jestem w szoku, że to już 4 tygodnie minęły od Waszego ślubu! ![]() Czas tak ucieka, że ani sie nie obejrzę, a będe stała przed ołtarzem Ana, powodzenia na egzaminie ![]() Ja jutro bronię pracę magisterską Nie mogę uwierzyć, że to juz koniec studiów... Czekałam na tą chwilę 5 lat |
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w srode bede miała pierwszą rocznicą mojego magistra
|
|
|
|
|
#2020 | |||||
|
Raczkowanie
|
Witajcie Drogie PM-ki
![]() wszystkim tym które w ten weekendzik slubowaly zycze Wszystkiego Najlepsiejszego Cytat:
a jak to dziewczyny jest tak naprawde z tymi wieczorami panienskimi i kawalerskimi?? Kto je powinien organizowac?? ja myslalam ze to taka niespodzianka dla przyszlej pary mlodej ze ktos to organizuje bliski np swiadek czy co a doszly mnie sluchy ze panstwo mlodzi sami tez organizuja..sama nie wiem jak to juz jest oswieccie mnie prosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ja ysle byle do przodu z egzaminkami ale wam ktore w tym roku sie bronia zycze 5.0 z obrony
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, diamondbabe, dziękuję za trzymane kciuków
To chyba przez ten szpital wrzuciłam na luz- zrozumiałam co jest w życiu najważniejsze... |
|
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiec bycie pozytywnym pomaga
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko my też ciągle nie możemy uwierzyć, że to wszystko już za nami. Mnie też trochę brakuje tego całego szumu związanego z przygotowaniami, zresztą ja jestem taką osobą, która lubi mieć dużo na głowie a w tej chwili jest kompletnie odwrotnie, bo studia jak na razie skończyłam, wyszłam za mąż i czasem to aż mi się nudzi
![]() Trzymam kciuki za Twoją obronę! |
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 5 miesięcy wakacji w sumie (miesiąc juz minął) i tak sobie powoli wszystko to organizuję
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jakis fajny aparat bo na dobrym aparacie zrobisz tez super rzeczy moze pozycz taki aparat jak ktos ma a pozniej poobrabiasz sobie w photoshopie i moze bedzie ok.
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed ślubem nie miałam czasu się nudzić, bo oprócz studiów i przygotowań pracowałam na cały etat (i w sumie nadal pracuję), a to zabiera mnóstwo czasu niestety. Także fajnie, że możesz wszystko spokojnie organizować, bo my czasem mieliśmy taki kocioł, że nie wiedzieliśmy za co się zabrać.
|
|
|
|
#2029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle, ze moze by to wystarczyło co?? jak myslisz?? Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tortu wyszło 13 kg i kosztowal nas ok 800 zł a welon - 300 zł Cytat:
na nasze wesele, 140 osob, kupilismy 14 butelek, 7 bialego i 7 czerwonego i tylko 2 butelki calkowicie wyoite, 5 rozpoczetych a reszta nieruszona Cytat:
do fryzurki slubnej włosy mialam do połowy pleców ![]() dziekuje kochane za wszystkie komplementy ![]() co do tych koron o dokladnego znaczenia nie znam, ale na dniach postaram sie cos wiecej dowiedziec i dam znac wtedy
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego dzis nie daje sie stresowi Zobaczymy jak będzie jutro ![]() Są dla mnie ważniejsze rzeczy: choćby zdrowie i dobre wyniki badań, ślub i szczęście u boku TŻa ![]() Także duzo pozytywnej życzę Ci, diamondbabe, tak samo, jak innym dziewczynom, nie zapominając o sobie ![]() Dobrze, kochana, że wyszłaś z depresji i to z tak dobrym nastawieniem ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że od lipca będe na pełnym etacie, bo w ten sposób szybciej mi zleci czas do ślubu
|
||
|
|
|
#2033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama z koleżanką ostatnio na weselu wypilam 2 butelki wina, i nawet przy tańcach i 12h zabawy nam w głowach nie szumiało;/ A czemu właściwie brałaś ślub w cerkwi jestes z prawosławia? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A slub w cerkwii, bo my oboje prawosławni
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze oglądałam Twoje foty, cudnie wyglądałaś
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
Aha, bo zdziwilo mnie ze nie wiesz po co są te korony..
"Młodzi całują krzyż, który jest na przedniej części koron, symboli czystości życia, a batiuszka podaje korony świadkom stojącym za młodymi. Ci będą trzymali korony prawie do końca ceremonii nad głowami młodych." A tu więcej o zwyczajach prawosławnych: http://slub.onet.pl/1358322,obyczaje_artykul.html Wszytsko u was było? |
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
no kolejna mamusia na watku
gratul;acje ![]() Ja mam teraz taki kociol. praca, dom, sesja, pisanie mgr do konca czerwca, i jeszcze przygotowania juz mam dosc. a nauka do egzmainow mi wcale nie wchodzi jakos te regulki i teroria nie trzyma sie kupy i nie moge zapamietac tego shitu :/ :/ :/No ale to juz ostatnia sesja Ja bym byla szczesliwa mogac sie ponudzic troche
|
|
|
|
#2038 | |
|
Raczkowanie
|
czyli przedłużałaś czy tak Ci urosły??
![]() Cytat:
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzialenko, w domu raczej nie da zrobić ładnych aktów, do zrobienia takich zdjęć potrzebne jest profesjonalne światło, bo to ona odgrywa największą rolę w takich zdjeciach, nie chodzi o to, by ustawić w cyfrówce opcje czarno-biało, tylko, zeby oświetlenie było skierowane na daną część ciała, a resztę przykrywał tajemniczy cień, poza tym sprzęt - zwykłą cyfrówką nie wiele zdziałasz, bo nie da rady ustawić odpowiedniej ostrości, przesłony, czasu naświetlenia itd. I bez dobrych technicznie ujęć photoshop na niewiele się zda. No ale to tylko moje zdanie. Zapomniałam dodać, ze spadliśmy z ambony dziś
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2009-06-14 o 18:30 |
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego dobrzego dla przyszlej mamusi ![]() Cytat:
![]() A dziekuje, bawialam sie dobrze, nawet bardzo dobrze ! Zjawily sie wszystkie moje najwazniejse kolezanki, nawet takie ktorych kiolka lat nie widzialam i z daleka przychaly - bardzo sie cieszylam! Ubawilysmy sie do 4 na disco
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

No chyba ze ma wyjatkowy talent

kocham to!!! a w dodatku mój TŻ to

gratul;acje