|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
kluchy zrobisz jak niedokladnie pomieszasz proszek z mlekiem w szklance przed alaniem do gotujacego sie mleks
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Soleika a moze te bole sa na tle nerwowym? mnie tak strasznie blało sere,ze nie moglam oddechu złapac i lewa reka mnie bolałanormalnie jak przy zawale,jednak na badaniach wszystko wyszlo mi ok.musisz isc dol lekarza i na badania |
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Soleilka widzę że jesteś spod Rzeszowa
tak jak ja
|
#4113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak, to jest fajne, ale dla mnie.
Z moimi gustami problemu nie mam, ale brakuje mi piosenek takich typowo tanecznych..Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
typowo taneczne hmm....
Daj Pussycat Dolls to se potancza ![]()
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj jakąś Shakirę, ona miała kiedyś kilka całkiem znośnych dla ucha piosenek. No chyba, że wolisz czegoś, czego teraz się słucha, ale tu nie pomogę I Magdzia ma rację, Pussycat Dolls też. O i Britney![]() Dopiero zauważyłam, jak ja dziś nieskładnie piszę ![]() ![]() Ale to chyba z niewyspania, albo znowu chora na coś jestem.
Edytowane przez jyyli Czas edycji: 2009-09-11 o 20:33 |
|
|
|
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
włosy mi urosły ponad 2cm od ostatniego mierzenia
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Kurcze, nie no, takie odpadają, wujkowie się obrażą
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
To może Górniak, Steczkowska, Kukulska albo Kayah? Oczywiście mam na myśli repertuar z czasów naszego dzieciństwa
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nie mogę wyświetlić listy a na miniaturce niewiele widać, ale dla wujków i cioć wrzucić możesz jakieś: Być kobietą, Parostatek czy Baby ach te baby, młodzi jak się napiją to też przy tym tańczyć będą![]()
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
no już już
wklejam moje krucizny zdjęcie robocze, bo robione w pracy no i przepraszam, że są słabej jakości.. hm.. w sumie włosy wydają sie krótsze, bo były modelowane na szczotce i się wywinęły ![]() EDIT: dopiero zobaczyłam, że stoi mi jakiś czubek po prawej str na górze
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-09-11 o 20:47 |
|
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
Alez daleczego hush hush to superrrrr piosenka
![]() ![]() To dja Chylinska i bedzie spokoj ![]() Mozesz dac Marike moje serce ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- blondyna ladne wloski
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobna długość, a nawet krótsze nieco.... i brązowe ![]() ale nawilżania to im nie żałuj- wiem z doświadczenia jaka masakrą mogą być rozjaśnione włosy ![]() PS. I tym masz zdecydowanie gęstsze niż ja ![]() PS2. Właśnie dziś użyłam 2 raz Loryska od Ciebie
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2009-09-11 o 20:51 |
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna789 Śliczne włosy, wyglądają na gęste
Widzę, że też jesteś szczuplutka tak jak ja
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny
pamiętajcie, że to dzięki wam odstawiłam prostownicę i dostałam bzika na punkcie włosów gdyby nie wy to pewnie właśnie bym je prostowała na imprezę ![]() Miki, fakt - mam gęstwinę, ale niestety są i tak znacznie cieńsze przez rozjaśnianie.. a w ogóle to moja fryzjerka wczoraj powiedziała, że włosy od góry mam zdrowe, silne i w dobrej kondycji, tylko końce zjechane..
|
#4125 |
|
Rozeznanie
|
Przyszla mi vaticzka dzisiaj
wiedzialam ze cos popieprzą, wyslali mi tą z fioletową nakrętką a chcialam z czerwona. mam nadzieje ze tez jest dobra bo juz mi sie nie chce bawic w to odsylanie i w ogole i tak czekalam na nia z poltora tyg niech juz bedzie, widocznie los mi taką przeznaczyl
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna ale masz świetne włosy
poważnie, super odcień blondu, sama bym taki chciała gdyby mi pasował widać że gęste i zdrowe, dbaj o nie dalej
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak miałam - ściełam na krótko - końce sie wykruszały - poszłam podciąć po 3 mies. i teraz sie od pół orku jakoś trzymaja
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, już o grudniu z fryzjerką rozmawiałam
