![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
ryby to jednak tez białko pokrewne ludzkiemu
a z pozostałymi się zgadzam
#272 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ale się ciesze, że mamy forum ![]() Z bratem lepiej, rany się zabliźniają, on robi się żywszy. Boli go tylko pięta, która się "odparza" w gipsie. Za tydzień ma zdjęcie szwów. Najgorsze przed nim - w sensie psychicznym, ponieważ czeka go przesłuchanie i na pewno pretensje rodziców, za to że wziął pasażera (brat ma 16lat i wg prawa chyba nie powinien brac pasazera) i za to, ze pasazer byl bez kasku. W koncu będą musieli za niego płacić. Winly, dziękuję za organizację BH ![]() Ciesze sie, ze podobały Wam się moje sukienki. Wziełam rozmiar 8 i bałam sie, ze będą za małe, ale są ok, nawet troche duże w pasie. (brat mi zafundował kuracje odchudzajaca za pomoca stresu ![]() Miały tylko wielkie bufki na rękawach, wiec je wszyłam, bo mam szerokie ramiona i źle się w takich czuję, zresztą wygladałam jak amerykański baseballista w sukience. Zdjęcia obiecuję wrzucić jak będę miała okazje, czekam też na wasze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | ||
Zakorzenienie
|
Pokaż włosy
![]() ![]() ![]() Ja mam manie "sama -się-obcinam".. ale poszłabym sobie na mały relaks do fryzjera.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dominiko, z tych flashów reklamowych(nie ma tego widocznego na princie Frantic, coś mi sie pokręciło.. ale już nie mogę na to patrzeć.......) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
dominko,a to przepraszam
![]() ![]()
![]() |
#275 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() filtr Maxtra Brita a dzbanek jakiś prawie 2L Cytat:
jak dla mnie to mógłby być treściwszy, ale na frakcji spisuje się porządnie trochę bieli na początku, dość szybko się jednak wchłania ja 66/173 i jakby mi ktoś powiedział, że powinnam schudnąć ze względów zdrowotnych to bym wyśmiała ![]() najmniej ważyłam 59 i to było za mało; optymalnie dla mnie to te 62-63kg Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() podobnie WI ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie chciałam Cię urazić miałam na myśli, fakt, że kobiety/dziewczyny mają skłonność o upierania się, że ich właściwa dla nich jest waga, która z medycznego punktu widzenia stanowi niedowagę a anorektyczki, zawsze mówią, że sa szczególnym przypadkiem ![]() a parametry, które podałaś jako argument za odchudzaniem znajdują się w normie (nawet znacznie bliżej dolnej niż górnej granicy) co do żelaza, to widocznie, źle Cie zrozumiałam jak pisałaś o burakach i owocach a chodziło mi o to, że sama zawartość żelaza w danymi pożywieniu, niestety nie jest wyznacznikiem tego ile z niego wykorzysta organizm
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Z dniem pensji wszystko znika(60 zl na h) , ide do sklepu i sie pocieszam, ale i to przestalo cieszyc z czasem .. Co wazniejsze dziewczyny??? Niezaleznosc, zaradnosc, plynnosc finansowa czy zycie w Polsce i dwie prawdziwe kolezanki , facet przy mnie( jeszcze student , ktory jest na utrzymniu mamy), i pensja ktora starczy tylko na mieszkanie i jedzenie ??? posmuce Wam troche ![]()
#278 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() To nie Ty tylko Violet, ale się nie dziwię ![]() ![]() Selene możesz posmucić ![]() ![]()
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2009-08-06 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Organizatorka
|
Selene a TŻ się ogarnie i do Ciebie przyjdzie
![]() Jakby co tu zawsze możesz wrócić i nam coś poopowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja liczę, że mi coś naskrobiesz ![]() WSZYSTKICH PRZEPRASZAM ZA BRAK GG (SERIO :JAP ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Selene ja tu jestem etatową narzekaczką, więc nawet jakbyś chciała, mnie nie przebijesz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
po prostu Łinli
|
![]() ![]() ![]() Adusia, wklejaj fotki wklejaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ev, jutro wyślę Ci paczkę, mam już wszystkie rzeczy ![]() Viollet , (ciągle musze sie pilnować zeby pisać 2 L a nie T ![]() ![]() ![]() Paula, dużo obcięłaś? kurcze ja też muszę coś zrobić z włosami, ale nie wiem co ![]() evelinka na moda !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2009-08-06 o 18:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#284 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja naprawdę jestem szczególnym przypadkiem, powinnam (zalecenie medyczne) ważyć jak najmniej się da przy zachowaniu prawidłowego funkcjonowania organizmu. właściwie najlepiej się czułam jak ważyłam ok 53-55kg i wcale nie miałam wystających kości itp. Czyli właśnie niby z niedowagą. A poza tym nie mam zaburzeń odżywiania, wręcz przeciwnie już jako dziecko zostałam ochrzczona mianem smakosza i uwielbiam dobre jedzonko. Cóż nigdy nie pasowałam do statystyk ![]() Adusia, super że brat się już lepiej czuje, co w domu to w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
