![]() |
#5011 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
hej piekne
![]() Cytat:
![]() a ksiazki ... powiem szczerze ze po tej szkole rodzenia to mam watpliwosci czy w ogole dam sobie rade, nie wiem... ale powoli zaczynam sie bac bo do tej pory(zanim poszlismy do sr) to bylam przekonana ze dam rade ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem ![]() ciesze sie ze z Gwiazda wszystko ok ![]() no i raz jeszcze bardzo dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kosteczko to jest cudne http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1252083924 ![]() net mi padl i teraz dorwalam braciszka przenosny kroty tak trybi ze szlak mnie trafia normalnie...
![]() |
#5012 |
Zadomowienie
|
Mamroniu milo Cie widziec kochana nasza;*
mam problem...niedawno brat wrócil od TAMTEJ! i wpada do mnei czy jade jutroz nimi na wycieczke...sie pytam gdzie a ten ze nad taki zalew i zebym odp juz natychmiat czy jade, ja mowie nie wiem, jaka podoga bedzie, czy bede miala ochote i wogle , no to w momecie z nikl z mojego pokojju. i tak sobie teraz mysl ze chyba jednak nie pojade, bo mam caly dzien patrzec na nia i neigo to chyba puszcze pawia jak stąd do ameryki! i jest to na pewno na zasadzie ze biora jej mloda siostre an wycieczke bo calye wakacje siedzila bidulka w odmu to na odczepne zeby nei bylo mamrania i mi powiedzieli, pojade bede mzoe zloawac mzoe nie, ale wiem mniej wiecej jak to bedzi wygladac, nie podaje to bede ta zla ze oni chciali a ja nei chcilam......patowa sytuajca;/. co radzicie...pewno juz bedzie za poxno jak opsizecie.....bo on zamierz jechac jutro ok 9... ale wieksza czesc mnie mowie jedak NIE
![]() |
#5013 |
Wtajemniczenie
|
Tysienko skoro jej nie lubisz to po co meczyc sie caly dzien w jej towarzystwie? Ja bym nie pojechala
![]()
#5014 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry
![]() Malinn- masz zupełną rację. Nie warto nadużywać słowa nimfomanki, bo później nie opędzimy się od gorrrrrących 17-tek ![]() ![]() Blokerko- temat koleżanki o bilingualizmie (zgłupiałam! to się tak odmienia?) jest bezbłędny! Dla mnie to byłoby strzelenie sobie samobója- jestem bardzo ciekawa jak ona z tego wybrnie ![]() Odnośnie jakiejś liczby w tytule... Specjalnie tego unikałam z uwagi na to, że mamy tu różne cele i jedne z nas chcą schudnąć 30 kg, a inne 3 (Niuniuska, o Tobie mówię ![]() Ale decyzję o ostatecznej postaci tytułu zostawiam mądrzejszym, czyli Wam ![]() Ines- jak było na weselu? Mkarlinko- jak było na dyskotece? Tysiu- na Twoim miejscu bym sobie darowała. Spędzać cały dzień z osobą na którą ma się niemalże alergię to żadna frajda ![]() Co kupiłaś Ali na wieczór panieński? Może dodatkowo upieczesz jej takiego gorrrrącego Rodrigeza, jakiego życzyła sobie kiedyś Niunia? ![]() A Księciem Kserokopiarki mnie rozwaliłaś ![]() Olciu- cieszę się, że z małą gwiazdeczką wszystko ok. Napędziłaś nam stracha ![]() A z Księciem Kserokopiarki ( ![]() ![]() ![]() Virginio- jak w końcu spędziłaś wczorajszy wieczór? Obstawiam serfowanie po necie, decu-stworki lub pochłonięcie jakiejś ciekawej książki (albo jakiś serial! zapomniałabym!), ale po Tobie nigdy nie wiadomo czego się spodziewać ![]() Wiecie o tym,że jesteście leniuszki? Myślałam, że wyskoczycie tu zaraz z całym arsenałem nowych tytułów i aż nie będziemy wiedziały co wybrać, a Wy żerujecie na w pośpiechu rzuconych limonkowych pomysłach ![]() ![]() Chciałam się upewnić... Wszystkie jesteśmy zdecydowane na "Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!" ? Dodajemy jakąś cyfrę w tytule? Proszę o ostateczną akceptację i zakładam nowy wątek ![]() A może komuś jeszcze przypomną się jakieś fajne hasła? Malinn, Mamrociu...? Wy tu jesteście od początku, może zapamiętałyście coś co umknęło Lim- sklerotyczce? Tysiu, dzięki za Twoją podpowiedź ![]() ![]() Zmykam do pracy i postaram się zajrzeć później ![]()
#5015 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym raczej będę tu rzadkim gościem, więc przy ustalaniu nazwy wątku nie bierzcie mnie pod uwagę... Trzymajcie się ciepło, pozdrawiam ![]()
![]() |
#5016 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5018 |
Zakorzenienie
|
juz nie dyskutujmy a zakladajmy bo zaraz nas moderatorzy zamkna
![]()
#5019 |
Zakorzenienie
|
Mówisz- masz
![]() Zapraszam do nowego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post14099129 ![]()
#5020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.