w ogóle zaproponowała mi żebym nie farbowała włosów do grudnia i jak już będzie spory odrost, to zrobić jakieś magiczne, gęste pasemka, które będą się zlewały z resztą włosów.. sama nie wiem o co jej chodzi dokładnie, ale chyba zaryzykuję
|
#4129 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W domu tez ok, z TZtem tez., wiec musze to wykluczycCytat:
4 km do Świętokrzyskiego od końca mojego miasta - TarnobrzegaCytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna - super włoski, taaaaaaaaaakie gęste i fajnie wyglądają takie wymodelowane w lekkim nieładzie
Cytat:
pięknie pachnie dobrze, że wreszcie przyszła![]() ![]()
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
a muszę się pochwalić, że właśnie zrobiłam z Tż-em koleją partie ogórków chili
mam nadzieję, że będą łagodniejsze niż ostatnio, bo wtedy wyszły masakra... takie pod wódkę po jednym gryzie stanęłam u piekła bram
|
#4132 |
|
Wtajemniczenie
|
blondyna789 ale masz fajne wloski, zawsze mi sie podobal ten kolor
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę mniej sie niszczą włosy tylko trzeba co jakieś 3-4 mies. u fryzjera bulić za pasemka :/---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- ps. zobaczcie jakie fajne są olejku na stronie Dabur http://www.dabur.com/Products-Person...are-Hair%20Oil szkoda ze chyba u nas nie osiągalne bo ja bym sie skusiła na ten migdałowy albo kwiatowy
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, bardzo ładne, gęste włoski. Widać, że pomimo rozjaśniania bardzo dobrze się trzmają, są chyba lepiej nawilżone od moich
![]() Wiecie co, dzisiaj przyglądałam się swoim włosom i zauważyłam baby-hair przy linii czoła Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna, jakie ty masz włosiska
Doprawdy, nie spodziewałam się, że przy tak jasnym blondzie można mieć tak zdrowe i gęste włosy. Chciałam coś jeszcze napisać, ale nie wiem co, bo jestem w głębokim szoku![]() Cytat:
Viki, a nie ma tam możliwości zamówienia do Polski? Dopiero się biorę za przeglądanie. A miałam iść spać
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Wtajemniczenie
|
viki zabije Cie
Ja tez ide patrzec na przesylki
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , na Alle nie ma, na ebay'u znlazłam ten migdałowy tylko że jest 3-4 razy droższy od Vatiki czyli z przesyłką by chyba z 50-60 zł wyszło.... no aż tak napalona nie jestem ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ![]() ![]() no ty to masz ten plus ze migdałowy pewnie u siebie dostaniesz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4138 | |||||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Nie powiem żebym chciała w czasie ciąży mieszkać w Anglii. Ech, tam prędzej ludzie padną z braku leków niż z powodu powikłań związanych z ich stosowaniem. Analogicznie dziecko w brzuchu. Ale cóż. Lekarze tam też niczego nie zapisują? Cytat:
Mega ![]() Cytat:
Ja mam świra na punkcie wanilii <3 Cytat:
Cytat:
E no, takie krótkie to nie są. No i świetny kolor!
|
|
#4139 |
|
Wtajemniczenie
|
A wlasnie,ze nieee
Nie ma ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Zwracam honor ![]() http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...tchlink:top:en myslisz,ze sie oplaca?
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przesyłka z ebay Cię nie kosztuje tyle co nas ![]() Dobra brzydale ja idę spać, buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

tak jak ja

Z moimi gustami problemu nie mam, ale brakuje mi piosenek takich typowo tanecznych..
Miałam coś takiego jak byłam mała, taki ból jak wbijanie szpileczek, ale nic nie wykazało.. Nie wiem co to już ze mną się dzieje. Chyba sie rozsypuje. W dodatku w poniedziałek idę na pobieranie krwi do badan do kliniki w Rzeszowie. Załamie się, przy pobieraniu zawsze mdleje, bo szybko spada mi poziom cukru w krwi, a w dodatku mam niskie ciśnienie, dlatego nie mogę oddawać krwi, a mam jedną z najrzadszych ( 6% ludzi na świecie ), bo mogłabym zapaści dostać. Kiedyś w szpitalu zemdlałam na 5 minut i cucili mnie tlenem. Normalnie już się boję na samą myśl o tym

Daj jakąś Shakirę, ona miała kiedyś kilka całkiem znośnych dla ucha piosenek. No chyba, że wolisz czegoś, czego teraz się słucha, ale tu nie pomogę

21.06.2014r.