a tak przy temacie odchudzania
to powiem wam, że mi ręce opadają jak patrzę na teściową jak zaczęła się już spory czas temu odchudzać, z niewielkiej nadwagi, to teraz jest już na granicy anoreksji, jak dodać do tego lata (dłuuugie) palenia i smażenia na słońcu bez umiaru (do nadal) to macie niestety użyję określenia brutalnego - kości obciągnięte garbowaną skórą, ![]() zadowolone z siebie przez pewien czas myśleliśmy, że jest ciężko chora - bo twierdziła, że już nie jest na diecie ale chyba problem jest gdzie indziej mnie się wydawało, że za stara jestem na takie, a ona jest 2 razy starsza
![]() |
#286 |
Organizatorka
|
A do mnie też nikt na GG nie pisze (Oprócz Winly
![]() ![]() AAA ja też zawsze piszę Violett zamiast Viollet ![]() ![]() ![]() Winly masz śliczne warkocze a la Tymoszenko i ich nie ścinaj ![]() ![]() Ev zamiast przeczytać, że musiałaś mi emotikony pousuwać, przeczytałam, że musiałaś posuwać moje emotikonsy ![]() ![]() ![]() ![]() Selene moja przeszłość nie jest jeszcze tak rozbudowana (22 latka) ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-08-06 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
![]() Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia urodzinowe ![]() Jesteście Kochane ![]() Po kliknięciu na obrazek - pojawi się słodki filmik o biedronce - jako podziękowanie od Biedronqi ![]()
#288 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak ważyłam 63kg przy moich 169 cm wzrostu, zaczynałam wyglądać jak kulka. Patrząc na mnie nikt by mi nie dał 62kg tylko bardziej ponad 70kg. Dla mnie optymalną wagą jest koło 52-53 kg i też nic mi wtedy nie wystaje ani nie przypominam wieszaka... Przy takiej wadze zresztą czuję się najlepiej. Teraz ważę ok. 58kg i czasem czuję się lekko ociężała ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
Dżizes,jasna
![]() ![]() Cudne są te minerały...boskie!!!
#291 |
Zakorzenienie
|
Spot Moja ciocia tez byla fajna kobitką, nie byla gruba.Cos jej strzelilo do glowy i zaczela wcinac jakies tabletki, wyglada strasznie , wychudzona , zapadle policzki.Co innego jak ktos jest naturalnie szczuply, a co innego jak sie wyglodzi , cala buzia w zmarszczkach, since pod oczami, wlosy po calym domu koltunami leza ale ona twierdzi ze jej nie wychodzą.Zdenerwowala sie , bo po kilku miesiacach jej nie widzenia zapytalam czy nie jest chora i czy robila wyniki. Ponad 3 lata pracowalam z kobietami ktore chcialy cos zrzucic, i wiem ze z 40 % tej nadwgi nie ma , lecz ma zaburzony obraz swojej sylwetki.
#292 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Koloru włosków mi nie ruszaj, liczny jest. A z obcięciem - może na boba, tylko takiego dłuższego? Cytat:
![]() ![]() Przyczepiaj się, przyczepiaj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację - jak widzę dziewczyny wychudzone to aż mi sie przykro robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się że kiecka Ci się podoba, lubię takie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przed/Po, czyli jak minerały zmieniają nasz LOOK :)
mam nadzieje ze załącznik pomoże:
Klikasz na zarządzj załącznikami i dodajesz-pamietaj by zdj było we właściwym rozszerzeniu. Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2009-08-06 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
po prostu Łinli
|
evelinek, a NK masz?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co Ty, ja mani sukienkowej nie mam. Pierwszy raz w życiu kupuje sukienki, jakoś nigdy za często nie chodziłam w sukienach, teraz nakupowałam bo na boohoo są cudowne i tanie, to aż grzech nie brać ![]() ![]() zwariuje zraz, mi nie wchodzi w klawiaturze i wszedzie mi wychodzi samo H zamiast CH ![]()
![]() |
#297 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Organizatorka
|
Winly wbrew pozorom kiecki są bardzo wygodne, sama jakoś za dużo ich nie mam ale jak juz w którąś wskocze to jest mi niesamowicie komfortowo
![]() Mariolka miała przepiękną sukienkę, ślicznie w niej wyglądała na spotkanku. Z resztą z takim uśmiechem jak ubierze worek pokutny będzie wyglądać jak milion dolarów ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2009-08-06 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To święta prawda, grzech nie brać ![]() Mnie też dziś klawiatura świruje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
selene, facet niech kończy studia na 5 i jedzie do Ciebie. Dorobicie się małej selenki i znajomi zejdą na dalszy plan.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.